Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
Για να λέει η Αιμιλία για ακούραστους μαύρους όλο και κάτι θα ξέρει από πείρα! :fuck2: :effemine:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
τωρα τι να σου πω... αφου εισαι τοσο μαλακας να γαμας πουτανες ενω υπαρχουν τα δωρεαν γκει κωλαρακια εισαι αξιος της μοιρας σου!!
Ναι το παραδέχομαι,είμαι μαλάκας που προτιμώ να γαμάω μουνί γυναικείο αντι για ανδρικό κώλο!!!Είμαι άξιος της μοίρας μου!!!!

Επισκέπτης
τωρα τι να σου πω... αφου εισαι τοσο μαλακας να γαμας πουτανες ενω υπαρχουν τα δωρεαν γκει κωλαρακια εισαι αξιος της μοιρας σου!!
θυμάμαι την ατάκα που μου χε πει ο τσολιας ψωλιας " όταν ξεκινήσουν να κελαηδάνε τα g3, θα αργήσουν να σωπάσουν" και παίρνω ελπίδα όταν διαβάζω και βλέπω καιαδες σαν του λόγου σου.

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
μα το να προσπαθησουμε να τους επιβαλλουμε τα ελληνικα και ευρωπαικα προτυπα αποτελει καταπιεση του δικου τους πολιτισμου. κανεις λαθος giorgosk. εγω ειμαι υπερ των ανοιχτων συνορων. εαν διναμε επιδομα ανεργιας σε καθε μεταναστη που ερχεται εδω τοτε δεν θα υπηρχε αλλοδαπη εγκληματικοτητα.
Εσυ είσαι υπέρ του ανοικτού κωλου!!  Θες ξεκουραστείς να σε ανοίγουν! Εγώ θέλω να μείνουν αυτοί που χρειάζονται και να πληρώνουν φόρο και να έχουν ΙΚΑ.  Όλοι οι αριστεροφιλελε θελεται μετανάστες κάνεις όμως δεν κάνει λόγο για τη μαύρη εργασία

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
Δεν ήξερα ότι στην Ψωροκώσταινα πια μάθαμε(έστω και κουτσά-στραβά)την τέχην του τρολαρίσματος και του φλόγιστρου.

Όσο ζείς μαθαίνεις που λέμε... :2funny:

Λοιπόν μάγκες : οι πούστηδες, οι φεμινίστριες και τα τρόλ πεινάνε για προσοχή και διψάνε για γελιοποίηση. Όσο δεν τους δίνεις σημασία, τόσο περισσότερο απελπίζονται και βαριούνται. :heavymetalbig:

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Λαθροπουστας σκατογυφτος μιας και το εχεις απορια
ειπαμε σχιζοφρενης μεταναστης ο ιδιος και οπαδος των χρυσαυγουλων νεοναζι εισαι εσυ ο κμαν ο φιδιας και ενας αλλος δε θυμαμαι, πηγαινε σε ενα ψυχιατρο και πεστου "ειμαι ο ιδιος μεταναστης και γουσταρω τη συμμορια που μαχαιρωνει μεταναστες", το ποιο πιθανο ειναι να σου πει οτι εχεις τασεις αυτοκτονιας

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μα το να προσπαθησουμε να τους επιβαλλουμε τα ελληνικα και ευρωπαικα προτυπα αποτελει καταπιεση του δικου τους πολιτισμου. κανεις λαθος giorgosk. εγω ειμαι υπερ των ανοιχτων συνορων. εαν διναμε επιδομα ανεργιας σε καθε μεταναστη που ερχεται εδω τοτε δεν θα υπηρχε αλλοδαπη εγκληματικοτητα.
εισαι απλα ενα ναζιστοτρολ βαλτο απ τη χρυση αυγη που το παιζεις αδερφη και λες αυτες τις μαλακιες απλα για να επιβεβαιωνεις τους φασιστες, και τα παιδια θα σε καταλαβαιναν

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
Παιδιά βοήθεια , η ιστοσελίδα καταλήφθηκε από τις πούστικες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ , φυλάχτε κώλους , πηγαίνετε τοίχο τοίχο, βάλτε τσίγκινα σώβρακα.Τό έκανε πάλι το θαύμα του η τραβεστί τριτικοσμική κότα του Μαξίμου! :S

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.740
Πόντοι
10.686
Έχεις ξεπεράσει και τον legola σε υπερθεματισμό υπέρ των λαθρομεταναστών,τι να πω...

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Εγω με παλικαρια τυπου Ατετοκουμπο η ΑφροΑμερικανων που ερχονται εδω και σεβονται κανενα προβλημα ας γαμησουν και οτι γκομενα θελουν εφοσον σεβονται αφηνουν λεφτα ως τουριστες η εργαζονται

Αλλα η Ελλαδα κεντρο Πακιδων που παιζουν με χλαπατσες,Αφρικανων που παιζουν ταμπουρλα και Ιρακινων διακινητων πρεζας δεν προκειται να γινει
Δεν θα δουλευει ο Ελληνας για να ρθει κατε τεμπελοσκυλο εδω μεσα να πινει να τρωει τσαμπα και να βιαζει

Εγω τετοια σκουπιδια τα θελω στο φυσικο τους χωρο πισω στις χωματερες τους
εσυ μπορει να μην εχεις προβλημα με τον αντετοκουμπο ο αρχηγος σου ομως μιχαλολιακος τον ειπε χιμπατζη, ο λαγος ειπε οτι ο σχορτσιανιτης δεν ειναι ελληνας και ο μιχαλολιακος χαιρετησε ολους τους ολυμπιονικες εκτος του δουβαλιδη που εχει ενα γονιο αφρικανο, μαλλον δεν εχεις καταλαβει οτι δεν γουσταρω τους παρανομους μεταναστες και θελω να απελαθουν οπως και οτι δεν γουσταρω το ισλαμ, το προβλημα μου ειναι ο ανεξελεγκτος ρατσισμος της χρυσης αυγης ακομα και σε ελληνες πολιτες που διαφερουν απλα στο χρωμα του δερματος, οσο για τα ποιος ειναι πουστης στα επιστρεφω, σκληρε του κωλου, που θα γινεις και γενικος δερβεναγας στο μουνι των ελληνιδων και θα αποφασιζεις εσυ με ποιον θα γαμιουνται και ποιον οχι

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
Παιδιά βοήθεια , η ιστοσελίδα καταλήφθηκε από τις πούστικες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ , φυλάχτε κώλους , πηγαίνετε τοίχο τοίχο, βάλτε τσίγκινα σώβρακα.Τό έκανε πάλι το θαύμα του η τραβεστί τριτικοσμική κότα του Μαξίμου! :S

Η αλήθεια είναι οτι και αυτοί που έρχονται τα ιδια ΣΚΑΤΑ ειναι.

Βλεπε Runar ανθελληνικό σκουπίδι νεοφιλελες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Οι αδελφες θα πρεπει να στειλουν στο διαολο την αριστερα και να συμμαχησουν με εμας τους εθνικιστες.

Ειναι αναγκη να γεννηθει ενα νεο ειδος εθνικισμου, χωρις συντηρητικα καταλοιπα. Να μαθουμε τις ελληνιδες να γαμιονται ευκολα αλλα οχι με Αλβανους και μαυρους.

Αντιμετωπιζουμε δυστυχως τα προβληματα της Ιαπωνιας, υπογεννητικοτητα και αγαμια, συν ενα ακομα που η Ιαπωνια δεν αντιμετωπιζει: Ανεξελεγκτο επικοισμο απο κουλτουρες επιθετικες.

Αποτελεσμα οι νεοφερμενοι με τον τσαμπουκα τους και το "χωσιμο" που κανουν να μας διαγκωνιζουν στην προσβαση στα θηλυκα.

Αυτα ειναι πραγματα που συμβαινουν και στην φυση με μοιραια εξελιξη για τα αρσενικα που υποχωρουν.

Ο συντηρητισμος ηταν ενα οχημα που μας βοηθησε ιστορικα σαν εθνος, τωρα πρεπει να τον πεταξουμε βιαια απο πανω μας γιατι θα μας βουλιαξει.

Να θεωρειται ντροπη οταν μια ελληνιδα δεν πηγαινει με πολλους αντρες. Ποτε ομως ξενους, και ποτε ατομα με μαγκικη νοοτροπια, Αλβανους, μπαρμεν, dj, διασημους κλπ.

Εχει καταντησει η νεολαια να παιρνει αναβολικα και να μενει αγραμματη για να μοιασει στους παραπανω και να εχει μια μικρη πιθανοτητα να γαμησει!

Γαμηθειτε γιατι χανομαστε το νεο συνθημα!

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
εγω νιωθω πρωτα ΓΚΕΙ και μετα Ελληνας. ειναι φυσικο να μου τη πεφτουν οι φασιστες γιατι δεν ειμαι απλα ενας γκει που χαιρεται την υπεροχη αισθηση του πρωκτικου οργασμου αλλα εχω κοινωνικοπολιτικες ανησυχιες οπως ο αγωνιστης Γρηγορης Βαλιανατος. Ειμαι ορκισμενος εχθρος του εθνικοπατριωτισμου και τρεφω αντιπαθεια για το χριστιανισμο. ζουμε σε μια οπισθοδρομικη χωρα που αρνειται να δει τα λαθη της, οπως πχ δεν θα επρεπε να ζητησουμε συγνωμη στους Αλβανους Τσαμηδες... ας αγωνιστουμε ολοι για μια πιο πολυχρωμη πολυ πολιτισμικη κοινωνια!!

dinos34

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2016
Κριτικές
17
Like
1.006
Πόντοι
1.026
εγω νιωθω πρωτα ΓΚΕΙ και μετα Ελληνας. ειναι φυσικο να μου τη πεφτουν οι φασιστες γιατι δεν ειμαι απλα ενας γκει που χαιρεται την υπεροχη αισθηση του πρωκτικου οργασμου αλλα εχω κοινωνικοπολιτικες ανησυχιες οπως ο αγωνιστης Γρηγορης Βαλιανατος. Ειμαι ορκισμενος εχθρος του εθνικοπατριωτισμου και τρεφω αντιπαθεια για το χριστιανισμο. ζουμε σε μια οπισθοδρομικη χωρα που αρνειται να δει τα λαθη της, οπως πχ δεν θα επρεπε να ζητησουμε συγνωμη στους Αλβανους Τσαμηδες... ας αγωνιστουμε ολοι για μια πιο πολυχρωμη πολυ πολιτισμικη κοινωνια!!

Ρε άντε μπες μονος σου σε ενα κάδο σκουπίδι!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
Τέτοιους πολίτες θέλει να πλάσει ο ΣΥΡΙΖΑ , τραβεστί σε σώμα και μυαλό.Ζήτω οι Τσιπροτασίες!Μεγάλη η συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ στο που βγήκαν στο φως από τους υπονόμους τους κάθε  είδους εκτρώματα και βγάζουν γλώσσα(μετά από ανδρικό γλυφοκώλι)!Ρε μπάς Αιμιλία και είσαι δοροσερή από Αλβανία μεριά; Παλιά λέγαμε για ανέκδοτο Αλβανός τουρίστας , τώρα λέμε δροσερό αγόρι από Αλβανία με ημισέληνο στο κώλο; :shit:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
Ειναι αναγκη να γεννηθει ενα νεο ειδος εθνικισμου, χωρις συντηρητικα καταλοιπα. Να μαθουμε τις ελληνιδες να γαμιονται ευκολα αλλα οχι με Αλβανους και μαυρους.

Να θεωρειται ντροπη οταν μια ελληνιδα δεν πηγαινει με πολλους αντρες. Ποτε ομως ξενους, και ποτε ατομα με μαγκικη νοοτροπια, Αλβανους, μπαρμεν, dj, διασημους κλπ.

Γαμηθειτε γιατι χανομαστε το νεο συνθημα!
εισαι ο μεντορας μου

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
ειμαι Ελληνας στη καταγωγη αλλα σαν δημοκρατης παραδεχομαι τα λαθη της χωρας μου. διαβασε Νασο Θεοδωριδη και Δημητρη Λιθοξοου για να ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom