Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Φίλε Mindreader,ανάμεσα στις παπαριές  και στα καραμουζιάσματά μου, πετάω και κανένα σωστό,  να μη με πάει σερί το trollάρισμα.  :grin:

Αν ανοίξουμε το εν λόγω θέμα,ίσως  χρειαστεί να κάνουμε γενναίες παραδοχές  και αυτό είναι δύσκολο,όταν στην πλειοψηφία μας δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας και παλεύουμε νυχθημερόν να χτίσουμε την ιδεατή μας εικόνα,πάνω σε ένα avatar ενός forum.

Πάντως δύσκολα να σε πει πυρφόρο κάποιος  που εμφανίζεται  ως μισογύνης και τιμωρός των ελλεηνίδων :S ,όταν η πιο άπειρη πουτάνα με μια γαλιφιά,τον κάνει να postάρει καρδούλες και να την υπερασπίζεται με σθένος,ξεχνώντας ότι είναι πλάσμα δημοσίας χρήσης που απλά επί πληρωμή δημιουργεί ψευδαισθήσεις.

Ούτε ο sinnerman είναι πυρφόρος,ούτε θεωρώ ότι έστειλε απλά για να γαμήσει την άλλη, που είναι άλλωστε τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Άλλα κενά ψάχνει ο κόσμος να καλύψει,αυτά που φοβάται να παραδεχτεί..

Από την μία έχουμε τον Αλεξ που εκπροσωπεί μια γενιά που έμαθε να συμπεριφέρεται a priori σε όλα τα θηλυκά με ιπποτισμό και ρομαντισμό σε βαθμό πυρφορίασης και στο άλλο άκρο,μια καινούργια γενιά που πίσω από το μισογύνικο προσωπείο της που μπορεί να της το γκρεμίσει ακόμη και η πιο άπειρη πουτάνα,αναζητά το κενό που καμία πόρνη του 10ευρου,ούτε το πιο ακριβό city tour μπορεί να καλύψει.

Το bou είναι μαγικό και μεγάλο σχολείο για τις ανθρωπινες συμπεριφορές,stay tuned  :hi:  

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Δηλώνεις δηλαδή παρών, ως μελετητής ανθρωπίνων συμπεριφορών, ή ως αθλητής στον επί χρήμασιν έρωτα;

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Φίλε Mindreader,ανάμεσα στις παπαριές  και στα καραμουζιάσματά μου, πετάω και κανένα σωστό,  να μη με πάει σερί το trollάρισμα.  :grin:

Αν ανοίξουμε το εν λόγω θέμα,ίσως  χρειαστεί να κάνουμε γενναίες παραδοχές  και αυτό είναι δύσκολο,όταν στην πλειοψηφία μας δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας και παλεύουμε νυχθημερόν να χτίσουμε την ιδεατή μας εικόνα,πάνω σε ένα avatar ενός forum.

Πάντως δύσκολα να σε πει πυρφόρο κάποιος  που εμφανίζεται  ως μισογύνης και τιμωρός των ελλεηνίδων :S ,όταν η πιο άπειρη πουτάνα με μια γαλιφιά,τον κάνει να postάρει καρδούλες και να την υπερασπίζεται με σθένος,ξεχνώντας ότι είναι πλάσμα δημοσίας χρήσης που απλά επί πληρωμή δημιουργεί ψευδαισθήσεις.

Ούτε ο sinnerman είναι πυρφόρος,ούτε θεωρώ ότι έστειλε απλά για να γαμήσει την άλλη, που είναι άλλωστε τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

Από την μία έχουμε τον Αλεξ που εκπροσωπεί μια γενιά που έμαθε να συμπεριφέρεται a priori σε όλα τα θηλυκά με ιπποτισμό και ρομαντισμό σε βαθμό πυρφορίασης και στο άλλο άκρο,μια καινούργια γενιά που πίσω από το μισογύνικο προσωπείο της που μπορεί να της το γκρεμίσει ακόμη και η πιο άπειρη πουτάνα,αναζητά το κενό που καμία πόρνη του 10ευρου,ούτε το πιο ακριβό city tour μπορεί να καλύψει.

Το bou είναι μαγικό και μεγάλο σχολείο για τις ανθρωπινες συμπεριφορές,stay tuned  :hi:  

"Το bou είναι μαγικό και μεγάλο σχολείο για τις ανθρωπινες συμπεριφορές,stay tuned "

Το ίντερνετ γενικότερα θα έλεγα και ειδικά τα fora είναι μεγάλα σχολεία...όχι μόνο το συγκεκριμένο, που είναι και...ειδικής θεματολογίας..Φαντάζομαι θα γνωρίζεις τι γίνεται σε άλλα, μεγαλύτερης επισκεψιμότητας, περίπου ίσης και για για τα δυο φύλα και γενικότερης θεματολογίας...αυτά ντε, που μαζεύονται όλοι οι μεγάλοι επιστήμονες, οι πετυχημένοι και πετυχημένες επαγγελματίες, με κοιλιακούς φέτες οι άνδρες και σώμα λαμπάδα οι γυναίκες και τα σχετικά...Μεγάλο σχολείο, λοιπόν, τα fora και ιδανικός χώρος ταυτόχρονα για τρολλάρισμα και καυλάντισμα γενικότερα...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Δηλώνεις δηλαδή παρών, ως μελετητής ανθρωπίνων συμπεριφορών, ή ως αθλητής στον επί χρήμασιν έρωτα;

Όχι ρε,τι μελετητής  :2funny:
Απλά μέσα από το συγκεκριμένο forum μαθαίνεις πολύ περισσότερα για τους ανθρώπους,από ότι θα περίμενε κανείς.

Ο λόγος που δεν έχω κριτικές,είναι ότι η τελευταία που πήρα στην Ελλαδα(Αντριάννα τουμπανιέθ) ήταν πριν 3 χρόνια όταν και μετανάστευσα και δεν ξέρω αν έχει νόημα να γράψω μετά από τόσο καιρό κριτικές..
Θα ρεφαρω όμως το καλοκαίρι με πορνοανταποκρίσεις από Λεττονία και Πολωνία  :rockon:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Όχι ρε,τι μελετητής  :2funny:
Απλά μέσα από το συγκεκριμένο forum μαθαίνεις πολύ περισσότερα για τους ανθρώπους,από ότι θα περίμενε κανείς.

Ο λόγος που δεν έχω κριτικές,είναι ότι η τελευταία που πήρα στην Ελλαδα(Αντριάννα τουμπανιέθ) ήταν πριν 3 χρόνια όταν και μετανάστευσα και δεν ξέρω αν έχει νόημα να γράψω μετά από τόσο καιρό κριτικές..
Θα ρεφαρω όμως το καλοκαίρι με πορνοανταποκρίσεις από Λεττονία και Πολωνία  :rockon:

:hi:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

τυπε το κουραζεις το θέμα ενω τα πραγματα είναι απλα.....το χαβαλε μας κάνουμε εδώ μέσα και άντε να βρούμε κάνα info για καμια καλη πουτανα....απλα τα πραγματα...και αυτό όταν έχουμε ελεύθερο χρονο....

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
τυπε το κουραζεις το θέμα ενω τα πραγματα είναι απλα.....το χαβαλε μας κάνουμε εδώ μέσα και άντε να βρούμε κάνα info για καμια καλη πουτανα....απλα τα πραγματα...και αυτό όταν έχουμε ελεύθερο χρονο....

Φυσικά και κάνουμε το χαβαλέ μας...το θέμα είναι ότι μεταξύ άλλων, τον κάνουμε και με ανθρώπους που ψάχνουν την επιβεβαίωση, ακόμη και σε ένα site σαν αυτό...κι αυτό φαντάζομαι θέλει να πει ο βαλκάνιος...Κι αυτό δε συμβαίνει μόνο στο site αυτό, αλλά σχεδόν σε όλα τα fora στο ίντερνετ...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356

Που τις ψάχνεις τις πουτάνες;Στην Αγγλία;

Μην το παίρνεις προσωπικά,απλά έτυχε να βγει στη φόρα το δικό σου pm,από τα πολλά αντίστοιχα που έχουν σταλθεί σε γυναικεία nickname.

Φυσικά και κάνουμε το χαβαλέ μας...το θέμα είναι ότι μεταξύ άλλων, τον κάνουμε και με ανθρώπους που ψάχνουν την επιβεβαίωση, ακόμη και σε ένα site σαν αυτό...κι αυτό φαντάζομαι θέλει να πει ο βαλκάνιος...Κι αυτό δε συμβαίνει μόνο στο site αυτό, αλλά σχεδόν σε όλα τα fora στο ίντερνετ...

Εγώ πιστεύω ότι περισσοτερο ψάχνουν να καλύψουν συναισθηματικά κενά,επικοινωνία,κ.λ.π.
Όταν ήμουν πορνοενεργός στην Ελλαδα,θυμάμαι απίστευτες μάχες σε κριτικές και thread κοριτσιών,ερωτευμένους υπερασπιστές,καρδούλες,χορηγους και τραγικές συμπεριφορές από τύπους που στο forum το έπαιζαν αμείλικτοι γαμίκουλες.

Για μένα όποιος δεν ξέρει τι ακριβώς του παρέχει και τι όχι,μια εκδιδόμενη,καλύτερα για τον ίδιο να μην πηγαίνει.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Γυναίκα και μπέσα είναι δυο έννοιες αντίθετες...Από εκεί και πέρα και για να τελειώνουμε, προσωπικά αδιαφορώ αν όλα όσα λες είναι αλήθεια ή όχι και απορώ που οι υπόλοιποι εκνευρίστηκαν, λες και ψάχνουν για νύφη από το bou...Απλά, ίσως λόγω ηλικίας, έχεις την εντύπωση μάλλον ότι η...Αγγλία είναι κάτι τόσο μακρινό, που κανένας άλλος δεν έχει πάει, κανένας άλλος δεν έχει δουλέψει εκεί εκτός από εσένα και γενικά μάλλον έχεις την εντύπωση ότι όσοι συνομιλούν μαζί σου σε ένα τέτοιο σάιτ σαν αυτό, είναι μάλλον... γιδοβοσκοί που κατέβηκαν από το χωριό και συζητούν μόνο για πουτάνες και μπριζολάδικα. Είπαμε, Έλληνες είμαστε και ό,τι δηλώσουμε είμαστε, πουλάμε μούφα στο ίντερνετ για εντύπωση ή οτιδήποτε άλλο, αλλά καλό είναι να είμαστε και λίγο προσεχτικοί στη μούφα...τουλάχιστον να έχουμε ψάξει και βρει 5-10 πληροφορίες για τη μούφα που θα πουλήσουμε...έτσι, για ώρα ανάγκης βρε αδερφή!!! (σαν αυτή που συζητούμε τώρα)

αφου αδιαφορειςς, τι με ρωτας κ θες να μαθεις τι δουλεια κανω??
Αδιαφορησε σωστα τυπε!!
Αλλιως στηλε μου πμ ;) :P

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καλά υπήρχε κι άλλος βέβαια ο οποίος την αποκαλούσε "μον σερύ" και με είχε εγκαλέσει (δις!) για αγενή συμπεριφορά απέναντί της.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Ωπα τι εγινε αναστηθηκες??
Μη μου πειραζεις τον μον σερι μου! ειναι φιλαρακι!!
Οπως και τον Αλεξ, γτ αν αυτοι ειναι μια φορα ξεφτιλες που μου μιλησαν ομορφα εσυ εισαι 15 γτ ουτε τη στοιχειωδη ευγενεια εχεις  και φυσικα τις τελευταιες μερες λυσαξες να τρεχεις απο πισω μου, σε καθε σχολιο μου..απο κει που ουτε που σε ειχα ξαναδει ξαφνικα εμφανιστηκε ο πυρφορος ο γιατρος ετων 60! Αντε γεια τυπε! οτι  να ναι!!

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
αφου αδιαφορειςς, τι με ρωτας κ θες να μαθεις τι δουλεια κανω??
Αδιαφορησε σωστα τυπε!!
Αλλιως στηλε μου πμ ;) :P

Αδιαφορώ, τύπισσα, για το αν λες ψέμματα ή όχι, με την έννοια ότι δεν εκνευρίστηκα που μας τάραξες στο φούμαρο...Όπως ίσως διαπίστωσες, ούτε σε έβρισα, ούτε σου είπα να φύγεις από το σάιτ όπως έκαναν άλλοι...Όπως έγραψα και σε άλλη απάντηση, είναι σύνηθες στο διαδίκτυο πολλοί να πλασάρουν μια εικόνα διαφορετική απ΄αυτό που είναι, οπότε...i can deal with it (Έτσι, να το γράψω και στα αγγλικά γιατί στα ελληνικά, απ΄ό,τι διαπιστώνω, υπάρχει έλλειμμα αντίληψης γεντικότερα)...Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι θα κάθομαι να διαβάζω την αρλούμπα του καθενός και της καθε μιας χωρίς να απαντάω....Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε τώρα...Έχω την αίσθηση ότι μιλάω και γράφω σωστά τα ελληνικά, μην κάνεις τη χαζούλα, γιατί δεν είσαι..(τουλάχιστον, όχι πολύ...)

Υ.Γ. PM δε στέλνω καλή μου...δημόσια συζήτηση γίνεται, σε forum βρισκόμαστε, οπότε ό,τι συζήτηση κάνω, την κάνω δημόσια...Οπότε, αν θέλεις εδώ, δημόσια...Πριβέ δε συζητώ

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Αδιαφορώ, τύπισσα, για το αν λες ψέμματα ή όχι, με την έννοια ότι δεν εκνευρίστηκα που μας τάραξες στο φούμαρο...Όπως ίσως διαπίστωσες, ούτε σε έβρισα, ούτε σου είπα να φύγεις από το σάιτ όπως έκαναν άλλοι...Όπως έγραψα και σε άλλη απάντηση, είναι σύνηθες στο διαδίκτυο πολλοί να πλασάρουν μια εικόνα διαφορετική απ΄αυτό που είναι, οπότε...i can deal with it (Έτσι, να το γράψω και στα αγγλικά γιατί στα ελληνικά, απ΄ό,τι διαπιστώνω, υπάρχει έλλειμμα αντίληψης γεντικότερα)...Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει ότι θα κάθομαι να διαβάζω την αρλούμπα του καθενός και της καθε μιας χωρίς να απαντάω....Ελπίζω να συνεννοηθήκαμε τώρα...Έχω την αίσθηση ότι μιλάω και γράφω σωστά τα ελληνικά, μην κάνεις τη χαζούλα, γιατί δεν είσαι..(τουλάχιστον, όχι πολύ...)

Υ.Γ. PM δε στέλνω καλή μου...δημόσια συζήτηση γίνεται, σε forum βρισκόμαστε, οπότε ό,τι συζήτηση κάνω, την κάνω δημόσια...Οπότε, αν θέλεις εδώ, δημόσια...Πριβέ δε συζητώ

Λοιπον για να τελειωνουμε! Απτη πρωτη στιγμη που μπηκα στο φορουμ, εδειξα ποια ειμαι με αληθινες φωτογραφιες μου, και με αληθινες στιχομυθιες..
προχθες ομως ενας βλακας πανω στο καλαμπουρι με προκαλεσε να βαλω φωτο το κωλο μου, εννοειται οτι δε θα του κανα τη χαρη και γιαυτο ποσταρα εναν αληθοφανη κωλο προς απαντηση του τυπου. το οτι μετα εγινε ο κακος χαμος,δε φταιω εγω γιαυτο,,ουδεποτε ισχυριστηκα οτι αυτος ειναι ο κωλος μου κ αυτα ειναι τα βυζια μου..απλα τα ποσταρα πανω στη ροη της γενικευμενης πλακας και αφησα τους αλλους να μιλησουν. πιστευα οτι με πρωτη θα καταλαβουν οτι δεν ειναι δικα μου, ενας μονο το πιασε και το απεδειξε κιολας μεσω του tineye. Εγω λοιπον χαβαλεδιαζα εκεινο το βραδυ και τρολαρα  γιαυτο αλλωστε ειμαι κ μελος εδω, για να κανω το χαβαλε μου! Αν λοιπον το τρολαρισμα αυτο ακυρωνει την οποια προσωπικοτητα καλη ή κακη εχω επιδειξει εδω τοσο καιρο, δεκτον! Δε θα κατσω να σκασω αλλωστε! Ειμαι ατομο με πολυ χιουμορ, ακομπλεξαριστη και στη τελικη τα γραφω ολα κ στο μουνι μου!
Σορρυ ρε παιδες, αυτη ειμαι τι να κανω!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Εγώ αναρωτιέμαι γιατί ασχολούμαστε με φωτο γυναικων μελών
Εχει θρεντ με φωτο απο Julia Nova :rockon: :rockon: :rockon: :wanker: :wanker:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

:hi: :hi: :hi:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Ωπα τι εγινε αναστηθηκες??
Μη μου πειραζεις τον μον σερι μου! ειναι φιλαρακι!!
Οπως και τον Αλεξ, γτ αν αυτοι ειναι μια φορα ξεφτιλες που μου μιλησαν ομορφα εσυ εισαι 15 γτ ουτε τη στοιχειωδη ευγενεια εχεις  και φυσικα τις τελευταιες μερες λυσαξες να τρεχεις απο πισω μου, σε καθε σχολιο μου..απο κει που ουτε που σε ειχα ξαναδει ξαφνικα εμφανιστηκε ο πυρφορος ο γιατρος ετων 60! Αντε γεια τυπε! οτι  να ναι!!

Καλημέρα mon cheri. Μην ασχολείσαι με άξεστα, κομπλεξικά, μίζερα και με δίχως χιούμορ και τρόπους γεροντάκια.
Είπαμε: εξ όνυχος τον λέοντα  :hi:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καλημέρα mon cheri. Μην ασχολείσαι με άξεστα, κομπλεξικά, μίζερα και με δίχως χιούμορ και τρόπους γεροντάκια.
Είπαμε: εξ όνυχος τον λέοντα  :hi:

καλησπεραααα :smitten:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Καλά υπήρχε κι άλλος βέβαια ο οποίος την αποκαλούσε "μον σερύ" και με είχε εγκαλέσει (δις!) για αγενή συμπεριφορά απέναντί της.

ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Γιατρέ ... τουλάχιστον σε εμένα θα αναγνωρίσεις ότι είχα πάντα τον ...
τρόπο που έπρεπε με τις γαλοτσες τριχωτες πατσολες γυναίκες του φόρουμ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom