Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
Είναι καθαρά θέμα βιολογίας.
Όπως εμείς γουστάρουμε αλλοδαπές και εξωτικές γκόμενες έτσι και οι γυναίκες.
Είναι λόγω DNA. Γιατί θα βγουν καλύτεροι απόγονοι με τη μίξη διαφορετικών DNA.
Γιαυτό καβλώνουμε κι εμείς κι αυτές.
Δεν νομιζω οτι οφειλεται στο DNA. Πχ τη μαυρη δε τη βλεπω καν ως γυναικα. Αφενος γιατι δεν μου ειναι ελκυστικη και αφετερου γιατι εχει πολυ τεστοστερονη που κανει και τη συμπεριφορα της μη ελκυστικη. Αντιστοιχα το εξωτικο δε μου λεει κατι. Εξωτικη μπορει να ειναι μια ινδη, μια μαυροασιατισσα, μια αφρικανα, μια βραζιλιανα, εμενα δε μου λενε τιποτα σε σχεση με τις ασπρες. Δεν ειναι ελκυστικες, απλα. Και δε νομιζω οτι αυτο ειναι μονο για τα δικα μου αισθητικα στανταρ. Ποσα τοπ μοντελ παγκοσμιως εχουμε που να ειναι απ'ολες τις εξωτικες φυλες και ποσα απο τους ασπρους που ειναι μια μικρη μειοψηφια στο πλανητη? Αν βαλεις μαυρους, μαυριδερους, ασιατες, οι ασπροι ειναι λιγοι. Και ομως απ'αυτους τους λιγους βγαινουν τα περισσοτερα μοντελα. Και αν βγουν απο αλλες χωρες που επικρατουν πχ οι καφε, βλεπε τιποτα μοντελα απο μεση ανατολη, βραζιλια, ινδια, βενεζουελα, κτλ, ειναι οι πιο ασπρες σε βαθμο να μη καταλαβαινεις τη καταγωγη τους.
Στα προτυπα ομορφιας των μαυριδερων λαων, τυπου ινδια, πακισταν, κτλ, εκει επιδιωκουν να εχουν (πιο) ασπρες νυφες ή γαμπρους. Βασικα για ασιατες-μαυρους-μαυριδερους, οι τοπ γκομενες ειναι οι ασπρες. Και για τους ασπρους το ιδιο.
Αντιστοιχα για το παγκοσμιο πληθυσμο των γυναικων οι τοπ αντρες ειναι οι ασπροι. Ασπρες, μαυρες, ασιατισσες, μαυριδερες, θελουν τον ασπρο πιο πολυ. Γενικα μιλαμε, ως κανονα - οχι την εξαιρεση. Το βλεπεις και σε κοινωνιες που εχουν μεσα τα παντα, με βαση τα στοιχεια των γαμων, των προτιμησεων στα κοινωνικα δικτυα, κτλ. Απ'το 3.1 ως το 3.17 εχει καλα λινκς για διαβασμα με ερευνες και στοιχεια
Τωρα για το DNA και τη μιξη οσον αφορα απογονους, η λογικη ειναι οτι οταν εχεις 2 αρκετα διαφορετικα DNA μειωνεται η πιθανοτητα να εχουν προβλημα και τα 2 σε συγκεκριμενα γονιδια. Ομως υπαρχουν φυλες που λογω tribal inmating επι χιλιετιες, κατεληξαν να εχουν προβληματικα γονιδια οι ιδιοι. Ασε που ειναι μια κοψια. Πχ οι μαυρες στα facial recognition software εχουν το υψηλοτερο ποσοστο αστοχιας γιατι βρισκει false matches το ιδιο προσωπο με 10 ονοματα. Αντιθετα οι ασπροι αντρες ειναι οι πιο αναγνωρισιμοι ως διαφορετικοι.