Νέα

Οδήγηση χωρίς κράνος = έγκλημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βασικά είναι λάθος ο τίτλος.
Πρώτα πρώτα είναι αυτοκτονία η οδήγηση χωρίς κράνος. Αλλά να ήτανε το μόνο που γίνεται λάθος σους ελληνικούς δρόμους.....

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δεν ξέρω αν το έχει αναφέρει άλλος φίλος παραπάνω, αλλά το αναπαράγω εδώ γιατί μετράει:

[size=20pt]Το κράνος φοριέται πάνω από το μυαλό.[/size]

Και, ειρήσθω εν παρόδω, το νέο κύμα από αυτόχειρες πεζούς που διασχίζουν διαγώνια την Αλεξάνδρας και άλλους δρόμους, είτε τρέχοντας, είτε με το πάσο τους, δεκαπέντε μέτρα από τη διάβαση πεζών, τους έχει δει κανείς τελευταία??
πες τα ρε συ....στην παραλιακή να δεις τι γίνεται....
αλλά φταίει και ο Δήμος. Μια υπέργεια ή υπόγεια διάβαση δεν κάνει ο κιαρατάς, μόνο είσοδο στις παραλίες ξέρουνε να χρεώνουνε...

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
1.Οποιος δεν φοραει κρανος οταν οδηγει μηχανη εχει τασεις αυτοκτονιας σιγουρα.
2.Το κρανος σωζει και εχω δυο προσωπικα παραδειγματα μια σαν ντελιβερας και μια με το δικο μου που αν δεν φορουσα κρανος τωρα θα ημουν νεκρος.
3.Με το κρανος μπορει να οδηγησεις πιο καλα και πιο συγκεντρομενα γιατι δεν σε ενοχλουν μυγακια και τα λοιπα.
4.Παντως το καλοκαιρι αλλα και το χειμωνα εγω με το full face κρανος που εχω την παλευω πιο πολυ σε σχεση με χωρις κρανος,το καλοκαρι κατεβαζει την θερμοκρασια 5 βαθμους κελσιου σε σχεση με την εξωτερικη θερμοκραισια υπο σκιαν  βαλε και οτι γλυτωνω και την θερμοτητα απο ακτινοβολια τουλαχιστον με το δικο μου το SHARK Rsi.και το χειμωνα το κρυο.

neo24

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0

δυστυχως παιδια η κατασταση στους δρομους αντανακλα την παιδεια των Ελληνων..το απολυτο 0!!!
  ειναι τοσο απλο να δειχνουμε ο ενας στον αλλο λιγο εστω στοιχειωδη σεβασμο οταν κυκλοφορουμε στο δρομο..αλλα οχι..
  ο ιδιος που δε σεβεται τον συνανθρωπο του στο δρομο ειναι ο ιδιος που δε σεβεται και χτυπαει ισως τα παιδια του , τη γυναικα του, βρωμιζει το περιβαλλον κλπ..τιποτα ειμαστε για τον πουτσο!!

LARY13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Το κακό με τις μηχανές είναι ότι έχουν μεγάλη ανεκτικότητα από την τροχαία στις μαλακίες τους. Θεωρούν το δρόμο δικό τους και απαιτούν από τους γιώταχήδες να τους προσέχουν σε κάθε βλακεία που επιχειρούν. Το μόνο παράπτωμα που τους χρεώνουν είναι το κράνος άσχετα αν κάνουν ένα σωρό άλλα όπως σφήνες, επικίνδυνες προσπεράσεις, αναστροφές, παραβιάσεις απαγορεύσεων, οδήγηση στα πεζοδρόμια κ.α....

αν ειναι δυνατον να ακουγονται τετοια πραγματα, το αντιθετο συμβαινει

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
Πριν 2 χρόνια τον Ιούλιο φεύγω από το γραφείο στις 9 το βράδυ και ξεκινάω να γυρίσω σπίτι μέσω Θηβών ...
Ξύπνησα στις 12 σε ένα κρεβάτι στο τζάνειο αγκαλιά με το κράνος και τη μπαγκαζιέρα ... και μία ελαφριά διάσειση ...
Γιατί ένα αυτοκίνητο έστριψε δεξιά χωρίς να βγάλει φλας και στην προσπάθεια μου α τον αποφύγω βρήκα πεζοδρόμιο και άρχισα τις τούμπες
Αν το κεφάλι μου είχε τα χτυπήματα του κ΄ρανους δεν θα έγραφα εδώ τώρα ... αλλά αφού δεν έπαθα ζημιά στο διαολο τα παλιοσίδερα, καινούργιο κράνος και προσοχή στους ανεγκέφαλους

Σεβασμός ΄στον άλλον είναι ίσως μία λύση να μειωθούν τα ατυχήματα .. ίσως ...

αυτά...!!!
παλιο μηχανόβιε, του το γρατσούνισες το αυτοκίνητο του ανθρώπου; που πας; δεν βλέπεις μπροστά σου; ο κύριος μπορεί να μίλαγε στο κινητό του ή να είχε απορροφηθεί από το άσμα του ρέμου και να ξέχασε να βγάλει φλας.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Περιστατικό σήμερα το πρωί :

είμαι με τη μηχανή στη Θηβών ρεύμα προς Αθήνα στο φανάρι της Ιεράς Οδού περιμένοντας ανάψει πράσινο βλέπω όλη τη φάση.
Ενα αμάξι στρίβει δεξιά από Ιερά οδό στη Θηβών με κατεύθυνση προς Πειραιά και παραλίγο να πατήσει ένα πεζό 50ρι κοιλαρά ...
Ο τύπος τα παίρνει και αρχίζει να χώνει, Ρε μαλάκα δεν το βλέπεις το πράσινο ...(για τους πεζούς)
Ο οδηγός  παίρνει τα ηνία, άμα κατέβω και σου γαμίσω ρε μαλάκα κωλόχοντρε θα δεις ρε μαλακα...
Ο πεζός αρχίζει να τρέχει προς το αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα ανοίγει το τσαντάκι του και ψάχνει για κάτι ...

Ωραία σκέφτομαι εγώ, θα πέσουν πιστολιές πρωινιάτικα, άναψε ρε γαμημένο πράσινο να πάω για ύπνο ...

Ο πεζός βγαζει ένα μπρελόκ με κλειδιά από το τσαντάκι και φτάνει στην πόρτα του οδηγού την οποία σπρώχνει ώστε να μην μπορεί να ανοίξει και συνεχίζει να βρίζει ...
Ο οδηγός προσπαθεί να ανοίξει τη πόρτα για να βγει αλλά δεν τα καταφέρνει ...
Βγαίνει έξω ο συνοδηγός (πιτσιρικάς γύρω στα 20 τον έκοψα) και άρχίζει να τρέχει προς τον πεζό (είναι και 2 γυναίκες στο αμάξι, κάθονται πίσω)
Αρχίζουν τα σπρωξίδια ο πεζός με το συνοδηγό ενώ ταυτόχρονα βγαίνει έξω και ο οδηγός ...

Σκάει μύτη ένας περαστικός και μία γκόμενα άσχετη που προσπαθούν να τους χωρίσουν ...

Οδηγός συνοδηγός σπρώχνουν και βρίζουν και το πεζό και όποιον πλησιάζει για να τους χωρίσει ...
Ο πεζός έχει βρεθεί σε μειονεκτικη θέση και λέει τη μοναδική Ατάκα :

2 με 1 ρε ??? τα βάζετε 2 με 1 ???

Κάπου εκεί άναψε το πράσινο για μένα οπότε σταμάτησα να γελάω και την έκανα ...

ΥΓ. πρέπει σε κεντρικούς δρόμους να οριστούν διαιτητές ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχει αριθμητική ισσοροπία, ή ακόμα και να κανονίζεται μονομαχία 1 προς 1 ...

Ολο το σκηνικό έγινε επειδή ο Ελληνάρας πρέπει να βάλει τη λέξη "Μαλάκα" μέσα σε κάθε πρόταση που βγαίνει α΄πό το στομα του ...
Η έλλειψη παιδιάς, αγωγής, ανατροφής κλπ είναι ένα άλλο θέμα που σηκώνει ώρες συζήτησης ...

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παλιο μηχανόβιε, του το γρατσούνισες το αυτοκίνητο του ανθρώπου; που πας; δεν βλέπεις μπροστά σου; ο κύριος μπορεί να μίλαγε στο κινητό του ή να είχε απορροφηθεί από το άσμα του ρέμου και να ξέχασε να βγάλει φλας.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Οχι το αυτοκίνητο δεν το ακούμπησα ... δεν υπήρξε σωματική επαφή ... ότι έκανε ο καθένας το έκανε μόνος του ...  :jerking: :jerking: :jerking:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

είμαι με τη μηχανή στη Θηβών ρεύμα προς Αθήνα στο φανάρι της Ιεράς Οδού περιμένοντας ανάψει πράσινο βλέπω όλη τη φάση.
Ενα αμάξι στρίβει δεξιά από Ιερά οδό στη Θηβών με κατεύθυνση προς Πειραιά και παραλίγο να πατήσει ένα πεζό 50ρι κοιλαρά ...
Ο τύπος τα παίρνει και αρχίζει να χώνει, Ρε μαλάκα δεν το βλέπεις το πράσινο ...(για τους πεζούς)
Ο οδηγός  παίρνει τα ηνία, άμα κατέβω και σου γαμίσω ρε μαλάκα κωλόχοντρε θα δεις ρε μαλακα...
Ο πεζός αρχίζει να τρέχει προς το αυτοκίνητο ενώ ταυτόχρονα ανοίγει το τσαντάκι του και ψάχνει για κάτι ...

Ωραία σκέφτομαι εγώ, θα πέσουν πιστολιές πρωινιάτικα, άναψε ρε γαμημένο πράσινο να πάω για ύπνο ...

Ο πεζός βγαζει ένα μπρελόκ με κλειδιά από το τσαντάκι και φτάνει στην πόρτα του οδηγού την οποία σπρώχνει ώστε να μην μπορεί να ανοίξει και συνεχίζει να βρίζει ...
Βγαίνει έξω ο συνοδηγός (πιτσιρικάς γύρω στα 20 τον έκοψα) και άρχίζει να τρέχει προς τον πεζό (είναι και 2 γυναίκες στο αμάξι, κάθονται πίσω)
Αρχίζουν τα σπρωξίδια ο πεζός με το συνοδηγό ενώ ταυτόχρονα βγαίνει έξω και ο οδηγός ...

Σκάει μύτη ένας περαστικός και μία γκόμενα άσχετη που προσπαθούν να τους χωρίσουν ...

Οδηγός συνοδηγός σπρώχνουν και βρίζουν και το πεζό και όποιον πλησιάζει για να τους χωρίσει ...

ΥΓ. πρέπει σε κεντρικούς δρόμους να οριστούν διαιτητές ώστε σε τέτοιες περιπτώσεις να υπάρχει αριθμητική ισσοροπία, ή ακόμα και να κανονίζεται μονομαχία 1 προς 1 ...

Ολο το σκηνικό έγινε επειδή ο Ελληνάρας πρέπει να βάλει τη λέξη "Μαλάκα" μέσα σε κάθε πρόταση που βγαίνει α΄πό το στομα του ...
Η έλλειψη παιδιάς, αγωγής, ανατροφής κλπ είναι ένα άλλο θέμα που σηκώνει ώρες συζήτησης ...

Aυτη ειναι η ελλαδα μας φιλτατε,η χωρα της τεμπελιας,της ρεμουλας,της ξαπλας,του ξινισμενου μουνιου,της μαλακονοοτροπιας των γονεων,της απαιδευσιας,της ελλειψης κρισης,της δηθεν μαγκιας,της παπαριας και της λανθανουσας κατευθυνσης σχεδον προς ολα τα επιπεδα της κοινωνικης ζωης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Ο οδηγός  παίρνει τα ηνία, άμα κατέβω και σου γαμίσω ρε μαλάκα κωλόχοντρε θα δεις ρε μαλακα...

Ωραία αυτά που μας περιέγραψες και αστεία....
Μπορείς να μου πεις βεβαίως ποιός έκανε τη μαλακία;;;
Σε τέτοια αντίστοιχη περίπτωση ο οδηγός στην Γερμανία τώρα δεν θα είχε δίπλωμα........
Οταν κανείς δε σέβεται τίποτα πρέπει να τρώει πούτσα....
Οικονομική, διοικητική και όπου πρέπει και ποινική.

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

Σε λίγο θα μας πεις ότι έφταιγε ο ταλαίπωρος ο πεζός. Άμα ήταν 50άρης όπως λες, θα τα έχει δει αυτά ένα εκατομμύριο φορές, με ορισμένα μουνόπανα-οδηγούς. Καλά έκανε και τον είπε μαλάκα, αφού πέρασε με κόκκινο. Έπρεπε να του σπάσει και τα μούτρα του παλιόπουστα. Δεν υπάρχει άλλη λύση, μόνο με σφαλιάρες μπορεί να καταλάβουν κάποιοι μπινέδες-οδηγοί.

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
χαχαχαχα τι γαματο σου ετυχε ρε φιλε να εχεις μια καμερα εκει να το ανεβασεις στο youtybe ρε τους τζαμπα μαγκες που υπαρχουν

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ωραία αυτά που μας περιέγραψες και αστεία....
Μπορείς να μου πεις βεβαίως ποιός έκανε τη μαλακία;;;

Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να θυμιθώ αν στην Ιερά οδό το φανάρι για τα αυτοκίνητα πο στρίβοθν δεξιά είναιπορτοκαλί καιπράσινο για τους πεζούς ...
Θα το κοιτάξω σήμερα που θα γυρνάω σπίτι και θα σας πω αύριο ...

Το θέμα είναι ότι στροφή με το αυτοκίνητο δεν σημαίνει (βγάζω φλας) και στρίβω το τιμόνι ... κοιτάμε κιόλας και για κανα πεζό ήτε έχει διάβαση ήτε όχι ...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.444
Πόντοι
506
ΘΤο θέμα είναι ότι στροφή με το αυτοκίνητο δεν σημαίνει (βγάζω φλας) και στρίβω το τιμόνι ... κοιτάμε κιόλας και για κανα πεζό ήτε έχει διάβαση ήτε όχι ...
το "φλάς" είναι προειδοποίηση όχι υποχρέωση, το ότι βγάζουμε φλας δεν σημαίνει ότι στρίβουμε και όπιον πάρει ο χάρος, ρίχνουμε και μια ματιά στον καθρέπτη. Αλλά η λογική στη ελλάδα είναι `που πας δεν βλέπεις το φλας' όχι ρε μαλάκα δεν το είδα γιατί δεν είσαι μόνο εσύ σε αυτόν τον κωλόδρομο και όταν οδηγό παράληλα με εσένα με το όχημά μου τότε είναι που δεν το βλέπω, χώρια ότι το ανάβεις τελευταία στιγμή.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ακόμα και έτσι

γυναίκες

Συνημμένα

• phoca_thumb_l_womendriver00.jpg
    phoca_thumb_l_womendriver00.jpg
    35,1 KB · Εμφανίσεις: 14

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
το "φλάς" είναι προειδοποίηση όχι υποχρέωση, το ότι βγάζουμε φλας δεν σημαίνει ότι στρίβουμε και όπιον πάρει ο χάρος, ρίχνουμε και μια ματιά στον καθρέπτη. Αλλά η λογική στη ελλάδα είναι `που πας δεν βλέπεις το φλας' όχι ρε μαλάκα δεν το είδα γιατί δεν είσαι μόνο εσύ σε αυτόν τον κωλόδρομο και όταν οδηγό παράληλα με εσένα με το όχημά μου τότε είναι που δεν το βλέπω, χώρια ότι το ανάβεις τελευταία στιγμή.

το "φλάς" είναι προειδοποίηση όχι υποχρέωση, το ότι βγάζουμε φλας δεν σημαίνει ότι στρίβουμε
Για να στρίψουμε όμως πρέπει να έχουμε πρώτα βγάλει φλας ...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
προσοχη ρε μηχανοβιοι καλες οι μηχανες τις γουσταρουμε αλλα με προσοχη! ;)

[youtube=425,350]iQbUxeo6eWs&feature=related[/youtube]

Borg

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Πόσο έγραφε το κοντερ ?

Ωραίος ο βολτάκιας αλλά ...

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
κολλησε απο πισω!

[youtube=425,350]QfKsPqvwG-U&feature=related[/youtube]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σπάω το κεφάλι μου αλλά δεν μπορώ να θυμιθώ αν στην Ιερά οδό το φανάρι για τα αυτοκίνητα πο στρίβοθν δεξιά είναιπορτοκαλί καιπράσινο για τους πεζούς ...
Θα το κοιτάξω σήμερα που θα γυρνάω σπίτι και θα σας πω αύριο ...

Το θέμα είναι ότι στροφή με το αυτοκίνητο δεν σημαίνει (βγάζω φλας) και στρίβω το τιμόνι ... κοιτάμε κιόλας και για κανα πεζό ήτε έχει διάβαση ήτε όχι ...

Οσο και να το σπασεις το κεφάλι σου, ότι και να συμβαίνει με το φανάρι, στον ελληνικό ΚΟΚ έχει πάντα ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΠΕΖΟΣ.
Απλά πράγματα. Οταν οι ελληνες καταλάβουν ότι το αυτοκίνητο δεν είναι άρμα μάχηε και οι πεζοί δεν είναι στόχοι προς εξολόθρευση ίσως αλλάξουν τα πράγματα.....

Το μεγαλύτερο γέλιο με αυτή την κωλοφάρα είναι ότι όταν οδηγούν θεωρούν ότι οι πεζοί είναι αντικείμενα που εμποδίζουν την κυκλοφορία, όταν δε γίνονται πεζοί, θέλουν όλοι να τους προσέχουν με τιμές πρωθυπουργού.....
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom