Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
δυο ωρες στο γυμναστηριο ηταν αρκετες για να εκτονωθω!!! πειτε οτι θελετεεε!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τελικά δεν πρεπει να υπάρχει νορμαλ άνθρωπος εδώ μέσα....κάποιοι που ηταν έφυγαν...ο άλλος απο πανω λέει στην αλλη να ζητήσει συγνωμη :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πενταγιωτισσα αν καταφερες να ξενερωσεις τοσο πολυ ΕΜΕΝΑ (ποιον, εμενα), φαντασου πως το εχουν δει οι υπολοιποι. Προβλεπω δυσκολες μερες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Πενταγιωτισσα αν καταφερες να ξενερωσεις τοσο πολυ ΕΜΕΝΑ (ποιον, εμενα), φαντασου πως το εχουν δει οι υπολοιποι. Προβλεπω δυσκολες μερες.

no prob τυπε, τα χω συνηθισει τα ζορικα!

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
Ποιά κάποια ρε ;
Όλες φόλες, τριχωτές, σάπιες , ξεδοντιάρες , με βρωμοπόδαρα είναι.

Εκτός της Μαριάννας, που έχει αληθινές φωτό
και της τη λένε κι όλας !!!!!!

[video]http://sfinaki.com/apolafste-kafto-egchorio-ologimno-montelo-pou-i-antres-tin-vriskoun-me-ta-opisthia-tis/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook[/video]

:erection: :erection: :erection: :erection:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Και πώς θα λεγεται το θρεντ? "Παραμυθια της Χαλιμάς"?

ξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
ξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!
Και τι μας το λες, για να ζηλεψουμε την τυχη σου?

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.900
Πόντοι
606
προς θεου!τετοια μουναρα.. :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom