Επισκέπτης
και εγώ συμφωνώ με το ελεύθεροι επαγγελματίες και στην κατοχή.μπραβο ρε λακη.συμφωνουμε απολυτα φιλε.εισαι πολυ σωστος
μαυραγορίτες, δοσίλλογοι, χαφιέδες, κουκουλοφόροι,και οι γυναίκες αυτόν πουτάνες και στριπτιτζούδες των γερμανών.
και εγώ συμφωνώ με το ελεύθεροι επαγγελματίες και στην κατοχή.μπραβο ρε λακη.συμφωνουμε απολυτα φιλε.εισαι πολυ σωστος
οι γυναίκες αυτόν πουτάνες και στριπτιτζούδες των γερμανών.
που ήσουνα καμάρι μας και χάθηκε το γέλιο από τα χείλια μας.
όμως μήπως έγινες κομμουνιστής? 'ακου να γράφεις λάτρης των κόκκινον σπιτιών !!!!!!!!!!!!!!! βάψετε τα μπουρδέλα μπλε να πάει ο λάκης μας να του φύγουν τα χοντράδια.
έτσι είναι αγόρι μου το μουνί στην υπηρεσία του λαού.Τη δουλειά που κάνουν τώρα τα κορίτσια από τον "υπαρκτό" .
Και για τα επόμενα 150 χρόνια ...
Κρίμα που δεν κέρδισε ο ΔΣΕ ...
Θα γαμούσαμε τώρα τις Ελληνίδες με 5€ ...
μα δεν βλέπεις άκου κόκκινα σπίτια εθνικοσοσιαλιστής και να γράφει κόκκινα σπίτια δηλαδή και η σβάστικα που ήταν κόκκινη μπουρδέλο ήταν?Ρε εσύ Αρίωνα, γιατί τον προβοκάρεις;
Έκανε και ο Λάκης ένα νηφάλιο post μετά από τόσο καιρό και εσύ κολλημένος στα ίδια και τα ίδια;
Και βασικά έχει δίκηο στην ανάλυση του (αν εξαιρέσεις κάποια πταίσματα περί πλουτοδημοκρατίας).
μου έλειψε πολύ ο λάκης.ariona χαλαρωσε λιγο.πολυ φορτσατο σε βλεπω
Ναι, να ανοίξεις μια επίχειρηση για να είσαι εσύ το αφεντικό. Δεν χρειάζεται ο Έλληνας κανένα πάνω απο το κεφάλι του. Άντε λοιπόν να ανοίξεις και εσύ έναν νέο όμιλο επιχειρήσεων. Να γίνεις ο νέος Ωνάσης.Οι άνθρωποι στην Ελλάδα επιθυμούν να γίνουν αφεντικά, να έχουν πόρους, αλλά να δουλεύουν άλλοι γι' αυτούς. Μου φαίνεται, κάπου διάβασα κάτι σαν "άνοιξε σουβλατζίδικο να κονομας το χειμώνα και το καλοκαίρι παραλία"
Ενταξει για τους σουβλακοφάγους, όλα απλά είναι.
Δείτε γύρω σας, πόσοι άνθρωποι από υπάλληλοι, άνοιξαν μια επιχείρηση και αναλογιστείτε πόσο άλλαξε η ζωή τους. Ρωτήστε τους.
Δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξεις εσυ επιχειρηση για να γινεις αφεντικο. Μπορεις απλα να παρεις ενα σκυλοΝαι, να ανοίξεις μια επίχειρηση για να είσαι εσύ το αφεντικό. Δεν χρειάζεται ο Έλληνας κανένα πάνω απο το κεφάλι του. Άντε λοιπόν να ανοίξεις και εσύ έναν νέο όμιλο επιχειρήσεων. Να γίνεις ο νέος Ωνάσης.
Δεν ειναι απαραιτητο να ανοιξεις εσυ επιχειρηση για να γινεις αφεντικο. Μπορεις απλα να παρεις ενα σκυλο
και η πλακα ειναι οτι οσοι(ετσι οπως παει το πραμα!) πανε στρατο μετα συνειδητοποιουν οτι το καλυτερο που μπορει να τους κατσει ειναι να γινουν λοχιες!