Νέα

Οδηγίες αποφυγής βιασμού.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Έτυχε σε φίλη μου πριν 15 χρόνια και τραβήχτηκε με ψυχοθεραπείες και τα τοιαύτα για αρκετό καιρό.Ξέρετε τι της είπε ο ψυχίατρος???

Ο τρόπος για να τον ξενερώσεις και να φύγει είναι να δείξεις οτι τον γουστάρεις και τον θέλεις πολύ.Να του ορμήξεις κι εσύ και να του δώσεις με λίγα λόγια την εντύπωση οτι θα του κάτσεις.Ξενερώνουν απίστευτα με το θύμα τότε γιατί αυτό που τους καυλώνει λέει είναι η αντίσταση.Η απόλυτη ψυχραιμία της είπε είναι το μυστικό.Όπως επίσης το στυλακι "ναι μωρό μου έλα να πηδηχτούμε..ελπίζω όμως να μην σε κολλήσω aids μιας και είμαι και φορέας..."Εάν τα έκανε αυτά λέει ο doctor θα είχε αποφύγει τον βιασμό.

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια θα πω εγώ.Ποιά κοπέλα έχει την ψυχραιμία να αντιδράσει έτσι εκείνη την στιγμή?

Ένα spray αρκεί.Εγώ κρατάω και σουγιά πάντως.Δεν θα διστάσω να τον ξαντεριάσω

ψιλο-ρισκο η αποψη του ψυχίατρου.

κορωνα γραμματα ακουγεται....

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
σε αυτο φιλε εχεις αδικο.μπορει να ντυνετε η καθεμια οπως θελει.τους τρελους να μαζεψουν απο το δρομο πρεπει.
Τότε να κυκλοφορείς και εσύ με το εργαλείο έξω και όποια να είναι αγάμητη να στον ρουφάει. Ε ρε γλέντια.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Πρόσεχε εσύ  γιατί what you give is what you get! Καλύτερα το σπρέυ γιατί αλλιώς κινδυνεύεις και από άλλα...
ta οποια ειναι 100000000000000000000000000000000000φορες καλυτερα απο αυτο που απεφυγες.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
σε αυτο φιλε εχεις αδικο.μπορει να ντυνετε η καθεμια οπως θελει.τους τρελους να μαζεψουν απο το δρομο πρεπει.
Και για σου δείξω και τι εννοώ στη σελίδα της ΕΛ.ΑΣ. για τα κινητά λέει 1. Διατήρησε το κινητό σου τηλέφωνο αθέατο στην τσέπη σου ή την τσάντα σου όταν δεν το χρησιμοποιείς. δηλαδή στην περίπτωσή μας διατηρησε το μουνί σου μέσα στα ρούχα σου, 2. Μη χρησιμοποιείς το κινητό τηλέφωνό σου όταν βρίσκεσαι σε μέρη που δεν αισθάνεσαι ασφαλής δηλαδή διατήρησε το μουνί σου μέσα στα ρούχα σου εάν δεν αισθάνεσαι ασφάλεια πχ κυκλοφορείς 3.00 στην πλατεία βάθη. κλπ κλπ. Τώρα εάν οι γκόμενες και υποψήφια θύματα βιασμού κρύβουν το κινητό τους αλλά τα κάλη τους τα έχουν πεταμένα, τότε σκέφτοντε πιο πολύ το κινητό τος παρά τον εαυτό τους και την ασφάλειά του. Δυστυχώς πάντα τρελοί πάση φύσης θα υπάρχουν και μένει σε εμάς να αυτοπροστατευόμαστε.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Εγω πιστευω οτι το προβλημα των περισσοτερων γυναικων (που ξερω τουλαχιστον) σε σχεση με τη δυνατοτητα αποφυγης του βιασμου ειναι το εξης...
Απο τη στιγμη που υποστηριζεις οτι δε μπορεις να κουβαλησεις τη βαλιτσα σου πανω απο 50 μετρα και την κουβαλαει ο μαλακας, απο τη στιγμη που ο μαλακας σε παραλαμβανει και σε αφηνει με το αμαξι ακριβως εξω απο την πορτα του σπιτιου σου, απο τη στιγμη που η καθημερινη γυμναστικη σου ειναι η διαδρομη απο τον καναπε μεχρι το ψυγειο ή αααντε απο το γραφειο μεχρι τη σταση του λεωφορειου, απο τη στιγμη που τουλαχιστον στις μισες περιπτωσεις που θα βγεις εξω το βραδυ φορας "μοδατα" παπουτσια με τα οποια δε μπορεις να περπατησεις καλα καλα, οχι να τρεξεις, κλπ κλπ κλπ, πως περιμενεις να "αντισταθεις" στο βιαστη??? Δεν ειπα να εχουν πλατες και να δερνουν τους επιδοξους βιαστες (ασε που για να "δειρεις" δε χρειαζονται καν πλατες, αλλα αλλο αυτο), αλλα ειναι παρα πολυ ευκολοι στοχοι και τους φαινεται κιολας...

Στην τελικη τους φαινεται πιο λογικο να χαλανε 3 ωρες στην τουαλετα και στο δωματιο τους να "φτιαχνονται" (για να αρεσουν σε εμας τους μαλακες) απο το να χαλασουν 3 ωρες στο αικιντο (μην κοροιδεψει κανεις, ακομα και τυφλοι το κανουν...) ας πουμε... Οποτε προβλημα τους!

Υ.Γ:Οι προαναφερομενοι μαλακες ειναι αλλοι, οχι εγω :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom