kakiasmenoprovato
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.108
- Πόντοι
- 456
jimena
Νέγροι
συμφωνώ με την φίλη παραπάνω. Μόνο για αυτούς τους λόγους πηγαίνω σε ραντεβού με μαύρους. Είναι πιο γραμμωμένοι, πιο δυνατοί, έχουν μεγαλύτερο πέος και είναι λιγότερο τριχωτοί….είναι πολλοί οι λόγοι….
Έχουν περισσότερη σεξουαλικότητα και αυτό τους κάνει πιο ελκυστικούς. Προσωπικά δεν ξαναπάω με λευκό. Ο τωρινός μου παρτενέρ είναι μαύρος, με γυμνασμένο κορμί και πέος 24x6 cm και δεν έχει σχεδόν καθόλου τρίχες. Έτσι τους θέλω και πιστεύω ότι αυτό θέλουν και οι άλλες γυναίκες. Πιστεύω ότι η ράτσα παίζει ρόλο στο θέμα της σεξουαλικότητας. Πολλά φιλιά.
Ρε τι διαβαζουμε... Και που ακριβως θα το βαλει το 24 εκ πεος? Ολες οι γυναικες λεει θελουν τετοιους...
Θα βρει να το βαλει μην ανησυχεις.
Δε μπαινει λεμε...
Εδω τσοντες βλεπεις με μαυρο πουτσαρα και ειναι γελοιο το θεαμα... σε φαση αντι μεσα-εξω, παει μιση μεσα και μετα εξω. Μιλαμε για πλεονασμο. Εγω που δεν ειμαι ουτε 20, αν παω να τον βαλω ολο μεσα, τοτε στο ντογκι 7 στις 10 πονανε (ακομα και μιλφ που θα πρεπε να ναι πιο ανοιχτες) εκτος απ'αυτες που ειναι αρκετα ψηλες ή παχουλες. Οι κατω απο 1.70 συνηθως υποφερουν με εξαιρεση μερικες πηγαδομουνες. Που να χα και 20αρα ή 24αρα
ολες οτι πονανε λενε και κινεζος να εισαι.