str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
δεν υφιστανται τετοια φαινομενα στον κλαδο μου παρα μονο σε οσους πουλανε στο δημοσιο-σε νομικα προσωπα δημοσιου δικαιου..σχετικα με τα οικονομικα προιοντα-τις ασφαλειες & οποιοδηποτε αλλο μη χειροπιαστο προιον,ειναι θεμα πολιτικης της εταιρειας & οχι επιλογης των προισταμενων,των πωλητων..δεν ειπα εγω οτι οι εταιρειες πτωχευσαν επειδη προσελαβαν μορφωμενους αλλα γιατι ακολουθουσαν το μοντελο των ακριτων πωλησεων που εσυ περιεγραψες..
Δεν μιλάω μόνο για δημόσιο...
Τις καλές θέσεις στα ράφια των σουπερμάρκετ ή τη χρήση των ψυγείων οι εταιρείες τροφίμων τις παίρνουν με... διαγωνισμό;
Ή με μεθόδους που είναι αντικείμενο της επιτροπής ανταγωισμού και πλέον και του εισαγγελέα τώρα που ποινικοποιήθηκε η δωροδοκία και στον ιδιωτικό τομέα;
Αλλά δεν αναφέρομαι ειδικά στο δικό σου κλάδο- πιο πολύ τράπεζες είχα υπόψη μου όταν έγραφα για άκριτες πωλήσεις- δες τα περίφημα subprimes στις ΗΠΑ ή τη φούσκα των καταναλωτικών και πιστωτικών στην Ελλάδα...
Το φρένο στις τρελές πωλήσεις άρχισε να μπαίνει τα τελευταία 4-5 χρόνια στις εμπορικές επιχειρήσεις....
Λίγο οι αλυσιδωτές αντιδράσεις από μεγάλα "κανόνια", λίγο η πτώση της οικονομικής δραστηριότητας, οι εταιρείες άρχισαν να λειτουργούν λιιιιιιιιιγο πιο ορθολογικά...