Τι μου θυμίσατε τώρα....Πρίν τρία χρόνια σε εναλλακτικό μπαράκι-ταράτσα πίναμε το ποτάκι μ' έναν γνωστό μου και κοιτάγαμε να την πέσουμε σε τίποτα γκομενάκια. Εντοπίζουμε μια παρέα κοριτσιών και εκεί που ετοιμαζόμασταν (αφού είχαμε κοζάρει κλπ) , τους την πέφτουνε δυο άλλοι(μια χαρά παιδιά). Οκ τον πούλο λέμε, πάμε γι' άλλα. Οι κοπελίτσες όμως τους έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ξανα πέρνουμε τα πάνω μας και χωρίς να προλάβουμε να πούμε κίμινο, τσούπ..... μια παρέα με έναν γελοίο τύπο με δυό μπουχέσιδες αραπάδες μαζί, χωθήκανε. Έχοντας δεί το προηγούμενο φτήσιμο, αυτό που έβλεπα με τους αραπάδες δεν το πίστευα. Οι γκόμενίτσες είχανε ψαρώσει με τους αραπάδες και είχανε απομονώσει ο καθ' ένας απο μια και ηταν όλο το σκηνικό αυτό που λέμε "τους κοιτάγανε στα μάτια". Αν το έβλεπα μόνο του δεν θα μου έκανε τέτοια εντύπωση, αλλα σε συνδιασμό με το προηγούμενο(+ ότι τα παληκάρια ήτανε μια χαρά + ότι οι αραπάδες δεν είχανε και κανένα αθλητικό αράπικο κορμί και ητανε γενικά κώλος) με έκανε να νιώσω κάπως περίεργα. :o :o :o :o :o
Ελλεηνίδες σε όλα οι άχρηστες.