Είτε το θέλουμε, είτε όχι έφτασε εκεί που έφτασε με κύριο προσόν την εξυπνάδα του. Με τα λεφτά του μπαμπά όχι.
Έστω και αν η εξυπνάδα του ήταν να μπεί στον σωστό πολιτικό χώρο, από πάρα πολύ νωρίς, λίγους μόνον μήνες μετά από την ίδρυση του κόμματος, τότε που ο αρχηγός τους φορούσε ζιβάγκο. Φυσικά τότε δεν γνώριζε κανένας που θα κατέληγε το κόμμα αυτό και η ένταξη σε αυτό δεν ήταν εχέγγυο για μελλοντική ανέλιξη.
Εν πάση περιπτώσει, από κάποιους άλλους που αλλάξανε 3-4 φορές κόμμα μπορεί να είναι περισσότερο συνεπής πολιτικά.
Πιθανόν να είχε διαφορετική εξέλιξη αν κάποιος του είχε δώσει ένα χέρι ξύλο όταν έπρεπε.
(Α, και γκόμενες τραβούσε από πιτσιρικάς)
Είτε το θέλουμε είτε όχι ο Κωστόπουλος άλλαξε την πορεία του ελληνικού περιοδικού τύπου διότι απλούστατα συνέλαβε εγκαίρως τα σημεία των καιρών του...
Είχε κάνει κάποια δειλά βήματα το Playboy αλλά για εμένα το ΚΛΙΚ (όσο πρόλαβα δηλαδή διότι ήμουν μόλις 1ο ετών όταν ξεκίνησε και τα πρώτα τεύχη τα αγόρασα το '91 και το διάβαζα ανελλιπώς έως το 1995, όταν άλλαξε χέρια...) ήταν μεγάλο βήμα προς τα μπρος και ο Κωστόπουλος γατόνι που αντιλήφθηκε ότι οι έλληνες ήταν διψασμένοι για κάτι άλλο από τα έντυπα της ΚΝΕ και την περιρρέουσα μιζέρια της ταγαροαριστεράς από τη μία και την ψευτοκυρίλα του ... Ταχυδρόμου...
Μίλησε ανοιχτά για γκόμενες, για κλάμπινγκ, για καμάκι, για καλό ντύσιμο, για τις φυλές της νύχτας, για σεξ...
Και με έναν τρόπο αρκετά οικείο, θυμίζοντας κουβέντα παρέας...
Βέβαια, το ΚΛΙΚ κάποια στιγμή έγινε ΝΙΤΡΟ, η ιδιωτική τηλεόραση γιγαντώθηκε και το όλο θέμα του lifestyle εκφυλίστηκε και έγινε το ατελείωτο gay friendly καρακατσουλιό που βλέπουμε σήμερα και ασφαλώς ο Κωστόπουλος έχει το μερίδιο ευθύνης του...
Αλλά το ΚΛΙΚ για εμένα παραμένει ορόσημο στον περιοδικό τύπο και ο Κωστόπουλος ένας άνθρωπος που κάπως- κάπου- κάποτε έκανε κάτι ξεχωριστό...
Σε τελική ανάλυση δεν ευθύνεται το ΚΛΙΚ για την ... Μπεζαντάκου ή για το ερωτοδικείο ή για τις εκπομπές της τατιάνας και της δρούζα και όλο το συμφερτό που μας κατατρώει...
Όσο για το άρθρο περί χλιδανέργων, δεν ήξερα ότι το έγραψε ο Κωστόπουλος αλλά δεν εντυπωσιάζομαι...
Εργοδότης είναι, φθηνό εργατικό δυναμικό ψάχνει ο άνθρωπος!