Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

genaral

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
1
Για πες ρε τύπε που τις βρήκες γιατί ενδιαφέρομαι να γνωρίσω. Έχεις να μας κάνεις κονε. Όσες πάλεψα από μπαντου κυρίως δεν. Δεν θέλω αυτές που εκδίδονται.
ελλαδα,απο κονε κυριως και εξωτερικο σε ταξιδια που εχω κανει

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
το εχω ξαναγραψει αλλα θα το επαναλαβω μια ακομα φορα. σε μερικες δεκαετιες αυτοι θα γινουν αναποφευκτα πλειοψηφια στην Ευρωπη και την Ελλαδα οποτε εμεις γιατι να καταδιωκουμε και να καταπιεζουμε τους μεταναστες αφροασιατικης καταγωγης;; για να μας κανουν το ιδιο οταν γινουν πλειοψηφια;; καλα θα κανουμε να αποδεχτουμε οτι θα γινουν πλειοψηφια στην Ελλαδα και την Ευρωπη και ο τοπος μας θα γινει πιο ομορφος και πιο πολυχρωμος!!!
θα πρεπει να γινουν αλλαγες στην ελλαδικη πολυ πολιτισμικη κοινωνια οπως η αφαιρεση του σταυρου απο τη σημαια και ολων των χριστιανικων συμβολων απο τα δημοσια κτιρια ωστε να μην καταπιεζουμε τους μουσουλμανους μεταναστες!

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
το εχω ξαναγραψει αλλα θα το επαναλαβω μια ακομα φορα. σε μερικες δεκαετιες αυτοι θα γινουν αναποφευκτα πλειοψηφια στην Ευρωπη και την Ελλαδα οποτε εμεις γιατι να καταδιωκουμε και να καταπιεζουμε τους μεταναστες αφροασιατικης καταγωγης;; για να μας κανουν το ιδιο οταν γινουν πλειοψηφια;; καλα θα κανουμε να αποδεχτουμε οτι θα γινουν πλειοψηφια στην Ελλαδα και την Ευρωπη και ο τοπος μας θα γινει πιο ομορφος και πιο πολυχρωμος!!!
θα πρεπει να γινουν αλλαγες στην ελλαδικη πολυ πολιτισμικη κοινωνια οπως η αφαιρεση του σταυρου απο τη σημαια και ολων των χριστιανικων συμβολων απο τα δημοσια κτιρια ωστε να μην καταπιεζουμε τους μουσουλμανους μεταναστες!
δλδ ελλαδα απο τα lidl

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
Καλέ Αιμιλία αααχ!Δεν χόρτασες ακόμη τριτοκοσμικό πούτσο ; Θέλεις και άλλο ααχ αχόρταγη εσύ.Το αφρικανικό και πακιστανικό σπέρμα σε ανθίζει ααχ!Δεν σου αρέσει ο Σταυρός εε , θέλεις να βάζεις ημισέληνους και μιναρέδες στον κώλο σου ααχ!Καυλώνω!
:pipa3:  :gay:

fouxter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2012
Κριτικές
1
Like
1.268
Πόντοι
216
Καλέ Αιμιλία αααχ!Δεν χόρτασες ακόμη τριτοκοσμικό πούτσο ; Θέλεις και άλλο ααχ αχόρταγη εσύ.Το αφρικανικό και πακιστανικό σπέρμα σε ανθίζει ααχ!Δεν σου αρέσει ο Σταυρός εε , θέλεις να βάζεις ημισέληνους και μιναρέδες στον κώλο σου ααχ!Καυλώνω!
:pipa3:  :gay:
:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Δεν ειμαστε ολοι πουσταρδελες τυπε να στηνουμε κωλο σε καθε παρεισακτο.
Πολυχρωμος να γινει ο κωλος σου,οχι η Ελλαδα

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
μην με λες Αιμιλια!Ειμαι αντρακλας και ναι απολαμβανω γνωριμιες στα σινεμα και τις πλατειες με φιλαρακια απο το Μπαγκλαντες, το Πακισταν, τη Νιγηρια και τη Γκανα. Βαρεθηκα τους Αλβανους και τους Τσιγγανους!

sweet_old1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2016
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Δεν ειμαστε ολοι πουσταρδελες τυπε να στηνουμε κωλο σε καθε παρεισακτο.
Πολυχρωμος να γινει ο κωλος σου,οχι η Ελλαδα

μιλας εσυ μωρη πουσταρα που εχεις σηκωθει και εχεις παει Πραγα και δεν ζεις καν Ελλαδα ?

ουστ
warnban.gif
 [/color[/URL]]

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
μιλας εσυ μωρη πουσταρα που εχεις σηκωθει και εχεις παει Πραγα και δεν ζεις καν Ελλαδα ?

ουστ

Κλασε πρωτα να βγουν οι καποτες των πακηδων που σε γαμουσαν χθες και μετά μιλα

Εγγρ.
26 Νοε 2016
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
1

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
μην με λες Αιμιλια!Ειμαι αντρακλας και ναι απολαμβανω γνωριμιες στα σινεμα και τις πλατειες με φιλαρακια απο το Μπαγκλαντες, το Πακισταν, τη Νιγηρια και τη Γκανα. Βαρεθηκα τους Αλβανους και τους Τσιγγανους!
Να υποθέσω ότι από τις πλατείες και τα σινεμά(Ολύμπια κ.α.) ψωνίζεις τους αφρικανούς και τους πακιστανούς και ότι βαρέθηκες την αλβανική και τσιγγανική πούτσα ααχ!Ανοίγεις τα φτερά σου και πας για άλλες πολιτείες.Διεθνοποιημένος κώλος ααχ! :fuck1: :effemine:

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
ότι λες δεν ισχύει.  Μπορούν να μείνουν οι μετανάστες εδώ αφού πληρώνουν φόρους και δεν διαπραττουν αδίκηματα. Επίσης πρέπει να τους μορφωσουμε με την κουλτούρα μας όχι να δεχτούμε τη δική τους. Η θρησκεία δε με αφορά ας πιστεύει ο καθένας όπου θέλει αν είναι σωστός δεν με πειράζει.  Το ότι θα μας γαμησου γκομενες είναι σίγουρο όπως και Ελλήνες γαματε μετανάστριες και κάνουν και παιδιά

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
μα το να προσπαθησουμε να τους επιβαλλουμε τα ελληνικα και ευρωπαικα προτυπα αποτελει καταπιεση του δικου τους πολιτισμου. κανεις λαθος giorgosk. εγω ειμαι υπερ των ανοιχτων συνορων. εαν διναμε επιδομα ανεργιας σε καθε μεταναστη που ερχεται εδω τοτε δεν θα υπηρχε αλλοδαπη εγκληματικοτητα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
Εγώ θα έλεγα ότι είσαι υπέρ των ανοικτών κώλων .Ελέυθερη διεθνής κυκλοφορία επιδοτούμενη από το ΕΣΠΑ!ΑΑΧ! :kissass:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
ο ρατσισμος σας σε 2-3 δεκαετιες το πολυ θα αποτελει παρελθον, μια βολτα εξω απο το μουσειο της ακροπολης θα σας πεισει για το ποσα interracial ζευγαρια τουριστων υπαρχουν, μαυροι με ασπρες, ασπροι με κινεζες η ινδες μαυρες με ασπρους, το αποκορυφωμα προχτες στο πεζοδρομο της αποστολου παυλου ελληνιδα αγκαζε με κινεζο η γιαπωνεζο-κορεατη (κατασπρος) να μιλαει ελληνικα στο κινητο. μπραβο στη κοπελα για το θαρρος της. οι επομενες γενιες θα ειναι εντελως μιξαρισμενες, οι ναζισταραδες θα παραμεινετε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας

Αντρες μαυροι με λευκες γυναικες, λευκοι αντρες με ασιατισσες γυναικες. Κοινωνικες επιπτωσεις; Αφηνω να τις αναλογιστειτε.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μα το να προσπαθησουμε να τους επιβαλλουμε τα ελληνικα και ευρωπαικα προτυπα αποτελει καταπιεση του δικου τους πολιτισμου. κανεις λαθος giorgosk. εγω ειμαι υπερ των ανοιχτων συνορων. εαν διναμε επιδομα ανεργιας σε καθε μεταναστη που ερχεται εδω τοτε δεν θα υπηρχε αλλοδαπη εγκληματικοτητα.
ναι ναι όπως τα λες μιας και μας περισσευουν λεφτα ας τους τα δωσουμε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
επισης σε άλλες χωρες όπως αγγλια και γερμανια που βρισκουν ευκολοτερα και καλυτερες δουλειες δεν εχουν αυξησει την εγκληματικοτητα  :headbang: :headbang: :headbang:

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
Αντρες μαυροι με λευκες γυναικες, λευκοι αντρες με ασιατισσες γυναικες. Κοινωνικες επιπτωσεις; Αφηνω να τις αναλογιστειτε.
ξεχασες τους λευκους γκει με εγχρωμους και ακουραστους επιβητορες!!!  :2on1:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Kαι ποιος θα πληρώνει τα επιδόματα ρε μπουχέσα για να γαμάνε εσένα οι μετανάστες;

Απο πότε κάποιος επισκέπτης πρέπει να επιβάλει τα δικά του έθιμα κλπ;
Αν αρχίσουν να πετάνε πουστηδες απο τα μπαλκόνια όπως κάνουν στα μέρη τους θα συνεχίσεις να λες τις μαλακίες σου;

Επισκέπτης
Kαι ποιος θα πληρώνει τα επιδόματα ρε μπουχέσα για να γαμάνε εσένα οι μετανάστες;

Απο πότε κάποιος επισκέπτης πρέπει να επιβάλει τα δικά του έθιμα κλπ;
Αν αρχίσουν να πετάνε πουστηδες απο τα μπαλκόνια όπως κάνουν στα μέρη τους θα συνεχίσεις να λες τις μαλακίες σου;
Ξέσκισε τον.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
ναι ναι όπως τα λες μιας και μας περισσευουν λεφτα ας τους τα δωσουμε  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
επισης σε άλλες χωρες όπως αγγλια και γερμανια που βρισκουν ευκολοτερα και καλυτερες δουλειες δεν εχουν αυξησει την εγκληματικοτητα  :headbang: :headbang: :headbang:
Μην ταράζεσαι , αυτή είναι η δροσερή λογική για έυκολο και άφθονο τριτοκοσμικό πούτσο.
Όχι ρε Αιμιλία θα πρέπει να τα σκάς για να γεμίζεις ασιατικοαφρικανικό σπέρμα.Άκου να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος το τριτοκοσμικό ξέσκισμα του κώλου σου!Αααχ! :2on1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom