You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 447K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.156
- Πόντοι
- 506
;) ;) ;)Cool πρεπει να θεωρειται το εγχωριο ανδρικο προιον
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.156
- Πόντοι
- 506
ειναι καλα να μεγαλωνει ενα παιδι με 2 μπαμπαδες k χωρις μανα;επισης ειμαι υπερ της υιοθεσιας παιδιων απο γκει.
δε θα παθει τραλαλα, δε θα παθει κοκομπλοκο στο κεφαλι;
Martinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
Συμφωνούμε απολύτως. Στο ανθρώπινο είδος δεν υπάρχουν λαθραίοι.
Στα υποείδη είναι το πρόβλημα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
εισαι ο μεντορας μου
Ευχαριστω Μακη. Παντα συνοψιζεις την ουσια στα ποστ μου. Θα σε κανω γενικο γραμματεα στο κομμα.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Ολα αυτα να ξερετε συνδεονται και με τη διαφθορα και με την ελλειψη ηθικης που εκδηλωνουν οι ανθρωποι καθημερινα και με ολη την ασχημια και τη μιζερια γυρω μας.Duke nukem respect . Εχεις εντοπισει τον πυρηνα του προβληματος . Ταχεια αλλαγη της παιδειας-εκπαιδευσης της ελληνιδας . Cool πρεπει να θεωρειται το εγχωριο ανδρικο προιον
Ο πιρφορος (που νομιζει οτι καπως την εχει βολεψει με τις παρεες του) ειναι εχθρος της Ελλαδος.
γιατί δεν υιοθετείτε το Λίλα?εγω συζω σε ελευθερη σχεση μαζι με 2 αλλους γκει. και θελουμε να παντρευτουμε και να υιοθετησουμε ενα παιδακι που θα ζει ανετα με 3 μπαμπαδες! ελπιζω να γινει και εδω πραγματικοτητα ο πολυμερης γκει γαμος.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Μπορεί να είναι πολύ στενή τύπε σαν τις Γιαπωνέζεςκαλα πως αντεχει η κοπελα και παει με κινεζο/γιαπωνεζο;
αυτοι ολοι εχουν πουτσα γαριδακι.........
Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Πέσ'τα ρε φλέρτερ.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Για στείλε πμ αν θέλεις να μου πεις αν υπάρχει τρόπος να γνωρίσω κι εγω.ελλαδα,απο κονε κυριως και εξωτερικο σε ταξιδια που εχω κανει
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Aimilios1 μπες στα ντειτιν σάιτ και ψάξε εκεί να βρεις συντρόφους για τον κώλο σου και την ανώμαλη πολιτικοκοινωνική ιδεολογία σου.
Εμας μας αρέσουν οι γυναίκες. Γράψε σε νήματα με γκέι και μην το κουράζεις και γίνεσαι σπαστικός και επίμονος.
Εμας μας αρέσουν οι γυναίκες. Γράψε σε νήματα με γκέι και μην το κουράζεις και γίνεσαι σπαστικός και επίμονος.
Aimilios1
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εγω ειμαι υπερ ολων των μειονοτητων. των μαυρων, των τσιγγανων, των αλβανων, των πακιστανων ακομα και αυτων που αυτοπροσδιοριζονται ως εθνικα μακεδονες. οραματιζομαι μια ελλαδα ισοτητας, ομορφη και πολυχρωμη, με πακιστανους δημαρχους οπου μεχρι και οι τραβεστι θα εχουν δικαιωμα να δουλευουν σε νηπιαγωγεια και σχολεια!! καλα σας κανουν οι μαυροι και σας γαμανε τις γυναικες.
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
μπαναρετε το τρολ
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
γεμισαμε τετοια πουστοτρολμπαναρετε το τρολ
παντου τις μαλακιες τους διαβαζουμε
παιζει να φτιαχνονται και με το βρισιμο
γιαυτο γραφουν μαλακιες
mpourdeli@ris
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
εγω ειμαι υπερ ολων των μειονοτητων. των μαυρων, των τσιγγανων, των αλβανων, των πακιστανων ακομα και αυτων που αυτοπροσδιοριζονται ως εθνικα μακεδονες. οραματιζομαι μια ελλαδα ισοτητας, ομορφη και πολυχρωμη, με πακιστανους δημαρχους οπου μεχρι και οι τραβεστι θα εχουν δικαιωμα να δουλευουν σε νηπιαγωγεια και σχολεια!! καλα σας κανουν οι μαυροι και σας γαμανε τις γυναικες.
Ρε τελειωμένη πάρε δρόμο από εδώ μέσα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 582
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 26