Νέα

Οδηγίες αποφυγής βιασμού.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Πήραν συνέντευξη από μια ομάδα βιαστών που βρίσκονται στη φυλακή προκειμένου να μάθουμε ποια θεωρούν αυτοί πιθανά θύματα. Παραθέτουμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία:

1) Το πρώτο πράγμα που προσέχουν σε ένα πιθανό θύμα είναι το χτένισμα. Είναι πιο πιθανό να επιτεθούν σε μια γυναίκα με αλογοουρά, πλεξίδα ή κάποιο άλλο χτένισμα που τους δίνει τη δυνατότητα να τη χειριστούν καλύτερα. Είναι πιθανό επομένως να επιτεθούν σε γυναίκες με μακριά μαλλιά. Οι γυναίκες με κοντά μαλλιά δεν είναι συνηθισμένες λευκές.

2) Το δεύτερο που παρατηρούν είναι τα ρούχα. Παρατηρούν εάν οι γυναίκες φορούν ρούχα που αφαιρούνται εύκολα και γρήγορα. Επίσης επιτίθενται σε γυναίκες που μιλάνε στο κινητό ή που κάνουν άλλα πράγματα την ώρα που βαδίζουν: αυτό τους δείχνει ότι δεν είναι συγκεντρωμένες, άρα είναι χωρίς άμυνες και μπορούν να τους επιτεθούν εύκολα.

3) Οι ώρες της ημέρες που πιο συχνά επιτίθενται για βιασμό στις γυναίκες είναι μεταξύ 5.00 πμ και 8.30πμ και μετά τις 22.30 (το βράδυ)

4) Οι άντρες αυτοί επιτίθενται σε σημεία που να τους επιτρέπουν να μεταφέρουν τη γυναίκα εύκολα και γρήγορα σε άλλο σημείο όπου δεν θα ανησυχούν να τους πιάσουν. Εάν εσείς προσπαθήσετε να αμυνθείτε εκείνοι συνηθίζουν να προσπαθούν για περίπου 2 λεπτά: πιστεύουν ότι δεν αξίζει τον κόπο περισσότερο, είναι χάσιμο χρόνου.

5) Δήλωσαν επίσης ότι δεν επιτίθενται σε γυναίκες που κρατάνε ομπρέλα ή αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως όπλα από κάποια απόσταση (τα κλειδιά δεν τους φοβίζουν γιατί για να τα χρησιμοποιήσει το θύμα πρέπει να έρθει πολύ κοντά).

6) Εάν κάποιος σας ακολουθεί στον δρόμο, σε κάποια αυλή ή στο πάρκινγκ, ή αν συναντηθείτε με κάποιον ύποπτο στο ασανσέρ ή σε σκάλες, κοιτάξτε τον κατευθείαν στο πρόσωπο και ρωτήστε τον κάτι, του στυλ «Έχετε ώρα;«. Εάν είναι βιαστής, θα φοβηθεί μήπως αργότερα τον αναγνωρίσετε και θα χάσει το ενδιαφέρον του. Το θέμα είναι να τον πείσετε ότι δεν αξίζει τον κόπο να σας επιλέξει.

7) Εάν κάποιος εμφανιστεί από το πουθενά και σας αρπάξει, φωνάξτε! Η πλειοψηφία των ανδρών ομολόγησε ότι θα άφηνε μια γυναίκα που φωνάζει ή που δεν φοβάται να τσακωθεί μαζί του. Τέλος: συνήθως χτυπάνε ΕΥΚΟΛΕΣ ΛΕΥΚΕΣ. Εάν φωνάξετε, μπορεί να τον κρατήσετε σε απόσταση και είναι πιθανό να φύγει.

8) Να είστε πάντα σε εγρήγορση. Στην περίπτωση που θα αντιληφθείτε περίεργη συμπεριφορά μην την αγνοήσετε. Ακολουθείστε το ένστικτό σας. Είναι προτιμότερο να κάνετε λάθος και να είστε έτοιμες για όλα παρά να σας επιτεθεί κάποιος πραγματικά και να μην το καταλάβετε.

9) Σε οποιαδήποτε περίπτωση κινδύνου, στην περίπτωση που θα πρέπει να φωνάξετε, να φωνάζετε πάντα "ΦΩΤΙΑ! ΦΩΤΙΑ!" και θα ανταποκριθούν πολύ περισσότεροι άνθρωποι (από περιέργεια)

πηγη: [URL unfurl="true"]http://blogthea.gr/NextStep/eieiuieeu-eyiaoa/2676-iaecaeao-adhioeoaco-aeaoiio.html[/url]

πληροφοριες απο "βιαστες" για να εχετε το νου σας..... :huh: :huh: :huh:

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Πραγματικα πολυ καλο θεμα!!!Μπραβο Civil..Απορεια...Υπαρχει περιπτωση λετε περα απο φερμα που μπορει να κανουν καποιοι στο δρομο..Να βιασουν και αντρα?ολοι οι βιαστες τελικα ειναι straight? :huh:

kf

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
... και άν δέν πιάσουν όλα αυτά που αναφέρει ο CIVIL111 να θυμώμαστε τον χρυσό κανόνα:

Άν δέν μπορείς να αποφύγεις ένα βιασμό, απόλαυσε τον !

OP
OP
CIVIL111

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Πραγματικα πολυ καλο θεμα!!!Μπραβο Civil..Απορεια...Υπαρχει περιπτωση λετε περα απο φερμα που μπορει να κανουν καποιοι στο δρομο..Να βιασουν και αντρα?ολοι οι βιαστες τελικα ειναι straight? :huh:

βιαστες για αντρες μαλλον ειναι σπανιο φαινομενο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ναι. οι κωλομπαραδες βρισκουν χωρις να κουραζονται φιλε...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΣΚΑΤΑ!μιλαω παντα στο κινητο γ ασφαλεια κ μου λετε οτι σαυτες πανε?! :headbang:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.001
Πόντοι
22.785
Μ Μ Μ Μ Μ Ενδιαφερον θρεντακι :think: :think:
αν μασ αρεσι ο βιασμοσ;;;;;;;;;;;;;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
44.001
Πόντοι
22.785
ναι οκ..
απλα το θεωρουσα πολυ ασφαλες..
ξερεις.ακουει οτι μακουνε αρα δε θα με πειραξει.
γμτ...
φοβομουν που φοβομουν με αποτελειωσατε.
απολαυσι ινε ο βιασμος ......ακου με............

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΜΑΓΚΕς... :S

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ναι οκ..
απλα το θεωρουσα πολυ ασφαλες..
ξερεις.ακουει οτι μακουνε αρα δε θα με πειραξει.
γμτ...
φοβομουν που φοβομουν με αποτελειωσατε.
afoy ειμαστε μπαζα ρε εμεις δεν μας πλησιαζουν ουτε οιι βιαστες! :P :grin:

περα απο την πλακα ποσο φοβαμαι κι εγω καμμια φορα... >:(

Επισκέπτης
Έτυχε σε φίλη μου πριν 15 χρόνια και τραβήχτηκε με ψυχοθεραπείες και τα τοιαύτα για αρκετό καιρό.Ξέρετε τι της είπε ο ψυχίατρος???
Ο τρόπος για να τον ξενερώσεις και να φύγει είναι να δείξεις οτι τον γουστάρεις και τον θέλεις πολύ.Να του ορμήξεις κι εσύ και να του δώσεις με λίγα λόγια την εντύπωση οτι θα του κάτσεις.Ξενερώνουν απίστευτα με το θύμα τότε γιατί αυτό που τους καυλώνει λέει είναι η αντίσταση.Η απόλυτη ψυχραιμία της είπε είναι το μυστικό.Όπως επίσης το στυλακι "ναι μωρό μου έλα να πηδηχτούμε..ελπίζω όμως να μην σε κολλήσω aids μιας και είμαι και φορέας..."Εάν τα έκανε αυτά λέει ο doctor θα είχε αποφύγει τον βιασμό.

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια θα πω εγώ.Ποιά κοπέλα έχει την ψυχραιμία να αντιδράσει έτσι εκείνη την στιγμή?

Ένα spray αρκεί.Εγώ κρατάω και σουγιά πάντως.Δεν θα διστάσω να τον ξαντεριάσω

arcans40

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Έτυχε σε φίλη μου πριν 15 χρόνια και τραβήχτηκε με ψυχοθεραπείες και τα τοιαύτα για αρκετό καιρό.Ξέρετε τι της είπε ο ψυχίατρος???
Ο τρόπος για να τον ξενερώσεις και να φύγει είναι να δείξεις οτι τον γουστάρεις και τον θέλεις πολύ.Να του ορμήξεις κι εσύ και να του δώσεις με λίγα λόγια την εντύπωση οτι θα του κάτσεις.Ξενερώνουν απίστευτα με το θύμα τότε γιατί αυτό που τους καυλώνει λέει είναι η αντίσταση.Η απόλυτη ψυχραιμία της είπε είναι το μυστικό.Όπως επίσης το στυλακι "ναι μωρό μου έλα να πηδηχτούμε..ελπίζω όμως να μην σε κολλήσω aids μιας και είμαι και φορέας..."Εάν τα έκανε αυτά λέει ο doctor θα είχε αποφύγει τον βιασμό.

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια θα πω εγώ.Ποιά κοπέλα έχει την ψυχραιμία να αντιδράσει έτσι εκείνη την στιγμή?

Ένα spray αρκεί.Εγώ κρατάω και σουγιά πάντως.Δεν θα διστάσω να τον ξαντεριάσω
καλα μην τρελενεσε και πολυ.αν σου τυχη κατι τετοιο,ουτε που θα θυμηθεις οτι εχεις σουγια πανω σου.

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Το να ντύνεστε και να κυκλοφορείτε αντί να ειστε με τους κώλους τα βυζιά και τα μουνιά σας σε κοινή θέα, το σκεφτηκε καμιά σας  :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: Υπάρχουν και άρρωστοι έξω και άμα στους προκαλεις τι περιμένεις  :uglystupid:

arcans40

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Το να ντύνεστε και να κυκλοφορείτε αντί να ειστε με τους κώλους τα βυζιά και τα μουνιά σας σε κοινή θέα, το σκεφτηκε καμιά σας  :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :uglystupid: Υπάρχουν και άρρωστοι έξω και άμα στους προκαλεις τι περιμένεις  :uglystupid:
σε αυτο φιλε εχεις αδικο.μπορει να ντυνετε η καθεμια οπως θελει.τους τρελους να μαζεψουν απο το δρομο πρεπει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom