iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Justin απο το just inπως τον λενε τον φιλο σου?
Tότε να γραφεις στο θρεντ με τις ανεξαρτητες. Θα ανεβαζεις και μουφες φωτο, μια χαρα.το δικο μου νικ παντως δεν οφειλεται στον Αλεξ! ειμαι ανεξαρτητη
εσύ δε χεζεις?Η πούτσα ετσι που'ναι μαυρη δε νιωθεις σα να σε γαμαει κουραδα?Αηδία ρε
Καλησπέρα Αλέξανδρε. Καλώς ξαναήρθες κοντά μας.Tότε να γραφεις στο θρεντ με τις ανεξαρτητες. Θα ανεβαζεις και μουφες φωτο, μια χαρα.
η μονη μαλακια είναι οτι εδιωξες το χασοδικη απο το θρεντ...βασικά εδώ διωχνουμε ελλεεινιδες και εσύ εδιωξες τον μοντελοπνιχτητι να σ πω, για μενα ειναι τελειος!!
το σάιτ αν έχει δυο τρια Νικ γυναικεία το οφείλει στον αλεξ...ελα ρεε γτ τον ηθελες?
Του κατσε βαρύς ο Μπλακ Φόρεστ
ξέρεις παει απο στόμα σε στόμα...το έχουν παρει όλες οι χοντρές στο σάιτ...είναι ο άνθρωπος τους,πίνουν νερό στην υγεια του...το δικο μου νικ παντως δεν οφειλεται στον Αλεξ! ειμαι ανεξαρτητη
το σάιτ αν έχει δυο τρια Νικ γυναικεία το οφείλει στον αλεξ...
zevres tha vgoyne
ohhh yes...εχεις δει κάτι πινακίδες δεχομαι μπάζα?ε το χωράφι του αλεξ είναι...Έχει πάρει δηλαδή έναν τόννο γκόμενες ο Άλεξ από το φόρουμ!
Εγω έβγαλα φίδια ό,τι δεν μου αρεσει? Εκεινη εβαλε ψευτικες φωτο και μας δουλευε. Μια φορα ψευτρα για παντα ψευτρα. Αυτη ειναι η δικη μου θεση. Τωρα δεν πιστευω τιποτα.
πολλές τσόντες βλέπεις και εσυ..Άσχετο με Ελλεηνίδες αλλά σχετικό με τους μαύρους
Ήμουν Άμστερνταμ πριν κανα μήνα, και στο πρωινό του ξενοδοχείου σκάνε μύτη δυο πιπινάκια ξανθά (νομίζω αμερικανάκια ήταν). Πάνε, σερβίρονται, κάθονται, και μετά από κανα 5λεπτο σκάνε δυο πιτσιρικάδες αράπηδες. Τύποι έπαθα σοκ απο το πως τους κάρφωσαν οι πιτσιρίκες, αδού σηκώθηκαν και από τις θέσεις τους και πήγαν δίπλα τους στο μπουφέ και κόζαραν άγρια. Οι πιτσιρικάδες στον κόσμο τους, χαμπάρι δεν πήραν.
Μου έκανε εντύπωση το περιστατικό, κυρίως επειδή τα παλικαράκια δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ο ένας μάλιστα με γυαλάκια, ήσυχα παιδάκια. Τελικά μεγάλη ιστορία το να έχει βγει βρώμα για τη φυλή σου πως έχει μεγάλη πούτσα...
πολλές τσόντες βλέπεις και εσυ..
Άσχετο με Ελλεηνίδες αλλά σχετικό με τους μαύρους
Ήμουν Άμστερνταμ πριν κανα μήνα, και στο πρωινό του ξενοδοχείου σκάνε μύτη δυο πιπινάκια ξανθά (νομίζω αμερικανάκια ήταν). Πάνε, σερβίρονται, κάθονται, και μετά από κανα 5λεπτο σκάνε δυο πιτσιρικάδες αράπηδες. Τύποι έπαθα σοκ απο το πως τους κάρφωσαν οι πιτσιρίκες, αδού σηκώθηκαν και από τις θέσεις τους και πήγαν δίπλα τους στο μπουφέ και κόζαραν άγρια. Οι πιτσιρικάδες στον κόσμο τους, χαμπάρι δεν πήραν.
Μου έκανε εντύπωση το περιστατικό, κυρίως επειδή τα παλικαράκια δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, ο ένας μάλιστα με γυαλάκια, ήσυχα παιδάκια. Τελικά μεγάλη ιστορία το να έχει βγει βρώμα για τη φυλή σου πως έχει μεγάλη πούτσα...
μηπως φοραγαν φανελα cavs lebron james?
Άσχετο με Ελλεηνίδες αλλά σχετικό με τους μαύρους