johnkark
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2015
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Γιατί να μη του πεις ρε τύπισσα? Για να μην τον εκθέσεις?γτ εχεις την εντυπωση οτι θα σου πω?
Γιατί να μη του πεις ρε τύπισσα? Για να μην τον εκθέσεις?γτ εχεις την εντυπωση οτι θα σου πω?
Γιατί να μη του πεις ρε τύπισσα? Για να μην τον εκθέσεις?
Οτι αν πεις το όνομα εμείς τον ξέρουμε και θα εκτεθεί? Ο Σχορτσιανίτης είναι?φυσικα τυπε! μηπως να πω κ το ονομα μου??
βασικα συζηταμε το τριο με κοπελα. του αρεσει αυτη η ιδεα..εγω το σκεφτομαι..δε θα ειχα προβλημα να παιξω με κοπελα αρκει αυτος να μην την ακουμπησει...ειμαι λιγο ζηλιαρααα
Οτι αν πεις το όνομα εμείς τον ξέρουμε και θα εκτεθεί? Ο Σχορτσιανίτης είναι?
ο αντετοκουμπος θα ναιΟτι αν πεις το όνομα εμείς τον ξέρουμε και θα εκτεθεί? Ο Σχορτσιανίτης είναι?
Η πούτσα ετσι που'ναι μαυρη δε νιωθεις σα να σε γαμαει κουραδα?Αηδία ρεφυσικα τυπε! μηπως να πω κ το ονομα μου??
Η πούτσα ετσι που'ναι μαυρη δε νιωθεις σα να σε γαμαει κουραδα?Αηδία ρε
βαλε λίγο σασπένς γιατι θα το γυρίσω στον άλφα που εχει κατι ξεκωλιαρες που ετοιμάζονται για τσιφτετέλιδεν εχει να κανει τυπε!
Ή σα να τρώει κουράδα?Η πούτσα ετσι που'ναι μαυρη δε νιωθεις σα να σε γαμαει κουραδα?Αηδία ρε
βασικα συζηταμε το τριο με κοπελα. του αρεσει αυτη η ιδεα..εγω το σκεφτομαι..δε θα ειχα προβλημα να παιξω με κοπελα αρκει αυτος να μην την ακουμπησει...ειμαι λιγο ζηλιαρααα
Η πούτσα ετσι που'ναι μαυρη δε νιωθεις σα να σε γαμαει κουραδα?Αηδία ρε
η μονη μαλακια είναι οτι εδιωξες το χασοδικη απο το θρεντ...βασικά εδώ διωχνουμε ελλεεινιδες και εσύ εδιωξες τον μοντελοπνιχτη
Σιγα μην έφυγε ο καλησπεράκιας - καληνυχτάκιας. Κάπου εδώ γυρίζει.. Θα επανέλθει δριμύτεροςη μονη μαλακια είναι οτι εδιωξες το χασοδικη απο το θρεντ...βασικά εδώ διωχνουμε ελλεεινιδες και εσύ εδιωξες τον μοντελοπνιχτη
Σιγα μην έφυγε ο καλησπεράκιας - καληνυχτάκιας. Κάπου εδώ γυρίζει.. Θα επανέλθει δριμύτερος
το σάιτ αν έχει δυο τρια Νικ γυναικεία το οφείλει στον αλεξ...
το δικο μου νικ παντως δεν οφειλεται στον Αλεξ! ειμαι ανεξαρτητη