Νέα

Ο τύπος με την ελεφαντίαση στα αρχίδια που ''πνίγει'' τις γιαπωνέζες με σπέρμα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
σωστος εισαι.Μεγαλωσα ομως και θελω αυτην την ησυχια.40ριζω :grin:

Κάθε περιοχή ακόμα και το Πακοκέντρο της Αθήνας αναδύει μια όμορφη μυρωδιά που μας τραβάει ασταμάτητα πάνω της...

Επισκέπτης
Τύπε με εξόργιζε που δεν ερχόταν στο ραντεβού θανάτου... Θα έκανα τα πάντα για ένα ραντεβού θανάτου με τον Cthulhu666. :grin: :grin: :grin:
τυπε εχεις εμμονες και βλεπεις φαντασματα!!! :uglystupid:
Το μονο που σε εξοργισε ειναι οτι σε ξεμπροστιασα και δεν μπορουσες να απαντησεις...
εγω τυπε στο νετ δεν μπαινω με σκοπο να κλεισω ραντεβου με απλυτα τρολ, ουτε καν για να τσακωθω διαδυκτιακα απλα θετω τα επιχειρηματα μου. Εσυ πονεσες γιατι δεν σε αφησα να παιξεις την μπαλιτσα που ειχες στο μυαλο σου, εχασες τον ελεγχο
και μετα τρεχεις απο θρεντ σε θρεντ και κλαιγεσαι για το κακο που επαθες... :jerking:
Οσο για το "αδερφη" που με αποκαλεις θα σου προτεινα με τα γουστα που εχεις να εισαι πιο προσεκτικος... :tooth:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
τυπε εχεις εμμονες και βλεπεις φαντασματα!!! :uglystupid:
Το μονο που σε εξοργισε ειναι οτι σε ξεμπροστιασα και δεν μπορουσες να απαντησεις...
εγω τυπε στο νετ δεν μπαινω με σκοπο να κλεισω ραντεβου με απλυτα τρολ, ουτε καν για να τσακωθω διαδυκτιακα απλα θετω τα επιχειρηματα μου. Εσυ πονεσες γιατι δεν σε αφησα να παιξεις την μπαλιτσα που ειχες στο μυαλο σου, εχασες τον ελεγχο
και μετα τρεχεις απο θρεντ σε θρεντ και κλαιγεσαι για το κακο που επαθες... :jerking:
Οσο για το "αδερφη" που με αποκαλεις θα σου προτεινα με τα γουστα που εχεις να εισαι πιο προσεκτικος... :tooth:

Βρε μαλάκα γιατί δεν έρχεσαι τότε έξω να συζητήσουμε για τα γούστα μας? Παλιογαμιόλα. Σου είπα που και πώς θα με βρεις. Σου έδειξα και ποιος είμαι! Σήμερα έκανα μπάνιο, το άπλυτα τρολ τι μαλακια είναι? Αν είσαι ΠΙΟ άντρας από εμένα ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ... :thefinge: :thefinge: :thefinge:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Βρε μαλάκα γιατί δεν έρχεσαι τότε έξω να συζητήσουμε για τα γούστα μας? Παλιογαμιόλα. Σου είπα που και πώς θα με βρεις. Σου έδειξα και ποιος είμαι! Σήμερα έκανα μπάνιο, το άπλυτα τρολ τι μαλακια είναι? Αν είσαι ΠΙΟ άντρας από εμένα ΔΩΣΕ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΣ ΤΩΡΑ... :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Ολο στην μανουρα για ξυλο εισαι ρε φιλε!!Κουλαρε λιγακι!!! :dancing:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ολο στην μανουρα για ξυλο εισαι ρε φιλε!!Κουλαρε λιγακι!!! :dancing:

Τύπε αν παρατηρήσεις από τους τόσους που μιλάνε εδώ με 1-2 εφταμαλάκες τα έχω συνέχεια. Cool είμαι, μόλις ήπια και τον τριπλό Εspresso μου τύπε.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
να ξερεις παντως οτι στα ραντεβου θανατου δεν ειναι ολοι σωστοι.Εγω μια φορα πηγα σε τετοιο ραντεβου και το πουστακι εφερε αλλους 3.Εγινα ασηκωτος.Καλοκαιρακι και ο ενας μουλος φοραγε τσοκαρα και με κοπαναγε με αυτα :grin: :grin:

απο τον λιλα τις εφαγες ρε μαλακα;;;;

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
τους έχει μείνει η παράδοση από το παρελθόν των πιξελς και αυτοί είναι κολλημένοι με παραδόσεις γενικά .

Mονιμη απορια. Αφου γυριζουν τσοντες με το κιλο, τι ακριβως λογοκρινουν?  :rolleyes:
Η δειχνεις τα παντα ή δεν δειχνεις τιποτα. Ποτε δεν καταλαβα τους Ιαπωνες γενικως. Respect γι αυτο βεβαιως αλλα η απορια παραμενει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom