life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
ολες.Πανε ρε???......Θα με φαει η αγωνια
Ηλιοκαμενοs
http://[URL unfurl="true"]www.stupidgifs.com/images/full/566.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλό :headbang3:
εδω εισαι λαθος τυπε μου. Καμια δεν το κουραζει απλα στο τελος σου λεει ενα καληνυχτα και αντιο ενω εδω απλα σε στελνει απο την αρχη και δεν χανεις και χρονο
μερικες φορες για να μαθεις αυτο που θες πρεπει απλα να ρωτησεις ;)εδω εισαι εσυ λαθος τυπε μου...πολλες το "κουραζουν" οσο δεν παει και ειναι cockteasers του κερατα...αμα απλα ελεγε "αγορι μου δεν σε γουσταρω οποτε μην προσπαθεις" τοτε η μπαλα πηγαινε στον παιχτη και ας εκανε οτι καταλαβαινει...η ασαφεια και τα "ανοιχτα παραθυρακια" απλα και μονο για να γεμιζουν την ωρα τους ειναι σαχλαμαρα....
μερικες φορες για να μαθεις αυτο που θες πρεπει απλα να ρωτησεις ;)
το θεμα ειναι να ρωτας οτι θελεις να μαθεις και οχι οτι σε βολευει...Σημασια δεν εχει μονο να ρωτας,αλλα οταν ρωτας να σου λενε την αληθεια οσο και αν ενοχλει....
οταν η ερωτηση ειναι πως με βρισκεις? τι να σου πει?? χαλια?Σημασια δεν εχει μονο να ρωτας,αλλα οταν ρωτας να σου λενε την αληθεια οσο και αν ενοχλει....
οταν η ερωτηση ειναι πως με βρισκεις? τι να σου πει?? χαλια?
εμενα το "αλλο λεω,αλλο σκεφτομαι,αλλο εννοω και αλλο πραττω" με κουραζει παρα πολυ....
οποιος εχει παλι ορεξη να μπει στο τριπακι να παιζει παντομιμες για μερικες παραπανω πιθανοτητες να τον βρει το βρσδυ να πηδαει μαγκια του, εγω δεν εχω τετοια ψυχικα αποθεματα λυπαμαι...
μπα τυπε δεν νομιζω....ο φουφουτος τωρα ψαχνει την αλγεβρικη φορμουλα για να ξεκωλιασει την Σισσυ Χρηστιδου ;)
γιατι να σε προσβαλει ρε φιλε, δεν της εκανες κατι κακο... σε συμπαθει σε βρισκει "γλυκουλη" αλλα δεν σε γουσταρειναι τυπε μου αυτο να μου πει...καλυτερα να μου πει την ωμη αληθεια καταμουτρα παρα να σπερνει αυταπατες....
γιατι να σε προσβαλει ρε φιλε, δεν της εκανες κατι κακο... σε συμπαθει σε βρισκει "γλυκουλη" αλλα δεν σε γουσταρει
καλη καρδια η επομενη θα γουσταρει ;)
μην τα παιρνεις ολα τοις μετριτοις παιχνιδι ειναι...το να μου πει οτι ειμαι σαν αναποδο γαμωτο ειναι αποδεκτη απαντηση και θα την συγχαρω για την ειλικρινεια της...το να μου πει οτι "ειμαι καλο παιδι αλλα με βλεπει σαν φιλο" θα οδηγησει στο να ριξω γροθια στην μαπα της...ετσι απλα και ομορφα
το να μου πει οτι ειμαι σαν αναποδο γαμωτο ειναι αποδεκτη απαντηση και θα την συγχαρω για την ειλικρινεια της...το να μου πει οτι "ειμαι καλο παιδι αλλα με βλεπει σαν φιλο" θα οδηγησει στο να ριξω γροθια στην μαπα της...ετσι απλα και ομορφα
αν σου ελεγε, 'οκ, μπορουμε να λεμε ενα γεια σαν ανθρωποι αν θελεις, αλλα δεν καβλωνω μαζι σου γι'αυτο και δεν εχει συνεχεια ???'
θα εκτιμουσεις την ειληκρινια της ?
αλλο η θεωρια, αλλο η πραξη ;)
μην τα παιρνεις ολα τοις μετριτοις παιχνιδι ειναι...
απολαυσε το και ας χασεις
ξερεις πολλες που να εδιναν τετοια απαντηση??αν σου ελεγε, 'οκ, μπορουμε να λεμε ενα γεια σαν ανθρωποι αν θελεις, αλλα δεν καβλωνω μαζι σου γι'αυτο και δεν εχει συνεχεια ???'
θα εκτιμουσεις την ειληκρινια της ?
αλλο η θεωρια, αλλο η πραξη ;)
ναι ρε δεν θα πεθανουμε κιολας ;)Γαμησε τες ρε τυπε μη δινεις σημασια
το να μου πει οτι ειμαι σαν αναποδο γαμωτο ειναι αποδεκτη απαντηση και θα την συγχαρω για την ειλικρινεια της...
το να μου πει οτι "ειμαι καλο παιδι αλλα με βλεπει σαν φιλο" θα οδηγησει στο να ριξω γροθια στην μαπα της...ετσι απλα και ομορφα