Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Η ζαβαρα τι σχεση εχει τωρα? Θα τα τσουβαλιασουμε ολα επειδη καποια αποδειχθηκε φολα?

Ποιά κάποια ρε ;
Όλες φόλες, τριχωτές, σάπιες , ξεδοντιάρες , με βρωμοπόδαρα είναι.

Εκτός της Μαριάννας, που έχει αληθινές φωτό
και της τη λένε κι όλας !!!!!!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
[size=12pt]Από την μία έχουμε τον Αλεξ που εκπροσωπεί μια γενιά που έμαθε να συμπεριφέρεται a priori σε όλα τα θηλυκά με ιπποτισμό και ρομαντισμό σε βαθμό πυρφορίασης[/size]

Να προσέχεις πως μιλάς για τη γενιά μας!

ΕΙΜΑΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞ.

Από το 1994 όμως, που ... διαμόρφωσα χαρακτήρα και καταστάλαξα στις απόψεις μου
σχετικά με το πως πρέπει να φέρομαι σε γυναίκες
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΕΡΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ , ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΑΜΟΥΣΑ
(εξαιρούνται κάποιες πρώτες ξαδέλφες & φίλες που τις γνωρίζω απ'όταν είμασταν 3 ετών, δεκαετία του '70).

Δεν είναι όλοι της γενιάς μας , χαλβάδες σαν τον Άλεξ.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καλὸς εἶναι. Ἀλλὰ ἀνώριμος, καίτοι 50ρης.

αν στα 50 δεν ωριμασε....τι να πω δεν υπαρχει σωτηρια!
κι αυτο που λενε οτι μορφωμενος αρα και ανθρωπος με παιδεια και συνεπως καλος και ευυποληπτος ανθρωπος, καταρριπτεται περιτρανα απο το "γιατρο" μιας και αν δε ξερεις την "ιδιοτητα" του αλλα μονο τον διαβαζεις...αυτος ο οχετος εκφρασεων και ιδεωδων σε προδιαθετει για τον πιο αγραμματο τελειωμενο κομπλεξικο ανθρωπο..
κριμα να ισχυει ακομα οτι ενα πτυχιο σε κανει ανθρωπο...πολυ κριμα ειναι τελειως αναληθες!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Φίλε Mindreader,ανάμεσα στις παπαριές  και στα καραμουζιάσματά μου, πετάω και κανένα σωστό,  να μη με πάει σερί το trollάρισμα.  :grin:

Αν ανοίξουμε το εν λόγω θέμα,ίσως  χρειαστεί να κάνουμε γενναίες παραδοχές  και αυτό είναι δύσκολο,όταν στην πλειοψηφία μας δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας και παλεύουμε νυχθημερόν να χτίσουμε την ιδεατή μας εικόνα,πάνω σε ένα avatar ενός forum.

Πάντως δύσκολα να σε πει πυρφόρο κάποιος  που εμφανίζεται  ως μισογύνης και τιμωρός των ελλεηνίδων :S ,όταν η πιο άπειρη πουτάνα με μια γαλιφιά,τον κάνει να postάρει καρδούλες και να την υπερασπίζεται με σθένος,ξεχνώντας ότι είναι πλάσμα δημοσίας χρήσης που απλά επί πληρωμή δημιουργεί ψευδαισθήσεις.

Ούτε ο sinnerman είναι πυρφόρος,ούτε θεωρώ ότι έστειλε απλά για να γαμήσει την άλλη, που είναι άλλωστε τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Άλλα κενά ψάχνει ο κόσμος να καλύψει,αυτά που φοβάται να παραδεχτεί..

Από την μία έχουμε τον Αλεξ που εκπροσωπεί μια γενιά που έμαθε να συμπεριφέρεται a priori σε όλα τα θηλυκά με ιπποτισμό και ρομαντισμό σε βαθμό πυρφορίασης και στο άλλο άκρο,μια καινούργια γενιά που πίσω από το μισογύνικο προσωπείο της που μπορεί να της το γκρεμίσει ακόμη και η πιο άπειρη πουτάνα,αναζητά το κενό που καμία πόρνη του 10ευρου,ούτε το πιο ακριβό city tour μπορεί να καλύψει.

Το bou είναι μαγικό και μεγάλο σχολείο για τις ανθρωπινες συμπεριφορές,stay tuned  :hi:  

Βαλκάνιε Πουτσαρά, σε παρακολουθώ με ενδιαφέρον, από καιρό, και στα γνωστά σλαβικά νήματα! Είσαι ωραίος φίλε και τα γράφεις εύστοχα!  
Καλώς ήρθε στην παρέα! :hi: :hi: :hi:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Λοιπον για να τελειωνουμε! Απτη πρωτη στιγμη που μπηκα στο φορουμ, εδειξα ποια ειμαι με αληθινες φωτογραφιες μου, και με αληθινες στιχομυθιες..
προχθες ομως ενας βλακας πανω στο καλαμπουρι με προκαλεσε να βαλω φωτο το κωλο μου, εννοειται οτι δε θα του κανα τη χαρη και γιαυτο ποσταρα εναν αληθοφανη κωλο προς απαντηση του τυπου. το οτι μετα εγινε ο κακος χαμος,δε φταιω εγω γιαυτο,,ουδεποτε ισχυριστηκα οτι αυτος ειναι ο κωλος μου κ αυτα ειναι τα βυζια μου..απλα τα ποσταρα πανω στη ροη της γενικευμενης πλακας και αφησα τους αλλους να μιλησουν. πιστευα οτι με πρωτη θα καταλαβουν οτι δεν ειναι δικα μου, ενας μονο το πιασε και το απεδειξε κιολας μεσω του tineye. Εγω λοιπον χαβαλεδιαζα εκεινο το βραδυ και τρολαρα  γιαυτο αλλωστε ειμαι κ μελος εδω, για να κανω το χαβαλε μου! Αν λοιπον το τρολαρισμα αυτο ακυρωνει την οποια προσωπικοτητα καλη ή κακη εχω επιδειξει εδω τοσο καιρο, δεκτον! Δε θα κατσω να σκασω αλλωστε! Ειμαι ατομο με πολυ χιουμορ, ακομπλεξαριστη και στη τελικη τα γραφω ολα κ στο μουνι μου!
Σορρυ ρε παιδες, αυτη ειμαι τι να κανω!

Όπως ίσως παρατήρησες, δε σχολίασα καθόλου τις φωτογραφίες που πόσταρες, γιατί απλά, αφενός δε με αφορούν, αφετέρου έκανε μπαμ ότι δεν είναι δικές σου, ειδικά αυτή που απεικόνιζε έναν κώλο ίσα με την..Πελοπόννησο...Κι έκανε μπαμ ότι δεν ήταν δική σου, γιατί απλά έχοντας στοιχειώδη αισθητική, αν αυτός ο κώλος.."ποίημα"  (ή για την ακρίβεια, έπος ανάλογο των...ομηρικών, λόγω....έκτασης) ήταν δικός σου, θα προτιμούσες μάλλον να τον κρύψεις κι όχι να τον μοστράρεις φόρα παρτίδα...Ούτε ασχολήθηκα με τον δίμετρο, μαύρο παιδαρά, γκόμενό σου, για τον οποίον μας είπες όλες τις λεπτομέρειες για το τι κάνετε και πώς το κάνετε, γιατί όντως το πήρα στο χαβαλέ...για τα υπόλοιπα απάντησα, γιατί όπως σου είπα, είμαι αλλεργικός στη μπουρδολογία ακόμη και σε ένα χαλαρό site για πουτάνες, όπως αυτό στο οποίο συζητάμε...Και το κλείνω εδώ το θέμα της...10ωρης δουλειάς με το...δίωρο διάλειμμα στις 9 το πρωί στην Αγγλία (γιατί μ΄αυτό ασχολήθηκα προσωπικά), γιατί το εξαντλήσαμε και όποιος κατάλαβε...κατάλαβε...Όταν και αν αλλάξει το θέμα συζήτησης, επανέρχομαι δριμύτερος!! Προς το παρόν, θα ασχοληθώ με..το επαναστατικό κλίμα ενάντια στην...πρώτη φορά αριστερά και το 4ο μνημόνιο και γιατί ο μαλάκας ο Έλληνας δεν αντιδρά... :cheesy:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Όπως ίσως παρατήρησες, δε σχολίασα καθόλου τις φωτογραφίες που πόσταρες, γιατί απλά, αφενός δε με αφορούν, αφετέρου έκανε μπαμ ότι δεν είναι δικές σου, ειδικά αυτή που απεικόνιζε έναν κώλο ίσα με την..Πελοπόννησο...Κι έκανε μπαμ ότι δεν ήταν δική σου, γιατί απλά έχοντας στοιχειώδη αισθητική, αν αυτός ο κώλος.."ποίημα"  (ή για την ακρίβεια, έπος ανάλογο των...ομηρικών, λόγω....έκτασης) ήταν δικός σου, θα προτιμούσες μάλλον να τον κρύψεις κι όχι να τον μοστράρεις φόρα παρτίδα...Ούτε ασχολήθηκα με τον δίμετρο, μαύρο παιδαρά, γκόμενό σου, για τον οποίον μας είπες όλες τις λεπτομέρειες για το τι κάνετε και πώς το κάνετε, γιατί όντως το πήρα στο χαβαλέ...για τα υπόλοιπα απάντησα, γιατί όπως σου είπα, είμαι αλλεργικός στη μπουρδολογία ακόμη και σε ένα χαλαρό site για πουτάνες, όπως αυτό στο οποίο συζητάμε...Και το κλείνω εδώ το θέμα της...10ωρης δουλειάς με το...δίωρο διάλειμμα στις 9 το πρωί στην Αγγλία (γιατί μ΄αυτό ασχολήθηκα προσωπικά), γιατί το εξαντλήσαμε και όποιος κατάλαβε...κατάλαβε...Όταν και αν αλλάξει το θέμα συζήτησης, επανέρχομαι δριμύτερος!! Προς το παρόν, θα ασχοληθώ με..το επαναστατικό κλίμα ενάντια στην...πρώτη φορά αριστερά και το 4ο μνημόνιο και γιατί ο μαλάκας ο Έλληνας δεν αντιδρά... :cheesy:

τυπε εχω απαντησει στο θεμα της δουλειας, οποτε μη λεμε παλι τα ιδια...ασχολησου με τη πρωτη φορα αριστερα κι ασε με κι εμενα να ασχοληθω με τον νεο μουσουλμανο δημαρχο μας!!  :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Το bou είναι μαγικό και μεγάλο σχολείο για τις ανθρωπινες συμπεριφορές,stay tuned  :hi:  

εγώ από την άλλη έμαθα ότι όσοι κρίνουν τους άλλους και έχουν άποψη για αυτούς, πάσχουν από κάποια ψευδαίσθηση που τους υπαγορεύει ότι για κάποιο λόγο είναι ανώτεροι όλων και σαν ανώτεροι μπορούν να τους κρίνουν όλους  :coffee:
δεν το λέω για σένα γενικά μιλάω..

πχ έναν παπάρα διανοούμενο κρατικοδίαιτο που έβλεπα να του παίρνουν χθες στην ερτ συνέντευξη..

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
καλά μην ανησυχείς και τόσο, επειδή σε τέτοιες δομημένες κοινωνίες με παράδοση και κοινοβουλευτικό πολιτισμό, δεν αλλάζει και κάτι
στο αν ένας Δήμαρχος είναι μουσουλμάνος ή ό,τι άλλο. Ίσα-ίσα, ακριβώς επειδή έχει την "ρετσινιά" μπορεί και να προσπαθήσει για το
καλύτερο, ώστε να μην δώσει σε κανέναν δικαιώματα, και για να ισχυροποιήσει την θέση του. Η Αγγλία δεν είναι παίξε-γέλασε, όπως η
Ελλάδα με όλο το πολιτικό τσίρκο Μεντράνο, που ανεβοκατεβαίνει στην εξουσία και ο κόσμος παρακολοθεί προβατοειδώς...  :hi:

φυσικα κ δεν αλλαζει κατι γιαυτο αλλωστε ψηφιστηκε και απο το κοσμο!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
τυπε εχω απαντησει στο θεμα της δουλειας, οποτε μη λεμε παλι τα ιδια...ασχολησου με τη πρωτη φορα αριστερα κι ασε με κι εμενα να ασχοληθω με τον νεο μουσουλμανο δημαρχο μας!!  :2funny:

H Δύση αυτοκτονεί :priest: :priest: :priest:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης

καλά μην ανησυχείς και τόσο, επειδή σε τέτοιες δομημένες κοινωνίες με παράδοση και κοινοβουλευτικό πολιτισμό, δεν αλλάζει και κάτι
στο αν ένας Δήμαρχος είναι μουσουλμάνος ή ό,τι άλλο. Ίσα-ίσα, ακριβώς επειδή έχει την "ρετσινιά" μπορεί και να προσπαθήσει για το
καλύτερο, ώστε να μην δώσει σε κανέναν δικαιώματα, και για να ισχυροποιήσει την θέση του. Η Αγγλία δεν είναι παίξε-γέλασε, όπως η
Ελλάδα με όλο το πολιτικό τσίρκο Μεντράνο, που ανεβοκατεβαίνει στην εξουσία και ο κόσμος παρακολοθεί προβατοειδώς...  :hi:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Αμα προλάβω θα ψάξω και ένα βίντεο με μια Γιαπωνέζα μεγάλη fan της ταινίας Amelie,
που πήγε Παρίσι και περίμενε να δει Γάλλους και Γαλλίδες
και έμεινε παγωτό που παντού έβλεπε αλγερινομαροκινούς και καζαμπούμπου. :helpplea:
ξενερωτη η κιτρινιαρα,επρεπε να πιασει κανα σκουρο γκομενο σα τη δικια μας και τότε θα καραγουσταρε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ποιά δήλωσε ότι είναι 1,81 ;
Μπαίνει η κοπέλα της φωτογραφίσς στο φόρουμ ;

Βέβαια αν φτιάξει προφίλ κάποιος μερακλής της Συγγρού και βάλει
άβαταρ τη φωτογραφία αυτή , θα πάρει 2.000 - 30.000 pm ...

CATERS_Woman_With_Longest_Legs_In_America_08-600x845.jpg

ποια ειναι η κοπελα στην φωτογραφια λακη?  :think:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Ποιά δήλωσε ότι είναι 1,81 ;
Μπαίνει η κοπέλα της φωτογραφίσς στο φόρουμ ;

Βέβαια αν φτιάξει προφίλ κάποιος μερακλής της Συγγρού και βάλει
άβαταρ τη φωτογραφία αυτή , θα πάρει 2.000 - 30.000 pm ...

CATERS_Woman_With_Longest_Legs_In_America_08-600x845.jpg
προτιμώ  Την πεταγιοτησα

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Έχω πάει πριν μήνες Λονδίνο και κόντεψα να πάθω κατάθλιψη.
Αγγλία χωρίς Άγγλους. :-

Kαι άμα τα πει κανείς πέφτουν να το φάνε οι θολοκουλτουριάρηδες  :effemine:

[...] Αμα προλάβω θα ψάξω και ένα βίντεο με μια Γιαπωνέζα μεγάλη fan της ταινίας Amelie,
που πήγε Παρίσι και περίμενε να δει Γάλλους και Γαλλίδες
και έμεινε παγωτό που παντού έβλεπε αλγερινομαροκινούς και καζαμπούμπου.
:helpplea:

Αυτή είναι η συνέπεια των "καλών" της αποικιοκρατίας. Όμως, μην κρίνουμε και γενικεύουμε από Λονδίνο και Παρίσι.
Ειδικά η γαλλική επαρχία, είναι το κάτι άλλο, από ομορφιές και ντόπιο χρώμα. Το Λονδίνο πάντως, κατ' εμέ
δεν λέει και πολλά, σε σχέση με το Παρίσι που είναι θαυμάσια πόλη και οι άνθρωποι ξέρουν να ζούν. Πήγαινε στο
16ο διαμέρισμα να δείς την διαφορά, σχέση με τα τουριστικά μέρη. Στην Αγγλία, επίσης, υπάρχουν και άλλα όμορφα
και ενδιαφέροντα μέρη για να ανακαλύψει κάποιος την αυθεντική britishness. Το Λονδίνο έχει χάσει το χρώμα του :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Λοιπον για να τελειωνουμε!

και στη τελικη τα γραφω ολα κ στο μουνι μου!

Σορρυ ρε παιδες, αυτη ειμαι τι να κανω!

Κοπελιά αν το ερώτημα στο κοκινο ειναι ουσιαστικο και οχι ρητορικό, θα μπορουσες να ζητησεις ενα συγνωμη για τα "φουμαρα" που σερβιρες στο νημα, αντι να ζητας συγνωμη για το ποιά είσαι.

Οι παραπανω δυο εκφρασεις σου  που παραθετω απο το ποστ σου δεν συντεινουν βεβαια προς αυτή τη κατευθυνση.

Καποια η καποιος που ενω σερβιρει "φιδιες" δηλωνει στη συνεχεια οτι "τα γραφει ολα στο μουνι της" μαλλον δεν την πολυπαιρνει να κατακρινει αλλους για το υφος τους, τη μορφωση τους, και πολυ περισσοτερο την ηλικια τους ( αλλο παλι και αυτό ).

Δεν παω να παραστησω το "δασκαλο", απλα στην ερωτηση σου απαντώ, με καλη διαθεση παντα.

efes

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2009
Like
215
Πόντοι
36
Ειμαι ατομο με πολυ χιουμορ, ακομπλεξαριστη και στη τελικη τα γραφω ολα κ στο μουνι μου!

Ρε αει στο διαλο απο δω χοντρελω που θα μας πεις οτι μας γραφεις στο μουνι σου!
Μετα δεν σου αρεσει το πως σου μιλαμε εμεις?
Και τυχερη εισαι που λειπει ο Λοπεζ. Τον περιμενω να γυρισει να σε παμε πιπα κωλο τσολι

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
καταρριπτεται περιτρανα απο το "γιατρο" μιας και αν δε ξερεις την "ιδιοτητα" του αλλα μονο τον διαβαζεις...αυτος ο οχετος εκφρασεων και ιδεωδων σε προδιαθετει για τον πιο αγραμματο τελειωμενο κομπλεξικο ανθρωπο..
κριμα να ισχυει ακομα οτι ενα πτυχιο σε κανει ανθρωπο...πολυ κριμα ειναι τελειως αναληθες!

Παντελής άγνοιας της πραγματικότητος.
Κοντολογής μας λέει ότι ... οι ιατροί δεν δικαιούνται να βρίζουν ...
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom