You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 447K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Τύπε μιας και μπαίνεις κόσμο, κυκλοφορει στο τσατ τίποτε της προκοπής ; Έχεις κάνει τίποτε κονέ από πμ ή συναντήσεις, αν γίνονται που και που κάποιες ;στο κοσμοπολιταν και στο λιφο οι γυναικες και οι πουστιδες συζητάνε αν πηγαίνουμε εμεις με ξανθιες ανατολικοευρωπαίες πουτανες?
εμεις εδώ γιατι εχουμε θεμα με το τι θελουν αυτές?
το σαητ ασχολείται με τι αρεσει σε ΕΜΑΣ τι ανοίγετε τετοια θεματα?
κουτσομπολιδες και μικροπρεπείς.
Δεν είχα πάει σε καμία γιατί ήμουν επαρχία τότε αλλά με μια που μηνύματιζομουν έλεγε ότι πάνε καλά παιδιά και καλές γκομενες.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Πιο μεγάλες ψωλες από αυτές δεν υπάρχουν όπως και οι κομμώτριες. Όμως δεν είναι πολλές οι καλές.και ομως τύπε... Δεν ξερω αν ο συναγωνιστής το φαντάστηκε αλλά εγω άκουσα αυτη την ατάκα σε συζήτηση νοσηλευτριών σε κυλικείο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη! Γενικά ανέλυε η μια στην αλλη πως τους αρέσει να τον παίρνουν.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Αν οι μαύροι ηταν εμφανισιμοι μπορεί να δουλεύουν σε κλαμπ μπαρ, τότε έχουν κονέ με τυπισσες που κι αυτές είναι στο κύκλωμα της νύχτας. Αλλά το πιο πιθανό είναι να έχουν γνωριστεί στα χορευταδικά. Πάντως θα σκάσω μύτη σαν θεατής για να δω την φάση και θα πιάσω κουβέντα με γκομενα τετοια να δω τι θα μου πει.Δεν εγραψα για Μπουρναζι. Εγραψα για Γκαζι αυτο το γωνιακο κοντα στο ροκαδικο, θα δω ονομα, και οι συγκεκριμενοι μαυροι ηταν κυριλε με πουκαμισακια και οι κοπελες οπως εγραψα μορφωμενες φινετσατες ενιαρια.
Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 492
- Πόντοι
- 186
Καθε Τεταρτη εχουν βραδια latin.Αν οι μαύροι ηταν εμφανισιμοι μπορεί να δουλεύουν σε κλαμπ μπαρ, τότε έχουν κονέ με τυπισσες που κι αυτές είναι στο κύκλωμα της νύχτας. Αλλά το πιο πιθανό είναι να έχουν γνωριστεί στα χορευταδικά. Πάντως θα σκάσω μύτη σαν θεατής για να δω την φάση και θα πιάσω κουβέντα με γκομενα τετοια να δω τι θα μου πει.
flirter
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 240
- Πόντοι
- 36
Για πες ρε τύπε που τις βρήκες γιατί ενδιαφέρομαι να γνωρίσω. Έχεις να μας κάνεις κονε. Όσες πάλεψα από μπαντου κυρίως δεν. Δεν θέλω αυτές που εκδίδονται.δουκα εχω γαμησει μαυρες που ουτε μαυροι δεν μπορουν να γαμησουν
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
οι μαυρες ζουν σε μια παρεα με αλλες κοπελες και γαμιουνται ζητωντας 50 ευρω την ωρα
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ο ρατσισμος σας σε 2-3 δεκαετιες το πολυ θα αποτελει παρελθον, μια βολτα εξω απο το μουσειο της ακροπολης θα σας πεισει για το ποσα interracial ζευγαρια τουριστων υπαρχουν, μαυροι με ασπρες, ασπροι με κινεζες η ινδες μαυρες με ασπρους, το αποκορυφωμα προχτες στο πεζοδρομο της αποστολου παυλου ελληνιδα αγκαζε με κινεζο η γιαπωνεζο-κορεατη (κατασπρος) να μιλαει ελληνικα στο κινητο. μπραβο στη κοπελα για το θαρρος της. οι επομενες γενιες θα ειναι εντελως μιξαρισμενες, οι ναζισταραδες θα παραμεινετε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας
Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
^Εδώ φίλε :
ΤΟ μέλλον που επιλέξατε και της φάρας σου και οι ακροδεξιοί / ναζιστές. Χαρείτε το.
ΤΟ μέλλον που επιλέξατε και της φάρας σου και οι ακροδεξιοί / ναζιστές. Χαρείτε το.
asia_fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ποια ειναι η "φαρα" μου ρε τυπε για να μαθω και γω? γιατι μονο τη φαρα φοσετ ξερω^Εδώ φίλε :
Anderssen_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2013
- Like
- 3.156
- Πόντοι
- 506
καλα πως αντεχει η κοπελα και παει με κινεζο/γιαπωνεζο;το αποκορυφωμα προχτες στο πεζοδρομο της αποστολου παυλου ελληνιδα αγκαζε με κινεζο η γιαπωνεζο-κορεατη (κατασπρος) να μιλαει ελληνικα στο κινητο. μπραβο στη κοπελα για το θαρρος της.
αυτοι ολοι εχουν πουτσα γαριδακι.........
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
ποια ειναι η "φαρα" μου ρε τυπε για να μαθω και γω? γιατι μονο τη φαρα φοσετ ξερω
Λαθροπουστας σκατογυφτος μιας και το εχεις απορια
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Το χω ξαναπει με στυλιαρι ολα γινονται πιο κατανοητα κατι πουστρακια που θελουν εδω λαθρο για την κωλοτρυπιδα τους θα στεναχωρηθουν πολυ αλλα η Ελλαδα Αμερικη δεν προκειται να γινει ουτε οι Σλαβικες χωρες ουτε καν η Ευρωπη...
Σε οποιον δεν αρεσει εισητηριο για Αμερικα η Αγγλια
Εσεις να φαντασιονεστε οτι σας γαμανε οι λαθρο ειναι οκ,αλλα τις γυναικες τις εχουμε αναλαβει εμεις αλλα εκει εσεις να σκατε που δεν σας γαμαμε και πατε σε πακιδες
Δικο σας προβλημα ειναι λυστε το
Σε οποιον δεν αρεσει εισητηριο για Αμερικα η Αγγλια
Εσεις να φαντασιονεστε οτι σας γαμανε οι λαθρο ειναι οκ,αλλα τις γυναικες τις εχουμε αναλαβει εμεις αλλα εκει εσεις να σκατε που δεν σας γαμαμε και πατε σε πακιδες
Δικο σας προβλημα ειναι λυστε το
panoskliros
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2012
- Like
- 491
- Πόντοι
- 36
Εγω με παλικαρια τυπου Ατετοκουμπο η ΑφροΑμερικανων που ερχονται εδω και σεβονται κανενα προβλημα ας γαμησουν και οτι γκομενα θελουν εφοσον σεβονται αφηνουν λεφτα ως τουριστες η εργαζονται
Αλλα η Ελλαδα κεντρο Πακιδων που παιζουν με χλαπατσες,Αφρικανων που παιζουν ταμπουρλα και Ιρακινων διακινητων πρεζας δεν προκειται να γινει
Δεν θα δουλευει ο Ελληνας για να ρθει κατε τεμπελοσκυλο εδω μεσα να πινει να τρωει τσαμπα και να βιαζει
Εγω τετοια σκουπιδια τα θελω στο φυσικο τους χωρο πισω στις χωματερες τους
Αλλα η Ελλαδα κεντρο Πακιδων που παιζουν με χλαπατσες,Αφρικανων που παιζουν ταμπουρλα και Ιρακινων διακινητων πρεζας δεν προκειται να γινει
Δεν θα δουλευει ο Ελληνας για να ρθει κατε τεμπελοσκυλο εδω μεσα να πινει να τρωει τσαμπα και να βιαζει
Διαγραμμένο μέλος 157756
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 340
- Πόντοι
- 26
Λαθροπουστας σκατογυφτος μιας και το εχεις απορια
Εγώ το πήγαινα σε "μπετόβλακας αντιδραστικός για να την πούμε στους γέρους" που είναι η άλλη όψη του νομίσματος, αλλά τεσπά. Λείπω χρόνια στα περιθώριακα και δεν ξέρω πως αλλάζουν οι ορολογίες πια.
Εγω με παλικαρια τυπου Ατετοκουμπο η ΑφροΑμερικανων που ερχονται εδω και σεβονται κανενα προβλημα ας γαμησουν και οτι γκομενα θελουν εφοσον σεβονται αφηνουν λεφτα ως τουριστες η εργαζονται
Η μαλακιά και το αληθινό φταίξιμο της υπόθεσης δεν είναι ότι πες πάει στο καλό έρχονται κλπ κλπ, είναι ότι είμεθα φιλάργυρα και τεμπέλικα ζώα και αντί να εφαρμόσουμε το αρχαιοελληνικόν "Έλληνες είναι όσοι μετέχουν της ελληνικής παιδείας" του Ισοκράτη, το ρίξαμε το επιπέδο για να βγαίνουν τα δήθεν "ελληνάκια" δεύτερης και τρίτης γενιάς από διαφόρων λογιών γονείς που δεν ξέρουν τίποτα ελληνικό και φυσικά δεν μαθαίνουν παρά τα λίγα του ναύτη, τα παρασημοφορήσαμε, βγήκαν αυτά με καγκουρο επίδραση από πάνω και τώρα τρέχουμε συνάμενοι κουνάμενοι για δήθεν ρατσισμούς, την ώρα που οι εργολάβοι και διάφοροι Λάτσηδες(και άλλοι μεγαλομέτοχοι και βιομήχανοι με κτηματάκια και σπιτάκια στην άκρη) κλπ έχουν πρακτικά δωρεάν σκλάβους για τις μικροδουλειές τους, απεργοσπάστες και τον θρασύλογο του "τι, είσαι ρατσιστής που δεν τους θες;" που πιάνει Αμερική-Ευρώπη το κόλπο, λες και είναι σκυλάκια του Παβλόφ.
Αν η γενεά των γονέων μας και εμείς δεν είμασταν τόσο τούβλα και τους σουβλίζαμε όσους θέλαν να ρίξουν τα μορφωτικά επίπεδα, τότε να δείς ποσοί λίγοι θα ήταν έλληνες από αυτούς. Και αντίστοιχα σε άλλες χώρες της Ευρώπης. Τράβα μια σε καμιά Γαλλία Παρίσι - Καλαί και δες πόσοι μαύροι όντως είναι Γάλλοι και πόσοι είναι στεγνά niggers. Παλαιά το έβλεπες και στην Αγία Παρασκευή στα ελληνογαλλικά σχολεία, πως ξεχώριζαν οι μαύροι. Και αυτό φυσικά δεν είναι περιορισμένο σε μια φυλή ή μια ράτσα ανθρώπων.
Martinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Tύποι, τυπάρες και τυπάκια, πως θα σας φαινόταν η ιδέα μιας σελιδας όπου θα μπορεί ο καθένας να καταχωρεί γνωστές του που ρούφηξαν τον ιό Έμπολα από το φυσικό του περιβάλλον, στυλ φεησμπουκ αλλά μόνο για δυσφήμιση;
Πόσα χρόνια φυλάκα λέτε να έτρωγα αν ήμουν αντμιν;
Πόσα χρόνια φυλάκα λέτε να έτρωγα αν ήμουν αντμιν;
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
και ομοφυλοφιλοι δεν υπαρχουν.θελω να γαμησω κωλο μαυρου. αφου με κλασει πρωτα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
πουστιδες υπαρχουν.
ετσι γιατι το λεει η γιαγια μου.
αμα τους πουμε παρανομα εισελθόντες εισαι ενταξει? παλι το νομιμο δεν είναι να απελαθουν?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 461
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 582
- Εμφανίσεις
- 108K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις