Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
τα πιστευεις αυτα που λες?
δεν εχει και πολυ αδικο
Κάπως έτσι πρέπει να σκεφτόντουσαν Ο Λουδοβίκος ΙΣΤ΄ και η Μαρία Αντουανέτα, πριν τους αποκεφαλίσουν. Κι ότι ο Λουδοβίκος Κάρολος θα τους διαδεχόταν στο θρόνο
σιγα μην ξεσηκωθουν οι ευρωπεοι
χρυση αυγη ψηφιζεις ετσι?
Το διαδίκτυο ενημερώνει. όταν ξεπεραστεί το κρίσιμο σημείο πλήθους ενημερωμένων ανθρώπων και σπάσει ο υδατοφράκτης, τα νερά θα πάνε όπου τους αρέσει. Κι αλίμονο σε όποιον βρεθεί μπροστά τους
.μακαρι να εχουμε τζιχαντ και στην ελλαδα να τις φορεσουμε μαντιλες ο μονος τροποσ να γλιτωσουμε απο τις ελλεεινιδες χωρις μαντιλες να κυκλοφορουν μονο οι ανατολικες και χωρις ρουχα επισης
Δεν ειναι φεμινιστρια.Τρελη ειναι.Βγήκα χθες βράδι με συνάδερφο, καριερίστρια και φεμινίστρια, για ένα χαλαρό ποτάκι μετά τη δουλειά. Αρχίσαμε να συζητάμε για ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα σε μουσουλμανικές χώρες. Μου έλεγε πως σε κάποιες εξ'αυτών έπρεπε να φοράει μαντίλες και τσουβάλια, για να μη φαίνεται ούτε εκατοστό δέρματος.
Παρόλα αυτά της άρεσε λέει, δεν είναι και τόσο κακή αυτή η φάση λέει, το συνηθίζεις λέει, μάλιστα όταν επέστρεψε στην Ευρώπη της έλειπε, λέει, η μαντίλα και τα τσουβάλια. Α και οι άνδρες εκεί, λέει, είναι τόσο ευγενικοί.
Άβυσσος η ψυχή της γυναίκας...
Aπλως η συγκεκριμενη ειναι ψυχασθενηςΒγήκα χθες βράδι με συνάδερφο, καριερίστρια και φεμινίστρια, για ένα χαλαρό ποτάκι μετά τη δουλειά. Αρχίσαμε να συζητάμε για ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα σε μουσουλμανικές χώρες. Μου έλεγε πως σε κάποιες εξ'αυτών έπρεπε να φοράει μαντίλες και τσουβάλια, για να μη φαίνεται ούτε εκατοστό δέρματος.
Παρόλα αυτά της άρεσε λέει, δεν είναι και τόσο κακή αυτή η φάση λέει, το συνηθίζεις λέει, μάλιστα όταν επέστρεψε στην Ευρώπη της έλειπε, λέει, η μαντίλα και τα τσουβάλια. Α και οι άνδρες εκεί, λέει, είναι τόσο ευγενικοί.
Δεν ειναι φεμινιστρια.Τρελη ειναι.
Μπορει επισης κατα βαθος να γουσταρει και το ξυλικι αλλα ακομη δεν το ξερει...
Μπορεί να τηςα έκανε δώρο ακριβό ρολόϊ κάποιος
πλούσιος γιαχαμπίμπης
Δεν ειναι φεμινιστρια.Τρελη ειναι.
Aπλως η συγκεκριμενη ειναι ψυχασθενης
Κοπρια σκετηΒγήκα χθες βράδι με συνάδερφο, καριερίστρια και φεμινίστρια, για ένα χαλαρό ποτάκι μετά τη δουλειά. Αρχίσαμε να συζητάμε για ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα σε μουσουλμανικές χώρες. Μου έλεγε πως σε κάποιες εξ'αυτών έπρεπε να φοράει μαντίλες και τσουβάλια, για να μη φαίνεται ούτε εκατοστό δέρματος.
Kαι η Ουκρανη τρελη ειναιTύποι δεν είναι μόνο αυτή όμως, αυτό είναι το θέμα. Βλέπω πολύ συχνά τέτοια μοτίβα και απορώ. Κοπέλες μορφωμένες, χειραφετημένες, κτλ κτλ.
Τις προάλλες μια τύπισσα (Ουκρανή παντρεμένη με Μαροκινό) προσπαθούσε να πείσει τη γυναίκα μου για τα θετικά του ισλάμ, πως η μαντίλα εξασφαλίζει το σεβασμό, τα μουσλίμια είναι πραγματικοί άνδρες, σεβονται τις γυναίκες, τις φροντίζουν, και διάφορα τετοια...
Βγήκα χθες βράδι με συνάδερφο, καριερίστρια και φεμινίστρια, για ένα χαλαρό ποτάκι μετά τη δουλειά. Αρχίσαμε να συζητάμε για ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα σε μουσουλμανικές χώρες. Μου έλεγε πως σε κάποιες εξ'αυτών έπρεπε να φοράει μαντίλες και τσουβάλια, για να μη φαίνεται ούτε εκατοστό δέρματος.
Απλως ο Μαροκινος της εχει κανει τον κωλο σουρωτηρι γιαυτο λεει αυτες τις μαλακιες.Tύποι δεν είναι μόνο αυτή όμως, αυτό είναι το θέμα. Βλέπω πολύ συχνά τέτοια μοτίβα και απορώ. Κοπέλες μορφωμένες, χειραφετημένες, κτλ κτλ.
Τις προάλλες μια τύπισσα (Ουκρανή παντρεμένη με Μαροκινό) προσπαθούσε να πείσει τη γυναίκα μου για τα θετικά του ισλάμ, πως η μαντίλα εξασφαλίζει το σεβασμό, τα μουσλίμια είναι πραγματικοί άνδρες, σεβονται τις γυναίκες, τις φροντίζουν, και διάφορα τετοια...
Με το καλό λοιπόν να ασπαστεί το ισλάμ,να παντρευτεί κανα Μοχάμεντ και να φύγει απο'δώ.Μια μαλακισμένη λιγότερη.
Βγήκα χθες βράδι με συνάδερφο, καριερίστρια και φεμινίστρια, για ένα χαλαρό ποτάκι μετά τη δουλειά. Αρχίσαμε να συζητάμε για ένα ταξίδι που έκανε πρόσφατα σε μουσουλμανικές χώρες. Μου έλεγε πως σε κάποιες εξ'αυτών έπρεπε να φοράει μαντίλες και τσουβάλια, για να μη φαίνεται ούτε εκατοστό δέρματος.