Νέα

Ο τύπος με την ελεφαντίαση στα αρχίδια που ''πνίγει'' τις γιαπωνέζες με σπέρμα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Συμφωνω με τον αμεσως απο κατω σου παντως, προσεξε λιγακι, γιατι μου φαινεσαι ωραιος τυπακος και θα δωσεις χρωμα εδω μεσα...Μην αυτοακυρωθεις. Παντα φιλικα.

thanks τύπε, καλώς ή κακώς everybody has his flaws...ΔΕΝ μπήκα για να βρίσω κανέναν, δεν είμαι τρελός τύπε, οξύθυμος είμαι... Και δεν μπινελικώνω όταν μιλάω σε μια συζήτηση με επιχειρήματα, μπέσα.

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Σοντα συμφωνω και εγω για το "χρωμα" που μπορεις να δωσεις εδω μεσα , αλλα και για αλλον ενα λογο ρε καυλιάρη , επειδη ξερεις ορθογραφια ρε μαγκα , καλυτερα να μεινεις εδω , μου εχουν βγει τα ματια να διαβαζω τον καθε μαλακα που δεν μπορει να γραψει ουτε το ονομα του.

Ήμουν συνέχεια με άριστα τύπε στην ορθογραφία. Θα σου πω και ότι συνέχεια διαβάζω το ελληνικό λεξικό συχνά πυκνά και μαθαίνω συνέχεια λέξεις και ορθογραφία, από ενδιαφέρον για την Ελληνική γλώσσα και γραφή...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
να ξερεις παντως οτι στα ραντεβου θανατου δεν ειναι ολοι σωστοι.Εγω μια φορα πηγα σε τετοιο ραντεβου και το πουστακι εφερε αλλους 3.Εγινα ασηκωτος.Καλοκαιρακι και ο ενας μουλος φοραγε τσοκαρα και με κοπαναγε με αυτα :grin: :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
να ξερεις παντως οτι στα ραντεβου θανατου δεν ειναι ολοι σωστοι.Εγω μια φορα πηγα σε τετοιο ραντεβου και το πουστακι εφερε αλλους 3.Εγινα ασηκωτος.Καλοκαιρακι και ο ενας μουλος φοραγε τσοκαρα και με κοπαναγε με αυτα :grin: :grin:
Εσυ ρε που μου χαλασες το τσοκαρο;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πηγαν να πλακωθουν και φορουσαν τσοκαρα τυπε? :S

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6

Έδωσα καλοκαίρι του 2006, εξοδούχος ραντεβού με έναν Αλβανό από το zoo στο chatroom ένα τέτοιο τύπε... Για κακή του τύχη.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Έδωσα καλοκαίρι του 2006, εξοδούχος ραντεβού με έναν Αλβανό από το zoo στο chatroom ένα τέτοιο τύπε... Για κακή του τύχη.
και με αλμπανια εχει παιχτει φαση.Καλλιθεα.Αλλα ειμασταν πολλοι εμεις αλλα και αυτοι.Για κακη τους τυχη ομως που λες και εσυ εμεις ειχαμε μαζι μας και Ρωσσοποντιους :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
και με αλμπανια εχει παιχτει φαση.Καλλιθεα.Αλλα ειμασταν πολλοι εμεις αλλα και αυτοι.Για κακη τους τυχη ομως που λες και εσυ εμεις ειχαμε μαζι μας και Ρωσσοποντιους :grin:

Καλλιθεώτης τύπε? Την αγαπώ πολύ από μικρός αυτήν την γειτονιά. Πάω με μερικούς φίλους πότε πότε για ραντεβού θανάτου στην Δαβάκη στην Divers, τρώμε κότσια και λουκάνικα μέχρι θανάτου τύπε... χαχαχα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Καλλιθεώτης τύπε? Την αγαπώ πολύ από μικρός αυτήν την γειτονιά. Πάω με μερικούς φίλους πότε πότε για ραντεβού θανάτου στην Δαβάκη στην Divers, τρώμε κότσια και λουκάνικα μέχρι θανάτου τύπε... χαχαχα
πολλα χρονια εμενα εκει.Εποχες cosmopolitan.Θρυλικη καφετερια.Πεσιμο μπατσων μεσα με τα οπλα,ντρακια καργα,ξυλικια στην πλατεια,Αγια Ελεουσα μετα,Τραστ για ποτο διπλα στου καραγιαννιδη το μπουρδελο που σκοτωσανε τον τυπο. :grin: :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
πολλα χρονια εμενα εκει.Εποχες cosmopolitan.Θρυλικη καφετερια.Πεσιμο μπατσων μεσα με τα οπλα,ντρακια καργα,ξυλικια στην πλατεια,Αγια Ελεουσα μετα,Τραστ για ποτο διπλα στου καραγιαννιδη το μπουρδελο που σκοτωσανε τον τυπο. :grin: :grin:

Αγία Ελεούσα τύπε... ωραίες εποχές, και σήμερα όμορφα είναι. Πέρασα χθες το απόγευμα...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Αγία Ελεούσα τύπε... ωραίες εποχές, και σήμερα όμορφα είναι. Πέρασα χθες το απόγευμα...
εχω να παω καποια χρονια πλεον.Μετακομισα,χαθηκα και με τα αλανια,αλλοι πεθανανε.Γαμησε τα

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Βορεια εχω παει πλεον.

Βόρεια και πολύ Νότια=ποιότητα ζωής τύπε, αλλά έλλειψη cult-ίλας και μερικών δραστηριοτήτων όπως εκείνες που προανέφερες που δεν θα τις βρεις εκεί τύπε...

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
Βόρεια και πολύ Νότια=ποιότητα ζωής τύπε, αλλά έλλειψη cult-ίλας και μερικών δραστηριοτήτων όπως εκείνες που προανέφερες που δεν θα τις βρεις εκεί τύπε...
σωστος εισαι.Μεγαλωσα ομως και θελω αυτην την ησυχια.40ριζω :grin:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
πηγαν να πλακωθουν και φορουσαν τσοκαρα τυπε? :S
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω ξερω ενα τυπο που φοραγε τακουνια και ερχονταν μαζι μου στις πιατσες με τις μαυρες και ολα τα μαυρακια πεθεναν στα γελια που το βλεπανε να φορα τακουνια.....  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom