Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 453K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
γιατι? εισαι μαυρος?  :rolleyes:

Ηλιοκαμενοs

URL]]

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
εδω εισαι λαθος τυπε μου. Καμια δεν το κουραζει απλα στο τελος σου λεει ενα καληνυχτα και αντιο ενω εδω απλα σε στελνει απο την αρχη και δεν χανεις και χρονο

εδω εισαι εσυ λαθος τυπε μου...πολλες το "κουραζουν" οσο δεν παει και ειναι cockteasers του κερατα...αμα απλα ελεγε "αγορι μου δεν σε γουσταρω οποτε μην προσπαθεις" τοτε η μπαλα πηγαινε στον παιχτη και ας εκανε οτι καταλαβαινει...η ασαφεια και τα "ανοιχτα παραθυρακια" απλα και μονο για να γεμιζουν την ωρα τους ειναι σαχλαμαρα....

Επισκέπτης
εδω εισαι εσυ λαθος τυπε μου...πολλες το "κουραζουν" οσο δεν παει και ειναι cockteasers του κερατα...αμα απλα ελεγε "αγορι μου δεν σε γουσταρω οποτε μην προσπαθεις" τοτε η μπαλα πηγαινε στον παιχτη και ας εκανε οτι καταλαβαινει...η ασαφεια και τα "ανοιχτα παραθυρακια" απλα και μονο για να γεμιζουν την ωρα τους ειναι σαχλαμαρα....
μερικες φορες για να μαθεις αυτο που θες πρεπει απλα να ρωτησεις ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
οταν η ερωτηση ειναι πως με βρισκεις? τι να σου πει?? χαλια?

ναι τυπε μου αυτο να μου πει...καλυτερα να μου πει την ωμη αληθεια καταμουτρα παρα να σπερνει αυταπατες....

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
εμενα το "αλλο λεω,αλλο σκεφτομαι,αλλο εννοω και αλλο πραττω" με κουραζει παρα πολυ....
οποιος εχει παλι ορεξη να μπει στο τριπακι να παιζει παντομιμες για μερικες παραπανω πιθανοτητες να τον βρει το βρσδυ να πηδαει μαγκια του, εγω δεν εχω τετοια ψυχικα αποθεματα λυπαμαι...

Ακριβως αυτο

Ypsolon

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
μπα τυπε δεν νομιζω....ο φουφουτος τωρα ψαχνει την αλγεβρικη φορμουλα για να ξεκωλιασει την Σισσυ Χρηστιδου  ;)

Οταν τη βρει πες του να μου την δωσει να την τρεξουμε simulation στον υπολογιστη

Επισκέπτης
ναι τυπε μου αυτο να μου πει...καλυτερα να μου πει την ωμη αληθεια καταμουτρα παρα να σπερνει αυταπατες....
γιατι να σε προσβαλει ρε φιλε, δεν της εκανες κατι κακο... σε συμπαθει σε βρισκει "γλυκουλη" αλλα δεν σε γουσταρει
καλη καρδια η επομενη θα γουσταρει ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
γιατι να σε προσβαλει ρε φιλε, δεν της εκανες κατι κακο... σε συμπαθει σε βρισκει "γλυκουλη" αλλα δεν σε γουσταρει
καλη καρδια η επομενη θα γουσταρει ;)

το να μου πει οτι ειμαι σαν αναποδο γαμωτο ειναι αποδεκτη απαντηση και θα την συγχαρω για την ειλικρινεια της...το να μου πει οτι "ειμαι καλο παιδι αλλα με βλεπει σαν φιλο" θα οδηγησει στο να ριξω γροθια στην μαπα της...ετσι απλα και ομορφα :grin:

Επισκέπτης
το να μου πει οτι ειμαι σαν αναποδο γαμωτο ειναι αποδεκτη απαντηση και θα την συγχαρω για την ειλικρινεια της...το να μου πει οτι "ειμαι καλο παιδι αλλα με βλεπει σαν φιλο" θα οδηγησει στο να ριξω γροθια στην μαπα της...ετσι απλα και ομορφα :grin:
μην τα παιρνεις ολα τοις μετριτοις παιχνιδι ειναι...
απολαυσε το και ας χασεις

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66

αν σου ελεγε, 'οκ, μπορουμε να λεμε ενα γεια σαν ανθρωποι αν θελεις, αλλα δεν καβλωνω μαζι σου γι'αυτο και δεν εχει συνεχεια ???'

θα εκτιμουσεις την ειληκρινια της ?

:rolleyes:

αλλο η θεωρια, αλλο η πραξη ;)           

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αν σου ελεγε, 'οκ, μπορουμε να λεμε ενα γεια σαν ανθρωποι αν θελεις, αλλα δεν καβλωνω μαζι σου γι'αυτο και δεν εχει συνεχεια ???'

Παλι καλα που μου το ειπες πρωτη και με εβγαλες
απο την δυσκολη θεση.

Επισκέπτης

ξερεις πολλες που να εδιναν τετοια απαντηση??

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
το να μου πει οτι ειμαι σαν αναποδο γαμωτο ειναι αποδεκτη απαντηση και θα την συγχαρω για την ειλικρινεια της...

Μπα.  :P Καλύτερα να σώζει (σώζουμε) τα προσχήματα.  :)

το να μου πει οτι "ειμαι καλο παιδι αλλα με βλεπει σαν φιλο" θα οδηγησει στο να ριξω γροθια στην μαπα της...ετσι απλα και ομορφα :grin:

Σιγά ρε gun .... όλοι την έχουμε ακούσει αυτή τη φράση τύπε.   :2funny: Και πει σε γυναίκες αντίστοιχα .....  :cheesy:

Όλα μες στο πρόγραμμα είναι.  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom