boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Χαρτινε, σευχαριστω για την προσκληση για μπουρδελοτσαρκα, αλλα δεν περισσευουν! Θα ημουνα και εγω χλιδανεργος αν δεχομουν! Χαχαχαχαχ
Ακούω ότι είναι πολιτικό θέμα.
Γιατί να είναι πολιτικό θέμα και όχι θέμα της οικογένειας.
Ακόμα και αιώνιος φοιτητής να είναι κάποιος, ο μόνος λόγος που γίνεται αυτό είναι επειδή υπάρχει κάποιος μαλακας από πίσω που τα σκάει.
Σιγά μην επέλεγε κάποιος να είναι αιώνιος φοιτητής όταν θα τα έβαζε από την τσέπη του.
Επίσης υπάρχουν οικογένειες σήμερα, με το παρόν πολιτικό σύστημα, οι οποίες δίνουν αρχές στα παιδιά τους, δε τα μαθαίνουν στα έτοιμα, τα έχουν εισάγει στην εργασία από νωρίς,για να εκτιμήσουν ορισμένα πράγματα (καλοκαίρι π.χ.,όταν δεν έχουν σχολείο).
Είναι θέμα οικογένειας,μαμοθρεφτισμού,χαρτζιλικώματος,χαιδέματος,υπερπροστασίας και βολέματος.Υπάρχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης σε εμάς, μη τα ρίχνουμε πάντα σε άλλους.Μας έχει φάει η μαλακία.
Aναλογα σε τι δουλεια πας. Εγω που πηγαινω σε δουλειες επιπεδου μεταπτυχιακου και διδακτορικου μονο τι γνωριζω με ρωτανε, και ερωτησεις που εχουν να κανουν με τον χαρακτηρα μου και τη νοοτροπια μου. Μερικες φορες με ρωτανε και που αλλου εχω δουλεψει.
αν δειτε ποιοι εχουν τις ΥΨΗΛΕΣ θεσεις θα καταλάβετε γιατι εχουμε ΑΝΕΡΓΟΥΣ πτυχιουχους..
γιατι το ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟ που ηρθε απο πανεπιστημιο της πουτσας της αγγλιας κ απο ιεκ κ τον εχωσε ο μπαμπας προιστάμενο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ μορφωμένους υφισταμενους γιατι καποτε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα γινει υφισταμενος τους η ακόμα χειροτερα θα φύγει..
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ..
Ολα ξεκινουν απο το βολεμα που εχουν τα αμορφωτα ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΛΑ στις ΥΨΗΛΕΣ θεσεις που με το που γυρνουν απο αγγλορουμανίες και τα 3χρονακια σπουδων της ΠΟΥΤΣΑΣ γινονται απευθείας προιστάμενοι ελέω πιπας μαμας η κώλου μπαμπά..
edit AssFiller :τροποποίηση σε μικρούς χαρακτήρες
Μέχρι τώρα σε υψηλές θέσεις έχω συναντήσει αποφοίτους λυκείου ή ιεκ, άλλους που τελείωσαν το πανεπιστήμιο με έντονη κομματική δραστηριότητα, άλλους που πήγαν καρφωτά έξω και γύρισαν πάλι καρφωτά με τη θέση να τους περιμένει.
Αλήθεια, τι σημαίνει "επίπεδο διδακτορικού"; Υπάρχουν πολλές εταιρίες στο ελάδα με θέσεις που σχετίζονται με ερευνητικό έργο;
αν δειτε ποιοι εχουν τις ΥΨΗΛΕΣ θεσεις θα καταλάβετε γιατι εχουμε ΑΝΕΡΓΟΥΣ πτυχιουχους..
γιατι το ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΟ που ηρθε απο πανεπιστημιο της πουτσας της αγγλιας κ απο ιεκ κ τον εχωσε ο μπαμπας προιστάμενο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ μορφωμένους υφισταμενους γιατι καποτε ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ θα γινει υφισταμενος τους η ακόμα χειροτερα θα φύγει..
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ..
Ολα ξεκινουν απο το βολεμα που εχουν τα αμορφωτα ΓΙΩΤΟΜΠΑΛΛΑ στις ΥΨΗΛΕΣ θεσεις που με το που γυρνουν απο αγγλορουμανίες και τα 3χρονακια σπουδων της ΠΟΥΤΣΑΣ γινονται απευθείας προιστάμενοι ελέω πιπας μαμας η κώλου μπαμπά..
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ..
Πολύ σωστά τα είπες φίλε str8 ;)[size=6pt]Προς αποφυγή παρεξηγήσεων έχω τελειώσει ελληνικό πανεπιστήμιο και έχω κάνει μεταπτυχιακό στην ελλάδα...
Επίσης δεν έχω σε καθόλου υψηλή εκτίμηση τους αποφοίτους αγγλικών αει (ειδικά στα προπτυχιακά) και των franchisees τους στην ελλάδα...
Αλλά...
Πόσα ελληνικές σχολές αει και τει μπορούν πλέον να πουν ότι είναι καλύτερες από τα αγγλικά ιδρύματα;
Διότι αν εξαιρεσεις τις παραδοσιακές και λίγες καινούργιες, τα υπόλοιπα τμήματα - σχολές είναι για τον πούτσο- τόσο σε επίπεδο εισακτέων όσο και σε επίπεδο παροχής γνώσεων...
Όταν φυσικά λειτουργούν και δεν έχουν κατάληψη...
Και σε τελική ανάλυση, γιατί να προτιμήσω έναν απόφοιτο κοινωνιολογίας της παντείου που τελείωσε με 5,1 σε ... οκτώ χρόνια από έναν απόφοιτο σχετικά καλού αγγλικού πανεπιστημίου για μια θέση πχ πωλητή;
Όσο για τους χλιδάνεργους το άρθρο είναι έξοχα ύπουλο και υποκριτικό- μάλλον κανένας executive της manpower θα το έγγραψε..
Θα μπορούσε να έχει και τίτλο: Δουλέψτε σκουλήκια με € 600 το μήνα ή γίνετε πουτάνες!
Ασφαλώς και υπάρχουν ψώνια/ τεμπέληδες/ μαμάκηδες και έχοντες χορηγούς, είτε τους γονείς τους είτε κανά γκόμενο...
Αλλά η πλειοψηφία των νέων δεν είναι έτσι...
Πέφτει τρελή εκμετάλλευση και η αγορά δεν είναι διαρθωμένη ορθολογικά για να αναδειχθεί κάποιος με προσόντα...
Το βήμα το δίνουν οι μεγάλοι εργοδότες (τράπεζες, πολυεθνικές) και ακολουθούν οι υπόλοιποι...
Και το παραμύθι άμα είσαι καλός και εργατικός και ... και... ας το πουλήσουν αλλού...
Αν έχεις βύσμα και καλές δημόσιες σχέσεις προχωράς...
Αν όχι, γαμιέσαι στη δουλειά και ίσως σου δώσουν καμια προαγωγή και καμια μικρούλα αύξηση γιατί οι προϊστάμενοί σου θέλουν κάποιον μαλάκα να βγάζει τη δουλειά και σε υψηλότερα κλιμάκια...
Και φυσικά, είσαι αναλώσιμος- θα το διαπιστώσεις αν διεκδικήσεις κάτι καλύτερο σε μισθό ή συνθήκες...
Στις ελληνικές επιχειρήσεις η ικανότητα δεν είναι προσόν..
Για αυτό και είναι οι περισσότερες μόνο μόστρα και μούρη και δημόσιες σχέσεις και από μέσα σαπίλα που λίγοι καλοί μαλάκες τις κρατάνε όρθιες- όχι πια από φιλότιμο αλλά από το φόβο της ανεργίας...
Διότι το μεγαλύτερο καρτέλ είναι ίσως στο χώρο της εργασίας...
Ίδιοι μισθοί παντού![/size]
ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ..
δεν ξερω που δουλευετε αλλα ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΕΚ-ΨΕΥΤΟΑΕΙ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ με τα αρχιφια του μπαμπα ΖΟΥΝ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ..
Κ εγω εχω πρωτο πτυχίο απο ελληνικό ΑΕΙ κ ΜSc,Phd απο αγγλικό κ ΞΕΡΩ πολυ καλα ΠΟΙΑ ειναι τα ΑΕΙ της πουτσας σε ελλαδα,αγγλία..
Συμφωνώ! Από τη μία 'βρίζουν' την κατάσταση, από την άλλη την υποδαυλίζουνΤο NITRO και τα άλλα περιοδικά του είδους έχουν μερίδιο ευθύνης για τη μαλακία που μας δέρνει.Όταν μας πασάρουν πρότυπα κατανάλωσης,χλιδής και ψευτογκλαμουριάς,φαινόμενα σαν αυτό που περιγράφει στην αρχή (αν και το αίτημα της κοπέλα δεν είναι εντελώς παράλογο) θα πολλαπλασιάζονται...
δεν ξερω που δουλευετε αλλα ΟΙ ΓΑΜΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΙΕΚ-ΨΕΥΤΟΑΕΙ ΤΗΣ ΟΥΑΛΙΑΣ με τα αρχιφια του μπαμπα ΖΟΥΝ Κ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ..
Κ εγω εχω πρωτο πτυχίο απο ελληνικό ΑΕΙ κ ΜSc,Phd απο αγγλικό κ ΞΕΡΩ πολυ καλα ΠΟΙΑ ειναι τα ΑΕΙ της πουτσας σε ελλαδα,αγγλία..