Νέα

Οδήγηση χωρίς κράνος = έγκλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανέβεις πεζοδρόμιο ή να πας στο αντίθετο ρεύμα.Αν δεν μπορείς να περάσεις ανάμεσα από τα αμάξια ασφαλώς,να μην περάσεις.
Κυκλοφορώ με μικρού κυβισμού μηχανάκι, ευέλικτο, και βρίσκω τον τρόπο, συνήθως πάω δεξιά στην άκρη

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Κυκλοφορώ με μικρού κυβισμού μηχανάκι, ευέλικτο, και βρίσκω τον τρόπο, συνήθως πάω δεξιά στην άκρη
Αυτό φίλε είναι λάθος. Με την ίδια λογική και το ΙΧ εάν δεν υπάρχει άλλος στη διασταύρωση να περνάει με κόκκινο. Εάν δεν περνάμε ανάμμεσα περιμένουμε. Αυτή είναι η άποψή μου.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Αυτό φίλε είναι λάθος. Με την ίδια λογική και το ΙΧ εάν δεν υπάρχει άλλος στη διασταύρωση να περνάει με κόκκινο. Εάν δεν περνάμε ανάμμεσα περιμένουμε. Αυτή είναι η άποψή μου.
Για αυτό δεν παίρνω το αμάξι μέσα στην πόλη, για να κυκλοφορώ άνετα και γρήγορα, μην φανταστείς ότι κάνω σφήνες και βλακείες, δεν είμαι κανένας πιτσιρικάς, απλά, αργά και προσεκτικά, βλέπω τους κενούς χώρους και προχωρώ, τώρα αν ανέβω και καμιά φορά και λίγο πεζοδρόμιο...  και στο αντίθετο ρεύμα στην άκρη και αν δεν έρχεται κανένας από απέναντι, κόκκινο δεν περνάω ποτέ.

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Πρέπει να εχεις σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Οι καρπαζιές στη δουλειά και στο σπίτι ειναι πολλές;

Μάγος είσαι ??

Πάρα πολλές ! Αλέκος Τζανετάκος ένα πράγμα...
Στη δουλειά και στο σπίτι. Το αφεντικό στην φάμπρικα, η γυναίκα και η πεθερά στο σπίτι, η αλβανίδα γκόμενα που ξενοπηδάω, η εφορία, οι τράπεζες, οι τοκογλύφοι όλοι με με καρπαζώνουν...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.966
Πόντοι
6.925
...ειχα ακουσει μια ιστορια για ενα τυπο που οδηγουσε μηχανη και ετρεχε με ιλιγγιωδη ταχυτητα σε κεντρικο δρομο της Θεσσαλονικης...τρακαρε και στουκαρε με το κεφαλι σε μια κωλονα υης ΔΕΗ ενω φορουσε κρανος...αμεσως μετα το ατυχημα σηκωθηκε και μιλωντας στους περαστικους που ειχαν μαζευτει στον τοπο του ατυχηματος,ελεγε και ξαναλεγε 'ενταξει ειμαι,πως τη γλυτωσα απο τετοιο χτυπημα,ειχα αγιο',και αλλα παρομοια...φτανει λοιπον η ωρα να βγαλει το κρανος του και τοτε ειναι που συνεβιε το εξης φρικιαστικο:Το κρανιο του αρχισε να ανοιγει στα 2(!!!!!)αφου πλεον δε στηριζοντουσαν τα σπασμενα του κοκκαλα απο το κρανος!!!ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ? :o :o

Σε σοβαρό ατυχημα δε βγαζεις το κρανος του μοτοσ/τη. Ποσοι οδηγοι το ξερουν ...?
Οδηγώ παντα με κρανος και παντα στην πόλη με την προσοχή τεταμενη σε ακτινα 360 μοιρων περιμενωντας να προλαβω το ηλιθιο που θα κανει την μαλακια του.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Συναδελφοι ενα πολυ καλο σαϊτ για να ξεστραβωθουν οι μαλακες οι Ελληνες ειναι το www.bloka.com]http://www.bloka.com[/url] / παρτε και μια φοτο απο το εν λογω σαϊτ απο ατυχημα με μηχανη .....

Συνημμένα

• motorcycle.gif
    motorcycle.gif
    148,2 KB · Εμφανίσεις: 35

pater gomenios

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ακουστηκαν πολλα,και πολλα σωστα...παρολα αυτα ακουστηκαν και καποια ακραια...εχοντας την τυχη να ανηκω και στις 2 κατηγοριες (οδηγω μηχανακι και αυτοκινητο...και ντιλιβερας και απ'ολα....) κι εχωντας σχεδον 40 ετη στην πλατουλα,εχω να πω το τελικο....οι μεν ι.χ.δες ας εχουν λιγο το νου τους και το ποδι λιγο πιο σφιχτο στο γκαζι....σε καθε περιπτωση ο αναβατης την πληρωνει-φταιει δε φταιει- κι ας μην κανουν ορισμενες φιγουρες,οι δε φιλοι δικυκλοι ας μην ξεχναμε οτι ο δρομος δεν ειναι αποκλειστικο μας προνομιο...οδηγητε με σεβασμο ο ενας προς τον αλλο!!! καλα χιλιομετρα!

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Φίλε μοτοσυκλετιστή,

επειδή χωράς ανάμεσα στις 2 λωρίδες, πρέπει να περιμένουμε να περάσεις και μετά να κάνουμε την αλλαγή προς τα δεξιά ή αριστερά. Άν μας κορναρεις δε, πρέπει να κατεβάσουμε και ταχύτητα. Τώρα το ότι όλοι πάμε με 60 αλλά εσύ ανάμεσα πας με 80, πρέπει να το σεβαστούμε, μιας και έχεις πάρει φόρα. :jerking:
Ότι είσαι στο αντίθετο ρεύμα, (ούτε καν πατάς τη διαχωριστική) επειδή το δικό σου ρεύμα έχει μποτιλιάρει, υποχρεώνει όλους τους απέναντι να στριμωχτούν και να σε προσέξουν.  :jerking:
Και βέβαια αφοπλίζεις όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων, όταν λες "ρε φίλε, αν έπαιρνα κι εγώ το αυτοκίνητο σήμερα θα 'χε μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα. τώρα δεν ενοχλώ κανέναν"  :jerking: :jerking:

Δυστυχώς είσαι πιο εκτεθημένος από μένα που έχω και λίγες λαμαρίνες γύρω μου. Να σε προσέξω και με το παραπάνω, αλλά μη μας πηδάς κιόλας. Οδική αλληλεγγύη, ρε μεγάλε  ;)

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Φίλε μοτοσυκλετιστή,

επειδή χωράς ανάμεσα στις 2 λωρίδες, πρέπει να περιμένουμε να περάσεις και μετά να κάνουμε την αλλαγή προς τα δεξιά ή αριστερά. Άν μας κορναρεις δε, πρέπει να κατεβάσουμε και ταχύτητα. Τώρα το ότι όλοι πάμε με 60 αλλά εσύ ανάμεσα πας με 80, πρέπει να το σεβαστούμε, μιας και έχεις πάρει φόρα. :jerking:
Ότι είσαι στο αντίθετο ρεύμα, (ούτε καν πατάς τη διαχωριστική) επειδή το δικό σου ρεύμα έχει μποτιλιάρει, υποχρεώνει όλους τους απέναντι να στριμωχτούν και να σε προσέξουν.  :jerking:
Και βέβαια αφοπλίζεις όλους τους οδηγούς αυτοκινήτων, όταν λες "ρε φίλε, αν έπαιρνα κι εγώ το αυτοκίνητο σήμερα θα 'χε μεγαλύτερο μποτιλιάρισμα. τώρα δεν ενοχλώ κανέναν"  :jerking: :jerking:

Δυστυχώς είσαι πιο εκτεθημένος από μένα που έχω και λίγες λαμαρίνες γύρω μου. Να σε προσέξω και με το παραπάνω, αλλά μη μας πηδάς κιόλας. Οδική αλληλεγγύη, ρε μεγάλε  ;)
Εάν μιλάμε για οδηγό μηχανής και όχι ινδιάνο μηχανάκια πίστεψέ με εάν θες να αλλάξεις λωρίδα και το κάνεις προβλέπόμενα βγάζωντας το φλασάκι σου δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει σφήνα και να κινδυνέψει να βρεθεί από κάτω από τις ρόδες σου. Ο μαλάκας που βγαίνει αντίθετο ρεύμα θέλει να αυτοκτονήσει με μετωπική διότι κανείς δε του προεξοφλεί ότι ο απέναντι θα μπορέσει να στριμωχτεί για να περάσει το μηχανάκι.Το ότι σταματημένα αυτοκίνητα σε φανάρι ή στην κίνηση κάνουν φιδάκια αντί να είναι ο ένας πίσω από τον άλλο σε κάθε λωρίδα και δεν περνάει μηχανάκι είναι πρόβλημα και εκεί έχει δίκιο ο οδηγός μηχανής να πει ρε φίλε κάνε στην άκρη να περάσω διευκόλυνέ με όπως και εγώ αφού δεν πέρνω αυτοκίνητο να είμαι άλλος ένας.....όπως είπες αλλυλεγύη. Στο τέλος της ημέρας και οι δύο θέλουν να πάνε σπίτι τους ολόκληροι.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αυτος στην φωτογραφια εζησε?Γιατι λιγο δυσκολο το βλεπω.

Κοίτα. Τέτοια ζημιά, ΔΕΝ είναι αναίσθητος και δεν πονάει τόσο ώστε μπορεί να ποζάρει...μάλλον ζεί και βασιλεύει...χωρίς την μεταμφίεση φαντάζομαι.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Κοίτα. Τέτοια ζημιά, ΔΕΝ είναι αναίσθητος και δεν πονάει τόσο ώστε μπορεί να ποζάρει...μάλλον ζεί και βασιλεύει...χωρίς την μεταμφίεση φαντάζομαι.
Εννοεις οτι φοραει μασκα?Που θα την εβρω για να την φορεσω στις αποκριες?:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Εννοεις οτι φοραει μασκα?Που θα την εβρω για να την φορεσω στις αποκριες?:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επίσης έχει το κουράγιο να κρατάει και τον κουβά για τρέχουν τα αίματα...
Τι να σου πώ, μάσκα, μακιγιάζ, φοτοσοπ...αι ντοντ νοου

iord

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Κριτικές
12
Like
14
Πόντοι
5.775
παιδες μηχανοβοιοι οδηγηση μονο με κρανος αλλα οχι και σφηνες αναμεσα στα αυτοκινητα δεν φταινε παντα οι οδηγοι

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
κρανος εγγεκριμενο απο το υπ. μεταφορων με ιςο 9999

Συνημμένα

• 00032536.jpg
    00032536.jpg
    43,3 KB · Εμφανίσεις: 17

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
αραι μοδελακι 2009

Συνημμένα

• 00033873.jpg
    00033873.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 22

succubi

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειναι δυνατον να μην φορας κρανος????

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
το καλοκαιρι το κρανος δεν παλευεται με τιποτα,παρολα αυτα σε μικρες πτωσεις μπορει να προστατεψει και ειναι απαραιτητο κακα τα ψεμματα! 2 φορες την γλιτωσα λογω κρανους!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Θα συμφωνήσω με τον τίτλο του thread.

ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ.

Θα πρότεινα, όσους οδηγούν χωρίς κράνος να τους αφαιρείται το δίπλωμα οδήγησης εφ’ όρου ζωής. Απλά πράγματα.
Έχω δει μοτοσικλετιστή να κάνει πέφτει ανάποδα (με το κεφάλι) και με σφοδρότητα στο κράσπεδο διαζώματος και να τη γλυτώνει λόγω κράνους. Σε άλλη περίπτωση, μοτοσικλετιστής γλίτωσε τον αποκεφαλισμό επειδή φορούσε κράνος.

Όποιος δεν έχει τη στοιχειωδέστατη νοημοσύνη να καταλάβει ότι το κράνος είναι απαραίτητο, εκτός από αρχιμαλάκας είναι κι επικίνδυνος και φυσικά, δεν πρέπει να οδηγεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom