bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.789
- Πόντοι
- 6.030
εϊ ελλεηνιδες...
[size=40pt]ΗΡΘΕ Ο ΠΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!![/size]
εϊ ελλεηνιδες...
[size=40pt]ΗΡΘΕ Ο ΠΙΟΥ!!!!!!!!!!!!!!![/size]
παραλληλα να ξεσκιζονται ολες στα μουλοχτα και εμεις να μενουμε με το πουλι στο χερι η με τις πουτανες μας
Σωστός φίλε!Αν και μην νομίζεις ότι γαμιούνται.Κανένα φιλάκαι και καμία πιπούλα κάνουνε. Και στο γαμήσι άχρηστες και όλο είναι.γαμιονται με κατι χλεχλεδες που μαθαν δυο νοτες στην κιθαρα και κυκλοφορουν με την κιθαρα στον ομο, με κατι αλλους που δηλωνουν dj στο φειςμπουκ επειδη παιξαν 3 φορες στο μπαρακι της γειτονιας τους, με κατι μαυρους που πανε στα rnb παρτυ και το παιζουν kenny west, με κατι αλβανους που δινουν χορτο στην παρεα τους και η καριολα νομιζει οτι τα εχει με τον τονυ μοντανα, με αλλους που το παιζουν λαρτζ σε μπαρακια κλαμπακια και λοιπα ποζεροατομακια κατα βαση.
γαμιονται με κατι χλεχλεδες που μαθαν δυο νοτες στην κιθαρα και κυκλοφορουν με την κιθαρα στον ομο, με κατι αλλους που δηλωνουν dj στο φειςμπουκ επειδη παιξαν 3 φορες στο μπαρακι της γειτονιας τους, με κατι μαυρους που πανε στα rnb παρτυ και το παιζουν kenny west, με κατι αλβανους που δινουν χορτο στην παρεα τους και η καριολα νομιζει οτι τα εχει με τον τονυ μοντανα, με αλλους που το παιζουν λαρτζ σε μπαρακια κλαμπακια και λοιπα ποζεροατομακια κατα βαση.
velvy σαλτα και γαμησου.. στον ανδρα συναδερφο μου θα μηλας καλητερα. αντε τωρα
Ναι γαμιούνται μια φορά τα 5 χρόνια!!!!Όπως και να έχει, γαμιούνται με αυτούς που γουστάρουν και καυλώνουν. Εσύ όχι και γκρινιάζεις κλπ κλπ.
Απλά είναι τα πράγματα.
Γαμηθείτε μεταξύ σας μπας και πάψει η γκρίνια τότε.
γαμιονται με κατι χλεχλεδες που μαθαν δυο νοτες στην κιθαρα και κυκλοφορουν με την κιθαρα στον ομο, με κατι αλλους που δηλωνουν dj στο φειςμπουκ επειδη παιξαν 3 φορες στο μπαρακι της γειτονιας τους, με κατι μαυρους που πανε στα rnb παρτυ και το παιζουν kenny west, με κατι αλβανους που δινουν χορτο στην παρεα τους και η καριολα νομιζει οτι τα εχει με τον τονυ μοντανα, με αλλους που το παιζουν λαρτζ σε μπαρακια κλαμπακια και λοιπα ποζεροατομακια κατα βαση.
η πιο οραια ατακα που εχω πει σε γκομενα που της την επεφτα και ηταν μουναρα και πολυ προσεγμενη και με τα κοντα της τα σορτσακια κλπ ειναι οτι ντυνεται τοσο προκλητικα για να ισοφαρισει το οτι δε ξερει να γαμιεται.
μονο που δεν εβαλε τα κλαματα και μονο που η ψυχολογια μου δεν εγινε σα να εχω πιει κοκαινη
γαμιονται με κατι χλεχλεδες που μαθαν δυο νοτες στην κιθαρα και κυκλοφορουν με την κιθαρα στον ομο
Χαλαει η αρια φυλη;ΠΑΡΕ ΕΠΙΠΤΟΝΤΟΣ Ο ΠΙΟΥ Ο ΟΠΟΙΟς ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΡΑΜΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΓΚΕΛΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΕΛΕΗΝΙΔΑ
και εσεις το ιδιο δε κανετε???? δε μοιραζετε χυλοπιτες για τον ιδιο λογο? αντε παιενε απο κειΚαι μόνο που χρειάστηκε να καταρρακώσεις την ψυχολογία ενός άλλου για να ανέβει η δική σου, δείχνει και πόσο προβληματικός είσαι.
Έτσι εξελίχτηκαν και οι pick up artists που προμοτάρει ο Λάκης.
Βρίσκεις τις ανασφάλειες του άλλου, πατάς σε αυτές, του γαμάς την ψυχολογία, προκειμένου να καταφέρεις να πηδήξεις. Σα να ομολογείς ότι δεν έχεις κάτι αξιοπρόσεκτο για να μαγέψεις τον άλλον. Μέσω της πλάγιας οδού μόνο, αλλιώς πουτάνες και πάλι.
που να φορας και στολη εκει να δεις τι γινεται...Αυτό με την κιθάρα ισχύει.
Η διαδρομή σπίτι - ωδείο είναι σύντομη και δεν περπατάω σχεδόν καθόλου. Αλλά μια δυο φορές που έχω τύχει να πάω να μου δείξει ένας φίλος μου, μιλάμε είδα διαφορά.
Αν πριν με κοιτούσαν 4/10 που περνούσαν δίπλα μου, με την κιθάρα στον ώμο έγινε κόλαση!
Τί διάβολο ρε πουστη μου; Πάντως ισχύει πολύ αυτό που λες.
Velvy πώς το εξηγείς; Μια γυναικεία γνώμη
Αν πριν με κοιτούσαν 4/10 που περνούσαν δίπλα μου, με την κιθάρα στον ώμο έγινε κόλαση!
και εσεις το ιδιο δε κανετε???? δε μοιραζετε χυλοπιτες για τον ιδιο λογο? αντε παιενε απο κει
θα μας κανεις να ξερασουμε ρε αδελφε...δυστηχως ειναι τοσο ξεφτιλισμενες που πανε.. πανε μια βολτα στα rnb παρτυ τον μεγαλων club και θα δεις καθε αξεστος,βρομιαρης αραπακλας εχει και τη μουναρα ελεηνιδα του..
και εσεις το ιδιο δε κανετε???? δε μοιραζετε χυλοπιτες για τον ιδιο λογο? αντε παιενε απο κει