Νέα

Οι Χλιδάνεργοι..Ζουν ανάμεσά μας..Η κατάντια των νέων...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα POLYATAKTOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 471
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Προφανως αναφερεσαι,οσον αφορα την πρωτη περιπτωση,στο,θρυλικο πλεον,τευχος με τις πουτσες που ειχε αποσυρθει κανονικα με εισαγγελικη εντολη.Τευχος με πουτσες σε ενα περιοδικο του κωλου,ταιριαζει αρκετα θα ελεγα...
Τελος παντων,ο ΜΑΛΑΚΑΣ,ειναι συμπτωμα της εποχης,ουτε καν καταλυτης.Μη δωσουμε και αξια στον ΜΑΛΑΚΑ.Ηρθε στο Ελλαδισταν,εν μεσω του χρυσου αιωνος του Ανδρεως,πουλησε χαντρες και καθρεφτακια και οι ιθαγενεις τον κανανε,αθωοι οντες,Θεο.Αλλα μαλλον τα ηθελε και ο κωλαρακος τους...

Fazer600

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
6
Ναι στο τεύχος με τα είδη πούτσας που υπάρχουν!!!Τα έχω και τα 2 στο αρχείο μου.Τέτοια τεύχη είναι συλλεκτικά...Οι μαλάκες επιβιώνουν επειδή τους αποδέχονται οι άλλοι μαλάκες...Πρόπερσι είχα πάει στην Αράχωβα με ένα φίλο για να πάρει κάτι πέδιλα.Καθόμαστε σε μια καφετέρια στην πλατεία,Νοέμβρη μήνα,Κυριακή,με το κρύο αισθητό.Κάποια στιγμή βλέπουμε κινητικότητα.Εμφανίζεται η Μαστροκώστα.Αν βλέπατε πως έκαναν τα λιγούρια αρσενικά και θηλυκά θα γελάγατε...Με τι θαυμασμό κοίταζαν μια χοντρή.Ένα ξώανο....Όταν αυτά τα πρότυπα μας περνούν μέσω του χαζοκουτιού τι να περιμένουμε;

Επισκέπτης
Ποια ειναι δηλαδη τα ειδη πουτσας?Για πες μερικα απλα ετσι για να γελάσουμε plz:P

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τελος παντων,ο ΜΑΛΑΚΑΣ,ειναι συμπτωμα της εποχης,ουτε καν καταλυτης.Μη δωσουμε και αξια στον ΜΑΛΑΚΑ.Ηρθε στο Ελλαδισταν,εν μεσω του χρυσου αιωνος του Ανδρεως,πουλησε χαντρες και καθρεφτακια και οι ιθαγενεις τον κανανε,αθωοι οντες,Θεο.Αλλα μαλλον τα ηθελε και ο κωλαρακος τους...

Είτε το θέλουμε, είτε όχι έφτασε εκεί που έφτασε με κύριο προσόν την εξυπνάδα του. Με τα λεφτά του μπαμπά όχι.
Έστω και αν η εξυπνάδα του ήταν να μπεί στον σωστό πολιτικό χώρο, από πάρα πολύ νωρίς, λίγους μόνον μήνες μετά από την ίδρυση του κόμματος, τότε που ο αρχηγός τους φορούσε ζιβάγκο. Φυσικά τότε δεν γνώριζε κανένας που θα κατέληγε το κόμμα αυτό και η ένταξη σε αυτό δεν ήταν εχέγγυο για μελλοντική ανέλιξη.

Εν πάση περιπτώσει, από κάποιους άλλους που αλλάξανε 3-4 φορές κόμμα μπορεί να είναι περισσότερο συνεπής πολιτικά.
Πιθανόν να είχε διαφορετική εξέλιξη αν κάποιος του είχε δώσει ένα χέρι ξύλο όταν έπρεπε.

(Α, και γκόμενες τραβούσε από πιτσιρικάς)

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Λιιιιιιιι και Νιιιιιιιιι

τι να λέμε τώρα για τον βλάκα

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Σε ΙΕΚ-δημόσιο-πάει στο Α'εξάμηνο τώρα μια ξαδέρφη μου.Τα βιβλία που τους είπαν να αγοράσουν,είναι πανεπιστημιακά.Τον ένα καθηγητή της μάλιστα τον ξέρω,είναι συνάδελφος σε άλλη εταιρεία και τον έχω γνωρίσει σε σεμινάρια.Από τα καλά στελέχη της αγοράς.Επίσης,σε αντίθεση με την προαιρετική παρακολούθηση στα ΑΕΙ εκεί είναι υποχρεωτική με απουσίες.Και στην τελική ανάλυση δεν προορίζονται για μεγαλοστελέχη,αλλά για υπάλληλοι με γνώσεις.Καλύτερα αυτοί παρά οι απόφοιτοι λυκείου.Όσο για τα ξένα ΑΕΙ,αν εξαιρέσουμε κάποια από Ρουμανία,Βουλγαρία κλπ χώρες "ευκαιρίας" στις δυτικοευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ είναι πανεπιστήμια πρότυπα σε σχέση με τα Ελληνικά των καταλήψεων της κοματικοποίησης και της ρέκλας...

Ρε φιλε δε μας τα λες καλα. Εμενα μου προτειναν να παω να διδαξω σε ΙΕΚ και τους γειωσα.
Ξερω ατομο που τελειωσε ΙΕΚ και διδασκει σε ΙΕΚ. Μη μας λες τωρα οτι μαθαινουν σοβαρα πραγματα εκει. Καποια πρακτικα πραγματα, αναμικτα και ελαχιστα επιστημονικα. Οι σπουδαστες δε μαθαινουν τις θεμελιωδεις γνωσεις και τον τροπο να σκεφτονται οπως χρειαζεται για να γινουν μεγαλοστελεχη στην αγορα .Μαθαινουν 5 πραγματα (και συνηθως στραβα). Μονο οποιος εχει μερακι και ασχοληθει μονος του βγαινει απο εκει με πραγματικα προσοντα.
Ξερω πραγματικα αχρηστους που εχουν τελειωσει ΙΕΚ και δεν επρεπε να τελειωσουν ουτε δημοτικο.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Μιλαμε για μεγαλη ξεφτιλα...για το site που λεγεται Bourdela δηλαδη.
Το κειμενακι του τενεκε του Κωστοπουλου πηγατε να μας το περασετε για κοινωνιολογικη αναλυση της Ελλαδας εν ετει 2007?
Να μας πει τι ο αρχιμαλακας?Οτι εκει που αραχτος στα βορεια προαστεια γαμουσε την μοντελα γυναικα του,και λιγο πριν ακομα ενα ταξιδακι στο εξωτερικο ανακαλυψε οτι δηθεν οι νεοι της Ελλαδας δεν δουλευουν και οτι προτιμουν να κολοβαρεσουν με τις πλατες του μπαμπα τους?
Αυτες οι ΜΑΛΑΚΙΕΣ που γραφεις ΜΑΛΑΚΑ Κωστοπουλε συμβαινουν ΙΣΩΣ σε Κηφισια και Πολιτεια.Λεω ΙΣΩΣ...
Προσωπικα,ΜΑΛΑΚΑ Κωστοπουλε εχω δει καμποσα παιδια πολυ καλυτερα και ικανοτερα απο σενα(ξανα)ΜΑΛΑΚΑ Κωστοπουλε να εργαζονται αμισθοι(!) ως δηθεν εκπαιδευομενοι σε Πλαισια και αλλου η να βγαζουν κιρσους στην ορθοστασια στα μεγαλα καταστηματα και τα Εβερεστ.
Σημειωνω οτι ειμαι 35 ετων και προλαβα το ΚΛΙΚ τοτε στις αρχες οταν εκανε παταγο στο Ελλαδισταν με τις "προτοτυπες" ΜΑΛΑΚΙΕΣ του αρχισυντακτη του(Δεν το αγορασα ποτε,στο τζαμπα το διαβαζα).Τοτε,δεν εμφανιζε την φατσα του,παιζοντας το μυστηριος και γοητευτικος γκομενος.Ειχε δωσει μαλιστα συνεντευξη στην Ελευθεροτυπια(αλλα δεν αφησε να τον φωτογραφησουν)και η(γυναικα)δημοσιογραφος τον βρηκε,λεει,γοητευτικο και αερατο οσο κυλαγε η κουβεντα.
Αργοτερα στα 90's οταν ειχε πλεον καθιερωθει βγηκε στα καναλια και το επαιζε παραγοντας των media,εχοντας γνωση και αποψη για το καθε τι.Οταν επι Σημιτη οι αγροτες εκλεισαν την Εθνικη οδο ουρλιαζε οτι δεν ειναι δυνατον να με εμποδιζουν να παω,λεει,να δω την μανα μου στο χωριο(!).Και αλλα τετοια...Κατακαημενο Ελλαδισταν...
Δεν φταιει αυτος βεβαια για τα ΜΑΥΡΑ χαλια της Ελλαδας σε σχεση με τα 80's(λεω τα 80's γιατι τα προλαβα καθαρα και ηταν ΠΟΛΥ καλυτερα τοτε για τον εργαζομενο,σε σχεση με σημερα τουλαχιστον).Συμπτωμα ειναι της εποχης μας και αυτος και τα κωλοπεριοδικα του και τα ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ editorial του.
Αλλα ΟΧΙ και να ξεκινα ολοκληρη κουβεντα σε κοτζαμ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ με βαση Κωστοπουλειες ΜΑΛΑΚΙΕΣ...Και μην πει κανεις οτι δεν το εγραψε αυτος,αλλα καποιος αλλος,το σκατο-κειμενακι της πλακας.Ο επικεφαλης ειναι παντα υπευθυνος,οπως λεγαμε στον Ε.Σ.

φίλε,ό,τι και να λες από ένα περιοδικό που είναι φοβερά ρισκαδόρικη επιχείρηση,έγινε μεγιστάνας του χώρου....
το γνωστό ελληνικό μίζερο σύνδρομο να μειώνουμε αυτούς που δεν μπορούμε να φτάσουμε...

Επισκέπτης
Ρε φιλε δε μας τα λες καλα. Εμενα μου προτειναν να παω να διδαξω σε ΙΕΚ και τους γειωσα.
Ξερω ατομο που τελειωσε ΙΕΚ και διδασκει σε ΙΕΚ. Μη μας λες τωρα οτι μαθαινουν σοβαρα πραγματα εκει. Καποια πρακτικα πραγματα, αναμικτα και ελαχιστα επιστημονικα. Οι σπουδαστες δε μαθαινουν τις θεμελιωδεις γνωσεις και τον τροπο να σκεφτονται οπως χρειαζεται για να γινουν μεγαλοστελεχη στην αγορα .Μαθαινουν 5 πραγματα (και συνηθως στραβα). Μονο οποιος εχει μερακι και ασχοληθει μονος του βγαινει απο εκει με πραγματικα προσοντα.
Ξερω πραγματικα αχρηστους που εχουν τελειωσει ΙΕΚ και δεν επρεπε να τελειωσουν ουτε δημοτικο.

Στο Τει νομιζεις μας μαθαινουν κατι χρησιμο που να μας χρειαστει στην ελευθερη αγορά αυριο?@@..Μόνο απειρα παλουκια μαθηματικα που ειναι αχρηστα αν δεν πας μαθηματικος σε σχολειο και γενικα μαθηματα γελοια που ποτε μα ποτε δεν 8α σου χρειαστουν...Οπου και να πας αμα δεν ασχοληθεις απο μονος σου με το αντικειμενο δεν θα προκοψεισ...Αυτο ισχυει για τις σχολες ολες ΙΕΚ,ΤΕΙ,ΑΕΙ στην Ελλάδα.Γιατι στο εξωτερικο τουλαχιστον σου μαθαινουν πραγματα που τα εφαρμοζεισ και εξω στην αγορα εργασιας.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Εγώ πάλι ξέρω ότι στα "ΨευτοΑΕΙ" της Μ. Βρεττανίας τα μαθήματα έχουν μία συνοχή και μέχρι την αποφοίτηση του, ο σπουδαστής έχει μία πολύ καλή γνωσιακη θέση επάνω στο αντικείμενο. Σε αντιθεση με τα ελληνικά παν/μια οπού σου βάζουν 30 ξεκάρφωτα μεταξύ τους, μαθήματα το εξάμηνο με το σκεπτικό ότι θα περάσεις τα 5 και τα άλλα, έχει ο Θεός, θα τα πάρεις σε μελλοντικό εξάμηνο.... μέχρι που βλέπεις φοιτητές εβδόμου και ογδόου εξαμήνου να χρωστούν ακόμα μαθήματα του πρώτου και δευτέρου! Μη μιλήσουμε και για το ερευνιτικό έργο που διατελείται στα φοβερά και τρομερά πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας μας... οπού ο καθηγητής βάζει τρεις φοιτητές να γράψουν/φτιάξουν 3 άχρηστες μπούρδες (ίσα-ίσα για να έχει κάτι να παραδώσει) κι αυτός τα κονομάει από το κράτος...

Αφου έχεις MSc και PHd από Μ. Βρεττανία, υποθέτω ότι γνωρίζεις πως αν κοπείς σε κάποιο μάθημα και κατά τη διάρκεια του έτους, και στην επαναλληπτική εξεταστική τον Σεπτέβρη, χάνεις όλη τη χρονιά για το συγκεκριμένο μάθημα. Και αν αυτό επαναληφθει σε διώχνουν από το Παν/μιο...

και βλεπεις όλους τους Έλληνες άχρηστους, χαραμοφάιδες να γυρίζουν Ελλάδα στον μπαμπά και να βρίζουν "τους πούστιδες τους Αγγλους, που τους πήραν τα λεφτά και μετά τους διώξανε".....

Γιατί νομίζεις, οι ξένες μεγάλες εταιρίες δεν σπονσοράρουν μεταπτυχιακούς φοιτητές (σε Ελληνικά παν/μια) και την έρευνα τους (με σκοπό αργότερα να την εκμεταλευτούν); Μήπως δεν έχουν πάρει χαμπάρι την αξία μας; ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ!!!!

Απλά πιστεύω πως η κατάσταση με τα Ελληνικά Παν/μια, τους φοιτητές και τους "καθηγηταράδες" τους (μη χέσω) αντικατοπτρίζει πλήρως την κατάντια μας ως λαό....

ΘΑ σου πω τι μου εχουν πει καθηγητες πανεπιστημιου που εχουν σπουδασει στην Αγγλια. Η Αγγλια εχει κορυφαια Πανεπιστημια οπου δυσκολα μπαινεις και δυσκολα βγαινεις. Εχει αυτα που ειπες για τα μαθηματα. Ξεχασες ομως να μας πεις οτι τα περισσοτερα πανεπιστημια εκει ειναι μαγαζακια που μαζευουν ολη τη σαβουρα της Ευρωπης και τους δινουν πτυχια. Εννοειται φυσικα οτι αυτοι που παιρνουν πτυχια κοπιαζουν καπως αλλα υπο κανονικες συνθηκες τα ατομα αυτα θα εμπαιναν στο πανεπιστημιο μονο για καμια αποφραξη αποχετευσης η για να καθαρισουν σκαλες. Ξερω ατομα που στην Ελλαδα δεν καταφεραν να μπουν ουτε στο χειροτερο ΤΕΙ με την 3η φορα (οχι μονο ενα ατομο), τελειωσαν το Λυκειο με 13-14 και τους πηραν στην Αγγλια για πτυχιο και μαστερ. Εχω αδικο οτι σχεδον ολοι που πανε στην Αγγλια, το κανουν επειδη δε καταφεραν να μπουν στην Ελλαδα? Ειμαι σιγουρος οτι λιγοι εμπαιναν στην καλυτερη σχολη της Ελλαδας και πηγαν εξω, ιδιως στην Αγγλια.
Επισης ξερω οτι οι περισσοτεροι που εχουν σπουδασει στην Αγγλια και δεν εχουν βισμα τα βρισκουν δυσκολα στον ιδιωτικο τομεα. Ειτε αργουν να βρουν δουλεια, ειτε τους διωχνουν.

Μιλαω παντα για το τι γινεται συνηθως. Αυτα δε συμβαινουν παντα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Στο Τει νομιζεις μας μαθαινουν κατι χρησιμο που να μας χρειαστει στην ελευθερη αγορά αυριο?@@..Μόνο απειρα παλουκια μαθηματικα που ειναι αχρηστα αν δεν πας μαθηματικος σε σχολειο και γενικα μαθηματα γελοια που ποτε μα ποτε δεν 8α σου χρειαστουν...Οπου και να πας αμα δεν ασχοληθεις απο μονος σου με το αντικειμενο δεν θα προκοψεισ...Αυτο ισχυει για τις σχολες ολες ΙΕΚ,ΤΕΙ,ΑΕΙ στην Ελλάδα.Γιατι στο εξωτερικο τουλαχιστον σου μαθαινουν πραγματα που τα εφαρμοζεισ και εξω στην αγορα εργασιας.

Σκοπος του ΑΕΙ ειναι να μαθεις την επιστημη. Τις θεμελειωδεις γνωσεις.
Πανω  σε αυτες θα στηριχτεις για να μαθεις πραγματα στη δουλεια. Αν δε ξερεις μαθηματικα εισαι αγραμματος σαν επιστημονας σημερα (στις θετικες επιστημες). Βεβαια υπαρχουν πολλες σχολες που ειναι εντελως θεωρητικες και ειναι μονοδρομος η επαγγελματικη εξελιξη του αποφοιτου οπως το μαθηματικο τμημα. Με λιγα λογια πιστευω οτι δεν ειναι ολες οι σχολες οπως λες εσυ. Υπαρχουν πολλες που σου μαθαινουν πραγματα που ειναι πολυ χρησιμα για να τα εφαρμοσεις σε καποια δουλεια που θα πας μετα.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
φίλε,ό,τι και να λες από ένα περιοδικό που είναι φοβερά ρισκαδόρικη επιχείρηση,έγινε μεγιστάνας του χώρου....
το γνωστό ελληνικό μίζερο σύνδρομο να μειώνουμε αυτούς που δεν μπορούμε να φτάσουμε...

Κατα καποιο τροπο συμφωνω. Νομιζετε οτι μπορει ο καθενας να πλουτιζει λέγοντας μαλακιες? Ο ανθρωπος ειναι αντιποαθεστατος και το περιοδικο του ηταν για το πεος αλλα ειναι τσακαλι.

Επισκέπτης
Σκοπος του ΑΕΙ ειναι να μαθεις την επιστημη. Τις θεμελειωδεις γνωσεις.
Πανω  σε αυτες θα στηριχτεις για να μαθεις πραγματα στη δουλεια. Αν δε ξερεις μαθηματικα εισαι αγραμματος σαν επιστημονας σημερα (στις θετικες επιστημες). Βεβαια υπαρχουν πολλες σχολες που ειναι εντελως θεωρητικες και ειναι μονοδρομος η επαγγελματικη εξελιξη του αποφοιτου οπως το μαθηματικο τμημα. Με λιγα λογια πιστευω οτι δεν ειναι ολες οι σχολες οπως λες εσυ. Υπαρχουν πολλες που σου μαθαινουν πραγματα που ειναι πολυ χρησιμα για να τα εφαρμοσεις σε καποια δουλεια που θα πας μετα.

Σοβαρα?Δηλαδη στο Τει πληροφορικής που μας σπανε τα @@ στα μα8ηματικα,φυσικη ,ηλεκτρολογικα μαθηματα  και καπιες θεωρητικες παπαριες και οταν τα μαθηματα πληροφορικης ειναι λιγοστα που σου μαθαινουν πρακτικα πως να κανεις κατι στον υπολογιστη το θεωρεις χρησιμο για αυριο στην αγορα εργασιας?Εδω φυτουλακια που ειναι καλοι σε μαθηματικα και γενιακ σε διαβασμα παπαρομαθηματων βγαζουν το ΤΕΙ με καλο βαθμο και δεν ειναι αξιοι να ανοιξουν εναν υπολογιστη να τον φτιαξουν.Αυτο και μονο τα λεει ολα για το ποσο χρησιμα πραγματα μαθαινεις απο τις Ελληνικες σχολές.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Είτε το θέλουμε, είτε όχι έφτασε εκεί που έφτασε με κύριο προσόν την εξυπνάδα του. Με τα λεφτά του μπαμπά όχι.
Έστω και αν η εξυπνάδα του ήταν να μπεί στον σωστό πολιτικό χώρο, από πάρα πολύ νωρίς, λίγους μόνον μήνες μετά από την ίδρυση του κόμματος, τότε που ο αρχηγός τους φορούσε ζιβάγκο. Φυσικά τότε δεν γνώριζε κανένας που θα κατέληγε το κόμμα αυτό και η ένταξη σε αυτό δεν ήταν εχέγγυο για μελλοντική ανέλιξη.

Εν πάση περιπτώσει, από κάποιους άλλους που αλλάξανε 3-4 φορές κόμμα μπορεί να είναι περισσότερο συνεπής πολιτικά.
Πιθανόν να είχε διαφορετική εξέλιξη αν κάποιος του είχε δώσει ένα χέρι ξύλο όταν έπρεπε.

Είτε το θέλουμε είτε όχι ο Κωστόπουλος άλλαξε την πορεία του ελληνικού περιοδικού τύπου διότι απλούστατα συνέλαβε εγκαίρως τα σημεία των καιρών του...
Είχε κάνει κάποια δειλά βήματα το Playboy αλλά για εμένα το ΚΛΙΚ (όσο πρόλαβα δηλαδή διότι ήμουν μόλις 1ο ετών όταν ξεκίνησε και τα πρώτα τεύχη τα αγόρασα το '91 και το διάβαζα ανελλιπώς έως το 1995, όταν άλλαξε χέρια...) ήταν μεγάλο βήμα προς τα μπρος και ο Κωστόπουλος γατόνι που αντιλήφθηκε ότι οι έλληνες ήταν διψασμένοι για κάτι άλλο από τα έντυπα της ΚΝΕ και την περιρρέουσα μιζέρια της ταγαροαριστεράς από τη μία και την ψευτοκυρίλα του ... Ταχυδρόμου...
Μίλησε ανοιχτά για γκόμενες, για κλάμπινγκ, για καμάκι, για καλό ντύσιμο, για τις φυλές της νύχτας, για σεξ...
Και με έναν τρόπο αρκετά οικείο, θυμίζοντας κουβέντα παρέας...

Βέβαια, το ΚΛΙΚ κάποια στιγμή έγινε ΝΙΤΡΟ, η ιδιωτική τηλεόραση γιγαντώθηκε και το όλο θέμα του lifestyle εκφυλίστηκε και έγινε το ατελείωτο gay friendly καρακατσουλιό που βλέπουμε σήμερα και ασφαλώς ο Κωστόπουλος έχει το μερίδιο ευθύνης του...

Αλλά το ΚΛΙΚ για εμένα παραμένει ορόσημο στον περιοδικό τύπο και ο Κωστόπουλος ένας άνθρωπος που κάπως- κάπου- κάποτε έκανε κάτι ξεχωριστό...

Σε τελική ανάλυση δεν ευθύνεται το ΚΛΙΚ για την ... Μπεζαντάκου ή για το ερωτοδικείο ή για τις εκπομπές της τατιάνας και της δρούζα και όλο το συμφερτό που μας κατατρώει...

Όσο για το άρθρο περί χλιδανέργων, δεν ήξερα ότι το έγραψε ο Κωστόπουλος αλλά δεν εντυπωσιάζομαι...
Εργοδότης είναι, φθηνό εργατικό δυναμικό ψάχνει ο άνθρωπος!

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Σοβαρα?Δηλαδη στο Τει πληροφορικής που μας σπανε τα @@ στα μα8ηματικα,φυσικη ,ηλεκτρολογικα μαθηματα  και καπιες θεωρητικες παπαριες και οταν τα μαθηματα πληροφορικης ειναι λιγοστα που σου μαθαινουν πρακτικα πως να κανεις κατι στον υπολογιστη το θεωρεις χρησιμο για αυριο στην αγορα εργασιας?Εδω φυτουλακια που ειναι καλοι σε μαθηματικα και γενιακ σε διαβασμα παπαρομαθηματων βγαζουν το ΤΕΙ με καλο βαθμο και δεν ειναι αξιοι να ανοιξουν εναν υπολογιστη να τον φτιαξουν.Αυτο και μονο τα λεει ολα για το ποσο χρησιμα πραγματα μαθαινεις απο τις Ελληνικες σχολές.

ΗΑΜΑΡΤΟΝ!!!!!!
Χαχαχαχαχα. Φιλε συγγνωμη αλλα με αυτο που ειπες εξεθεσες τον εαυτο σου.
Αυτοι που ειναι αριστοι στο ΤΕΙ δεν ξερουν να ανοιξουν το pc και να το φτιαξουν οταν χαλασει?
Φιλε μου αυτο ειναι δουλεια τεχνικου, σα να λεμε ειδικευμενου εργατη. Πλακα μου κανεις?
Εσυ θες να τελειωσεις το ΤΕΙ και να φτιαχνεις χαλασμενους υπολογιστες?
Τοτε παρατα τα και πηγαινε να δουλεψεις στο ΠΛαισιο.
Οσον αφορα την αυξηση των θεωρητικων μαθηματων, αυτο εγινε γιατι τα ΤΕΙ πια ειναι ΑΝΩΤΑΤΑ ιδρυματα. Εγω διαφωνω με την ανωτατοποιηση τους, διοτι τα ΤΕΙ δημιουργηθηκαν για να βγαζουν ανθρωπους που ειναι πιο κοντα στα εργαστηρια και στα πρακτικα θεματα και οχι να ειναι θεωρητικοι.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Σε ΙΕΚ-δημόσιο-πάει στο Α'εξάμηνο τώρα μια ξαδέρφη μου.Τα βιβλία που τους είπαν να αγοράσουν,είναι πανεπιστημιακά.Τον ένα καθηγητή της μάλιστα τον ξέρω,είναι συνάδελφος σε άλλη εταιρεία και τον έχω γνωρίσει σε σεμινάρια.Από τα καλά στελέχη της αγοράς.Επίσης,σε αντίθεση με την προαιρετική παρακολούθηση στα ΑΕΙ εκεί είναι υποχρεωτική με απουσίες.Και στην τελική ανάλυση δεν προορίζονται για μεγαλοστελέχη,αλλά για υπάλληλοι με γνώσεις.Καλύτερα αυτοί παρά οι απόφοιτοι λυκείου.Όσο για τα ξένα ΑΕΙ,αν εξαιρέσουμε κάποια από Ρουμανία,Βουλγαρία κλπ χώρες "ευκαιρίας" στις δυτικοευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ είναι πανεπιστήμια πρότυπα σε σχέση με τα Ελληνικά των καταλήψεων της κοματικοποίησης και της ρέκλας...

Tα καλά στελέχη της αγοράς δεν πάνε να "διδάξουν" σε δημόσια ΙΕΚ.

Στα δημόσια ΙΕΚ σε καμιά περίπτωση δεν τους βάζουν να διαβάσουν πανεπιστημιακά βιβλία. Για την ακρίβεια αμφιβάλω αν χρειάζεται να διαβάσουν και καθόλου. Ή μάλλον αμφιβάλω κι αν ξέρουν να διαβάζουν.

Επισκέπτης
ΗΑΜΑΡΤΟΝ!!!!!!
Χαχαχαχαχα. Φιλε συγγνωμη αλλα με αυτο που ειπες εξεθεσες τον εαυτο σου.
Αυτοι που ειναι αριστοι στο ΤΕΙ δεν ξερουν να ανοιξουν το pc και να το φτιαξουν οταν χαλασει?
Φιλε μου αυτο ειναι δουλεια τεχνικου, σα να λεμε ειδικευμενου εργατη. Πλακα μου κανεις?
Εσυ θες να τελειωσεις το ΤΕΙ και να φτιαχνεις χαλασμενους υπολογιστες?
Τοτε παρατα τα και πηγαινε να δουλεψεις στο ΠΛαισιο.
Οσον αφορα την αυξηση των θεωρητικων μαθηματων, αυτο εγινε γιατι τα ΤΕΙ πια ειναι ΑΝΩΤΑΤΑ ιδρυματα. Εγω διαφωνω με την ανωτατοποιηση τους, διοτι τα ΤΕΙ δημιουργηθηκαν για να βγαζουν ανθρωπους που ειναι πιο κοντα στα εργαστηρια και στα πρακτικα θεματα και οχι να ειναι θεωρητικοι.

Τι δουλεια δηλαδη πιστευεις οτι 8α κανει ενας που σπουδαζει πληροφορικη αμα δεν ξερει απο υπολογιστες καλα και ξερει μαθηματικα -φυσικη?Δεν σου πα οτι εχω στοχο ζωης να δουλεψω στο Πλαισιο αλλα ημαρτον τι δουλεια σοβαρη να κανεις αμα δεν εχεις και ιδεα πρακτικα με το αντικειμενο σου..Καλα τα μαθηματικα κτλ αλλα ενταξει δεν θα σε μαθουν να βγαζεις ψωμι.

pisoxostis

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
2.945
Τι δουλεια δηλαδη πιστευεις οτι 8α κανει ενας που σπουδαζει πληροφορικη αμα δεν ξερει απο υπολογιστες καλα και ξερει μαθηματικα -φυσικη?Δεν σου πα οτι εχω στοχο ζωης να δουλεψω στο Πλαισιο αλλα ημαρτον τι δουλεια σοβαρη να κανεις αμα δεν εχεις και ιδεα πρακτικα με το αντικειμενο σου..Καλα τα μαθηματικα κτλ αλλα ενταξει δεν θα σε μαθουν να βγαζεις ψωμι.

Πρακτικα μπορει να ειναι τα εξης:
1)Να ξερεις πολυ καλα προγραμματισμο (Τεχνολογια Λογισμικου και Γλωσσες προγραμματισμου)
2)Να ξερεις απο επεξεργασια σηματος DSP κτλ.
3)Να ξερεις να σχεδιαζεις και να υλοποιεις βασεις δεδομενων
4)Γνωσεις σχεδιασμου ψηφιακων κυκλωματων
5)ΝΑ ξερεις απο πρωτολοκα δικτυων
6)Εφαρμογες διαδικτυου
7)Σχεδιασμος και υλοποιηση πληροφοριακων συστηματων

Αυτα προυποθετουν γνωσεις μαθηματικων και φυσικης.

Θες και αλλα?
Μπορω να σου λεω μεχρι το πρωι

Επισκέπτης
Πρακτικα μπορει να ειναι τα εξης:
1)Να ξερεις πολυ καλα προγραμματισμο (Τεχνολογια Λογισμικου και Γλωσσες προγραμματισμου)
2)Να ξερεις απο επεξεργασια σηματος DSP κτλ.
3)Να ξερεις να σχεδιαζεις και να υλοποιεις βασεις δεδομενων
4)Γνωσεις σχεδιασμου ψηφιακων κυκλωματων
5)ΝΑ ξερεις απο πρωτολοκα δικτυων
6)Εφαρμογες διαδικτυου
7)Σχεδιασμος και υλοποιηση πλαηροφοριακων συστηματων

Αυτα προυποθετουν γνωσεις μαθηματικωνα και φυσικης.

Θες και αλλα?
Μπορω να σου λεω μεχρι το πρωι

Σιγουρα χρειαζονται ολα αυτα που μου ειπες καποια μαθηματικη σκεψη αλλα σιγουρα οχι τα μαθηματικα που κανουμε εμεις εδω στην Ελλάδα.Τωρα σε οτι ανεφερες πανω και εχει σχεση με Διαδικτυο εκει ειναι που δεν χρειαζοντε ιδιεετερα μαθηματικα.Εγω πχ που γουσταρω web development δεν χρειαζομε τα αγγουρια αστροφυσικομαθηματικα ποθ κανουμε στο Ελλαντα για να ασχοληθω...

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
    Στην Ελλαδα μόνο γενικευουμε! Ας πάρουμε τα πραγματα απο τα 18. Εχεις 2 επιλογες ΔΟΥΛΕΙΑ ή ΣΠΟΥΔΕΣ αν αποφασισεις να δουλεψεις τι δουλεια θα βρεις?? Πιθανότατα κλητηρας-εμπορουπαλληλος-γκαρσονι. Αλλα θα εναι η καριερα σου αυτη οχι μια ευκαιριακή δουλεια!!!! Πχ Τον τυπο που φτιαχνει τα τοστ στο Εβερεστ στην Κηφισια τον θυμαμαι απο το 1997 και τον ξαναδα πέρσι το 2007 ο ανθρωπος εχτισε όλη τη ζωη του πάνω σε αυτο!!!. Απο την αλλη μια γνωστη άπο το Αρσακειο Εκαλης αποφασισε να δουλεψει στα πρωτα Wendys, το 1ο εξαμηνο που την εβλεπαν οι φιλεναδες της της ελεγαν ολο "Μπραβο που πηρες τη μεγαλη απάφαση και δεν κωλωσες κλπ κλπ κλπ). Μετα απο ενα χρόνο ομως της εκοψαν ΟΛΕΣ την καλημερα!!!  Αν καθοταν το κοριτσακι αυτο να ξυνει το μουνι της θα ειχε και  10 φίλες η αποφαση της να δεχθει μια χαμηλη δουλεια την οδηφησε σε reset της ζωης της!!!!

πας και σπυδαζεις με την ΕΛΠΙΔΑ να κάνεις κατι καλυτερο. Στο μεσοδιαστημα ειναι δυσκολο να κανεις ευκαιριακες δουλειες γιατι για ποιο λογο να προσλαβει καποιος ενα φοιτητη, που ειναι και λιγο στα παπαρια του, και οχι ενα τυπο που θα το δει σαν ΜΟΝΙΜΗ δουλεια (οπως ο τοστας του Εβερεστ). Απο την αλλη και να βρεις πχ παγωτατζης δουλεια ποιος θα σε σεβαστει??  Η μανα σου και οι συμφοιτητες σου παγωτατζη θα σε φωναζουν!!!!  Αν ειναι του θειου σου τα παγωτα θα πουνε "Ελα μωρε στο θειο σου δουλευες!!!" λες και αλλη η ορθοστασια αν δουλευεις σε συγγενη και αλλη αν δουλευεις σε ξένο!!!!

Και αφου σαν μαλακας πας και σπουδαζεις σου λένε "ελα να σηκωνεις τα τηλεφωνα" και "ελα να κάνεις τον κλητηρα"!!! Και εισαι και αχαριστος αν πεις ΟΧΙ!!!!!

Απο προσωπικη πειρα παντως ειναι ΛΑΘΟΣ να δέχεσαι χαμηλότερη δουλεια!! Ημουνα -στην ουσια-  κλητηρας  ενω σαν κόπανος εκανα και Μαστερ (πολλα αγγλικα πανεπιστημια εχουν και εξ αποστασεως προγραμματα) αντι να με αναβαθμισουν μετα βιας κρατηθηκα στην δουλεια  και παρολο που πήρα και επεγγελμτικους τίτλους παντα ήμουν υποψηφιος αγγαρειομαχος!!!!

Η ουσια ειναι λεφτα ΔΕΝ βγαινουν στην Ελλαδα!!! και καποιοι που ζουνε μια πλουσιοπαροχη ζωη δεν τα ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ αλλα τα παιρνουν απο άλλες πηγες  (ενοικια, πωληση περιουσιας κλπ

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96

Ποιος? Τι?? Που?? Ο Κωστοπουλος εχει δηλωσει οτι ήταν απο αριστοκρατικη οικογενεια του Βολου που ξεπεσε και μεχρι που ο πατερας του εκανε τον ταξιτζη!! Η γιαγια του όμως που ειχε λεγτα τον εστειλε να σπουσαδει μαστερ και διδακτορικό στην Αγγλια και την Γαλλια (τοτε ελαχιστοι Ελληνες πηγαιναν εξω). Εχω την εντυπωση οτι και στην Αθηνα κατεβηκε να σπουδασει μια περιοδο και ως φοιτητης μπηκε στο ΠΑΣΟΚ!

Πρωτη φορα δουλεψε στα 37 διευθυντης εκδοσης στο ΚΛΙΚ!!

Με λιγα λογια και ανατραφηκε πλουσιοπαροχα και ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ σπουδες εκανε και διασυνδεσεις ειχε ουτε εργατης σε φαμπρικα ουτε αγροτης στα αμπελια ηταν!!!

Πιο πολυ σεβομαι την Αντζελα (Δημητριου) που στο κατω κατω δουλεψε στην "Πεταλουδα" κορδελιαστρα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom