Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 449K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
παραλληλα να ξεσκιζονται ολες στα μουλοχτα και εμεις να μενουμε με το πουλι στο χερι η με τις πουτανες μας

αρα δεν μενουνε ολοι με το πουλι στο χερι.το θεμα ειναι να βρουμε ποιοι γαμανε

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
μη ξεχασω και αυτους που κυκλοφορουν με τελευταιας τεχνολογιας φωτογραφικη μηχανη κρεμασμενη στο λαιμο η τους αλλους με τα στρογκυλα καπελα και τα μουστακια

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
γαμιονται με κατι χλεχλεδες που μαθαν δυο νοτες στην κιθαρα και κυκλοφορουν με την κιθαρα στον ομο, με κατι αλλους που δηλωνουν dj στο φειςμπουκ επειδη παιξαν 3 φορες στο μπαρακι της γειτονιας τους, με κατι μαυρους που πανε στα rnb παρτυ και το παιζουν kenny west, με κατι αλβανους που δινουν χορτο στην παρεα τους και η καριολα νομιζει οτι τα εχει με τον τονυ μοντανα, με αλλους που το παιζουν λαρτζ σε μπαρακια κλαμπακια και λοιπα ποζεροατομακια κατα βαση.
Σωστός φίλε!Αν και μην νομίζεις ότι γαμιούνται.Κανένα φιλάκαι και καμία πιπούλα κάνουνε. Και στο γαμήσι άχρηστες και όλο  :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1: :blahblah1:  είναι.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
γαμιονται με κατι χλεχλεδες που μαθαν δυο νοτες στην κιθαρα και κυκλοφορουν με την κιθαρα στον ομο, με κατι αλλους που δηλωνουν dj στο φειςμπουκ επειδη παιξαν 3 φορες στο μπαρακι της γειτονιας τους, με κατι μαυρους που πανε στα rnb παρτυ και το παιζουν kenny west, με κατι αλβανους που δινουν χορτο στην παρεα τους και η καριολα νομιζει οτι τα εχει με τον τονυ μοντανα, με αλλους που το παιζουν λαρτζ σε μπαρακια κλαμπακια και λοιπα ποζεροατομακια κατα βαση.

Όπως και να έχει, γαμιούνται με αυτούς που γουστάρουν και καυλώνουν. Εσύ όχι και γκρινιάζεις κλπ κλπ.
Απλά είναι τα πράγματα.

velvy σαλτα και γαμησου.. στον ανδρα συναδερφο μου θα μηλας καλητερα. αντε :pipa2: :pipa2: :2on1: τωρα

Γαμηθείτε μεταξύ σας μπας και πάψει η γκρίνια τότε.

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
η πιο οραια ατακα που εχω πει σε γκομενα που της την επεφτα και ηταν μουναρα και πολυ προσεγμενη και με τα κοντα της τα σορτσακια κλπ ειναι οτι ντυνεται τοσο προκλητικα για να ισοφαρισει το οτι δε ξερει να γαμιεται.
μονο που δεν εβαλε τα κλαματα και μονο που η ψυχολογια μου δεν εγινε σα να εχω πιει κοκαινη

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.789
Πόντοι
6.030
Όπως και να έχει, γαμιούνται με αυτούς που γουστάρουν και καυλώνουν. Εσύ όχι και γκρινιάζεις κλπ κλπ.
Απλά είναι τα πράγματα.

Γαμηθείτε μεταξύ σας μπας και πάψει η γκρίνια τότε.
Ναι γαμιούνται μια φορά τα 5 χρόνια!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
δηλαδη βελβυ προτεινεις να γινο κατι για το οποιο θα ντρεπομαι για να ριξω κανενα πουτσο σε καμια ψωφια ?

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

naglowek+gotowy.png

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
η πιο οραια ατακα που εχω πει σε γκομενα που της την επεφτα και ηταν μουναρα και πολυ προσεγμενη και με τα κοντα της τα σορτσακια κλπ ειναι οτι ντυνεται τοσο προκλητικα για να ισοφαρισει το οτι δε ξερει να γαμιεται.
μονο που δεν εβαλε τα κλαματα και μονο που η ψυχολογια μου δεν εγινε σα να εχω πιει κοκαινη

Και μόνο που χρειάστηκε να καταρρακώσεις την ψυχολογία ενός άλλου για να ανέβει η δική σου, δείχνει και πόσο προβληματικός είσαι.
Έτσι εξελίχτηκαν και οι pick up artists που προμοτάρει ο Λάκης.
Βρίσκεις τις ανασφάλειες του άλλου, πατάς σε αυτές, του γαμάς την ψυχολογία, προκειμένου να καταφέρεις να πηδήξεις. Σα να ομολογείς ότι δεν έχεις κάτι αξιοπρόσεκτο για να μαγέψεις τον άλλον. Μέσω της πλάγιας οδού μόνο, αλλιώς πουτάνες και πάλι.

Επισκέπτης
ΠΑΡΕ ΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ Ο ΠΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΛΕΗΝΙΔΑ :shit: :shit: :shit:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γαμιονται με κατι χλεχλεδες που μαθαν δυο νοτες στην κιθαρα και κυκλοφορουν με την κιθαρα στον ομο

Αυτό με την κιθάρα ισχύει.

Η διαδρομή σπίτι - ωδείο είναι σύντομη και δεν περπατάω σχεδόν καθόλου. Αλλά μια δυο φορές που έχω τύχει να πάω να μου δείξει ένας φίλος μου, μιλάμε είδα διαφορά.

Αν πριν με κοιτούσαν 4/10 που περνούσαν δίπλα μου, με την κιθάρα στον ώμο έγινε κόλαση!

Τί διάβολο ρε πουστη μου; Πάντως ισχύει πολύ αυτό που λες.

Velvy πώς το εξηγείς; Μια γυναικεία γνώμη

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Και μόνο που χρειάστηκε να καταρρακώσεις την ψυχολογία ενός άλλου για να ανέβει η δική σου, δείχνει και πόσο προβληματικός είσαι.
Έτσι εξελίχτηκαν και οι pick up artists που προμοτάρει ο Λάκης.
Βρίσκεις τις ανασφάλειες του άλλου, πατάς σε αυτές, του γαμάς την ψυχολογία, προκειμένου να καταφέρεις να πηδήξεις. Σα να ομολογείς ότι δεν έχεις κάτι αξιοπρόσεκτο για να μαγέψεις τον άλλον. Μέσω της πλάγιας οδού μόνο, αλλιώς πουτάνες και πάλι.
και εσεις το ιδιο δε κανετε???? δε μοιραζετε χυλοπιτες για τον ιδιο λογο? αντε παιενε απο κει

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αυτό με την κιθάρα ισχύει.

Η διαδρομή σπίτι - ωδείο είναι σύντομη και δεν περπατάω σχεδόν καθόλου. Αλλά μια δυο φορές που έχω τύχει να πάω να μου δείξει ένας φίλος μου, μιλάμε είδα διαφορά.

Αν πριν με κοιτούσαν 4/10 που περνούσαν δίπλα μου, με την κιθάρα στον ώμο έγινε κόλαση!

Τί διάβολο ρε πουστη μου; Πάντως ισχύει πολύ αυτό που λες.

Velvy πώς το εξηγείς; Μια γυναικεία γνώμη
που να φορας και στολη εκει να δεις τι γινεται...

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
δυστηχως ειναι τοσο ξεφτιλισμενες που πανε.. πανε μια βολτα στα rnb παρτυ τον μεγαλων club και θα δεις καθε αξεστος,βρομιαρης αραπακλας εχει και τη μουναρα ελεηνιδα του..  :headbang: :headbang: :headbang:   :2on1: :2on1: :2on1:
θα μας κανεις να ξερασουμε ρε αδελφε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom