Νέα

Ο τύπος με την ελεφαντίαση στα αρχίδια που ''πνίγει'' τις γιαπωνέζες με σπέρμα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
σωστος τυπε !!! εγω στην προκειμενη περιπτωση εγινα ''πρασινος'' !!! δεν πειραζει ειμαι celtic στην σκωτια !!

Κι εγώ δε γαμιέται, τώρα μας βλέπουν οι αδελφούλες και βαράνε μαλακία πίσω απ'την οθόνη που γίναμε "πράσινοι"... (αλήθεια μένει για πάντα ή φεύγει? γιατί έτυχε και είδα μέλος εδώ που ξεπρασίνησε χθες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Τύπε πάντα στα ραντεβού θανάτου ένας γίνεται "πράσινος" στο τέλος και ο άλλος συνεχίζει να γράφει μαλακίες... Αρχίδια ραντεβού θανάτου γίνονται εδώ!!! Οι γαμιάδες συνήθως προκαλούν για ξύλο τις κακιές αδερφές ή τα φλώρια του αιώνα χωρίς να το ξέρουν και στο τέλος τρώνε οι γαμιάδες ban και οι αδερφούλες και τα φλώρια συνεχίζουν να γράφουν ανενόχλητες...(ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ) :grin: :grin: :grin:
Τυπε δεν παιζει,για να σε πρασινισουν πρεπει η να βρισεις μανες,οικογενειες,η να πεις κατι κακο για τον γαυρο  :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πω τυπε μην μου τους θυμιζεις,τα ειχα με μια πολωνεζα πριν χρονια και με ετρεχε συνεχεια σε μια εκλησια στην Μιχαηλ Βοδα.Πολυ φανατιλα οι καθολικοι δικε μου.
Αλλα και πολυ μουναρες οι πολωνεζες.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Πω τυπε μην μου τους θυμιζεις,τα ειχα με μια πολωνεζα πριν χρονια και με ετρεχε συνεχεια σε μια εκλησια στην Μιχαηλ Βοδα.Πολυ φανατιλα οι καθολικοι δικε μου.

ρε με τον πόνο μου παίζετε όλοι  ?  :grin:
και η δικιά σου ξανθιά ήταν ?  :-

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Τυπε δεν παιζει,για να σε πρασινισουν πρεπει η να βρισεις μανες,οικογενειες,η να πεις κατι κακο για τον γαυρο  :grin:

Ναι του έβρισα του συγκεκριμένου λακαμά και μάνα και οικογένεια. Λάθος ξελάθος το έκανα τώρα, μπορούσε κάλλιστα με τα στοιχεία που του έδωσα να ερχόταν να με τακτοποιήσει όμως. Είδα μέλος εδώ να ξε-πρασινίζει παρόλ'αυτά.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολυ πορωμενες με την θρησκεια οντως τυπε
δεν με ενθουσιαζουν τυπε

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Ναι του έβρισα του συγκεκριμένου λακαμά και μάνα και οικογένεια. Λάθος ξελάθος το έκανα τώρα, :cum:.
Ε, λάθος τύπε, δεν λέγονται αυτά. Μπορεί να ειμαστε σε μπουρδελοσάιτ αλλά σεβόμαστε το θεσμό της οικογένειας και εσενα σε κόβω πατριώτη-οικογενειάρχη (ή θες να γίνεις).

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
πολυ πορωμενες με την θρησκεια οντως τυπε
δεν με ενθουσιαζουν τυπε
Δικε μου οι πορωμενες με την  θρησκεια κανουν τα καλυτερα γαμησια,δεν βλεπεις την Λουκα που ειναι σαν μπακαλιαρος,
εχει εναν συζηγο ομως που ειναι κολημενος μαζι της και την στηριζει λεει,δεν την αφηνει για την πιο ομορφη γυναικα στον κοσμο. :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.828
Πόντοι
12.756
ΟΙ αδελφουλες κανουν ρεπορτ και τα καλα παιδια τρωνε πρασινη καρτα ...Και ο Κωστακης ηταν muted ....ρε που θα παει αυτη η κατασταση ? Επρεπε να τον ακουσετε τον πακιστανο τα ειχε πει σε αλλο θεμα για τα ζωδιακά

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.828
Πόντοι
12.756
Δικε μου οι πορωμενες με την  θρησκεια κανουν τα καλυτερα γαμησια,δεν βλεπεις την Λουκα που ειναι σαν μπακαλιαρος,
εχει εναν συζηγο ομως που ειναι κολημενος μαζι της και την στηριζει λεει,δεν την αφηνει για την πιο ομορφη γυναικα στον κοσμο. :grin:

ψηλε , πρεπει ο αντρας της να ειναι τυφλος , δεν εξηγείται αλλιως η δηλωση

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ε, λάθος τύπε, δεν λέγονται αυτά. Μπορεί να ειμαστε σε μπουρδελοσάιτ αλλά σεβόμαστε το θεσμό της οικογένειας και εσενα σε κόβω πατριώτη-οικογενειάρχη (ή θες να γίνεις).

Τύπε με εξόργιζε που δεν ερχόταν στο ραντεβού θανάτου... Θα έκανα τα πάντα για ένα ραντεβού θανάτου με τον Cthulhu666. :grin: :grin: :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.828
Πόντοι
12.756
Τύπε με εξόργιζε που δεν ερχόταν στο ραντεβού θανάτου... Θα έκανα τα πάντα για ένα ραντεβού θανάτου με τον Cthulhu666. :grin: :grin: :grin:

μηπως ειχε να πει να βαψει ριζα ρε ψηλε και δεν μπορουσε να ερθει ?

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
lime soda  το πρασινισμα φευγει μετα απο λιγο καιρο μου ειπε ο admin που τον ρωτησα ! εγω παρεπιπτοτος δεν εβρισα ουτε μανα ουτε αδελφη !!! ενα καλο πηγα να κανω και εφαγα πρασινισμα !!!  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom