Νέα

Οδήγηση χωρίς κράνος = έγκλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Θα πρότεινα, όσους οδηγούν χωρίς κράνος να τους αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης εφ’ όρου ζωής. Απλά πράγματα.

Ακόμη πιό απλά πράματα, να τους κόβουμε και τον πούτσο.

Εφ' όρου ζωής.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Οτι χειροτερο μπορεις να κανης.....ακομα
και στον υπνο μου το φοραω.... :dancing: :dancing:

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Η οδήγηση χωρίς κράνος (ή χωρίς ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο) είναι όπως και το σεξ χωρίς προφυλακτικό... ΟΛΟΙ ξέρουν τι είναι σωστό... αλλά στην πράξη κάνουν το αντίθετο...  :jerking:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Η οδήγηση χωρίς κράνος (ή χωρίς ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο) είναι όπως και το σεξ χωρίς προφυλακτικό... ΟΛΟΙ ξέρουν τι είναι σωστό... αλλά στην πράξη κάνουν το αντίθετο...  :jerking:
Γιατι μου λες;;;;;;; αχ δεν βαζουμε μυαλο με τιποτα.

tsinouko

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2006
Κριτικές
20
Like
121
Πόντοι
6.045
Ενας επιπλέον λόγος,για να φοράει καποιος κράνος,είναι οτι μόνο φορώντας κράνος μπορείς να οδηγήσεις γρήγορα.Με ταχύτητες ανω των 120 χιλιομέτων η σφοδρότητα της συναντησης με οτιδήποτε,ακομη και με τον καθαρό αέρα,αποτελει δοκιμασια,που μπορει να κρύβει εκπλήξεις.Ζωήφια μαμούνια και σκόνη επιτίθενται αλύπητα στα ματια τη μυτη τ αυτια.Το ατύχημα μπορει να ελθει επειδη ακριβως χάνεις προς στιγμην την αυτοσυγκεντρωση σου,γιατι σε τσίμπησε μια σφήκα η γιατι μπηκε στο ματι σου ενα κομματι απ το λαστιχο του μπροστινου,η ενα μαμουνισε χτυπησε στο πρόσωπο.Μάλιστα προτείνω το κράνος να ειναι και κλειστό,με τη ζελατίνα κατεβασμένη.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
το κρανος θα επρεπε να ειναι προαιρετικο
οπως και η ζωνη

Οχι σωστά και είναι υποχρεωτικό δεδομένου ότι αποδεδειγμενα σωζει ζωές. Το να γράφουν οι άχρηστοι πρόστιμα σε όσους δεν φοράν ενώ την ίδια στιγμή περνάνε με κοκκινο, παρκάρουν παράνομα μπροστά στα μάτια τους θα έπρεπε να απαγορεύεται.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Ενας επιπλέον λόγος,για να φοράει καποιος κράνος,είναι οτι μόνο φορώντας κράνος μπορείς να οδηγήσεις γρήγορα.Με ταχύτητες ανω των 120 χιλιομέτων η σφοδρότητα της συναντησης με οτιδήποτε,ακομη και με τον καθαρό αέρα,αποτελει δοκιμασια,που μπορει να κρύβει εκπλήξεις.Ζωήφια μαμούνια και σκόνη επιτίθενται αλύπητα στα ματια τη μυτη τ αυτια.Το ατύχημα μπορει να ελθει επειδη ακριβως χάνεις προς στιγμην την αυτοσυγκεντρωση σου,γιατι σε τσίμπησε μια σφήκα η γιατι μπηκε στο ματι σου ενα κομματι απ το λαστιχο του μπροστινου,η ενα μαμουνισε χτυπησε στο πρόσωπο.Μάλιστα προτείνω το κράνος να ειναι και κλειστό,με τη ζελατίνα κατεβασμένη.

+1000000 επίσης σοβαρός λογος

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Δεν είναι μόνο το θέμα του κράνους που δε φοράνε οι δικυκλιστές. Οδηγάνε με τέτοιο τρόπο ώστε να βρεθούν στο χώμα.

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
Αφού γενικευεις για τους δικυκλιστές μπορείς να γενικευεις και για τους οδηγούς αυτοκινήτων οι οποίοι δεν προσέχουν κανέναν πεζό ποδηλάτη ή τα μηχανάκια, φορτώνουν δε το κυκλοφοριακό.

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Αναλογικά οι οδηγοί των αυτοκινήτων είναι άγιοι. Στην τελική ο καθένας φυλάει το κεφάλι του. Οι μοτοσυκλετιστές πρέπει να κοιτάνε το δικό τους τομάρι. Είμαι στη φάση που θα πάρω μηχανή και τα έχω σκεφτεί όλα  αυτά.

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Στο δρόμο σήμερα συναντάμε 3 βασικές κατηγορίες "ανθρώπων" :
1) τα ζώα με δίπλωμα
2) τα ζώα χωρίς δίπλωμα (κοινώς πεζούς οι οποίόι δεν μας ενδιαφέρουν σε αυτή τη συζήτηση)
3) άνθρωποι που έχουν αυτοκίνητο ή μηχανάκι σαν εργαλείο μετακίνησης

Τα ζώα με δίπλωμα χωρίζονται σε 2 βασικές υποκατηγορίες :
α) ζώα με πανοπλία (αυτοκίνητο) που μιλάνε στο κινητό, περνάνε με κόκκινο, δεν κοιτάνε το stop και γενικά θεωρούν ότι τους ανήκει ο δρόμος και δεν φοβόνται τίποτα λόγω της πανοπλίας τους..
β) ζώα σε 2 ρόδες (μηχανάκια) χωρίς κράνος που μιλάνε στο κινητό, περνάνε με κόκκινο, δεν κοιτάνε το stop κάνουν κόντρες,σούζες, edo και λοιπές μαλακίες γιατί ο δρόμος είναι η πίστα τους και το κωλοφτιαγμένο παπί είναι αντικείμενο θαυμασμού ...

Δεν θα επεκταθώ στις μικρότερες ύποκατηγορίες

Η δικιά μου άποψη είναι ότι το μηχανάκι (όπως και το αυτοκίνητο) είναι το εργαλείο για να πάω στη δουλειά μου (ήτε δουλειά είναι, ήτε καφές ήτε μπουρδελότσαρκα)
Το κράνος είναι υποχρεωτικό, ακόμα και αν σου χαλάει το μαλλί ... ο νοών νοείτω
Η ζώνη είναι υποχρεωτική΄, και αν δε καταλαβαίνεις το γιατί απλά σκέψου ότι το πρόστομο είναι τσουχτερό.
Το κινητό είναι στην τσέπη πάντα, έτσι και αλλιώς με κράνος δεν μπορείς να το βάλεις στο αυτί σου για να μιλήσεις ...

Πριν 2 χρόνια τον Ιούλιο φεύγω από το γραφείο στις 9 το βράδυ και ξεκινάω να γυρίσω σπίτι μέσω Θηβών ...
Ξύπνησα στις 12 σε ένα κρεβάτι στο τζάνειο αγκαλιά με το κράνος και τη μπαγκαζιέρα ... και μία ελαφριά διάσειση ...
Γιατί ένα αυτοκίνητο έστριψε δεξιά χωρίς να βγάλει φλας και στην προσπάθεια μου α τον αποφύγω βρήκα πεζοδρόμιο και άρχισα τις τούμπες
Αν το κεφάλι μου είχε τα χτυπήματα του κ΄ρανους δεν θα έγραφα εδώ τώρα ... αλλά αφού δεν έπαθα ζημιά στο διαολο τα παλιοσίδερα, καινούργιο κράνος και προσοχή στους ανεγκέφαλους

Σεβασμός ΄στον άλλον είναι ίσως μία λύση να μειωθούν τα ατυχήματα .. ίσως ...

αυτά...!!!

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει άλλος φίλος παραπάνω, αλλά το αναπαράγω εδώ γιατί μετράει:

[size=20pt]Το κράνος φοριέται πάνω από το μυαλό.[/size]

Και, ειρήσθω εν παρόδω, το νέο κύμα από αυτόχειρες πεζούς που διασχίζουν διαγώνια την Αλεξάνδρας και άλλους δρόμους, είτε τρέχοντας, είτε με το πάσο τους, δεκαπέντε μέτρα από τη διάβαση πεζών, τους έχει δει κανείς τελευταία??

DOCTOR PROCTOR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
οδήγηση χωρίς κράνος=μεγαλο fault
πάρτε αυγό και χτυπήστε το στο τραπέζι (με το μαλακό-μην διαλυθεί). Πάρτε ένα βλέφαρο. Στη θέση του τραπεζιού άσφαλτος, στη θέση του αυγού κεφάλι. Το έχω δει με τα μάτια μου.

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Την εχω ξαναπει την αποψη μου πολυ καιρο πριν....και μιλαω ως θυμα!Την εχω πατησει κι εγω χωρις να φταιω κιολας....ηρθε τυπισα με 140 χλμ καταπανω μου για "γνωριμια" face 2 face!Και η πλακα ειναι οτι ποτε δεν γνωριστηκαμε!Δεν την βρηκα ποτε!

Παντως αν δεν φορουσα κρανος...(και μαλιστα πιστευω οτι παιζει πολυ σημαντικο ρολο και το ποσο καλο ειναι το κρανος)....τωρα δεν θα ημουν εδω.Στανταρ αυτο!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Δε διάβασα όλες τις σελίδες αλλά θα καταθέσω κι εγώ την άποψη μου!

Κράνος ΠΑΝΤΑ και για τη μικρότερη διαδρομή.Μια πτώση μπορεί να επέλθει από πολλούς παράγοντες και όχι μόνο από την μεγάλη ταχύτητα.Άλλωστε είναι παραδεκτό ότι οι περισσότερες πτώσεις έχουν συμβεί με λίγα σχετικά χιλιόμετρα.Το μαλλί και να χαλάσει φτιάχνεται,το κομμωτήριο θα πάρει 20€.Το πρόσωπο όμως όχι,και ο πλαστικός θα πάρει τα χιλιαπλάσια...

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δε διάβασα όλες τις σελίδες αλλά θα καταθέσω κι εγώ την άποψη μου!

Κράνος ΠΑΝΤΑ και για τη μικρότερη διαδρομή.Μια πτώση μπορεί να επέλθει από πολλούς παράγοντες και όχι μόνο από την μεγάλη ταχύτητα.Άλλωστε είναι παραδεκτό ότι οι περισσότερες πτώσεις έχουν συμβεί με λίγα σχετικά χιλιόμετρα.Το μαλλί και να χαλάσει φτιάχνεται,το κομμωτήριο θα πάρει 20€.Το πρόσωπο όμως όχι,και ο πλαστικός θα πάρει τα χιλιαπλάσια...
Αν ειναι τυχερος καποιος και καταληξει απλα σε εναν πλαστικο χειρουργο....γιατι μπορει να παει και πουθενα!Η μαλλον να παει...αλλα σε αλλο κοσμο!

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
Το κακό με τις μηχανές είναι ότι έχουν μεγάλη ανεκτικότητα από την τροχαία στις μαλακίες τους. Θεωρούν το δρόμο δικό τους και απαιτούν από τους γιώταχήδες να τους προσέχουν σε κάθε βλακεία που επιχειρούν. Το μόνο παράπτωμα που τους χρεώνουν είναι το κράνος άσχετα αν κάνουν ένα σωρό άλλα όπως σφήνες, επικίνδυνες προσπεράσεις, αναστροφές, παραβιάσεις απαγορεύσεων, οδήγηση στα πεζοδρόμια κ.α....

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
83
Πόντοι
4.545
Το μεγαλύτερο εγκλημα το κανουν οι πατεραδες που βαζουν τα παιδακια πανω στη μηχανη και πολλες φορες τρικαβαλο τετρακαβαλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom