Θα πρότεινα, όσους οδηγούν χωρίς κράνος να τους αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης εφ’ όρου ζωής. Απλά πράγματα.
Ακόμη πιό απλά πράματα, να τους κόβουμε και τον πούτσο.
Εφ' όρου ζωής.
Θα πρότεινα, όσους οδηγούν χωρίς κράνος να τους αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης εφ’ όρου ζωής. Απλά πράγματα.
Γιατι μου λες;;;;;;; αχ δεν βαζουμε μυαλο με τιποτα.Η οδήγηση χωρίς κράνος (ή χωρίς ζώνη ασφαλείας στο αυτοκίνητο) είναι όπως και το σεξ χωρίς προφυλακτικό... ΟΛΟΙ ξέρουν τι είναι σωστό... αλλά στην πράξη κάνουν το αντίθετο...
το κρανος θα επρεπε να ειναι προαιρετικο
οπως και η ζωνη
το κρανος θα επρεπε να ειναι προαιρετικο
οπως και η ζωνη
Ενας επιπλέον λόγος,για να φοράει καποιος κράνος,είναι οτι μόνο φορώντας κράνος μπορείς να οδηγήσεις γρήγορα.Με ταχύτητες ανω των 120 χιλιομέτων η σφοδρότητα της συναντησης με οτιδήποτε,ακομη και με τον καθαρό αέρα,αποτελει δοκιμασια,που μπορει να κρύβει εκπλήξεις.Ζωήφια μαμούνια και σκόνη επιτίθενται αλύπητα στα ματια τη μυτη τ αυτια.Το ατύχημα μπορει να ελθει επειδη ακριβως χάνεις προς στιγμην την αυτοσυγκεντρωση σου,γιατι σε τσίμπησε μια σφήκα η γιατι μπηκε στο ματι σου ενα κομματι απ το λαστιχο του μπροστινου,η ενα μαμουνισε χτυπησε στο πρόσωπο.Μάλιστα προτείνω το κράνος να ειναι και κλειστό,με τη ζελατίνα κατεβασμένη.
Ακόμη πιό απλά πράματα, να τους κόβουμε και τον πούτσο.
Εφ' όρου ζωής.
Αν ειναι τυχερος καποιος και καταληξει απλα σε εναν πλαστικο χειρουργο....γιατι μπορει να παει και πουθενα!Η μαλλον να παει...αλλα σε αλλο κοσμο!Δε διάβασα όλες τις σελίδες αλλά θα καταθέσω κι εγώ την άποψη μου!
Κράνος ΠΑΝΤΑ και για τη μικρότερη διαδρομή.Μια πτώση μπορεί να επέλθει από πολλούς παράγοντες και όχι μόνο από την μεγάλη ταχύτητα.Άλλωστε είναι παραδεκτό ότι οι περισσότερες πτώσεις έχουν συμβεί με λίγα σχετικά χιλιόμετρα.Το μαλλί και να χαλάσει φτιάχνεται,το κομμωτήριο θα πάρει 20€.Το πρόσωπο όμως όχι,και ο πλαστικός θα πάρει τα χιλιαπλάσια...