Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παντως ρε πουστη μου ειναι αναποδες οοι γυναικες. Αν ειναι πουτανα και της φερθεις καλα, κολαει γιατι οι αλλοι μονο να τη γαμουσαν θελανε, αμα ειναι κυρια και της φερθεις ασχημα γουσταρει γιατι ειχε απωθημενο τους αλητες, γουατ δε φακ;

:grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ε την κόβεις τύπε. Φλερτάρεις και αν ανταποκριθεί καλώς. Αλλιώς στα παπάρια σου.  :grin:

Τυπε μου αορατε...δεν ενοχλει η αποριψη, το στυλ "το παιζω αναποφασιστη" και "ναι μεν αλλα" με τσαντιζει γιατι ειναι συμπεριφορα νηπιαγωγειου....
μπουκετο δεν θα ριξω σε καμια :2funny:...προσπαθω απλα να ανεβασω τα επιπεδα καλτιλας του σαιτ, κανιβαλιζοντας τιποτα αλλο  :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε μου αορατε...δεν ενοχλει η αποριψη, το στυλ "το παιζω αναποφασιστη" και "ναι μεν αλλα" με τσαντιζει γιατι ειναι συμπεριφορα νηπιαγωγειου....
μπουκετο δεν θα ριξω σε καμια :2funny:...προσπαθω απλα να ανεβασω τα επιπεδα καλτιλας του σαιτ, κανιβαλιζοντας τιποτα αλλο  :sunglasses:

ΟΚ. Μην το πεις αλλη φορα ομως.

Ακομη και Αγγλος θα το καταλαβαινε  :grin:

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
41
Πόντοι
66
Οταν ημουν στο σχολειο ηταν ενας αλβανος που εριξε χλεπα σε μια γκομενα που δεν του καθοτανε και τη πετυχε μεσα στο στομα  :P
Εμεις πολυ φλωροι πολιτισμενοι ημαστε γι'αυτο μας φαιρονται ετσι. Αλητεια θελουν αλητεια θα εχουν να δουμε γουσταρουν τελικα;
Παντως ρε πουστη μου ειναι αναποδες οοι γυναικες. Αν ειναι πουτανα και της φερθεις καλα, κολαει γιατι οι αλλοι μονο να τη γαμουσαν θελανε, αμα ειναι κυρια και της φερθεις ασχημα γουσταρει γιατι ειχε απωθημενο τους αλητες, γουατ δε φακ;

:rockon: :rockon: :rockon:
για να υπαρχει σασπενς  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαρηκε και η μαρι σανταλ.  :grin:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Γάμισε τα τύπε.  :cheesy:

:2funny:  :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
νομιζω οτι το θεμα καταντησε ελλεινιδες

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Οταν ημουν στο σχολειο ηταν ενας αλβανος που εριξε χλεπα σε μια γκομενα που δεν του καθοτανε και τη πετυχε μεσα στο στομα  :P
Εμεις πολυ φλωροι πολιτισμενοι ημαστε γι'αυτο μας φαιρονται ετσι. Αλητεια θελουν αλητεια θα εχουν να δουμε γουσταρουν τελικα;

:rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
επισης ας μου λυσει καποιος την απορια αν ειναι πουτανα στο κρεβατι και κυρια στο σαλονι, και της φερθεις καλα πως θα σου φερθει; ισως ο μπολ ειναι καταλληλος για αυτη την εξισωση.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Εγω σαν μιγας (μανα απο το Τσιμπουτι και πατερας απο Σπαρτη),
εχω να πω οτι οι Ελληνιδες και γενικα ολες τρελαινονται για μαυρη σοκολατα...

Οποια θελει να με γευτει να μου στειλει pm.

Πουστρακια ουστ και ουρτ, και πυστ και πυρτ. :birdman:

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Εγω σαν μιγας (μανα απο το Τσιμπουτι και πατερας απο Σπαρτη),
εχω να πω οτι οι Ελληνιδες και γενικα ολες τρελαινονται για μαυρη σοκολατα...

Οποια θελει να με γευτει να μου στειλει pm.

Πουστρακια ουστ και ουρτ, και πυστ και πυρτ. :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τι καραγκιόζης είσαι ρε χαχαχαχαχαχαχα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επισης ας μου λυσει καποιος την απορια αν ειναι πουτανα στο κρεβατι και κυρια στο σαλονι, και της φερθεις καλα πως θα σου φερθει; ισως ο μπολ ειναι καταλληλος για αυτη την εξισωση.

Ελα ρε νινι... με φωναξες?

εγω ειμαι πρακτικος τυπος...  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom