Νέα

Ο τύπος με την ελεφαντίαση στα αρχίδια που ''πνίγει'' τις γιαπωνέζες με σπέρμα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
Ας είμαστε ρεαλιστές κύριοι, κανείς δεν μπορεί να βεβαιώσει αν είναι real ή fake 100% και με βεβαιότητα. 1ον)με τόσα pixel και χωρίς να βλέπει κάποιος αν υπάρχει συσκευή και όχι αληθινό πέος και 2ον)επειδή οι γνώσεις της παθολογίας του ανθρώπινου σώματος είναι περιορισμένες σε τέτοιες περιπτώσεις... :grin: :grin: :grin:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
να και ενας αλλος τυπος με τα ιδια κατορθωματα !!!
:cum:
[xhamster]
]

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Εγώ απλώς προσφέρθηκα να τον βοηθήσω, αφού θέλει να πάει να βρει τη μάνα μου και την αδελφή μου.
σταματαω εδω την διαμαχη επειδη καποιες κοτουλες προσβληθηκαν και κανουν report !!!

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
σταματαω εδω την διαμαχη επειδη καποιες κοτουλες προσβληθηκαν και κανουν report !!!
αυτος που μου επιτηθετε τωρα.θα τον στειλω πακετο στην ιαπωνια να τον χυσει ο τυπος με την ελεφαντιαση σαν ενδειξη τιμωριας για το warning που ελαβα !!  :grin:

Lime Soda

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
6
Πόντοι
6
τυπε θα κανονισεις κανα ραντεβουδακι θανατου με τον τυπο?πως το κοβεις? :rockon:

Τύπε πάντα στα ραντεβού θανάτου ένας γίνεται "πράσινος" στο τέλος και ο άλλος συνεχίζει να γράφει μαλακίες... Αρχίδια ραντεβού θανάτου γίνονται εδώ!!! Οι γαμιάδες συνήθως προκαλούν για ξύλο τις κακιές αδερφές ή τα φλώρια του αιώνα χωρίς να το ξέρουν και στο τέλος τρώνε οι γαμιάδες ban και οι αδερφούλες και τα φλώρια συνεχίζουν να γράφουν ανενόχλητες...(ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ) :grin: :grin: :grin:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Τύπε πάντα στα ραντεβού θανάτου ένας γίνεται "πράσινος" στο τέλος και ο άλλος συνεχίζει να γράφει μαλακίες... Αρχίδια ραντεβού θανάτου γίνονται εδώ!!! Οι γαμιάδες συνήθως προκαλούν για ξύλο τις κακιές αδερφές ή τα φλώρια του αιώνα χωρίς να το ξέρουν και στο τέλος τρώνε οι γαμιάδες ban και οι αδερφούλες και τα φλώρια συνεχίζουν να γράφουν ανενόχλητες...(ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ) :grin: :grin: :grin:
σωστος τυπε !!! εγω στην προκειμενη περιπτωση εγινα ''πρασινος'' !!! δεν πειραζει ειμαι celtic στην σκωτια !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom