Νέα

Οι Ελληνίδες πάνε με μαύρους και το αντίστροφο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Loykios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 447K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
:2on1:πενταγιωτισσα το σκεφτεσαι και για σοβαρα?παιδια κτλ?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.097
Πόντοι
6.796
ξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!

Χαιρεσαι επειδή ειναι κούκλος ο μαύρος ή για κάτι αλλο;   :huh:   :rolleyes:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.975
Πόντοι
2.606
ξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!
βασικά φουσκωτή κούκλα έψαχνε αλλα αφου βρέθηκε η σακούλα είπε να μην την αφήσει να παει χαμένη

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

αληθεύει ότι μαύροι χύνουν πάντα μέσα ?
οι μαύρες πάντως τα παίρνουν στο στόμα σχεδόν όλες  :zfuck:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.900
Πόντοι
606
ο γνωστης των παντων αλεξ71 παντως λεει οτι ειναι γυναικα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom