Νέα

Ο τύπος με την ελεφαντίαση στα αρχίδια που ''πνίγει'' τις γιαπωνέζες με σπέρμα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
μηπως ειχε να πει να βαψει ριζα ρε ψηλε και δεν μπορουσε να ερθει ?

Δικαολογία για αποφυγή ραντεβού θανάτου: "Δεν έρχομαι σε ραντεβού θανάτου με τρολλ σαν εσένα!"

Τώρα κάποιος που σε καλεί σε ραντεβού δημόσια και σε κάνει ρόμπα, μέσω ΠΜ, δημοσιοποιεί φώτο του για να τον δεις, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ HANDICAP (+1 φίλος σου ακόμα μαζί στο ραντεβού του θανάτου)... Ε ΠΟΣΟ λουγκράρα πρέπει να είσαι για να τον αποκαλείς τρολλ, τύπε?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.828
Πόντοι
12.756
Δικαολογία για αποφυγή ραντεβού θανάτου: "Δεν έρχομαι σε ραντεβού θανάτου με τρολλ σαν εσένα!"

Τώρα κάποιος που σε καλεί σε ραντεβού δημόσια και σε κάνει ρόμπα, μέσω ΠΜ, δημοσιοποιεί φώτο του για να τον δεις, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ HANDICAP (+1 φίλος σου ακόμα μαζί στο ραντεβού του θανάτου)... Ε ΠΟΣΟ λουγκράρα πρέπει να είσαι για να τον αποκαλείς τρολλ, τύπε?

δεν προλαβαινουμε να τον βαλουμε και στην ψηφοφορία για την μεγαλυτερη κοτα του σιτε ρε ψηλε , να τον εχουμε στα υπ οψιν για την επομενη φορα

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
δεν προλαβαινουμε να τον βαλουμε και στην ψηφοφορία για την μεγαλυτερη κοτα του σιτε ρε ψηλε , να τον εχουμε στα υπ οψιν για την επομενη φορα

Βάλτε τον mr.κοτόπουλο 2013 την παλιοπίπα! :grin: :grin: :grin:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
εγω προκαλω επισημα και δημοσια μπροστα σε ολο το site τον τυπο που με εκανε report ! τον προκαλω σε ενα extreme rules match !

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εγω προκαλω επισημα και δημοσια μπροστα σε ολο το site τον τυπο που με εκανε report ! τον προκαλω σε ενα extreme rules match !
Παλικάρι μου, καλόν είναι να προσπαθήσεις να λειτουργείς λίγο πιό σοβαρά. Θες να αποδείξεις ότι μπορείς να με δείρεις; Μπράβο, κι εγώ το πιστεύω ότι μπορείς. Άφού σε ικανοποιεί αυτό... τι να πω....

Και βασικός κανόνας ηθικής είναι:
ΔΕΝ ΣΚΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Πώς καταφερατε τωρα να πρασινιστειτε σε ενα χυσοθρέντ, αδυνατω να κατανοησω και βαριεμαι να το ψαξω...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Παλικάρι μου, καλόν είναι να προσπαθήσεις να λειτουργείς λίγο πιό σοβαρά. Θες να αποδείξεις ότι μπορείς να με δείρεις; Μπράβο, κι εγώ το πιστεύω ότι μπορείς. Άφού σε ικανοποιεί αυτό... τι να πω....

Και βασικός κανόνας ηθικής είναι:
ΔΕΝ ΣΚΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ

Σωστό αυτό που λες treflejack αλλά εδώ μέσα είναι αδύνατον να μπορέσεις μέσα στην ελευθερία και το βήμα της ανωνυμίας 129.778 έως τώρα μελών να προβλέψεις τι θα πεις και τι θα σου πουν. Δεν νομίζω κανένας να θέλει να βρίσει ΝΕΚΡΟΥΣ εδώ μέσα ή έξω. 'Η μάλλον ΝΑΙ, υπάρχουν εις γνώση τους και άτομα που θα το κάνουν εκμεταλλευόμενα το γεγονός ότι από πίσω από μια οθόνη γαμάνε και τον Σταλλόνε τον ίδιο οι τύποι...  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Πώς καταφερατε τωρα να πρασινιστειτε σε ενα χυσοθρέντ, αδυνατω να κατανοησω και βαριεμαι να το ψαξω...

Έχουν 100 κλώνους ο καθένας μωρέ οι λούγκρες και είναι αδύνατον να ξεφύγεις, είναι σπείρες αγάμητων πούστηδων και αν τους μπεις στο μάτι διαδικτυακά τη γάμησες να'ούμε! :grin: :grin: :grin: :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Έχουν 100 κλώνους ο καθένας μωρέ οι λούγκρες και είναι αδύνατον να ξεφύγεις, είναι σπείρες αγάμητων πούστηδων και αν τους μπεις στο μάτι διαδικτυακά τη γάμησες να'ούμε! :grin: :grin: :grin: :grin:
Βρε αδελφέ μου, χωρις παρεξηγηση, πιστευεις οτι τωρα μου εξηγησες?
Υ.Γ. Πράγματι το πρασινακι φευγει μετα απο λιγο καιρο, ηρεμα ομως, γιατι υπηρξαν και περιπτωσεις στο παρελθον που εγινε κιτρινο ή κοκκινο...

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Βρε αδελφέ μου, χωρις παρεξηγηση, πιστευεις οτι τωρα μου εξηγησες?
Υ.Γ. Πράγματι το πρασινακι φευγει μετα απο λιγο καιρο, ηρεμα ομως, γιατι υπηρξαν και περιπτωσεις στο παρελθον που εγινε κιτρινο ή κοκκινο...

Πού διαφωνούμε ακριβώς τύπε μου? Ναι σου εξήγησα ή ίσως σου είπα την άποψή μου ότι τα ban πέφτουν σ όσους μιλήσουν άσχημα χωρίς να ληφθεί σοβαρά η πρόκληση που μπορεί να υπήρξε σε πρώτη φάση από μέρους εκείνου που την γλύτωσε... :sunglasses:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
γαμω το κερατο μου κανε λιγο κρατει.Εισαι μορφαρα και ειναι κριμα να χαθεις νωρις.Δωσε τοπο στην οργη η ενναλακτικα γραψε κοσμο στα παπαρια σου :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πού διαφωνούμε ακριβώς τύπε μου? Ναι σου εξήγησα ή ίσως σου είπα την άποψή μου ότι τα ban πέφτουν σ όσους μιλήσουν άσχημα χωρίς να ληφθεί σοβαρά η πρόκληση που μπορεί να υπήρξε σε πρώτη φάση από μέρους εκείνου που την γλύτωσε... :sunglasses:
Να κανεις χαβαλε και να μην τσακωνεσαι,ποιος ο λογος να αρπαχτεις με καποιον σε ενα ανωνυμο φορουμ;Και δεν χρειαζεται να βριζεις,αλλο η πλακιτσα
και αλλο το μπινελικι.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Συμφωνω με τον αμεσως απο κατω σου παντως, προσεξε λιγακι, γιατι μου φαινεσαι ωραιος τυπακος και θα δωσεις χρωμα εδω μεσα...Μην αυτοακυρωθεις. Παντα φιλικα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.828
Πόντοι
12.756
Συμφωνω με τον αμεσως απο κατω σου παντως, προσεξε λιγακι, γιατι μου φαινεσαι ωραιος τυπακος και θα δωσεις χρωμα εδω μεσα...Μην αυτοακυρωθεις. Παντα φιλικα.

Σοντα συμφωνω και εγω για το "χρωμα" που μπορεις να δωσεις εδω μεσα , αλλα και για αλλον ενα λογο ρε καυλιάρη , επειδη ξερεις ορθογραφια ρε μαγκα , καλυτερα να μεινεις εδω , μου εχουν βγει τα ματια να διαβαζω τον καθε μαλακα που δεν μπορει να γραψει ουτε το ονομα του.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Να κανεις χαβαλε και να μην τσακωνεσαι,ποιος ο λογος να αρπαχτεις με καποιον σε ενα ανωνυμο φορουμ;Και δεν χρειαζεται να βριζεις,αλλο η πλακιτσα
και αλλο το μπινελικι.
και εγω μια πλακιτσα πηγα να κανω και εφαγα ''χρωμα'' :-

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
21
Πόντοι
16
πολλοι καινουργιοι αγριεμενοι αποψε...  :grin:

Stories