Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

orionf15

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Duke nukem respect  :kneel: . Εχεις εντοπισει τον πυρηνα του προβληματος . Ταχεια αλλαγη της παιδειας-εκπαιδευσης της ελληνιδας .  Cool πρεπει να θεωρειται το εγχωριο ανδρικο προιον

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
Να υποθέσω ότι γνώρισες τον έρωτα από Τσάμη κωλομπαρά; :rockon:

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
επισης ειμαι υπερ της υιοθεσιας παιδιων απο γκει.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.156
Πόντοι
506
επισης ειμαι υπερ της υιοθεσιας παιδιων απο γκει.
ειναι καλα να μεγαλωνει ενα παιδι με 2 μπαμπαδες k χωρις μανα;
δε θα παθει τραλαλα, δε θα παθει κοκομπλοκο στο κεφαλι;

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
εγω συζω σε ελευθερη σχεση μαζι με 2 αλλους γκει. και θελουμε να παντρευτουμε και να υιοθετησουμε ενα παιδακι που θα ζει ανετα με 3 μπαμπαδες! ελπιζω να γινει και εδω πραγματικοτητα ο πολυμερης γκει γαμος.  :heavymetalbig:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Duke nukem respect  :kneel: . Εχεις εντοπισει τον πυρηνα του προβληματος . Ταχεια αλλαγη της παιδειας-εκπαιδευσης της ελληνιδας .  Cool πρεπει να θεωρειται το εγχωριο ανδρικο προιον
Ολα αυτα να ξερετε συνδεονται και με τη διαφθορα και με την ελλειψη ηθικης που εκδηλωνουν οι ανθρωποι καθημερινα και με ολη την ασχημια και τη μιζερια γυρω μας.

Ο πιρφορος (που νομιζει οτι καπως την εχει βολεψει με τις παρεες του) ειναι εχθρος της Ελλαδος.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
867
Πόντοι
96
Αιμιλία κορίτσι μου έτσι όπως πας θα αλλάξεις τη θυμόσοφη ρήση του λαού από γέρος, άσχημος, φτωχός και πούστης σε γέρος, άσχημος, φτωχός , πούστης και προδότης!. :vomit:

trial

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
6
εγω συζω σε ελευθερη σχεση μαζι με 2 αλλους γκει. και θελουμε να παντρευτουμε και να υιοθετησουμε ενα παιδακι που θα ζει ανετα με 3 μπαμπαδες! ελπιζω να γινει και εδω πραγματικοτητα ο πολυμερης γκει γαμος.  :heavymetalbig:
γιατί δεν υιοθετείτε το Λίλα? :tits2: :tits2:

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Aimilios1 μπες στα ντειτιν σάιτ και ψάξε εκεί να βρεις συντρόφους για τον κώλο σου και την ανώμαλη πολιτικοκοινωνική ιδεολογία σου.
Εμας μας αρέσουν οι γυναίκες. Γράψε σε νήματα με γκέι και μην το κουράζεις και γίνεσαι σπαστικός και επίμονος.

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
εδω ειναι πολυπολιτισμικο νημα. δεν ειμαι ανωμαλος ειναι φυσιολογικο να ειναι καποιος γκει. ο κολος ειναι τροπος ζωης  :fuck1:!!

Aimilios1

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
1
εγω ειμαι υπερ ολων των μειονοτητων. των μαυρων, των τσιγγανων, των αλβανων, των πακιστανων ακομα και αυτων που αυτοπροσδιοριζονται ως εθνικα μακεδονες. οραματιζομαι μια ελλαδα ισοτητας, ομορφη και πολυχρωμη, με πακιστανους δημαρχους οπου μεχρι και οι τραβεστι θα εχουν δικαιωμα να δουλευουν σε νηπιαγωγεια και σχολεια!! καλα σας κανουν οι μαυροι και σας γαμανε τις γυναικες.

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
εγω ειμαι υπερ ολων των μειονοτητων. των μαυρων, των τσιγγανων, των αλβανων, των πακιστανων ακομα και αυτων που αυτοπροσδιοριζονται ως εθνικα μακεδονες. οραματιζομαι μια ελλαδα ισοτητας, ομορφη και πολυχρωμη, με πακιστανους δημαρχους οπου μεχρι και οι τραβεστι θα εχουν δικαιωμα να δουλευουν σε νηπιαγωγεια και σχολεια!! καλα σας κανουν οι μαυροι και σας γαμανε τις γυναικες.

Ρε τελειωμένη πάρε δρόμο από εδώ μέσα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom