Επισκέπτης
πενταγιωτισσα το σκεφτεσαι και για σοβαρα?παιδια κτλ?
ξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!
βασικά φουσκωτή κούκλα έψαχνε αλλα αφου βρέθηκε η σακούλα είπε να μην την αφήσει να παει χαμένηξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!
εγώ σε πιστευωαπλα εξηγω οτι ειναι λογικο να μη το πιστευετε!!
θες να σου κρατησουν ενα?πενταγιωτισσα το σκεφτεσαι και για σοβαρα?παιδια κτλ?
δεν ειναι κι εύκολο για τον αραπη τυπεπου κολλαει το πραμα?
πενταγιωτισσα το σκεφτεσαι και για σοβαρα?παιδια κτλ?
ειναι χοντρη?δεν ειναι κι εύκολο για τον αραπη τυπε
αυτα τα ξερει ο αλεξ που τις εχει γαμησει ολεςειναι χοντρη?
αλλου ειναι το προβλημα τυπε εχει παρει Ι4ειναι χοντρη?
ξερεις γτ χαμογελαω? γτ ζω τη πιο τελεια περιοδο της ζωης μου! γτ οντωςςς ενας κουκλος μαυρος γυρισε και με κοιταξε! χωρις να υποβαθμιζω τον εαυτο μου, αλλα αυτος ειναι τοσο γυμνασμενος ενω εγω δεν ειμαι! περιμενα να θελει καποια με αντιστοιχο σωμα κι ομως οχι!! θελει εμενα! και ουτε εγω δε το χω πιστεψει ακομα! ποσο μαλλον εσειςς!!
ι5 μαλλοναλλου ειναι το προβλημα τυπε εχει παρει Ι4
αααα δε θέλω τέτοια....
ο γνωστης των παντων αλεξ71 παντως λεει οτι ειναι γυναικα.
δε ξερω τι κανει η πλειοψηφια αυτος ομως το κανει
πως τον λενε τον φιλο σου?χαχαχα ακομα αμφιβαλειςς?
τυπε λες να τον έφαγε στο ποίημα οτι κάνουν κι εξέταση προστάτη οι γυναίκες;ο γνωστης των παντων αλεξ71 παντως λεει οτι ειναι γυναικα.
τυπε πρόσεχε μη χυσεις στα δρακουλινιαξεροχυνω με 5giotissa ανοιγω δρακουλινι
πως τον λενε τον φιλο σου?