Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Πριν 2-3 μέρες ποιος υποστήριζε την ακατανόμαστη και με διεβεβαίωνε ότι επρόκειτο περί καλλονής; :cheesy:
Ποιος είχε ενθουσιαστεί με την (ψεύτικη όπως απεδείχθη) φωτό του κώλου (κυριολεκτικά και μεταφορικά) και είχε δώσει και συγχαρητήρια στο νούμερο για την πράξη της; :grin:
Εγω. Αλλη ερωτηση?

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η ζαβαρα τι σχεση εχει τωρα? Θα τα τσουβαλιασουμε ολα επειδη καποια αποδειχθηκε φολα?
Πως στο διαολο επιβεβαιωνεις χωρις να ξερεις.
Βαζεις και το χερι σου στην φωτια.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
NCCcKIs.gif

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και εγώ απορώ,όταν μάλιστα ακόμη και στο 10ευρω βρίσκεις καλύτερο.

Νομίζω ότι παίζει κόσμος που θέλει να καλύψει και άλλα κενά,πέρα από το να γαμήσει έναν κώλο και έχει κάνει το λάθος να πιστεύει ότι αυτό μπορεί να συμβεί εδώ μέσα,που είναι το πλέον ακατάλληλο μέρος.
:rockon: :hi:
Σε 10 σελιδες παπαριες βρισκεις και κάτι εύστοχο !!

Επειδή και εγω σε αλλα threads το ιδιο υποστηριζα, προσεξε μην το "ανοιξεις" περισσοτερο γιατι θα σε βαπτισουν πιρφορο !! :rockon: :2funny:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
τυπε απλα τα πραγματα! δουλευω 7-7 δλδ 12 ωρες μειον  2 ωρες το διαλειμμα το οποιο δε πληρωνομαι και το οποιο διαλεγουν αυτοι οποτε τους βολευει να το παρω, οποτε συνολο 10 ωρες δουλειας επι 5 μερες, 50 ωρες!!
φαινεται οτι την ωρα των μαθηματικων στο σχολειο εσυ εκανες κοπανεςς !! :P

Eγώ μπορεί να μην ήμουν καλός στα μαθηματικά, αλλά οι αμφιβολίες εξακολουθούν...και ξαναλέω, 2 ώρες διάλειμμα δεν έχουν ούτε οι δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα. Για πες μας, λοιπόν, με τι ασχολείσαι εκεί στο UK; Ο τύπος παραπάνω παρέθεσε και τη νομοθεσία και απ΄όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, στo UK, την τηρούν γιατί αλλιώς θα τους κόψουν το κωλαράκι, δεν είναι σαν τον Ελλάντα, που ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, δηλώνει ό,τι θέλει και πληρώνει και ό,τι θέλει αδιαφορώντας για νόμους και τα σχετικά...για πε λοιπόν για πε...

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
εννοειται οι προσωπικες κουβεντες μενουν προσωπικες. εδειξα μονο αυτο το ακακο μνμ γιατι μαλλον δεν θυμαται ο sinnerman οτι εχουμε πει καποια πραγματα και βιαστηκε να μιλησει. απο κει και περα, δεν εχω να πω κατι αλλο ουτε να δειξω κατι αλλο φυσικα.
Γενικα εχω μπεσα, καποιοι το ξερουν, εχθες τρολαρα το φαγατε και σας κακοφανηκε.
σορρυ παιδες!

Γυναίκα και μπέσα είναι δυο έννοιες αντίθετες...Από εκεί και πέρα και για να τελειώνουμε, προσωπικά αδιαφορώ αν όλα όσα λες είναι αλήθεια ή όχι και απορώ που οι υπόλοιποι εκνευρίστηκαν, λες και ψάχνουν για νύφη από το bou...Απλά, ίσως λόγω ηλικίας, έχεις την εντύπωση μάλλον ότι η...Αγγλία είναι κάτι τόσο μακρινό, που κανένας άλλος δεν έχει πάει, κανένας άλλος δεν έχει δουλέψει εκεί εκτός από εσένα και γενικά μάλλον έχεις την εντύπωση ότι όσοι συνομιλούν μαζί σου σε ένα τέτοιο σάιτ σαν αυτό, είναι μάλλον... γιδοβοσκοί που κατέβηκαν από το χωριό και συζητούν μόνο για πουτάνες και μπριζολάδικα. Είπαμε, Έλληνες είμαστε και ό,τι δηλώσουμε είμαστε, πουλάμε μούφα στο ίντερνετ για εντύπωση ή οτιδήποτε άλλο, αλλά καλό είναι να είμαστε και λίγο προσεχτικοί στη μούφα...τουλάχιστον να έχουμε ψάξει και βρει 5-10 πληροφορίες για τη μούφα που θα πουλήσουμε...έτσι, για ώρα ανάγκης βρε αδερφή!!! (σαν αυτή που συζητούμε τώρα)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
:rockon: :hi:
Σε 10 σελιδες παπαριες βρισκεις και κάτι εύστοχο !!

Επειδή και εγω σε αλλα threads το ιδιο υποστηριζα, προσεξε μην το "ανοιξεις" περισσοτερο γιατι θα σε βαπτισουν πιρφορο !! :rockon: :2funny:

Φίλε Mindreader,ανάμεσα στις παπαριές  και στα καραμουζιάσματά μου, πετάω και κανένα σωστό,  να μη με πάει σερί το trollάρισμα.  :grin:

Αν ανοίξουμε το εν λόγω θέμα,ίσως  χρειαστεί να κάνουμε γενναίες παραδοχές  και αυτό είναι δύσκολο,όταν στην πλειοψηφία μας δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας και παλεύουμε νυχθημερόν να χτίσουμε την ιδεατή μας εικόνα,πάνω σε ένα avatar ενός forum.

Πάντως δύσκολα να σε πει πυρφόρο κάποιος  που εμφανίζεται  ως μισογύνης και τιμωρός των ελλεηνίδων :S ,όταν η πιο άπειρη πουτάνα με μια γαλιφιά,τον κάνει να postάρει καρδούλες και να την υπερασπίζεται με σθένος,ξεχνώντας ότι είναι πλάσμα δημοσίας χρήσης που απλά επί πληρωμή δημιουργεί ψευδαισθήσεις.

Ούτε ο sinnerman είναι πυρφόρος,ούτε θεωρώ ότι έστειλε απλά για να γαμήσει την άλλη, που είναι άλλωστε τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.
Άλλα κενά ψάχνει ο κόσμος να καλύψει,αυτά που φοβάται να παραδεχτεί..

Από την μία έχουμε τον Αλεξ που εκπροσωπεί μια γενιά που έμαθε να συμπεριφέρεται a priori σε όλα τα θηλυκά με ιπποτισμό και ρομαντισμό σε βαθμό πυρφορίασης και στο άλλο άκρο,μια καινούργια γενιά που πίσω από το μισογύνικο προσωπείο της που μπορεί να της το γκρεμίσει ακόμη και η πιο άπειρη πουτάνα,αναζητά το κενό που καμία πόρνη του 10ευρου,ούτε το πιο ακριβό city tour μπορεί να καλύψει.

Το bou είναι μαγικό και μεγάλο σχολείο για τις ανθρωπινες συμπεριφορές,stay tuned  :hi:  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom