Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.828
- Πόντοι
- 12.756
ειναι κατι σαν το εξανθημα τυπε :-
θελει κρυοπηξια απολυτε ?
ειναι κατι σαν το εξανθημα τυπε :-
μηπως ειχε να πει να βαψει ριζα ρε ψηλε και δεν μπορουσε να ερθει ?
Δικαολογία για αποφυγή ραντεβού θανάτου: "Δεν έρχομαι σε ραντεβού θανάτου με τρολλ σαν εσένα!"
Τώρα κάποιος που σε καλεί σε ραντεβού δημόσια και σε κάνει ρόμπα, μέσω ΠΜ, δημοσιοποιεί φώτο του για να τον δεις, ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ HANDICAP (+1 φίλος σου ακόμα μαζί στο ραντεβού του θανάτου)... Ε ΠΟΣΟ λουγκράρα πρέπει να είσαι για να τον αποκαλείς τρολλ, τύπε?
δεν προλαβαινουμε να τον βαλουμε και στην ψηφοφορία για την μεγαλυτερη κοτα του σιτε ρε ψηλε , να τον εχουμε στα υπ οψιν για την επομενη φορα
Παλικάρι μου, καλόν είναι να προσπαθήσεις να λειτουργείς λίγο πιό σοβαρά. Θες να αποδείξεις ότι μπορείς να με δείρεις; Μπράβο, κι εγώ το πιστεύω ότι μπορείς. Άφού σε ικανοποιεί αυτό... τι να πω....εγω προκαλω επισημα και δημοσια μπροστα σε ολο το site τον τυπο που με εκανε report ! τον προκαλω σε ενα extreme rules match !
αυτα ειναιτον προκαλω σε ενα extreme rules match !
Παλικάρι μου, καλόν είναι να προσπαθήσεις να λειτουργείς λίγο πιό σοβαρά. Θες να αποδείξεις ότι μπορείς να με δείρεις; Μπράβο, κι εγώ το πιστεύω ότι μπορείς. Άφού σε ικανοποιεί αυτό... τι να πω....
Και βασικός κανόνας ηθικής είναι:
ΔΕΝ ΣΚΥΛΕΥΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ
Πώς καταφερατε τωρα να πρασινιστειτε σε ενα χυσοθρέντ, αδυνατω να κατανοησω και βαριεμαι να το ψαξω...
Βρε αδελφέ μου, χωρις παρεξηγηση, πιστευεις οτι τωρα μου εξηγησες?Έχουν 100 κλώνους ο καθένας μωρέ οι λούγκρες και είναι αδύνατον να ξεφύγεις, είναι σπείρες αγάμητων πούστηδων και αν τους μπεις στο μάτι διαδικτυακά τη γάμησες να'ούμε!
Βρε αδελφέ μου, χωρις παρεξηγηση, πιστευεις οτι τωρα μου εξηγησες?
Υ.Γ. Πράγματι το πρασινακι φευγει μετα απο λιγο καιρο, ηρεμα ομως, γιατι υπηρξαν και περιπτωσεις στο παρελθον που εγινε κιτρινο ή κοκκινο...
Πώς καταφερατε τωρα να πρασινιστειτε σε ενα χυσοθρέντ, αδυνατω να κατανοησω και βαριεμαι να το ψαξω...
Να κανεις χαβαλε και να μην τσακωνεσαι,ποιος ο λογος να αρπαχτεις με καποιον σε ενα ανωνυμο φορουμ;Και δεν χρειαζεται να βριζεις,αλλο η πλακιτσαΠού διαφωνούμε ακριβώς τύπε μου? Ναι σου εξήγησα ή ίσως σου είπα την άποψή μου ότι τα ban πέφτουν σ όσους μιλήσουν άσχημα χωρίς να ληφθεί σοβαρά η πρόκληση που μπορεί να υπήρξε σε πρώτη φάση από μέρους εκείνου που την γλύτωσε...
Συμφωνω με τον αμεσως απο κατω σου παντως, προσεξε λιγακι, γιατι μου φαινεσαι ωραιος τυπακος και θα δωσεις χρωμα εδω μεσα...Μην αυτοακυρωθεις. Παντα φιλικα.Πού διαφωνούμε ακριβώς τύπε μου? Ναι σου εξήγησα ή ίσως σου είπα την άποψή μου ότι τα ban πέφτουν σ όσους μιλήσουν άσχημα χωρίς να ληφθεί σοβαρά η πρόκληση που μπορεί να υπήρξε σε πρώτη φάση από μέρους εκείνου που την γλύτωσε...
Συμφωνω με τον αμεσως απο κατω σου παντως, προσεξε λιγακι, γιατι μου φαινεσαι ωραιος τυπακος και θα δωσεις χρωμα εδω μεσα...Μην αυτοακυρωθεις. Παντα φιλικα.
και εγω μια πλακιτσα πηγα να κανω και εφαγα ''χρωμα'' :-Να κανεις χαβαλε και να μην τσακωνεσαι,ποιος ο λογος να αρπαχτεις με καποιον σε ενα ανωνυμο φορουμ;Και δεν χρειαζεται να βριζεις,αλλο η πλακιτσα
και αλλο το μπινελικι.
και εγω μια πλακιτσα πηγα να κανω και εφαγα ''χρωμα'' :-