Νέα

Οι 3 κατηγορίες γυναικων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

pitas00

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2009
Like
49
Πόντοι
6
Μάγκες έχω καταλήξει στο ότι οι γυναίκες γουστάρουν είτε πουτσες είτε φραγκατο είτε κάποιον που να του σπάνε αρχιδακια. Συμφωνείτε και ποια λέτε είναι η καλύτερη κατηγορία. .Εγώ ψηφίζω τις πουτσολιβερ

Nikos256

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Πουτσα , λούσα και χορο μήπως;

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.129
Πόντοι
6.796
Ολα αυτά σε ένα ειναι ολες..

curtism333

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
119
Πόντοι
1
Οι γυναίκες στα λεφτά όπως οι μύγες στα σκατά λέει ο λαός φίλε.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
65
Like
3.282
Πόντοι
7.216
Για πάμε να δούμε και την αντιστοιχία στους άντρες.

Πούτσα --> Μουνί.
Οκ, οι περισσότεροι άντρες τρελένονται για το μουνί.
Αποτέλεσμα 1-1.

Χρήμα --> Χρήμα.
Ξέρετε πολλούς που θα πούνε όχι στο χρήμα? Αν σου κάτσει μια γκόμενα με πολλά λεφτά δεν θα είναι ένα επιπλέον κριτήριο να την κρατήσεις? Αλλά ακόμα και μεταξύ ανδρών το χρήμα δεν είναι δύναμη έλξης και σχολιασμού?
Εχεις ακούσει ποτέ συζητήσεις για τον μπατίρογλου της γειτονιάς?
Παντα γίνετε ντόρος για τους λεφτάδες. Ο κόκκαλης έκανε αυτό, ο Γιαννακόπουλος το άλλο, κλπ.
Ασε που αμα έχεις έναν λεφτά φίλο πάντα θα θέλεις να τον κάνεις παρέα είτε γιατί είναι ανοιχτοχέρις και θα σε κεράσεις κανα ποτό είτε για να πάς βόλτα με την νέα μερτσέντα...
Αποτέλεσμα 2-2

Πρήξιμο αρχιδιώνε --> πρήξιμο μουνιών.
Αν έχεις μια γκομενα για να περνάς το χρόνο σου, ή αν εισαι ο γαμιας της γειτονίας οκ δεν δινεις κα πολύ βάση.
Αν όμως το γκομενάκι το γουστάρεις, μήπως και ο άντρας γίνεται εξίσου πρηξομούνης? Ποσες φορές έχει γινει αναφορά ε αυτό το σαητ για τους πυρφόρους?
Του στυλ, πώς ντύθηκες έτσι, πάλι με τις φίλες σου θα βγείς, άργησες να ετοιμαστείς, αντε ρε μωρό μου 2 ώρες έχεις στη τουαλέτα και τέτοια.
Τελικό αποτέλεσμα 3-3! :P

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Για πάμε να δούμε και την αντιστοιχία στους άντρες.

Πούτσα --> Μουνί.
Οκ, οι περισσότεροι άντρες τρελένονται για το μουνί.
Αποτέλεσμα 1-1.

Χρήμα --> Χρήμα.
Ξέρετε πολλούς που θα πούνε όχι στο χρήμα? Αν σου κάτσει μια γκόμενα με πολλά λεφτά δεν θα είναι ένα επιπλέον κριτήριο να την κρατήσεις? Αλλά ακόμα και μεταξύ ανδρών το χρήμα δεν είναι δύναμη έλξης και σχολιασμού?
Εχεις ακούσει ποτέ συζητήσεις για τον μπατίρογλου της γειτονιάς?
Παντα γίνετε ντόρος για τους λεφτάδες. Ο κόκκαλης έκανε αυτό, ο Γιαννακόπουλος το άλλο, κλπ.
Ασε που αμα έχεις έναν λεφτά φίλο πάντα θα θέλεις να τον κάνεις παρέα είτε γιατί είναι ανοιχτοχέρις και θα σε κεράσεις κανα ποτό είτε για να πάς βόλτα με την νέα μερτσέντα...
Αποτέλεσμα 2-2

Πρήξιμο αρχιδιώνε --> πρήξιμο μουνιών.
Αν έχεις μια γκομενα για να περνάς το χρόνο σου, ή αν εισαι ο γαμιας της γειτονίας οκ δεν δινεις κα πολύ βάση.
Αν όμως το γκομενάκι το γουστάρεις, μήπως και ο άντρας γίνεται εξίσου πρηξομούνης? Ποσες φορές έχει γινει αναφορά ε αυτό το σαητ για τους πυρφόρους?
Του στυλ, πώς ντύθηκες έτσι, πάλι με τις φίλες σου θα βγείς, άργησες να ετοιμαστείς, αντε ρε μωρό μου 2 ώρες έχεις στη τουαλέτα και τέτοια.
Τελικό αποτέλεσμα 3-3! :P
μεγαλες αληθειες ας τα λεμε ολα

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
Λοιπόν για να τελειώνουμε.
Όντως είναι τρεις οι κατηγορίες των γυναικών:

1) Αυτές που ψοφάν για φραγκάτους και τον τρώνε μόνο από αυτούς.
2) Αυτές που ψοφάν για φραγκάτους αλλά τον τρώνε από όλους.
3) Αυτές που ψοφάν για φραγκάτους αλλά είναι αγάμητες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ειστε λαθος συντροφοι.
ο αντρας γουσταρει μουνι 10 φορες περισσοτερο από ότι η γυναικα γουσταρει πουτσο.
τα λεφτα μας είναι αδιαφορο, δεν μας καίγεται καρφι αν η φωκια στην παραλια είναι κορη εφοπλιστη αντίθετα μας πεφτουν τα σαλια με την αφραγκη σερβιτορα του μπιτς μπαρ.
για το πρηξιμο επιστημονικες στατιστικες λενε ότι κατά μεσο ορο οι γυναικες μιλανε κάθε μερα 6 φορες περισσοτερο από ότι οι αντρες, ετσι είναι ο εγκέφαλος τους φτιαγμένος, δεν φταινε αυτές, εγω συνενοουμε σε λιγοτερο από ένα λεπτο στο κινητο και οι γκομενες μεταξυ τους ποτε δεν μιλανε λιγοτερο από 5λεπτο.
είναι σχεδιασμένες επαναλαμβανω ετσι λογω ορμονών δεν είναι επιλογή τους.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
ειστε λαθος συντροφοι.
ο αντρας γουσταρει μουνι 10 φορες περισσοτερο από ότι η γυναικα γουσταρει πουτσο.
τα λεφτα μας είναι αδιαφορο, δεν μας καίγεται καρφι αν η φωκια στην παραλια είναι κορη εφοπλιστη αντίθετα μας πεφτουν τα σαλια με την αφραγκη σερβιτορα του μπιτς μπαρ.
για το πρηξιμο επιστημονικες στατιστικες λενε ότι κατά μεσο ορο οι γυναικες μιλανε κάθε μερα 6 φορες περισσοτερο από ότι οι αντρες, ετσι είναι ο εγκέφαλος τους φτιαγμένος, δεν φταινε αυτές, εγω συνενοουμε σε λιγοτερο από ένα λεπτο στο κινητο και οι γκομενες μεταξυ τους ποτε δεν μιλανε λιγοτερο από 5λεπτο.
είναι σχεδιασμένες επαναλαμβανω ετσι λογω ορμονών δεν είναι επιλογή τους.

Έτσι. Γιατί κάποιοι λένε ό,τι μαλακία κατεβάσει η κούτρα τους χωρίς να σκέφτονται.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Μάγκες έχω καταλήξει στο ότι οι γυναίκες γουστάρουν είτε πουτσες είτε φραγκατο είτε κάποιον που να του σπάνε αρχιδακια. Συμφωνείτε και ποια λέτε είναι η καλύτερη κατηγορία. .Εγώ ψηφίζω τις πουτσολιβερ

Κάνε μια βόλτα έξω και θα δεις μια χαρά μουνάκια χέρι χέρι με συνηθισμένους τύπους που σιγά μην είναι φραγκάτοι.

STRAIGHT_EDGE

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2013
Κριτικές
2
Like
18
Πόντοι
1
Κατηγορία Α': Αυτές που μας κάθονται

Κατηγορία Β': Αυτές που δεν μας κάθονται