Επισκέπτης
νταξει ισως να συμφωνουσα αν ηταν και καλος ανθρωπος αλλα δεν ειναι!!
Καλὸς εἶναι. Ἀλλὰ ἀνώριμος, καίτοι 50ρης.
νταξει ισως να συμφωνουσα αν ηταν και καλος ανθρωπος αλλα δεν ειναι!!
Η ζαβαρα τι σχεση εχει τωρα? Θα τα τσουβαλιασουμε ολα επειδη καποια αποδειχθηκε φολα?
[size=12pt]Από την μία έχουμε τον Αλεξ που εκπροσωπεί μια γενιά που έμαθε να συμπεριφέρεται a priori σε όλα τα θηλυκά με ιπποτισμό και ρομαντισμό σε βαθμό πυρφορίασης[/size]
Φίλε Mindreader,ανάμεσα στις παπαριές και στα καραμουζιάσματά μου, πετάω και κανένα σωστό, να μη με πάει σερί το trollάρισμα.
Αν ανοίξουμε το εν λόγω θέμα,ίσως χρειαστεί να κάνουμε γενναίες παραδοχές και αυτό είναι δύσκολο,όταν στην πλειοψηφία μας δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας και παλεύουμε νυχθημερόν να χτίσουμε την ιδεατή μας εικόνα,πάνω σε ένα avatar ενός forum.
Πάντως δύσκολα να σε πει πυρφόρο κάποιος που εμφανίζεται ως μισογύνης και τιμωρός των ελλεηνίδων :S ,όταν η πιο άπειρη πουτάνα με μια γαλιφιά,τον κάνει να postάρει καρδούλες και να την υπερασπίζεται με σθένος,ξεχνώντας ότι είναι πλάσμα δημοσίας χρήσης που απλά επί πληρωμή δημιουργεί ψευδαισθήσεις.
Ούτε ο sinnerman είναι πυρφόρος,ούτε θεωρώ ότι έστειλε απλά για να γαμήσει την άλλη, που είναι άλλωστε τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Άλλα κενά ψάχνει ο κόσμος να καλύψει,αυτά που φοβάται να παραδεχτεί..
Από την μία έχουμε τον Αλεξ που εκπροσωπεί μια γενιά που έμαθε να συμπεριφέρεται a priori σε όλα τα θηλυκά με ιπποτισμό και ρομαντισμό σε βαθμό πυρφορίασης και στο άλλο άκρο,μια καινούργια γενιά που πίσω από το μισογύνικο προσωπείο της που μπορεί να της το γκρεμίσει ακόμη και η πιο άπειρη πουτάνα,αναζητά το κενό που καμία πόρνη του 10ευρου,ούτε το πιο ακριβό city tour μπορεί να καλύψει.
Το bou είναι μαγικό και μεγάλο σχολείο για τις ανθρωπινες συμπεριφορές,stay tuned
Λοιπον για να τελειωνουμε! Απτη πρωτη στιγμη που μπηκα στο φορουμ, εδειξα ποια ειμαι με αληθινες φωτογραφιες μου, και με αληθινες στιχομυθιες..
προχθες ομως ενας βλακας πανω στο καλαμπουρι με προκαλεσε να βαλω φωτο το κωλο μου, εννοειται οτι δε θα του κανα τη χαρη και γιαυτο ποσταρα εναν αληθοφανη κωλο προς απαντηση του τυπου. το οτι μετα εγινε ο κακος χαμος,δε φταιω εγω γιαυτο,,ουδεποτε ισχυριστηκα οτι αυτος ειναι ο κωλος μου κ αυτα ειναι τα βυζια μου..απλα τα ποσταρα πανω στη ροη της γενικευμενης πλακας και αφησα τους αλλους να μιλησουν. πιστευα οτι με πρωτη θα καταλαβουν οτι δεν ειναι δικα μου, ενας μονο το πιασε και το απεδειξε κιολας μεσω του tineye. Εγω λοιπον χαβαλεδιαζα εκεινο το βραδυ και τρολαρα γιαυτο αλλωστε ειμαι κ μελος εδω, για να κανω το χαβαλε μου! Αν λοιπον το τρολαρισμα αυτο ακυρωνει την οποια προσωπικοτητα καλη ή κακη εχω επιδειξει εδω τοσο καιρο, δεκτον! Δε θα κατσω να σκασω αλλωστε! Ειμαι ατομο με πολυ χιουμορ, ακομπλεξαριστη και στη τελικη τα γραφω ολα κ στο μουνι μου!
Σορρυ ρε παιδες, αυτη ειμαι τι να κανω!
Όπως ίσως παρατήρησες, δε σχολίασα καθόλου τις φωτογραφίες που πόσταρες, γιατί απλά, αφενός δε με αφορούν, αφετέρου έκανε μπαμ ότι δεν είναι δικές σου, ειδικά αυτή που απεικόνιζε έναν κώλο ίσα με την..Πελοπόννησο...Κι έκανε μπαμ ότι δεν ήταν δική σου, γιατί απλά έχοντας στοιχειώδη αισθητική, αν αυτός ο κώλος.."ποίημα" (ή για την ακρίβεια, έπος ανάλογο των...ομηρικών, λόγω....έκτασης) ήταν δικός σου, θα προτιμούσες μάλλον να τον κρύψεις κι όχι να τον μοστράρεις φόρα παρτίδα...Ούτε ασχολήθηκα με τον δίμετρο, μαύρο παιδαρά, γκόμενό σου, για τον οποίον μας είπες όλες τις λεπτομέρειες για το τι κάνετε και πώς το κάνετε, γιατί όντως το πήρα στο χαβαλέ...για τα υπόλοιπα απάντησα, γιατί όπως σου είπα, είμαι αλλεργικός στη μπουρδολογία ακόμη και σε ένα χαλαρό site για πουτάνες, όπως αυτό στο οποίο συζητάμε...Και το κλείνω εδώ το θέμα της...10ωρης δουλειάς με το...δίωρο διάλειμμα στις 9 το πρωί στην Αγγλία (γιατί μ΄αυτό ασχολήθηκα προσωπικά), γιατί το εξαντλήσαμε και όποιος κατάλαβε...κατάλαβε...Όταν και αν αλλάξει το θέμα συζήτησης, επανέρχομαι δριμύτερος!! Προς το παρόν, θα ασχοληθώ με..το επαναστατικό κλίμα ενάντια στην...πρώτη φορά αριστερά και το 4ο μνημόνιο και γιατί ο μαλάκας ο Έλληνας δεν αντιδρά...
Το bou είναι μαγικό και μεγάλο σχολείο για τις ανθρωπινες συμπεριφορές,stay tuned
καλά μην ανησυχείς και τόσο, επειδή σε τέτοιες δομημένες κοινωνίες με παράδοση και κοινοβουλευτικό πολιτισμό, δεν αλλάζει και κάτι
στο αν ένας Δήμαρχος είναι μουσουλμάνος ή ό,τι άλλο. Ίσα-ίσα, ακριβώς επειδή έχει την "ρετσινιά" μπορεί και να προσπαθήσει για το
καλύτερο, ώστε να μην δώσει σε κανέναν δικαιώματα, και για να ισχυροποιήσει την θέση του. Η Αγγλία δεν είναι παίξε-γέλασε, όπως η
Ελλάδα με όλο το πολιτικό τσίρκο Μεντράνο, που ανεβοκατεβαίνει στην εξουσία και ο κόσμος παρακολοθεί προβατοειδώς...
τυπε εχω απαντησει στο θεμα της δουλειας, οποτε μη λεμε παλι τα ιδια...ασχολησου με τη πρωτη φορα αριστερα κι ασε με κι εμενα να ασχοληθω με τον νεο μουσουλμανο δημαρχο μας!!
τυπε εχω απαντησει στο θεμα της δουλειας, οποτε μη λεμε παλι τα ιδια...ασχολησου με τη πρωτη φορα αριστερα κι ασε με κι εμενα να ασχοληθω με τον νεο μουσουλμανο δημαρχο μας!!
ξενερωτη η κιτρινιαρα,επρεπε να πιασει κανα σκουρο γκομενο σα τη δικια μας και τότε θα καραγουσταρεΑμα προλάβω θα ψάξω και ένα βίντεο με μια Γιαπωνέζα μεγάλη fan της ταινίας Amelie,
που πήγε Παρίσι και περίμενε να δει Γάλλους και Γαλλίδες
και έμεινε παγωτό που παντού έβλεπε αλγερινομαροκινούς και καζαμπούμπου.
Ποιά δήλωσε ότι είναι 1,81 ;
Μπαίνει η κοπέλα της φωτογραφίσς στο φόρουμ ;
Βέβαια αν φτιάξει προφίλ κάποιος μερακλής της Συγγρού και βάλει
άβαταρ τη φωτογραφία αυτή , θα πάρει 2.000 - 30.000 pm ...
προτιμώ Την πεταγιοτησαΠοιά δήλωσε ότι είναι 1,81 ;
Μπαίνει η κοπέλα της φωτογραφίσς στο φόρουμ ;
Βέβαια αν φτιάξει προφίλ κάποιος μερακλής της Συγγρού και βάλει
άβαταρ τη φωτογραφία αυτή , θα πάρει 2.000 - 30.000 pm ...
Έχω πάει πριν μήνες Λονδίνο και κόντεψα να πάθω κατάθλιψη.
Αγγλία χωρίς Άγγλους. :-
Kαι άμα τα πει κανείς πέφτουν να το φάνε οι θολοκουλτουριάρηδες
[...] Αμα προλάβω θα ψάξω και ένα βίντεο με μια Γιαπωνέζα μεγάλη fan της ταινίας Amelie,
που πήγε Παρίσι και περίμενε να δει Γάλλους και Γαλλίδες
και έμεινε παγωτό που παντού έβλεπε αλγερινομαροκινούς και καζαμπούμπου.
Λοιπον για να τελειωνουμε!
και στη τελικη τα γραφω ολα κ στο μουνι μου!
Σορρυ ρε παιδες, αυτη ειμαι τι να κανω!
Ειμαι ατομο με πολυ χιουμορ, ακομπλεξαριστη και στη τελικη τα γραφω ολα κ στο μουνι μου!
καταρριπτεται περιτρανα απο το "γιατρο" μιας και αν δε ξερεις την "ιδιοτητα" του αλλα μονο τον διαβαζεις...αυτος ο οχετος εκφρασεων και ιδεωδων σε προδιαθετει για τον πιο αγραμματο τελειωμενο κομπλεξικο ανθρωπο..
κριμα να ισχυει ακομα οτι ενα πτυχιο σε κανει ανθρωπο...πολυ κριμα ειναι τελειως αναληθες!