Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
εγω φταιω που ειμαι καλος μαζι σου και σου μιλαω ομορφα
αντι να σε ρωτησω τι εφαγες σημερα, σε ρωτησα απο σεξ πως παμε
αλλα ασε, καταλαβα...  :birdman:  :P

Ναι , αν  δεν ήσουν καλός θα μ΄'επνιγε το παράπονο  :jerking:

Τσούλα το αμαξάκι σου παρακάτω ρε.

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Ναι , αν  δεν ήσουν καλός θα μ΄'επνιγε το παράπονο  :jerking:

Τσούλα το αμαξάκι σου παρακάτω ρε.
ρε μαλακα κιθαρα εσυ εισαι ρε πουστη μου?????
πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ρε φιλεεεεεεεεεεεεεεεε

Επισκέπτης
δυστηχως ειναι τοσο ξεφτιλισμενες που πανε.. πανε μια βολτα στα rnb παρτυ τον μεγαλων club και θα δεις καθε αξεστος,βρομιαρης αραπακλας εχει και τη μουναρα ελεηνιδα του..  :headbang: :headbang: :headbang:  :2on1: :2on1: :2on1:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.863
Πόντοι
3.715
στο σχολείο είχαμε 2 χρόνια μικρότερη την Άντα.
Στο τεχνικό δίπλα έπαιζε ένας και μόνος αράπης.
Η Άντα ήταν από τα κορίτσια εκείνα που ψάχνονταν στην εφηβεία να ξεκαυλώσουν κάνοντας ταυτόχρονα την αντικομφορμιστική τους ρελάνς.
Τα έφτιαξε λοιπόν με τον αράπη του τεχνικού και πήγε κόντρα με αυτό τον τρόπο στην κοινωνία.
Πάλαι πότε...ναι ρε πάνε και με μαύρους, ειδικά τώρα που ο Έλλην είναι σε κρίση και το ίδιο κι η στύση.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Τι μου θυμίσατε τώρα....Πρίν τρία χρόνια σε εναλλακτικό μπαράκι-ταράτσα πίναμε το ποτάκι μ' έναν γνωστό μου και κοιτάγαμε να την πέσουμε σε τίποτα γκομενάκια. Εντοπίζουμε μια παρέα κοριτσιών και εκεί που ετοιμαζόμασταν (αφού είχαμε κοζάρει κλπ) , τους την πέφτουνε δυο άλλοι(μια χαρά παιδιά). Οκ τον πούλο λέμε, πάμε γι' άλλα. Οι κοπελίτσες όμως τους έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ξανα πέρνουμε τα πάνω μας και χωρίς να προλάβουμε να πούμε κίμινο, τσούπ..... μια παρέα με έναν γελοίο τύπο με δυό μπουχέσιδες αραπάδες μαζί, χωθήκανε. Έχοντας δεί το προηγούμενο φτήσιμο, αυτό που έβλεπα με τους αραπάδες δεν το πίστευα. Οι γκόμενίτσες είχανε ψαρώσει με τους αραπάδες και είχανε απομονώσει ο καθ' ένας απο μια και ηταν όλο το σκηνικό αυτό που λέμε "τους κοιτάγανε στα μάτια". Αν το έβλεπα μόνο του δεν θα μου έκανε τέτοια εντύπωση, αλλα σε συνδιασμό με το προηγούμενο(+ ότι τα παληκάρια ήτανε μια χαρά + ότι οι αραπάδες δεν είχανε και κανένα αθλητικό αράπικο κορμί και ητανε γενικά κώλος) με έκανε να νιώσω κάπως περίεργα. :o :o :o :o :o
Ελλεηνίδες σε όλα οι άχρηστες.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τι μου θυμίσατε τώρα....Πρίν τρία χρόνια σε εναλλακτικό μπαράκι-ταράτσα πίναμε το ποτάκι μ' έναν γνωστό μου και κοιτάγαμε να την πέσουμε σε τίποτα γκομενάκια. Εντοπίζουμε μια παρέα κοριτσιών και εκεί που ετοιμαζόμασταν (αφού είχαμε κοζάρει κλπ) , τους την πέφτουνε δυο άλλοι(μια χαρά παιδιά). Οκ τον πούλο λέμε, πάμε γι' άλλα. Οι κοπελίτσες όμως τους έδιωξαν με συνοπτικές διαδικασίες. Ξανα πέρνουμε τα πάνω μας και χωρίς να προλάβουμε να πούμε κίμινο, τσούπ..... μια παρέα με έναν γελοίο τύπο με δυό μπουχέσιδες αραπάδες μαζί, χωθήκανε. Έχοντας δεί το προηγούμενο φτήσιμο, αυτό που έβλεπα με τους αραπάδες δεν το πίστευα. Οι γκόμενίτσες είχανε ψαρώσει με τους αραπάδες και είχανε απομονώσει ο καθ' ένας απο μια και ηταν όλο το σκηνικό αυτό που λέμε "τους κοιτάγανε στα μάτια". Αν το έβλεπα μόνο του δεν θα μου έκανε τέτοια εντύπωση, αλλα σε συνδιασμό με το προηγούμενο(+ ότι τα παληκάρια ήτανε μια χαρά + ότι οι αραπάδες δεν είχανε και κανένα αθλητικό αράπικο κορμί και ητανε γενικά κώλος) με έκανε να νιώσω κάπως περίεργα. :o :o :o :o :o
Ελλεηνίδες σε όλα οι άχρηστες.

Πω βρε γελοίε, τράβα ψόφα μαλακισμένο ον.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom