troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Βέβαια ο εν λόγω Γάλλος 1 βδομάδα εδώ Αθήνα (βόλτες, ποτάκια, ξενύχτια καφέδες κλπ. )έχει πάθει ένα μικρό πολιτισμικό σοκ λίγο σκεπτικό τον βλέπω.
Αν και δεν νομιζω η Αθηνα να εχει καλυτερη ζωη (οταν λεμε ζωη εννοειται νυχτερινη γιατι το πρωι δεν ειναι ζωη πουθένα) απο το Παρισι η Αθηνα για ποτακια και χαβαλε μια χαρα ειναι, για να κανεις οικογενεια και τετοια ΔΕΝ ΛΕΕΙ!!!
παντως ωε Ελληνες εχουμε μια ταση να υπρερτονιζουμε τον εαυτο μας και να υποβαθμιζουμε τους αλλους οποτε η συζητηση δεν εχει νοημα!!! Λεμε για τους ΑΛΛΟΥΣ οτι βρηκαν δουλεια με μέσο ενω εμεις με την ΑΞΙΑ μας! Οι ΑΛΛΟΙ ταιζονται απο τους ΓΟΝΕΙΣ εγω ειμαι αυτόνομος.
Ο ιδιος ανθρωπος που σε μια συζητηση λεει ποσο ευκολα τα καταφερε 10 λεπτα αργοτερα σε αλλη πάρεα θα πει ποσο ταλαιπωρηθηκε !!!!
παντως ενα Ελλην φιλόσοφος ειχε πει το γρίφο
"Αν ο Αχιλλεας τρεχει 10 φορες γρηγορότερα απο μια χελωνα και δωσεις στην χελώνα 10 μετρα προβαδισμα, σε ποση ωρα θα την φτασει ο Αχιλλεας??"
Η απαντηση ειναι ΠΟΤΕ! Η αναξιοκρατια αυτο κανει βαζει εναν ανικανο 10 μετρα μπροστα απο τον ικανο του ικανου του βγαινει η παναγια ο ανικανος ομως λόγω θεσης δεν μενει στασιμος και εστω αργα μενει πάντα ενα βηματακι μπροστα απο τον ικανο!!
Τωρα αν εχουμε αναξιοκρατια στην Ελλαδα εσεις θα μου το πείτε αυτό!!!!
και μια και αρχισαμε τα λατινικα VAE VICTIS και QVO VANTIS KARAMITRUM!!