Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Σίγουρα οι περισσότεροι έχουμε κάποιες φαντασιώσεις. Δεν είναι κακό. Πολλές γυναίκες μπορεί να έχουν φαντασιώσεις με έγχρωμους, όπως και οι άντρες μπορεί να έχουν φαντασιώσεις με έγχρωμες. Δεν είναι κακό αυτό. Επίσης πολλοί και πολλές μπορούν και να κάνουν πραγματικότητα τις φαντασιώσεις αυτές. Ούτε αυτό είναι κακό.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Τι μου θυμίσατε τώρα....Πρίν τρία χρόνια σε εναλλακτικό μπαράκι-ταράτσα πίναμε το ποτάκι μ' έναν γνωστό μου και κοιτάγαμε να την πέσουμε σε τίποτα γκομενάκια. Εντοπίζουμε μια παρέα κοριτσιών και εκεί που ετοιμαζόμασταν (αφού είχαμε κοζάρει κλπ) , τους την πέφτουνε δυο άλλοι(μια χαρά παιδιά). Οκ τον πούλο λέμε, πάμε γι' άλλα. Οι κοπελίτσες όμως τους έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ξανα πέρνουμε τα πάνω μας και χωρίς να προλάβουμε να πούμε κίμινο, τσούπ..... μια παρέα με έναν γελοίο τύπο με δυό μπουχέσιδες αραπάδες μαζί, χωθήκανε. Έχοντας δεί το προηγούμενο φτήσιμο, αυτό που έβλεπα με τους αραπάδες δεν το πίστευα. Οι γκόμενίτσες είχανε ψαρώσει με τους αραπάδες και είχανε απομονώσει ο καθ' ένας απο μια και ηταν όλο το σκηνικό αυτό που λέμε "τους κοιτάγανε στα μάτια". Αν το έβλεπα μόνο του δεν θα μου έκανε τέτοια εντύπωση, αλλα σε συνδιασμό με το προηγούμενο(+ ότι τα παληκάρια ήτανε μια χαρά + ότι οι αραπάδες δεν είχανε και κανένα αθλητικό αράπικο κορμί και ητανε γενικά κώλος) με έκανε να νιώσω κάπως περίεργα. :o :o :o :o :o
Ελλεηνίδες σε όλα οι άχρηστες.
δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου, βλαμενες ως το κοκκαλο. φταιμε και εμεις ομως που τα αφηνουμε ετσι αυτα και δε τις κραζουμε να τις κανουμε να νιωσουν σαν σκουπιδια που ειναι.
εγω το κανω καμια φορα και κραζω για να πονεσουν (οχι μονο για αυτο το θεμα) αλλα μετα με λενε κακο και μισογυνη. αν το εκανε η πλειοψηφια ομως? η αν εκει που την πεφτεις σε μια γκομενα και σου αρχιζει τα οτινανε της ελεγες μεσ στη μαπα οτι "εισαι οραια αλλα εντελως ζωον και το μονο που θα μπορουσα να κανω μαζι σου ειναι να σε γαμαω"
αν το καναν αυτο αρκετοι? δε θα βαζαν μυαλλο?

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
δυστυχως ετσι ειναι φιλε μου, βλαμενες ως το κοκκαλο. φταιμε και εμεις ομως που τα αφηνουμε ετσι αυτα και δε τις κραζουμε να τις κανουμε να νιωσουν σαν σκουπιδια που ειναι
:cool2:
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
Όση αξία δίνουμε σε κάποιον τόσο πολύ αέρα παίρνει. Χρειάζεται να έχουμε σε όλα μέτρο. Οι λιγουρες τις κάναμε έτσι. Όλες πια οι "γκόμενες" έχουν τρελές απαιτήσεις. Αλλιώς πάντα θα βρεθεί είτε ο μαύρος είτε κάπιοιος άλλος.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Οι περιπλανώμενοι αραπάδες που κυκλοφορούν κυρίως Αθήνα και Θεσσαλονίκη και το παίζουν κουλ περνώντας από καφετέριες και πουλάνε κάτι μλκιες βραχιολάκια χακούνα ματάτα και παπαριές άνετα ψαρεύουν μερικές ψωλίτσες κατα καιρούς..  :2funny:
Στη Θεσσαλονίκη πάντως καμακώνουν μερικές φοιτήτριες και έχω δει σε στάση να μιλάνε αρκετές με αραπάδες πουθενάδες.  :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εντοπίζουμε μια παρέα κοριτσιών και εκεί που ετοιμαζόμασταν (αφού είχαμε κοζάρει κλπ) , τους την πέφτουνε δυο άλλοι(μια χαρά παιδιά).

Ναι, ναι, "δύο άλλοι". Μην παραδεχτεί άντρας ότι έφαγε άκυρο από γυναίκα, θα του πέσει η μουτσούνα. Πώς αισθάνεσαι που προτίμησαν τους μαύρους μπουχέσες(κατά την κρίση σου "μπουχέσες" πάντα, μετά τη χυλόπιτα που φάγατε οπότε καταλάβαμε..) από σας;
Ελληνίδα + (Άραβας-Αφρικανός-Βραζιλιάνος κτλ.) = Ξεκωλιάρα
Έλληνας + (Ουκρανίδα-Ρωσίδα-Κινέζα-Βραζιλιάνα-Αφρικάνα κτλ) = Γαμιάς! Μάγκας! Άντρακλας σωστός!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ναι, ναι, "δύο άλλοι". Μην παραδεχτεί άντρας ότι έφαγε άκυρο από γυναίκα, θα του πέσει η μουτσούνα. Πώς αισθάνεσαι που προτίμησαν τους μαύρους μπουχέσες(κατά την κρίση σου "μπουχέσες" πάντα, μετά τη χυλόπιτα που φάγατε οπότε καταλάβαμε..) από σας;
Ελληνίδα + (Άραβας-Αφρικανός-Βραζιλιάνος κτλ.) = Ξεκωλιάρα
Έλληνας + (Ουκρανίδα-Ρωσίδα-Κινέζα-Βραζιλιάνα-Αφρικάνα κτλ) = Γαμιάς! Μάγκας! Άντρακλας σωστός!
Αυτό σου λέω, δεν πρόλαβα να φάω χυλόπιτα. Αν και σίγουρα θα έτρωγα με τις συγκεκριμένες ελεηνίδες, αλλά στα 00 μου. Όταν βγαίνεις για καμάκι σίγουρα θα φάς  και πιτούλα. Εκεί θα κολλήσουμε. Αλλού είναι το πρόβλημα.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μαγκες οχι απλα αδιαφορια... να τις ΚΡΑΖΕΤΕ να βαλουν μυαλλο.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειναι δυνατον το ντομπρο γαμησι σε αυτη τη χωρα να εχει γινει πιο δυσκολο και απο πτυχιο πυρηνικης φυσικης, αλλα παραλληλα να ξεσκιζονται ολες στα μουλοχτα και εμεις να μενουμε με το πουλι στο χερι η με τις πουτανες μας

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16
δεν ειναι δυνατον το ντομπρο γαμησι σε αυτη τη χωρα να εχει γινει πιο δυσκολο και απο πτυχιο πυρηνικης φυσικης, αλλα παραλληλα να ξεσκιζονται ολες στα μουλοχτα και εμεις να μενουμε με το πουλι στο χερι η με τις πουτανες μας

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!! ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
αλλο να γαμανε τις θεοχοντρες που δεν ενδιαφερεται κανενας για αυτες, αυτο δεκτο, και αλλο να γαμανε τα μουνακια πειοπης που τα θελουμε ολοι αλλα αυτα εχουν ψαρωσει με τις γελιες μοδες των rnb και της τηλεορασης

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
εγω ειμαι προθυμος να βγω με ατομα απο εδω μεσα με προταρχικο σκοπο να ριχνουμε γυναικεια τουπε και αυτοπεποιθησεις. αν καποιος αθηναιος ενδιαφερεται το γραφει εδω. μπορει στην πορεια να κατσει και καμια ποιος ξερει

Tamias

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
3
Πόντοι
16

[size=10pt][size=10pt][/size]]Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ![/size]

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Δε σου κάνει κάτι σαν σημάδι ότι αρμενίζεις στραβά?
Αυτές θέλουν να γαμηθούν και γαμιούνται όπως αναγνωρίζεις. Άρα, ποιος έχει το πρόβλημα?

Επισκέπτης
velvy σαλτα και γαμησου.. στον ανδρα συναδερφο μου θα μηλας καλητερα. αντε :pipa2: :pipa2: :2on1: τωρα

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
εϊ ελλεηνιδες...

[size=40pt]ΗΡΘΕ Ο ΠΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!![/size]

Συνημμένα

• Pioy-to-mayro-pistoli.jpg
    Pioy-to-mayro-pistoli.jpg
    20 KB · Εμφανίσεις: 15

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Αυτές είναι οι ελεηνίδες......Μόνο τα σκατά μας τους αξίζουν.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Αυτές θέλουν να γαμηθούν και γαμιούνται όπως αναγνωρίζεις. Άρα, ποιος έχει το πρόβλημα?

γαμιονται με κατι χλεχλεδες που μαθαν δυο νοτες στην κιθαρα και κυκλοφορουν με την κιθαρα στον ομο, με κατι αλλους που δηλωνουν dj στο φειςμπουκ επειδη παιξαν 3 φορες στο μπαρακι της γειτονιας τους, με κατι μαυρους που πανε στα rnb παρτυ και το παιζουν kenny west, με κατι αλβανους που δινουν χορτο στην παρεα τους και η καριολα νομιζει οτι τα εχει με τον τονυ μοντανα, με αλλους που το παιζουν λαρτζ σε μπαρακια κλαμπακια και λοιπα ποζεροατομακια κατα βαση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom