Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
παοκ εισαι
Αθηναιος ειμαι
παοκ εισαι
είμαι η έριναλ είμαι η πιο κουλ τύπισσα στο μπου έχω πάντοτε εμπεριστατωμένες απόψεις που μου δίνουν το δικαίωμα να ειρωνεύομαι τους άλλους είμαι η έριναλπολυ πιεση πρεπει να τρως εσυ..
Γιατι τρολλαρεις μαν?είμαι η έριναλ είμαι η πιο κουλ τύπισσα στο μπου έχω πάντοτε εμπεριστατωμένες απόψεις που μου δίνουν το δικαίωμα να ειρωνεύομαι τους άλλους είμαι η έριναλ
δεν σε χάλασε..είμαι η έριναλ είμαι η πιο κουλ τύπισσα στο μπου έχω πάντοτε εμπεριστατωμένες απόψεις που μου δίνουν το δικαίωμα να ειρωνεύομαι τους άλλους είμαι η έριναλ
δεν τρολάρω μαν τους βάζω στην θέση τουςΓιατι τρολλαρεις μαν?
:<δεν σε χάλασε..
Σποντα ηταν μαν για να μου κανεις και εμενα ποιηματακι.δεν τρολάρω μαν τους βάζω στην θέση τους
:<
Σποντα ηταν μαν για να μου κανεις και εμενα ποιηματακι.
Ποιο λες ρε?Μάριε ήθελα να στο πώ και δίπλα αλλά είμαι μπαναρισμένη. Επικό ποστ στο "πες αυτό που σκέφτεσαι"
Ποιο λες ρε?
Γιατι εφαγες μπαν?
είμαι ο μάριος όποτε βρίσκω ευκαιρία το παίζω ιντελεκτουέλ όποτε βρίσκω ευκαιρία λέω ότι κάνω μπάφο είμαι ο μάριοςΣποντα ηταν μαν για να μου κανεις και εμενα ποιηματακι.
Αυτην την στιγμη δεν νιωθω και πολλα.ε δε θα σου πώ και ολόκληρο το ποστ. (άλλαξα τον τιτλο του θρεντ , ψάξε βρες το)
Μπαναρίστηκα μεχρι τη δευτερα για έπίθεση σε κάτι πριγκίπισσες
είμαι ο μάριος όποτε βρίσκω ευκαιρία το παίζω ιντελεκτουέλ όποτε βρίσκω ευκαιρία λέω ότι κάνω μπάφο είμαι ο μάριος
;) ;)Αυτην την στιγμη δεν νιωθω και πολλα από τους μπάφους που έκανα το μεσημέρι.
Εχω κανει πολλα ποστ εκει και δεν ξερω ποιο λες.
και είμαι καλάείσαι ο κόσνικ νομίζω δλδ
κρας, απο σεξ πως παμε?είσαι ο κόσνικ νομίζω δλδ
Τι σημαινει ιντελεκτουελ?είμαι ο μάριος όποτε βρίσκω ευκαιρία το παίζω ιντελεκτουέλ όποτε βρίσκω ευκαιρία λέω ότι κάνω μπάφο είμαι ο μάριος
Μαν εγω ειμαι καθαρος απο αυτα. :-
κρας, απο σεξ πως παμε?
κρας, απο σεξ πως παμε?
εγω φταιω που ειμαι καλος μαζι σου και σου μιλαω ομορφακάνε μαζεμένες τις απορίες σου , να σου κάνω κωλοδάχτυλο μια φορά
εγω φταιω που ειμαι καλος μαζι σου και σου μιλαω ομορφα
αντι να σε ρωτησω τι εφαγες σημερα, σε ρωτησα απο σεξ πως παμε
αλλα ασε, καταλαβα...