P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 216
- Πόντοι
- 346
Χαιρεσαι επειδή ειναι κούκλος ο μαύρος ή για κάτι αλλο;
χαιρομαι για αυτο που μου συμβαινει!!!
κανονιστε να με ματιασετεεε
Χαιρεσαι επειδή ειναι κούκλος ο μαύρος ή για κάτι αλλο;
εγώ σε πιστευω
ξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!
βασικά φουσκωτή κούκλα έψαχνε αλλα αφου βρέθηκε η σακούλα είπε να μην την αφήσει να παει χαμένη
Τυπισα μηπως ειναι imaginary friend?ξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!
αληθεύει ότι μαύροι χύνουν πάντα μέσα ?
οι μαύρες πάντως τα παίρνουν στο στόμα σχεδόν όλες
αααα δε θέλω τέτοια....
σε κρεμπεδιάζει ακάποτα τύπισσα?δε ξερω τι κανει η πλειοψηφια αυτος ομως το κανει
σε κρεμπεδιάζει ακάποτα τύπισσα?
αν σου πει να φέρει φίλο του ψήνεσαι ?
είσαι μερακλού τύπισα πάντως μπράβο
τυπε τα παίρνεις άγρια όταν σε γραφουν περιμένεις τον Λοπέζ? Μόνος δεν μπορείς??Ρε αει στο διαλο απο δω χοντρελω που θα μας πεις οτι μας γραφεις στο μουνι σου!
Μετα δεν σου αρεσει το πως σου μιλαμε εμεις?
Και τυχερη εισαι που λειπει ο Λοπεζ. Τον περιμενω να γυρισει να σε παμε πιπα κωλο τσολι
για λεγεβασικα συζηταμε το τριο με κοπελα. του αρεσει αυτη η ιδεα..εγω το σκεφτομαι..δε θα ειχα προβλημα να παιξω με κοπελα αρκει αυτος να μην την ακουμπησει...ειμαι λιγο ζηλιαρααα
στην μπάρα του μαύρου?μονόζυγο?δυο ωρες στο γυμναστηριο ηταν αρκετες για να εκτονωθω!!! πειτε οτι θελετεεε!!!!
βασικα συζηταμε το τριο με κοπελα. του αρεσει αυτη η ιδεα..εγω το σκεφτομαι..δε θα ειχα προβλημα να παιξω με κοπελα αρκει αυτος να μην την ακουμπησει...ειμαι λιγο ζηλιαρααα
μάλιστατσου σημερα το μενου ειχε απλη μπαρα για εκγυμναση τρικεφαλων κλπ
Τελικά δεν πρεπει να υπάρχει νορμαλ άνθρωπος εδώ μέσα....κάποιοι που ηταν έφυγαν...ο άλλος απο πανω λέει στην αλλη να ζητήσει συγνωμη
α εγώ νόμιζα ότι τον έχεις μόνο για σεξ και γούστα.. αλλά εσύ εννοείς σχέση σχέση
μου το χάλασες
δεν γνωρίζω από interracial ρομάτζα
καλή τύχη and have fun όπως και να χει πάντως