P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
δυο ωρες στο γυμναστηριο ηταν αρκετες για να εκτονωθω!!! πειτε οτι θελετεεε!!!!
στην μπάρα του μαύρου?μονόζυγο?
Ειναι γλυκος ο χαλβας ομωςΔεν είναι όλοι της γενιάς μας , χαλβάδες σαν τον Άλεξ.
ποσο στα παπαρια μας ρε πουστη μουτσου σημερα το μενου ειχε απλη μπαρα για εκγυμναση τρικεφαλων κλπ
μάλιστα
Πενταγιωτισσα αν καταφερες να ξενερωσεις τοσο πολυ ΕΜΕΝΑ (ποιον, εμενα), φαντασου πως το εχουν δει οι υπολοιποι. Προβλεπω δυσκολες μερες.
Δίμετρος. Καθόσον αυτη ειναι 1,80 και για να τον φιλησει σηκωνεται στις μυτες των ποδιων.Την γαμαει αραπης αυτήν εδω; Τι γίνεται δεν εχω καταλάβει
Ποιά κάποια ρε ;
Όλες φόλες, τριχωτές, σάπιες , ξεδοντιάρες , με βρωμοπόδαρα είναι.
Εκτός της Μαριάννας, που έχει αληθινές φωτό
και της τη λένε κι όλας !!!!!!
ρε μπραμπ εισαι και παλιατζουρα.Την γαμαει αραπης αυτήν εδω; Τι γίνεται δεν εχω καταλάβει
γι αυτήν εδω δηλαδη μιλάει το θρεντ και τον σοκολάτα της;
Και πώς θα λεγεται το θρεντ? "Παραμυθια της Χαλιμάς"?οχι δε μας εχουν φτιαξει ακομα δικο μας νημα!!
Και πώς θα λεγεται το θρεντ? "Παραμυθια της Χαλιμάς"?
Και τι μας το λες, για να ζηλεψουμε την τυχη σου?ξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!
Και τι μας το λες, για να ζηλεψουμε την τυχη σου?
προς θεου!τετοια μουναρα..ξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!
Την αξιοπιστια σου μόνη σου την εκμηδενισες. Ο,τι κι αν πεις πλεον ειναι παγερα αδιαφορο.απλα εξηγω οτι ειναι λογικο να μη το πιστευετε!!
Την αξιοπιστια σου μόνη σου την εκμηδενισες. Ο,τι κι αν πεις πλεον ειναι παγερα αδιαφορο.