Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 440K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Για όλες τις Ελληνίδες η λέξη "έρωτας" όπως αυτές την εννοούν στα Αγγλικά μεταφράζεται ως sex και όχι ως love! Αυτό τα λέει όλα!

Μου λέει η άλλη (Ελληνίδα παντρεμένη με παιδιά): " Αγαπώ τον άντρα μου αλλά έχω πάψει να είμαι ερωτευμένη μαζί του! Τώρα είμαι ερωτευμένη και πηγαίνω στα κρυφά με τον Χασάν διότι είναι νέος και μου αρέσουν οι σκουρόχρωμοι!

Λογική Ελληνίδας!
 

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Μηνύματα
7.728
Like
3.135
Πόντοι
506
Ελα ενα τελευταιο, Ιταλιδα νοσηλευτρια......

Εsperienze con ragazzi di colore?

milla901
14 maggio 2018 alle 14:59
Ciao a tutte,
sono da poco laureata in infermieristica, ho 26 anni e ho fatto un tirocinio di due settimane in Ghana. Non pensavo che mi sarebbe successo, ma per esigenze mediche ho visto alcuni ragazzi nudi durante il mio lavoro in questi centri ospedalieri di fortuna. La maggior parte erano normali, ma alcuni mi hanno davvero colpita. Ovviamente non è mai successo nulla, ma è possibile che alcuni di loro riuscissero a far sembrare il mio fidanzato e i miei ex dei bambini a confronto? Questa cosa è capitata a qualcun'altra? E' normale?
Però non pensavo ci fosse tutta sta differenza. E la cosa non mi ha lasciata indifferente ...

milla901
Γεια σε όλους,
πριν λίγο καιρό τελείωσα την εκπαίδευση στην νοσηλευτική, είμαι 26 ετών και έκανα πρακτική στην Ghana που διήρκησε 2 εβδομάδες. Δεν φαντάστηκα ότι θα μου συμβεί κάτι τέτοιο, όμως καθώς εργαζόμουν σε διάφορες προσωρινές ιατρικές εγκαταστάσεις της Ghanas μου δόθηκε για ιατρικούς λόγους η ευκαιρία να δω αρκετούς ντόπιους άντρες γυμνούς. Οι περισσότεροι ήταν φυσιολογικοί. Αρκετοί όμως πραγματικά με εντυπωσίασαν. Σεξουαλικά δεν έκανα ποτέ κάτι μαζί τους, όμως πρέπει να πω ότι αυτοί οι άντρες που είδα στην Ghana κατάφεραν ο τωρινός μου φίλος και οι προηγούμενοι άντρες με τους οποίους είχα σχέση να φαντάζουν σαν παιδάκια με μικροσκοπικά πέη. Είχε κάποια από εσάς τις κοπέλες του φόρουμ ανάλογη εμπειρία; Είναι φυσιολογικό αυτό;
Δεν πίστευα ότι υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά. Αυτό που είδα δεν με άφησε αδιάφορη …


nikyom
14 maggio 2018 alle 15:06
Per te è importante?

nikyom
Το θεωρείς τόσο σημαντικό;


milla901
14 maggio 2018 alle 16:16
No. Ma quando la vedi ci rimani....
Ιo e due mie colleghe siamo rimaste scioccate....

milla901
Όχι. Αν όμως το δεις με τα ίδια σου τα μάτια, τότε θα μείνεις εκεί …
Εγώ και άλλες δυο συναδέλφισσες νοσηλευτριες είχαμε πάθει σοκ ….
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
jimena
Νέγροι
συμφωνώ με την φίλη παραπάνω. Μόνο για αυτούς τους λόγους πηγαίνω σε ραντεβού με μαύρους. Είναι πιο γραμμωμένοι, πιο δυνατοί, έχουν μεγαλύτερο πέος και είναι λιγότερο τριχωτοί….είναι πολλοί οι λόγοι….
Έχουν περισσότερη σεξουαλικότητα και αυτό τους κάνει πιο ελκυστικούς. Προσωπικά δεν ξαναπάω με λευκό. Ο τωρινός μου παρτενέρ είναι μαύρος, με γυμνασμένο κορμί και πέος 24x6 cm και δεν έχει σχεδόν καθόλου τρίχες. Έτσι τους θέλω και πιστεύω ότι αυτό θέλουν και οι άλλες γυναίκες. Πιστεύω ότι η ράτσα παίζει ρόλο στο θέμα της σεξουαλικότητας. Πολλά φιλιά.

Ρε τι διαβαζουμε... Και που ακριβως θα το βαλει το 24 εκ πεος? Ολες οι γυναικες λεει θελουν τετοιους... :jerking::jerking::jerking:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Για τον αντρα υποσυνειδητα ισχυει ομορφη=υγιης. Για τη γυναικα υποσυνειδητα ισχυει δυνατος=υγιης. Οταν ο μαυρος φαινεται δυνατος το μυαλο της μπλοκαρει στο να δει το αυτονοητο. Πχ εναν ασπρο φουλ σπυριαρη με ουλα γαμησε τα δε θα τον ακουμπαγε ποτε... αλλά τον μαυρο το σπυριαρη με τα ουλα γαμησε τα δεν εχει προβλημα... γιατι εχει βραχυκυκλωσει ο νους της μπροστα στην υποσυνειδητη πραξη δυνατος=υγιης.

Όντως,με μαύρο και σπυριάρη παθαίνουν κοκομπλόκο :vomit:


article-0-11661D71000005DC-79_634x666.jpg

Εμεις παλι οχι :2funny:

22Tw4X9.png


Μοντελο λεμε... σε φωτογραφιες της βαζανε καπελακι για να μη φαινεται το δερμα της και μετα στο make over της ριξαν τα μαλλια μπροστα παλι για τον ιδιο λογο :confused::confused::confused:
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Να το θέσω πιο απλά:
Ο Ελληνας άντρας που γουστάρει και πάει με μαύρες,ή Λατίνες,ή Ρωσίδες κλπ καλά κάνει ενώ η Ελληνίδα γυναίκα που πάει με τον μαύρο όχι?

Εγω το βλεπω απο πολλες σκοπιες ταυτοχρονα.

1) Ο ελληνας αντρας που γουσταρει μαυρες/λατινες κτλ, κατ'εμε ειναι μπαζογαμης. Αυτο φυσικα ειναι υποκειμενικο τελειως - αλλα εχει και μετρησιμα στοιχεια αντικειμενικα τα οποια δεν εχει νοημα να επεκταθω. Τωρα καποιος μπορει να μιλησει για παθος, ιστοριες, κτλ, αλλα παθος εχουν και οι ελληνιδες και οι ρωσιδες... ειναι ανα περιπτωση.

2) Η μεση γυναικα βρισκει να γαμηθει πολυ πιο ευκολα απ'τον μεσο αντρα. Αρα η ελληνιδα εχει προσφορα ενω ο αντρας "καταφευγει" σε τετοια λυση (ή πληρωνει για τετοια λυση). Η γυναικα δεν ειναι αναγκασμενη να "καταφυγει". Πχ μια χοντρη που δε τη γαμαει κανεις τη δικαιολογω περισσοτερο απο μια μουναρα αν τη δω με μαυρο γιατι τη μεν δε τη θελουν, η δε μπορει να εχει παρα πολλους αλλά προτιμησε το μαυρο συνειδητα. Αρα εκει εχουμε θεμα. Και η χοντρη δεν εχει απολυτη δικαιολογια γιατι μπορει να τα χασει τα κιλα της. Θεμα βουλησης ειναι, δεν ελεγχουν τα κιλα της το ποια ειναι. Αυτη ελεγχει το ποσα κιλα ειναι.

3) Οταν συμβει το παραπανω στο (2) οπου η μουναρα που εχει προσφορα προτιμαει τον μαυρο, τοτε για μενα πεφτει παρα πολυ στα ματια μου. Μπορω υπο συνθηκες να τη καταλαβω, πχ οπως εγω εχω το ρωσιδακι και λεω "μαλακα ετσι επρεπε να ναι ολες οι γκομενες", αυτη να βλεπει το μαυρο σωματοτυπο και να σκεφτεται "ετσι θα πρεπε να ναι ολοι οι αντρες", αλλα η κατανοηση μου τελειωνει στο οτι ο μαυρος δεν εχει πακετο. Ειναι μεχρι το σωμα και αυτο με προβληματα περαν του σωματοτυπου. Πχ ανεφερα προηγουμενως κλασικα προβληματα, τυπου δερμα αρρωστο / σπυρια, στομα, ασχημα προσωπα, κτλ. Δλδ οκ και εγω μπορει να δω μια ασπρη μουναρα αλλα αμα ειναι γαριδα στη μαπα ε τοτε η ελκυστικοτητα της πεφτει καθετα - δε το παραβλεπω. Το ιδιο και ο χαρακτηρας που μπορει να ειναι αποκρουστικος.

4) Η γυναικεια υποκρισια: Οταν προκειται για ασπρο αντρα η γυναικα εδω περα ζηταει τον ουρανο με τ'αστρα. Πχ να εχει μια δουλεια ταδε, να βγαζει τοσα, να εχει σπιτι, αμαξι, να μην ειναι μαμακιας ή να μην ασχολειται πολυ με τους γονεις του και να ειναι γενικοτερα αυτονομος ενω ακομα και αν εχει κατι πολυ υψηλο που δε το εχουν ουτε το 99% των αλλων, να ειναι φιλοδοξος και να θελει πολυ περισσοτερα. Υποσυνειδητα η γυναικα δε καταλαβαινει γιατι ζηταει καποια απ'αυτα, οπως το ambition / drive, αλλα στη πραξη η φιλοδοξια ειναι ενεργεια για ζωη. Δλδ αυτος που τα εχει ολα και δεν εχει τι αλλο να κανει μπορει να ειναι πιο υποτονικος απο καποιον που ειναι "driven" απο καποιο στοχο - ακομα και αν αυτος ο στοχος δε θα του αλλαξει κατι στη ζωη. Μπορει να εχεις 1 δισεκατομμυριο, το να πας στα 10 ή στα 100 και να γινεις ο πιο πλουσιος ανθρωπος δε θα σου αλλαξει τιποτα στη καθημερινοτητα σου. Ουτε 1 δισεκατομμυριο ξοδευεις, ουτε 10 θα ξοδεψεις, ουτε 100. Μετα απο καποιο σημειο ειναι απλα μηδενικα στη τραπεζα. Αλλα το drive για να επιτυχεις κατι ανωτερο σου δινει ενεργεια και αυτη επειδη υποσυνειδητα θεωρει το drive/ambition ως ενεργεια και την ενεργεια ως ζωτικοτητα και υγεια, προτιμαει την υγεια=ζωτικοτητα=φιλοδοξια. Παρτο τωρα αυτο και εφαρμοσε το σε εναν μαυρο που ζει στα πατησια με αλλους 5 μαυρους και πουλαει τσαντες και μπιχλιμπιδια. Οι μαυροι απο long term planning και φιλοδοξια ειναι ισως οι χειροτεροι σε σχεση με ασιατες, ασπρους, μαυριδερους, κτλ. Δλδ ο μαυριδερος ο πακης μπορει να ερθει στην ευρωπη να εχει πλανο τι θα κανει, πως θα το κανει, για να φτιαξει μια μπιζνα σε 10-15 χρονια. Τα ιδια και ο αλβανος, και ο κινεζος, κτλ κτλ. Ο μαυρος οχι. Αρα λοιπον οταν ζητας αυτονομιες, σπιτια, αμαξια, φιλοδοξιες και μετα μου πας με τον μαυρο που ειναι με αλλους 5 σε 30 τμ στα πατησια και τη βγαζει πουλωντας τσαντες, παρανομως, και δεν εχει life prospects να γινει το οτιδηποτε, τοτε εμενα αυτα τα στανταρ μου φαινονται υποκριτικα και δικαιουμαι να την εγκαλω. Στην αμερικη οι γκομενες τετοια ατομα τους θεωρουν αποκρουστικους ως "losers". Δεν εχει free pass του στυλ εισαι μαυρος και αρα εγω πρεπει να τα παραβλεψω ως γκομενα.

5) Εθνικη διασταση: Αν προκειται για τουριστες κτλ, δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Οταν μιλαμε για λαθρο το θεωρω προδοσια. Για μενα παιζει τεραστιο ρολο αν ο αλλος εχει ερθει εδω ως λαθροεισβολεας. Ο λαθροεισβολεας απλα δεν πρεπει να επιβραβευεται. Εφοσον επιβραβευεται τοτε μιλαμε για συμμετοχη σε ανηθικοτητα τεραστιου μεγεθους.

6) Αντρικα trends και γυναικεια ψυχολογια αποφυγης των κυριαρχων trend: Αν υποθεσουμε οτι η ευρυτερη κουλτουρα εχει σχεδιαστει απο αντρες και οτι αυτη επηρεαζει δυσμενως τις γυναικες, υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια αφορουν το πυρηνα της ερωτησης σου. Πχ ο αντρας γενικα θεωρειται πιο αποδεκτο να γαμαει περισσοτερες (ασχετως φυλης) ενω η γυναικα οχι. Αν η γυναικα παει με πολλους τοτε ειτε ειναι ανοιχτα κατακριτεο, ειτε σιωπηρα κατακριτεο... εκει δε θα της πει κανείς τιποτα αλλά απλα δε θα τη βλεπει σοβαρα γιατι και ο ιδιος θα εχει προβλημα με τη σκεψη ή θα ντρεπεται να τη κυκλοφορησει οταν οι αλλοι θα ξερουν οτι αυτη εχει παει με ολους. Η γυναικα γνωριζοντας τα παραπανω προσπαθει να καλυφθει ως εξης: Σου λεει ολα αυτα εχουν συνεπειες εφοσον ο αντρας γνωριζει τι θα κανω. Αν ομως δεν εχει τροπο να μαθει τι κανω, τοτε κανω οτι θελω... αρα οτι ειναι να κανω θα πρεπει να το κανω στα κρυφα και επειδη ο κοσμος ειναι μικρος θα πρεπει να αποφυγω οτι ο Χ κυκλος θα συναντηθει με τον Υ κυκλο οπου θα μαθευτει οτι εγω γαμιομουν με τους ταδε. Λυση: Αλλαγη τοποθεσιας. Πχ εισαι απο χωριο και πας στην αθηνα οπου πηδιεσαι με τους νιγηριανους και δε σε ξερει κανεις. Ή εισαι στην αθηνα, πας στη γερμανια και γαμιεσαι με ολο το πακισταν. Ή πας σε ενα νησι και γαμιεσαι με τους τουριστες. Ποιος θα το μαθει? Ο ξενος, ειτε τουριστας, ειτε λαθρο, ειτε ξενος στην αλλοδαπη που εχεις παει εσυ εξω ως τουριστας, εχει μικρο overlap ως "κυκλος" που εφαπτεται με τον κυκλο των εγχωριων αντρων. Αρα αν εσυ δεν ανεβαζεις ξεφτιλικια στο insta, fb, κτλ, θεωρεισαι καλυμενη ως προς την αποφυγη ανεπιθυμητων επιπτωσεων οι οποιες -υπενθυμιζεται- οτι παντα προερχονται απ'τις ανισοτητες στο τροπο που αντιμετωπιζει η κοινωνια τον αντρα και τη γυναικα... αρα η γυναικα θεωρει εν μερει δικαιολογημενη τη "πουστια" της στο να διορθωσει την "αδικια" οτι αυτη δε μπορει να παει με οσους θελει οπως οι αντρες... σου λεει αφου ετσι ειναι τα πραγματα εγω θα το παιξω το παιχνιδι κρυψινικα... ελα ομως που θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δε την αφηνει... αυτες που ειναι τετοιων αντιληψεων εχουν συγκεκριμενα μοτιβα συμπεριφορας που ναι μεν δεν ειναι ευθεια καρφωτικα αλλα φαινονται... πχ μπορει να ειναι υπερ των black lives matter και λοιπων "προοδευτικων" ή δηθεν αντιρατσιστικων κινηματων, ειναι φανατικα υπερ των ανοιχτων συνορων/ταξιδιων, το παιζουν ελευθερα πνευματα με τατουαζ, piercing, κτλ. Εχει παρα πολλα warning signs για αποφυγη τετοιων. Δε χρειαζεται καν να ξερεις το ιστορικο τους. Εισαι σιγουρος τι εχουν κανει ή τι θα κανουν απλα και μονο απ'τη μενταλιτε τους που εκφραζεται αλλιως. Αυτα εχουν βεβαια ενδιαφερον αν ο αντρας θελει να καλυφθει και να τις αποφυγει. Για τους περισσοτερους αντρες που εχουν ενα Α επιπεδο αυτες ειναι σα νεκρες, δλδ αν ξερει ο αλλος οτι εχει παει με πακηδες/μαυρους κτλ δε προκειται να ασχοληθει, εχει σιχαθει και παει παρακατω και ας ειναι και πολυ καλο μουνι. Θα ψαξουν κατι ποιοτικοτερο, δεν ασχολουνται με αυτες και απλα βλεπουν τυχον σημαδια ποσο παρτολες ειναι. Αλλοι παλι δε τους νοιαζει, μπορει να τις θελουν για τιποτα ξεφτιλισματα και γεια σας - οπότε να μη τους ενδιαφερει καν τι εχουν κανει πριν. Ο καθενας αναλογα τα γουστα του εδω περα.

Εχει και αλλες οπτικες γωνιες αλλα δε μπορω να γραψω πληρως ολο το σκεπτικο μου χωρις να σε σεντονιασω απειρα - που δε το θες...
 

kakaounakis

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2006
Μηνύματα
152
Like
93
Πόντοι
1
jimena
Νέγροι
συμφωνώ με την φίλη παραπάνω. Μόνο για αυτούς τους λόγους πηγαίνω σε ραντεβού με μαύρους. Είναι πιο γραμμωμένοι, πιο δυνατοί, έχουν μεγαλύτερο πέος και είναι λιγότερο τριχωτοί….είναι πολλοί οι λόγοι….
Έχουν περισσότερη σεξουαλικότητα και αυτό τους κάνει πιο ελκυστικούς. Προσωπικά δεν ξαναπάω με λευκό. Ο τωρινός μου παρτενέρ είναι μαύρος, με γυμνασμένο κορμί και πέος 24x6 cm και δεν έχει σχεδόν καθόλου τρίχες. Έτσι τους θέλω και πιστεύω ότι αυτό θέλουν και οι άλλες γυναίκες. Πιστεύω ότι η ράτσα παίζει ρόλο στο θέμα της σεξουαλικότητας. Πολλά φιλιά.

Ρε τι διαβαζουμε... Και που ακριβως θα το βαλει το 24 εκ πεος? Ολες οι γυναικες λεει θελουν τετοιους... :jerking::jerking::jerking:

Θα βρει να το βαλει μην ανησυχεις.
 

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Μηνύματα
23.110
Κριτικές
126
Like
51.248
Πόντοι
27.261
Γιατι ο λευκος Ελληνας να γαμισει μαυρη?

γιατι να μη γαμησει ?
για τους λογους που ανεφερε παραπανω ο kabourdidis

Δεν ειδα κανεναν λογο, εκτος απο γελοιοτητες και ηλιθιες θεωριες.
Ο λογος ειναι απλος μαστορα.
Ενας και μονο.
Σου αρεσει??? Πας και γαμας.
Δε σου αρεσει??? Πας αλλου.
Εσυ εχεις κανεναν αλλο λογο να πεις, εκτος απο τις βλακειες του καβουρδιδη, που συμφωνεις κιολας???
 

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Μηνύματα
3.300
Κριτικές
9
Like
8.237
Πόντοι
2.036
Δεν καταλαβαίνω τον λόγο των "επιστημονικών αναλύσεων". Ένας και μοναδικός είναι ο λόγος που μία Ελληνίδα επιλέγει να πάει με μαύρο. Είναι η πούτσα που διαθέτει και τίποτε άλλο. Τα υπόλοιπα τα παραβλέπουν. Τόσο απλά. Τώρα ως προς την διαφορετικότητα, θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι οι μαύροι είναι πολύ πιο ρατσιστές με τους λευκούς απ΄ότι το αντίστροφο!
 

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
426
Like
687
Πόντοι
81
Να το θέσω πιο απλά:
Ο Ελληνας άντρας που γουστάρει και πάει με μαύρες,ή Λατίνες,ή Ρωσίδες κλπ καλά κάνει ενώ η Ελληνίδα γυναίκα που πάει με τον μαύρο όχι?



4) Η γυναικεια υποκρισια: Οταν προκειται για ασπρο αντρα η γυναικα εδω περα ζηταει τον ουρανο με τ'αστρα. Πχ να εχει μια δουλεια ταδε, να βγαζει τοσα, να εχει σπιτι, αμαξι, να μην ειναι μαμακιας ή να μην ασχολειται πολυ με τους γονεις του και να ειναι γενικοτερα αυτονομος ενω ακομα και αν εχει κατι πολυ υψηλο που δε το εχουν ουτε το 99% των αλλων, να ειναι φιλοδοξος και να θελει πολυ περισσοτερα. Υποσυνειδητα η γυναικα δε καταλαβαινει γιατι ζηταει καποια απ'αυτα, οπως το ambition / drive, αλλα στη πραξη η φιλοδοξια ειναι ενεργεια για ζωη. Δλδ αυτος που τα εχει ολα και δεν εχει τι αλλο να κανει μπορει να ειναι πιο υποτονικος απο καποιον που ειναι "driven" απο καποιο στοχο - ακομα και αν αυτος ο στοχος δε θα του αλλαξει κατι στη ζωη. Μπορει να εχεις 1 δισεκατομμυριο, το να πας στα 10 ή στα 100 και να γινεις ο πιο πλουσιος ανθρωπος δε θα σου αλλαξει τιποτα στη καθημερινοτητα σου. Ουτε 1 δισεκατομμυριο ξοδευεις, ουτε 10 θα ξοδεψεις, ουτε 100. Μετα απο καποιο σημειο ειναι απλα μηδενικα στη τραπεζα. Αλλα το drive για να επιτυχεις κατι ανωτερο σου δινει ενεργεια και αυτη επειδη υποσυνειδητα θεωρει το drive/ambition ως ενεργεια και την ενεργεια ως ζωτικοτητα και υγεια, προτιμαει την υγεια=ζωτικοτητα=φιλοδοξια. Παρτο τωρα αυτο και εφαρμοσε το σε εναν μαυρο που ζει στα πατησια με αλλους 5 μαυρους και πουλαει τσαντες και μπιχλιμπιδια. Οι μαυροι απο long term planning και φιλοδοξια ειναι ισως οι χειροτεροι σε σχεση με ασιατες, ασπρους, μαυριδερους, κτλ. Δλδ ο μαυριδερος ο πακης μπορει να ερθει στην ευρωπη να εχει πλανο τι θα κανει, πως θα το κανει, για να φτιαξει μια μπιζνα σε 10-15 χρονια. Τα ιδια και ο αλβανος, και ο κινεζος, κτλ κτλ. Ο μαυρος οχι. Αρα λοιπον οταν ζητας αυτονομιες, σπιτια, αμαξια, φιλοδοξιες και μετα μου πας με τον μαυρο που ειναι με αλλους 5 σε 30 τμ στα πατησια και τη βγαζει πουλωντας τσαντες, παρανομως, και δεν εχει life prospects να γινει το οτιδηποτε, τοτε εμενα αυτα τα στανταρ μου φαινονται υποκριτικα και δικαιουμαι να την εγκαλω

Υπάρχει φίλε διαφορά στην έκφραση "με ποιούς πάει μια γυναίκα" , με την έκφραση "ποιούς θέλει μια γυναίκα".
Κρατάω από το ποστ σου αυτό πυ παραθέτω γιατί είναι η απάντηση. Η γυναίκα ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ το αρχέτυπο του άνδρα. Έτσι φτιάχνεται. Και ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ θέλει.Αυτό δε σημαίνει ότι μόνο αυτοί βρίσκουν γυναίκα και οι άλλοι μένουν ανύπαντροι και αγάμητοι. Αυτό έλειπε, το 70-80% του αντρικού πληθυσμού θα ήταν με το πουλί στο χέρι. Αλλά δεν παύει να είναι μια πραγματικότητα. Γι'αυτό από τους φουκαράδες τους λευκούς ζητάει τον ουρανό με τα άστρα.
Συμβουλή για τους νεώτερους. Όταν μια γυναίκα γουστάρει δεν ζητάει ανταλλάγματα. Ούτε θέλει κυνήγι. Θα σε βρει. Αν στα μάτια της μετράς σαν αρσενικό , θα σε βρει εκείνη. Αν βλέπεις ότι θέλει δώρα, αμάξια, κυνηγητό κλπ τότε κάν'την με ελαφρά.

υγ. Προσωπικά δε θα το πήγαινα στο λευκός-μαύρος, αλλά στο αν μετράς ή όχι. Υπάρχουν μαύροι losers που δεν θα τους κοίταζε ούτε χοντρή φακλάνα.
 

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
2.417
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Το οτι ζητανε τον ουρανο με τα. αστρα απο καποιους ειναι επειδη αυτοι οι καποιοι ειναι αδυναμοι πυρφοροι. Καλα κανουν αφου τους περναει. Να εχει φαει η αλλη τα μισα χυσια του Ελμπασαν και να το παιζει κυρια.
 

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Μηνύματα
426
Like
687
Πόντοι
81
Ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα γιατί νομίζουν ότι αυτά έχουν ανάγκη. Κι όταν βρίσκονται οι μαλάκες που τους τα δίνουν, πάλι γκρινιάζουν και δεν ικανοποιούνται με τίποτα. Η γκρίνια οφείλεται στο ότι δεν έχουν ικανοποιήσει τη βασική τους ανάγκη. Να βρουν αρσενικό. Ένας άντρας - σκυλάκι τί αρσενικό να είναι ;

Δεν θα μου έκανε εντύπωση αν όλες αυτές που πάνε με μαύρους είναι οι πιο νορμάλ, κατασταλλαγμένες και cool γυναίκες.
Δεν έχω διαβάσει σχετικές μελέτες , αλλά νομίζω θα ισχύει
 
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.429
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Να το θέσω πιο απλά:
Ο Ελληνας άντρας που γουστάρει και πάει με μαύρες,ή Λατίνες,ή Ρωσίδες κλπ καλά κάνει ενώ η Ελληνίδα γυναίκα που πάει με τον μαύρο όχι?

Εγω το βλεπω απο πολλες σκοπιες ταυτοχρονα.

1) Ο ελληνας αντρας που γουσταρει μαυρες/λατινες κτλ, κατ'εμε ειναι μπαζογαμης. Αυτο φυσικα ειναι υποκειμενικο τελειως - αλλα εχει και μετρησιμα στοιχεια αντικειμενικα τα οποια δεν εχει νοημα να επεκταθω. Τωρα καποιος μπορει να μιλησει για παθος, ιστοριες, κτλ, αλλα παθος εχουν και οι ελληνιδες και οι ρωσιδες... ειναι ανα περιπτωση.

2) Η μεση γυναικα βρισκει να γαμηθει πολυ πιο ευκολα απ'τον μεσο αντρα. Αρα η ελληνιδα εχει προσφορα ενω ο αντρας "καταφευγει" σε τετοια λυση (ή πληρωνει για τετοια λυση). Η γυναικα δεν ειναι αναγκασμενη να "καταφυγει". Πχ μια χοντρη που δε τη γαμαει κανεις τη δικαιολογω περισσοτερο απο μια μουναρα αν τη δω με μαυρο γιατι τη μεν δε τη θελουν, η δε μπορει να εχει παρα πολλους αλλά προτιμησε το μαυρο συνειδητα. Αρα εκει εχουμε θεμα. Και η χοντρη δεν εχει απολυτη δικαιολογια γιατι μπορει να τα χασει τα κιλα της. Θεμα βουλησης ειναι, δεν ελεγχουν τα κιλα της το ποια ειναι. Αυτη ελεγχει το ποσα κιλα ειναι.

3) Οταν συμβει το παραπανω στο (2) οπου η μουναρα που εχει προσφορα προτιμαει τον μαυρο, τοτε για μενα πεφτει παρα πολυ στα ματια μου. Μπορω υπο συνθηκες να τη καταλαβω, πχ οπως εγω εχω το ρωσιδακι και λεω "μαλακα ετσι επρεπε να ναι ολες οι γκομενες", αυτη να βλεπει το μαυρο σωματοτυπο και να σκεφτεται "ετσι θα πρεπε να ναι ολοι οι αντρες", αλλα η κατανοηση μου τελειωνει στο οτι ο μαυρος δεν εχει πακετο. Ειναι μεχρι το σωμα και αυτο με προβληματα περαν του σωματοτυπου. Πχ ανεφερα προηγουμενως κλασικα προβληματα, τυπου δερμα αρρωστο / σπυρια, στομα, ασχημα προσωπα, κτλ. Δλδ οκ και εγω μπορει να δω μια ασπρη μουναρα αλλα αμα ειναι γαριδα στη μαπα ε τοτε η ελκυστικοτητα της πεφτει καθετα - δε το παραβλεπω. Το ιδιο και ο χαρακτηρας που μπορει να ειναι αποκρουστικος.

4) Η γυναικεια υποκρισια: Οταν προκειται για ασπρο αντρα η γυναικα εδω περα ζηταει τον ουρανο με τ'αστρα. Πχ να εχει μια δουλεια ταδε, να βγαζει τοσα, να εχει σπιτι, αμαξι, να μην ειναι μαμακιας ή να μην ασχολειται πολυ με τους γονεις του και να ειναι γενικοτερα αυτονομος ενω ακομα και αν εχει κατι πολυ υψηλο που δε το εχουν ουτε το 99% των αλλων, να ειναι φιλοδοξος και να θελει πολυ περισσοτερα. Υποσυνειδητα η γυναικα δε καταλαβαινει γιατι ζηταει καποια απ'αυτα, οπως το ambition / drive, αλλα στη πραξη η φιλοδοξια ειναι ενεργεια για ζωη. Δλδ αυτος που τα εχει ολα και δεν εχει τι αλλο να κανει μπορει να ειναι πιο υποτονικος απο καποιον που ειναι "driven" απο καποιο στοχο - ακομα και αν αυτος ο στοχος δε θα του αλλαξει κατι στη ζωη. Μπορει να εχεις 1 δισεκατομμυριο, το να πας στα 10 ή στα 100 και να γινεις ο πιο πλουσιος ανθρωπος δε θα σου αλλαξει τιποτα στη καθημερινοτητα σου. Ουτε 1 δισεκατομμυριο ξοδευεις, ουτε 10 θα ξοδεψεις, ουτε 100. Μετα απο καποιο σημειο ειναι απλα μηδενικα στη τραπεζα. Αλλα το drive για να επιτυχεις κατι ανωτερο σου δινει ενεργεια και αυτη επειδη υποσυνειδητα θεωρει το drive/ambition ως ενεργεια και την ενεργεια ως ζωτικοτητα και υγεια, προτιμαει την υγεια=ζωτικοτητα=φιλοδοξια. Παρτο τωρα αυτο και εφαρμοσε το σε εναν μαυρο που ζει στα πατησια με αλλους 5 μαυρους και πουλαει τσαντες και μπιχλιμπιδια. Οι μαυροι απο long term planning και φιλοδοξια ειναι ισως οι χειροτεροι σε σχεση με ασιατες, ασπρους, μαυριδερους, κτλ. Δλδ ο μαυριδερος ο πακης μπορει να ερθει στην ευρωπη να εχει πλανο τι θα κανει, πως θα το κανει, για να φτιαξει μια μπιζνα σε 10-15 χρονια. Τα ιδια και ο αλβανος, και ο κινεζος, κτλ κτλ. Ο μαυρος οχι. Αρα λοιπον οταν ζητας αυτονομιες, σπιτια, αμαξια, φιλοδοξιες και μετα μου πας με τον μαυρο που ειναι με αλλους 5 σε 30 τμ στα πατησια και τη βγαζει πουλωντας τσαντες, παρανομως, και δεν εχει life prospects να γινει το οτιδηποτε, τοτε εμενα αυτα τα στανταρ μου φαινονται υποκριτικα και δικαιουμαι να την εγκαλω. Στην αμερικη οι γκομενες τετοια ατομα τους θεωρουν αποκρουστικους ως "losers". Δεν εχει free pass του στυλ εισαι μαυρος και αρα εγω πρεπει να τα παραβλεψω ως γκομενα.

5) Εθνικη διασταση: Αν προκειται για τουριστες κτλ, δε με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Οταν μιλαμε για λαθρο το θεωρω προδοσια. Για μενα παιζει τεραστιο ρολο αν ο αλλος εχει ερθει εδω ως λαθροεισβολεας. Ο λαθροεισβολεας απλα δεν πρεπει να επιβραβευεται. Εφοσον επιβραβευεται τοτε μιλαμε για συμμετοχη σε ανηθικοτητα τεραστιου μεγεθους.

6) Αντρικα trends και γυναικεια ψυχολογια αποφυγης των κυριαρχων trend: Αν υποθεσουμε οτι η ευρυτερη κουλτουρα εχει σχεδιαστει απο αντρες και οτι αυτη επηρεαζει δυσμενως τις γυναικες, υπαρχουν καποια πραγματα τα οποια αφορουν το πυρηνα της ερωτησης σου. Πχ ο αντρας γενικα θεωρειται πιο αποδεκτο να γαμαει περισσοτερες (ασχετως φυλης) ενω η γυναικα οχι. Αν η γυναικα παει με πολλους τοτε ειτε ειναι ανοιχτα κατακριτεο, ειτε σιωπηρα κατακριτεο... εκει δε θα της πει κανείς τιποτα αλλά απλα δε θα τη βλεπει σοβαρα γιατι και ο ιδιος θα εχει προβλημα με τη σκεψη ή θα ντρεπεται να τη κυκλοφορησει οταν οι αλλοι θα ξερουν οτι αυτη εχει παει με ολους. Η γυναικα γνωριζοντας τα παραπανω προσπαθει να καλυφθει ως εξης: Σου λεει ολα αυτα εχουν συνεπειες εφοσον ο αντρας γνωριζει τι θα κανω. Αν ομως δεν εχει τροπο να μαθει τι κανω, τοτε κανω οτι θελω... αρα οτι ειναι να κανω θα πρεπει να το κανω στα κρυφα και επειδη ο κοσμος ειναι μικρος θα πρεπει να αποφυγω οτι ο Χ κυκλος θα συναντηθει με τον Υ κυκλο οπου θα μαθευτει οτι εγω γαμιομουν με τους ταδε. Λυση: Αλλαγη τοποθεσιας. Πχ εισαι απο χωριο και πας στην αθηνα οπου πηδιεσαι με τους νιγηριανους και δε σε ξερει κανεις. Ή εισαι στην αθηνα, πας στη γερμανια και γαμιεσαι με ολο το πακισταν. Ή πας σε ενα νησι και γαμιεσαι με τους τουριστες. Ποιος θα το μαθει? Ο ξενος, ειτε τουριστας, ειτε λαθρο, ειτε ξενος στην αλλοδαπη που εχεις παει εσυ εξω ως τουριστας, εχει μικρο overlap ως "κυκλος" που εφαπτεται με τον κυκλο των εγχωριων αντρων. Αρα αν εσυ δεν ανεβαζεις ξεφτιλικια στο insta, fb, κτλ, θεωρεισαι καλυμενη ως προς την αποφυγη ανεπιθυμητων επιπτωσεων οι οποιες -υπενθυμιζεται- οτι παντα προερχονται απ'τις ανισοτητες στο τροπο που αντιμετωπιζει η κοινωνια τον αντρα και τη γυναικα... αρα η γυναικα θεωρει εν μερει δικαιολογημενη τη "πουστια" της στο να διορθωσει την "αδικια" οτι αυτη δε μπορει να παει με οσους θελει οπως οι αντρες... σου λεει αφου ετσι ειναι τα πραγματα εγω θα το παιξω το παιχνιδι κρυψινικα... ελα ομως που θελει η πουτανα να κρυφτει και η χαρα δε την αφηνει... αυτες που ειναι τετοιων αντιληψεων εχουν συγκεκριμενα μοτιβα συμπεριφορας που ναι μεν δεν ειναι ευθεια καρφωτικα αλλα φαινονται... πχ μπορει να ειναι υπερ των black lives matter και λοιπων "προοδευτικων" ή δηθεν αντιρατσιστικων κινηματων, ειναι φανατικα υπερ των ανοιχτων συνορων/ταξιδιων, το παιζουν ελευθερα πνευματα με τατουαζ, piercing, κτλ. Εχει παρα πολλα warning signs για αποφυγη τετοιων. Δε χρειαζεται καν να ξερεις το ιστορικο τους. Εισαι σιγουρος τι εχουν κανει ή τι θα κανουν απλα και μονο απ'τη μενταλιτε τους που εκφραζεται αλλιως. Αυτα εχουν βεβαια ενδιαφερον αν ο αντρας θελει να καλυφθει και να τις αποφυγει. Για τους περισσοτερους αντρες που εχουν ενα Α επιπεδο αυτες ειναι σα νεκρες, δλδ αν ξερει ο αλλος οτι εχει παει με πακηδες/μαυρους κτλ δε προκειται να ασχοληθει, εχει σιχαθει και παει παρακατω και ας ειναι και πολυ καλο μουνι. Θα ψαξουν κατι ποιοτικοτερο, δεν ασχολουνται με αυτες και απλα βλεπουν τυχον σημαδια ποσο παρτολες ειναι. Αλλοι παλι δε τους νοιαζει, μπορει να τις θελουν για τιποτα ξεφτιλισματα και γεια σας - οπότε να μη τους ενδιαφερει καν τι εχουν κανει πριν. Ο καθενας αναλογα τα γουστα του εδω περα.

Εχει και αλλες οπτικες γωνιες αλλα δε μπορω να γραψω πληρως ολο το σκεπτικο μου χωρις να σε σεντονιασω απειρα - που δε το θες...

Καβουρδιδη,με τα σεντόνια Σαββιδιζεις επικίνδυνα
 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.066
Like
3.712
Πόντοι
606
Πάντως στην Ελλάδα 3 κατηγορίες δεν έχω δει ποτέ να είναι χωρίς γυναίκα και παιδιά

Ρωσοπόντιοι/Αλβανοί

Φαλακροί

Χασικλήδες/πρεζόνια

Αντίθετα,βλέπεις πολλούς μορφωμένους,με νορμάλ εμφάνιση,με μόνιμες δουλειές,με σπίτι,με αυτοκίνητο κλπ να είναι ξερω γω 35-45 χρονών μπακούρια και άτεκνοι









 

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Μηνύματα
1.282
Like
2.387
Πόντοι
456
Το αν μια εμφανίσιμη λευκή γυναίκα πάει με ένα μαύρο εξαρτάται από το πόσο εξελιγμένη σαν άνθρωπος είναι.

Το ίδιο ισχύει και για τους λευκούς άντρες!

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού παραμένουν ανθρωπόμορφα ζώα.

Προσωπικά δεν έλκομαι από ανθρώπους που μου θυμίζουν κάποιο ζώο.
 

kakiasmenoprovato

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Μηνύματα
2.417
Κριτικές
1
Like
2.108
Πόντοι
456
Οι Ελλεηνιδες χασανε καμποσους κρικους στην ανθρωπινη εξελιξη. Ακομα και σπουδες να εχουνε παραμενουν βοιδια.

Ας ειναι καλα οι πυρφοροι που κατεστρεψαν την Ελλαδα
 
  • Like
Αντιδράσεις: Νίο

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Μηνύματα
447
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Ο ελληνας που περνει ψυχοφαρμακα πως να παντρευτει ρε παιδια?
 

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Μηνύματα
447
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Απο φιλο στο μιλανο οι βορειοι ιταλοι ειναι τιγκα στην καταθλιψη κρυο και παγωνια καμια σχεση με ελλαδα
 

Melinadiva

Call-Girl
Εγγρ.
4 Μαρ 2019
Μηνύματα
445
Like
5.180
Να το θέσω πιο απλά:
Ο Ελληνας άντρας που γουστάρει και πάει με μαύρες,ή Λατίνες,ή Ρωσίδες κλπ καλά κάνει ενώ η Ελληνίδα γυναίκα που πάει με τον μαύρο όχι?

Εγω ειμαι σεξιστης και θα πω οτι καλα κανει ο αντρας αλλα οχι η γυναικα. Ο κυριως λογος που το λεω ειναι οτι η Ελληνιδα εχει ανυπαρκτη προσωπικοτητα και αθλιο τροπο συμπεριφορας , που με οδηγει στο να την βαλω στην κατηγορια "ανθρωπινη κατσαριδα".

Τουλάχιστον έχεις αυτογνωσία και φαίνεται απο το nickname που επέλεξες!!!

Εύχομαι καλή φώτιση!

Tωρα βγαζεις κακια

Δεν χάιδεψα ποτέ τα αυτιά κανενός,ούτε πρόκειται να το κάνω.
Η αλήθεια να λέγεται!
 
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Μηνύματα
11.429
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Το οτι ζητανε τον ουρανο με τα. αστρα απο καποιους ειναι επειδη αυτοι οι καποιοι ειναι αδυναμοι πυρφοροι. Καλα κανουν αφου τους περναει. Να εχει φαει η αλλη τα μισα χυσια του Ελμπασαν και να το παιζει κυρια.

Τον ουρανό με τα άστρα τον ζητάνε πολλάκις και τα δύο φύλα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom