Νέα

Οδήγηση χωρίς κράνος = έγκλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Το πόσο μυαλό έχουν οι περισσότεροι το καταλαβαίνει οταν τους βλέπεις να κάνουν ελιγμούς, να έχουν το παιδάκι χωρις κράνος πάνω στη μηχανή και οταν φέυγουν με κόκκινο και στοπ.
Αν θέλουν να σκοτωθούν ασ το κάνουν.
Εμείς που οδηγούμε ομορφα και συνειδητά το αμαξάκι μας μην την πληρώσουμε για κάθε ανεγκέφαλο.

+1000000000000000000000

Να πάνε να γαμηθούνε οι μαλάκες !
Και πριν παρεξηγηθεί κάποια ευαίσθητη ψυχούλα απο αυτές που έχουμε μαζευτεί εδώ μέσα, να ξεκαθαρίσω οτι μιλάω για τα αρχίδια που καβαλάνε μια μηχανή και νομίζουν οτι όλος ο κόσμος τους χρωστάει.
Οι σωστοί και μετρημένοι καβαλάριδες είναι άξιοι σεβασμού και παραδείγματα προς μίμηση. Προφανώς το ίδιο ισχύει και για τους μαλάκες οδηγούς αυτοκινήτων. Στον δρόμο δεν κάνουμε πόλεμο μεταξύ μας, αλλά σεβόμαστε τα δικαιώματα αυτών με τους οποίους μοιραζόμαστε τον δρόμο, κοιτώντας να τηρήσουμε και εμείς τις υποχρεώσεις μας.

Δυστυχώς όμως ενα πααααααρα πολύ μεγάλο ποσοστό μηχανόβιων δεν σέβεται τίποτα. Κάνουν τις σφήνες τους, πετάγονται απο το πουθενά, οδηγούν πάνω στις διαχωριστικές γραμμές των λωρίδων, οδηγούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας αν η δική τους λωρίδα τύχει και είναι μποτιλιαρισμένη κτλ. κτλ.

Για τους delivery boys προφανώς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα, επειδή ανηκουν σε μια δική τους κατηγορία... Δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις όμως, επειδή είναι φτωχά παιδιά και με τον τρόπο αυτό βγάζουν το ψωμί τους. Και αυτό τους δίνει το δικαίωμα να οδηγούν ανάποδα, να μην έχουν φώτα, να κάνουν αναστροφές σε κεντρικές λεωφόρους, να περνανε με κόκκινο και άλλα ευχάριστα ...

Προσωπικά όποιος μηχανόβιος δεν σέβεται τον κοκ τον γράφω στα αρχίδια μου. Ειδικά όταν είμαι με το σαραβαλάκι μου που δεν θα φοβηθώ να το χτυπήσω, να το στραπατσάρω ή να το λερώσω με το αίμα κάποιου καριόλη, τους γαμώ την μάνα.
Π.χ. προχτές το απόγευμα ενώ πήγαινα στον δρόμο μου ήρεμα και καλά, το αντίθετο απο εμένα ρεύμα ήταν μποτιλιαρισμένο. Στο δικό μου ρεύμα ήμουν μόνος μου. Ξαφνικά βλέπω μια σφηνόπουτσα πάνω σε μια on/off ο οποίος οδηγούσε στο ρεύμα μου (τι πρωτότυπο)... Ο καριόλης είχε ανάψει και την μεγάλη σκάλα του προβολέα του και έρχόταν κατα πάνω μου. Σου λέει θα ψαρώσει ο τύπος και να θα κάνει δεξιά να περάσω. Αμ δε !!! Γκαζώνω κι εγώ και πηγαίνω κατα πάνω του. Στον πούτσο μου και μακάρι να του έκοβα κανένα πόδι για να καταλάβει το αρχίδι τι πάει να πεί να οδηγάς στο αντίθετο ρεύμα. Ο μαλακοκάβλης είδε τον χάρο με τα μάτια του !! Δεν ήξερε απο που να κρυφτεί... Απο τότε νομίζω οτι θα το ξανασκεφτεί να ξαναοδηγήσει στο αντίθετο ρευμα όπως κάνουν πααααρα πολύ συνάδελφοι του... (που προφανώς δεν έχει τύχει να με συναντήσουν στον δρόμο  :grin:)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Προσωπικά όποιος μηχανόβιος δεν σέβεται τον κοκ τον γράφω στα αρχίδια μου. Ειδικά όταν είμαι με το σαραβαλάκι μου που δεν θα φοβηθώ να το χτυπήσω, να το στραπατσάρω ή να το λερώσω με το αίμα κάποιου καριόλη, τους γαμώ την μάνα.
Και εμένα μου σπάνε τα αρχίδια αυτοί οι μηχανόβιοι που γράφεις.
Αν όμως βάλεις κανένα απο κάτω, είσαι σίγουρος για τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσεις μετά?
Ή για το πότε θα ξεμπλέξεις, αν ποτέ ξεμπλέξεις.....

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.421
Πόντοι
12.056

Eιναι λιγο ακραιες οι αποψεις σου...κριμα γιατι εισαι και τιμημενος  μελος...

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Και εμένα μου σπάνε τα αρχίδια αυτοί οι μηχανόβιοι που γράφεις.
Αν όμως βάλεις κανένα απο κάτω, είσαι σίγουρος για τις συνέπειες που θα αντιμετωπίσεις μετά?
Ή για το πότε θα ξεμπλέξεις, αν ποτέ ξεμπλέξεις.....

Αλήθεια λές, πολλές φορές εκ των υστέρων σκέφτομαι οτι έκανα μαλακία, γενικώς όμως προσπαθώ να τους ψαρώσω και όχι να τους χτυπήσω...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.421
Πόντοι
12.056
Ρε σεις ξεκολατε..ανθρωποι οδηγανε τις μηχανες..τι ειναι αυτα που λετε?? :headbang: :headbang:

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Eιναι λιγο ακραιες οι αποψεις σου...κριμα γιατι εισαι και τιμημενος  μελος...

Ακραίες απόψεις, για ακραίες συμπεριφορές φίλε μου.

Εκτός αν θεωρείς οτι οδηγώντας καβάλα στο άλογο στο αντίθετο ρεύμα δεν είναι ακραίο και ακραίο είναι οτι έχω την απαίτηση εγώ να φτάσω με ασφάλεια στο σπίτι μου, χωρίς να κινδυνέψω απο δολοφόνους.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Ρε φίλε altec, ποιός σου είπε οτι μιλάμε για αυτούς που οδηγούν μηχανές οι οποίοι προφανώς είναι άνθρωποι.

Μιλάμε για αυτούς που δεν σέβονται τίποτα και δεν είναι άνθρωποι, αλλά ζώα και δολοφόνοι. Και δεν αναφερόμαστε σε αυτούς που οδηγούν μηχανές αλλά και αυτοκίνητα, αφού δυστυχώς ευδοκιμεί και εκεί αυτή η κατηγορία.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Αλήθεια λές, πολλές φορές εκ των υστέρων σκέφτομαι οτι έκανα μαλακία, γενικώς όμως προσπαθώ να τους ψαρώσω και όχι να τους χτυπήσω...

Υπάρχουν όμως και εξαιρέσεις όπου τους χτυπάς τελικά;

Ηλίθιες συμπεριφορές σαν τις δικές σου δημιουργούν ηλίθιες συμπεριφορές απο τους παρα τρίχα δολοφονημένους ξέρεις. Πρόσεξέ το. Η μαγκιά στο δρόμο δεν ειναι ίδια με τη μαγκία πίσω απο το πληκτρολόγιο.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.421
Πόντοι
12.056
Yπαρχουν χειροτερα πραγματα απο τους μηχανοβιους στους ελληνικους δρομους..
Αυτα πρεπει να φοβασαι..μην ξεχνας οτι εσυ εισαι κλεισμενος μεσα στο μεταλλικο κουτακι σου και κρινεις τους αλλους λες και εισαι ο Αρχοντας του δρομου..
Ειναι το κλασικο παραδειγμα του ελληνα οδηγου που οταν πιανει το τιμονι στα χερια του γινετε ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ...

Δεν στα λεω επι προσωπικου αυτα..ειναι δικα μου συμπερασματα μετα απο 20 χρονια μοτοσυκλετιστικης ζωης...και αλιμονο..εχω κανει,κανω, και θα κανω μαλακιες αλλα ποτε εις βαρος αλλων...αλλα να ξερεις μεσα στο αμαξακι σου δεν εχεις φοβο να χασεις τι ζωη σου απο μηχανη...
Αν φοβασαι τοσο κατσε σπιτι καλυτερα... :grin: :dancing:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.421
Πόντοι
12.056
Ρε φίλε altec, ποιός σου είπε οτι μιλάμε για αυτούς που οδηγούν μηχανές οι οποίοι προφανώς είναι άνθρωποι.

Μιλάμε για αυτούς που δεν σέβονται τίποτα και δεν είναι άνθρωποι, αλλά ζώα και δολοφόνοι. Και δεν αναφερόμαστε σε αυτούς που οδηγούν μηχανές αλλά και αυτοκίνητα, αφού δυστυχώς ευδοκιμεί και εκεί αυτή η κατηγορία.

Παντου και παντα θα υπαρχουν οι ασχετοι που κρατουν τιμονι...αλλα με μηχανη ποναει ποιο πολυ παρα με αυτοκινητο...να το ξερεις.. ;) ;) ;) :dancing:

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
αλλα να ξερεις μεσα στο αμαξακι σου δεν εχεις φοβο να χασεις τι ζωη σου απο μηχανη...
Μιας και έχω πληρώσει 3500 ευρά για να φτιάξω όλη την δεξιά πλευρά του ταπεινού μου αυτοκινήτου εξαιτίας μηχανόβιου και μπαριέρας.....
Όταν κάνετε μαλακίες να υποστείτε και τις συνέπειες, εκατέρωθεν.....

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.484
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει πιο μαλακία από το μια κόντρα-μίσος μεταξύ μηχανόβιων - αυτοκινητιστών :jerking:
Εγώ οδηγώ και τα δύο ανάλογα με τις ανάγκες μου και τις συνθήκες, πότε δίκυκλο, πότε τουτού.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.484
Πόντοι
506
...ειχα ακουσει μια ιστορια για ενα τυπο που οδηγουσε μηχανη και ετρεχε με ιλιγγιωδη ταχυτητα σε κεντρικο δρομο της Θεσσαλονικης...τρακαρε και στουκαρε με το κεφαλι σε μια κωλονα υης ΔΕΗ ενω φορουσε κρανος...αμεσως μετα το ατυχημα σηκωθηκε και μιλωντας στους περαστικους που ειχαν μαζευτει στον τοπο του ατυχηματος,ελεγε και ξαναλεγε 'ενταξει ειμαι,πως τη γλυτωσα απο τετοιο χτυπημα,ειχα αγιο',και αλλα παρομοια...φτανει λοιπον η ωρα να βγαλει το κρανος του και τοτε ειναι που συνεβιε το εξης φρικιαστικο:Το κρανιο του αρχισε να ανοιγει στα 2(!!!!!)αφου πλεον δε στηριζοντουσαν τα σπασμενα του κοκκαλα απο το κρανος!!!ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ? :o :o

Παραμύθια, αυτή την ιστορία την έχω ακούσει σε 10αδες παραλλαγές σε διάφορες πόλης

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
30
Πόντοι
16
Προσωπικά παραχωρώ προτεραιότητα ακόμα και στην περίπτωση που ο άλλος έχει stop. Στην οδήγηση είμαι ο πιο υποτακτικός άνθρωπος που υπάρχει.

Ο χαρακτηρισμός "ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ" (προφανώς δεν νομίζω να το είπες για μένα) είναι το μόνο που δεν μπορείς να πείς για το πώς συμπεριφέρομαι στον δρόμο.

Απλώς λειτουργώ σαν κόκκινο πανί (λάθος μου σίγουρα) με τις μαλακίες που κάνουν ορισμένοι οδηγοι.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
73.421
Πόντοι
12.056
Προσωπικά παραχωρώ προτεραιότητα ακόμα και στην περίπτωση που ο άλλος έχει stop. Στην οδήγηση είμαι ο πιο υποτακτικός άνθρωπος που υπάρχει.

Ο χαρακτηρισμός "ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ ΟΛΟΥΣ" (προφανώς δεν νομίζω να το είπες για μένα) είναι το μόνο που δεν μπορείς να πείς για το πώς συμπεριφέρομαι στον δρόμο.

Απλώς λειτουργώ σαν κόκκινο πανί (λάθος μου σίγουρα) με τις μαλακίες που κάνουν ορισμένοι οδηγοι.

Στο ειπα...δεν ηταν επι προσωπικου...γενικα μιλαω για την κατασταση που επικρατει...αλλα βγηκαμε εκτος θεματος..

ΚΡΑΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ   

ΤΕΛΟΣ

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Φυσικά και παίζει το να τρακάρεις ενω φταίει η μηχανή

Διαβασε σε παρακαλώ όμως το κείμενο του τυπάκου μια ακόμη φορά.

Παράδειγμα - "Αυτό που θέλω να επισυμάνω είναι το [size=14pt]κίνδυνο[/size] που διατρεχει ένας οδηγός αυτοκινήτου ακόμα και αν δεν φταει σε μια επαφή με μηχανή". Ειναι πράγματι μεγάλος ο κίνδυνος - ειδικά αν σου χαλάσει και το φτερό.

Ας μιλήσουμε για τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει ένας μοτοσυκλετιστής ( ηλέξη μηχανόβιος ανήκει σε εποχές που περιέγραφαν "τα τσακάλια" του δαλιανίδη) όταν ένας μαλάκας φοβικός που δεν κοιτάζει τους καθρέφτες του αποφασίζει να αλλάξει λωρίδα για να έχει καλύτερο σήμα το κινητό του που μιλάει εκείνη την ώρα με το μωράκι του.

“Κινδυνo” ισως να εννοει το “μπλεξιμο”.

Παραδειγμα.
Μοτοσυκλετιστης οδηγει κανονικα σε αστικο δρομο. Τον “κλεινει”  καποιος μαλακας, προσπαθει ενστικτωδως να αλλαξει λωριδα, χανει τον ελεγχο, η μηχανη χτυπαει στο κρασπεδο και μενει εκει ενω ο αναβατης εκσφεντονιζεται στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας, πεφτει πανω σε ενα διερχομενο οχημα και σκοτωνεται ακαριαια, ισως επειδη δεν φορουσε κρανος.
Ο οδηγος του διερχομενου οχηματος του αντιθετου ρευματος, συλλαμβανεται, τον πανε στο Νοσοκομειο για εξετασεις αιματος, μετα για καταθεση, μενει στο κρατητηριο την νυχτα. Την επομενη μερα αποτυπωματα, φωτογραφιες, χειροπεδες και στον Εισαγγελεα, οπου ερχετε αντιμετωποςμε τους εξαργιωμενους συγγενεις του ατυχου μοτοσυκλετιστη να τον αποκαλουν φονια και να τον βριζουν, αφου και οι ιδιοι μες στο πενθος τους δεν εχουν καταλαβει καλα καλα ποιος φταιει για τον χαμος του παιδιου τους. 3 χρονια περιπου μεχρι να γινουν τα διακαστηρια,  αθωωθει και αποζημιωθει.

Βεβαια η ολη “ταλαιπωρια” δεν συγκρινεται με τον χαμο ενος νεου.

Τους αναβατες πρεπει να τους προσεχουμε οσο το δυνατον περισσοτερο, ειτε σεβονται τον κοκ, ειτε οδηγουν σα καμικαζι. Παντα να τους δινουμε προτεραιοτητα και να προσπαθουμε να διευκολυνουμε το δρομο τους, διοτι η ζωη τους ειναι εκτεθιμενη ασχετα αν καποιοι αναβατες δεν λενε να το καταλαβουν. Ο δυνατος πρεπει να προστατευει τον αδυνατο.   

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
...ειχα ακουσει μια ιστορια για ενα τυπο που οδηγουσε μηχανη και ετρεχε με ιλιγγιωδη ταχυτητα σε κεντρικο δρομο της Θεσσαλονικης...τρακαρε και στουκαρε με το κεφαλι σε μια κωλονα υης ΔΕΗ ενω φορουσε κρανος...αμεσως μετα το ατυχημα σηκωθηκε και μιλωντας στους περαστικους που ειχαν μαζευτει στον τοπο του ατυχηματος,ελεγε και ξαναλεγε 'ενταξει ειμαι,πως τη γλυτωσα απο τετοιο χτυπημα,ειχα αγιο',και αλλα παρομοια...φτανει λοιπον η ωρα να βγαλει το κρανος του και τοτε ειναι που συνεβιε το εξης φρικιαστικο:Το κρανιο του αρχισε να ανοιγει στα 2(!!!!!)αφου πλεον δε στηριζοντουσαν τα σπασμενα του κοκκαλα απο το κρανος!!!ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ? :o :o

Πιο μεγάλη μαλακία από αυτό δεν υπάρχει.Το έχω ακούσει εκατοντάδες φορές,και για διαφορετικές περιοχές,με το ίδιο πάντα τέλος!Το κράνος δεν είναι σφιγκτήρας,για να κρατάει το κρανίο και τα αγγεία του.Το κράνος προστατεύει απόλυτα.Μπορεί κάποιος να πεθάνει φορώντας κράνος,αλλά αν είναι καλής ποιότητας,το κρανίο δε θα υποστεί σχεδόν τίποτα.Απλώς το εσωτερικό θα αιμοραγίσει και θα πεθάνει.Μου τη σπάει όταν βλέπω άτομα να μη φοράνε κράνος ή να το έχουν στο χέρι.Οδηγάω πολλά χρόνια μηχανές.Τώρα έχω ένα TDM900.Έχω πέσει πολλές φορές,και τη μία φορά,το κράνος με έσωσε.Στραπατσαρίστικε κι εγώ είχα μια διάσειση που με κράτησε 3 ημέρες στο νοσοκομείο.Αυτό έγινε πριν 12 χρόνια.Με περίπου 120 χαω όταν έσπασε το πίσω γρανάζι...

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
θα σας πω για μια προσωπικη εμπειρια στο υψος του πυργου αθηνων μου κλαταρει το λαστιχο(μπροστινο)  με περιπου 40 χιλ πεφτω κατω και περναει πανω απο το κεφαλι μου ενα παπακι ευτυχως που φορουσα κρανος (οπως παντα)  δεν επαθα τιποτα ουτε γδαρσιμο φορουσα και μπουφαν μηχανης ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΡΟΔΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ευτυχως οχι πανω στο κεφαλι μου
φυσικα πηρα αλλο κρανος

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Εγω παντως φοραω παντα το  κρανος μου παντα οπουδηποτε και αν πηγαινω  .Αν δεν το φαραω νιωθω σαν κατι να μου λειπει.Το κρανος εξαλλου δεν μας προσταευτει μονο απο ατυχηματα, αλλα και απο τα εντομα (κουνουπια μελλισσες κτλ)που πεταγονται στο προσωπο μας οταν οδηγουμαι.Επισης οταν δεν φοραμαι κρανος  ειναι πιθανον να δακρυζουν τα ματια μας απο τον αερα.Το κρανος ποτε δεν επιβαλλει το κανονα <<ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ ΤΡΕΞΕ ΜΕ 200 Χιλ>>.Γιατι δεν ειναι μονο το κεφαλι  που μπορει να χτυπησει αλλα και στον θωρακα και στα ποδια κτλ..ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΑΤΥΧΗΜΑΤΑ κυριως οταν γλιστρησει καποιος απ το μηχανακι του η πεσει σε κανα φραχτη..εκει οπου η ελλειψη κρανους θα μπορουσε να αποβει μοιραια.
Ποτε δεν πρεπει επισης να βγαζουμαι το κρανος απ ενα μοτοσυκλετιστη  
γιατι υπαρχει κινδυνος το κεφαλι του να ανοιξει στα δυο.Το προστιμο για κρανος ειναι 80 ευρω μ εχουν γραψει μια φορα αλλα μου την σβησαν λογω το οτι εχω διασυνδεσεις στην αστυνομια.Απο τοτε φοραω παντα κρανος ακομα και στο περιπτερο της γειτονιας να πηγαινω.

jammin

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Like
1
Πόντοι
1
Εγω παντως φοραω παντα το  κρανος μου παντα οπουδηποτε και αν πηγαινω  .Αν δεν το φαραω νιωθω σαν κατι να μου λειπει.Το κρανος εξαλλου δεν μας προσταευτει μονο απο ατυχηματα, αλλα και απο τα εντομα (κουνουπια μελλισσες κτλ)που πεταγονται στο προσωπο μας οταν οδηγουμαι.Επισης οταν δεν φοραμαι κρανος  ειναι πιθανον να δακρυζουν τα ματια μας απο τον αερα.Το κρανος ποτε δεν επιβαλλει το κανονα <<ΦΟΡΑΣ ΚΡΑΝΟΣ ΤΡΕΞΕ ΜΕ 200 Χιλ>>.Γιατι δεν ειναι μονο το κεφαλι  που μπορει να χτυπησει αλλα και στον θωρακα και στα ποδια κτλ..ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΑΤΥΧΗΜΑΤΑ κυριως οταν γλιστρησει καποιος απ το μηχανακι του η πεσει σε κανα φραχτη..εκει οπου η ελλειψη κρανους θα μπορουσε να αποβει μοιραια.
Ποτε δεν πρεπει επισης να βγαζουμαι το κρανος απ ενα μοτοσυκλετιστη  
γιατι υπαρχει κινδυνος το κεφαλι του να ανοιξει στα δυο.Το προστιμο για κρανος ειναι 80 ευρω μ εχουν γραψει μια φορα αλλα μου την σβησαν λογω το οτι εχω διασυνδεσεις στην αστυνομια.Απο τοτε φοραω παντα κρανος ακομα και στο περιπτερο της γειτονιας να πηγαινω.
συμφωνω με το φιλο φραντσεσκο σε ολα. Να προσθεσω επισης οτι καλο ειναι επιτελους να ενδιαφερομαστε και για τον συνανθρωπο μας. Αντε εσυ εισαι μαλακας (συγγνωμη ρε παιδια αλλα έτσι ειναι) και δε φορας το κρανος. Γίνεται ενα χαζο φαινομενικα ατυχημα και πεφτει ο αναβατης (που μπορει να φερει και την ευθυνη) και μενει στον τοπο. Ο άλλος τι φταιει να έχει μια τυψεις?
Ακουγεται λιγο σκληρο αλλα πιστευω πολυ θα συμφωνησουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom