Το πόσο μυαλό έχουν οι περισσότεροι το καταλαβαίνει οταν τους βλέπεις να κάνουν ελιγμούς, να έχουν το παιδάκι χωρις κράνος πάνω στη μηχανή και οταν φέυγουν με κόκκινο και στοπ.
Αν θέλουν να σκοτωθούν ασ το κάνουν.
Εμείς που οδηγούμε ομορφα και συνειδητά το αμαξάκι μας μην την πληρώσουμε για κάθε ανεγκέφαλο.
+1000000000000000000000
Να πάνε να γαμηθούνε οι μαλάκες !
Και πριν παρεξηγηθεί κάποια ευαίσθητη ψυχούλα απο αυτές που έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα, να ξεκαθαρίσω οτι μιλάω για τα αρχίδια που καβαλάνε μια μηχανή και νομίζουν οτι όλος ο κόσμος τους χρωστάει.
Οι σωστοί και μετρημένοι καβαλάριδες είναι άξιοι σεβασμού και παραδείγματα προς μίμηση. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τους μαλάκες οδηγούς αυτοκινήτων. Στον δρόμο δεν κάνουμε πόλεμο μεταξύ μας, αλλά σεβόμαστε τα δικαιώματα αυτών με τους οποίους μοιραζόμαστε τον δρόμο, κοιτώντας να τηρήσουμε και εμείς τις υποχρεώσεις μας.
Δυστυχώς όμως ενα πααααααρα πολύ μεγάλο ποσοστό μηχανόβιων δεν σέβεται τίποτα. Κάνουν τις σφήνες τους, πετάγονται απο το πουθενά, οδηγούν πάνω στις διαχωριστικές γραμμές των λωρίδων, οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας αν η δική τους λωρίδα τύχει και είναι μποτιλιαρισμένη κτλ. κτλ.
Για τους delivery boys προφανώς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, επειδή ανηκουν σε μια δική τους κατηγορία... Δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις όμως, επειδή είναι φτωχά παιδιά και με τον τρόπο αυτό βγάζουν το ψωμί τους. Και αυτό τους δίνει το δικαίωμα να οδηγούν ανάποδα, να μην έχουν φώτα, να κάνουν αναστροφές σε κεντρικές λεωφόρους, να περνανε με κόκκινο και άλλα ευχάριστα ...
Προσωπικά όποιος μηχανόβιος δεν σέβεται τον κοκ τον γράφω στα αρχίδια μου. Ειδικά όταν είμαι με το σαραβαλάκι μου που δεν θα φοβηθώ να το χτυπήσω, να το στραπατσάρω ή να το λερώσω με το αίμα κάποιου καριόλη, τους γαμώ την μάνα.
Π.χ. προχτές το απόγευμα ενώ πήγαινα στον δρόμο μου ήρεμα και καλά, το αντίθετο απο εμένα ρεύμα ήταν μποτιλιαρισμένο. Στο δικό μου ρεύμα ήμουν μόνος μου. Ξαφνικά βλέπω μια σφηνόπουτσα πάνω σε μια on/off ο οποίος οδηγούσε στο ρεύμα μου (τι πρωτότυπο)... Ο καριόλης είχε ανάψει και την μεγάλη σκάλα του προβολέα του και έρχόταν κατα πάνω μου. Σου λέει θα ψαρώσει ο τύπος και να θα κάνει δεξιά να περάσω. Αμ δε !!! Γκαζώνω κι εγώ και πηγαίνω κατα πάνω του. Στον πούτσο μου και μακάρι να του έκοβα κανένα πόδι για να καταλάβει το αρχίδι τι πάει να πεί να οδηγάς στο αντίθετο ρεύμα. Ο μαλακοκάβλης είδε τον χάρο με τα μάτια του !! Δεν ήξερε απο που να κρυφτεί... Απο τότε νομίζω οτι θα το ξανασκεφτεί να ξαναοδηγήσει στο αντίθετο ρευμα όπως κάνουν πααααρα πολύ συνάδελφοι του... (που προφανώς δεν έχει τύχει να με συναντήσουν στον δρόμο )