Νέα

Ο τύπος με την ελεφαντίαση στα αρχίδια που ''πνίγει'' τις γιαπωνέζες με σπέρμα !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stevegr(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 150
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

chrisnmm96

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
779
Πόντοι
80
Αυτο δεν ειναι πουλι ειναι μανικα :grin:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ελα ρε stevegr και σε περιμενα ρε ψηλε  :rockon: :rockon:

τι τεχνη ρε τυπε ανεβασες !! τι κορμακια ειναι αυτα τα γιαπωνεζακια , τα επνιξε ο αλλος στο χυσι , τα αρχιδια του ηταν πιο μεγαλα απο τα βυζια τους

Κιτρινος πυρετος με επιασε ρε τυπε .

respect για τα γιαπωνεζακια

Οσο για το mosaic , ρε πουστη μου αυτοι οι γιαπωνεζοι ειναι οι πιο ανωμαλοι ανθρωποι στο κοσμο το mosaic πιστευουν οτι τους κανει formal ??

Πρεπει να φυγω μεταναστης στην Ιαπωνια , δεν παει αλλο..
xaxaxax  :2funny: για εσενα τα ανεβασα τυπε !!!  :rockon: ηξερα οτι περιμενες και σου ειχα υποσχεθει οτι θα ανοιγα thread ! δεν πιστευω να αργησα !!! :P

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.820
Πόντοι
12.756
xaxaxax  :2funny: για εσενα τα ανεβασα τυπε !!!  :rockon: ηξερα οτι περιμενες και σου ειχα υποσχεθει οτι θα ανοιγα thread ! δεν πιστευω να αργησα !!! :P

Εισαι Κυριος ρε τυπε , σαν ελβετικο ρολοι μετραγα τις ωρες απο εχθες !!!

respect για το upload..

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.820
Πόντοι
12.756
Αυτο δεν ειναι πουλι ειναι μανικα :grin:

Αυτα να τα βλεπει ο Δενδιας μπας και τον παρει στην πυροπροστασια και σωσει κανενα δασος , γιατι μας βλεπω να βαζουμε το τελευταιο δεντρο που θα μεινει στο μουσειο.

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
ελα ρε stevegr και σε περιμενα ρε ψηλε  :rockon: :rockon:

τι τεχνη ρε τυπε ανεβασες !! τι κορμακια ειναι αυτα τα γιαπωνεζακια , τα επνιξε ο αλλος στο χυσι , τα αρχιδια του ηταν πιο μεγαλα απο τα βυζια τους

Κιτρινος πυρετος με επιασε ρε τυπε .

respect για τα γιαπωνεζακια

Οσο για το mosaic , ρε πουστη μου αυτοι οι γιαπωνεζοι ειναι οι πιο ανωμαλοι ανθρωποι στο κοσμο το mosaic πιστευουν οτι τους κανει formal ??

Πρεπει να φυγω μεταναστης στην Ιαπωνια , δεν παει αλλο..
να ξερες φιλε πως γλυκοκοιταζω καποια ωραια κινεζακια που δουλευουν στα ρουχα μερικες φορες   :cum:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.820
Πόντοι
12.756
να ξερες φιλε πως γλυκοκοιταζω καποια ωραια κινεζακια που δουλευουν στα ρουχα μερικες φορες   :cum:

τυπε εχω παρει Κινεζακι απο τα ρουχα που λες και δεν λενε και πολλα , μπορει να ειναι κοντα κινεζες γιαπωνεζες αλλα οι πουτανες οι γιαπωνεζες ειναι ανωμαλιαρες και ξεκωλα στο γαμησι , μου το ειχε πει και η Κινεζα να φανταστεις .

Made in Japan τελος !!

Κατσε να μπει και ο απολυτος που ειναι ειδικος στην κιτρινη σαρκα  να κανει την διαγνωση

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
να υπηρχε και γυναικα να χυνει ετσι...  :smitten:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
77.820
Πόντοι
12.756
αυτό σκεφτόμουνα και εγώ τώρα και μου πήγε λίγο το μυαλό στην cytherea αλλά ντάξει προφανώς δεν υπάρχει σύγκριση..

τι συγκριση να παιξει Κοτσο , εδω ο τυπος εχει ανοιξει το βυτιο με τα χυσια και ποτιζει το χορταρι στο ΟΑΚΑ ..Ετσι και χυσει στην θαλασσα θα κανει σταμπα σαν πετρελαιοκηλίδα.

Επισκέπτης
άκυρο αλλά έπαιζε ένα ωραίο μουνί στο σκάι παρουσιάστρια πριν λίγο και βάλανε εναν κωλόγερο παλι

Επισκέπτης
πωπω μούναρος απίστευτος !! βάλτε σκαι ασαππππ !!

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
τι συγκριση να παιξει Κοτσο , εδω ο τυπος εχει ανοιξει το βυτιο με τα χυσια και ποτιζει το χορταρι στο ΟΑΚΑ ..Ετσι και χυσει στην θαλασσα θα κανει σταμπα σαν πετρελαιοκηλίδα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Θα άξιζε τον κόπο αν κάποιος από δω μέσα έχει φίλο/γνωστό γιατρό ουρολόγο να του δείξει κάποιο βίντεο και να τον ρωτήσει γνώμη.

Είναι εντυπωσιακά, και μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:

1) Να είναι fake κινηματογραφικά. Πλαστικά αρχίδια, κρυμμένα σωληνάκια που βγάζουν το "σπέρμα", τέτοια. Δίνω τις περισσότερες πιθανότητες σε κάτι τέτοιο.

2) Να έχει "αυξήσει" τα γεννητικά του με φάρμακα ο τύπος. Αλλά και πάλι, η ποσότης σπέρματος καθορίζεται απ' τον προστάτη, όχι απ' τ' αρχίδια. Ο προστάτης βγάζει το προστατικό υγρό, τ' αρχίδια βγάζουν μόνο σπερματοζωάρια (αν θυμάμαι καλά). Να έχει αυξήσει και τον προστάτη? Αυτά τα δυο αναμιγνύονται και βγαίνουν ως σπέρμα.

3) Για φυσιολογικό (εκ γενετής έτσι) δεν τον κόβω.

Δυστυχώς εγώ δεν έχω φίλο ουρολόγο.

foxxx

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
8
Like
120
Πόντοι
16
ο τυπος στα βιντεο μου μοιαζει για fake (η σταση την στιγμη της εκσπερματωσης κ.α.) ομως υπαρχουν 2 δοσεις αληθειας 1ον η ελεφαντιαση ορχεων παρουσιαζεται πιο συχνα σε χωρες της αφρικης και ασιας, 2ον σε τετοιες καταστασεις δεν υπαρχει ελεγχος των ουρων γιατι εχουμε και προβλημα προστατη , οποτε μπορει να υπαρχει και ανεξελεγκτη ροη σπερματος

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Όταν οι ασιάτες  έμαθαν  την καρμπονάρα, άρε άτιμη κρέμα γάλακτος.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
ελα ρε τι μουφες ειναι αυτες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
stevegr(1)

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
Θα άξιζε τον κόπο αν κάποιος από δω μέσα έχει φίλο/γνωστό γιατρό ουρολόγο να του δείξει κάποιο βίντεο και να τον ρωτήσει γνώμη.

Είναι εντυπωσιακά, και μπορεί να συμβαίνουν τα εξής:

1) Να είναι fake κινηματογραφικά. Πλαστικά αρχίδια, κρυμμένα σωληνάκια που βγάζουν το "σπέρμα", τέτοια. Δίνω τις περισσότερες πιθανότητες σε κάτι τέτοιο.

2) Να έχει "αυξήσει" τα γεννητικά του με φάρμακα ο τύπος. Αλλά και πάλι, η ποσότης σπέρματος καθορίζεται απ' τον προστάτη, όχι απ' τ' αρχίδια. Ο προστάτης βγάζει το προστατικό υγρό, τ' αρχίδια βγάζουν μόνο σπερματοζωάρια (αν θυμάμαι καλά). Να έχει αυξήσει και τον προστάτη? Αυτά τα δυο αναμιγνύονται και βγαίνουν ως σπέρμα.

3) Για φυσιολογικό (εκ γενετής έτσι) δεν τον κόβω.

Δυστυχώς εγώ δεν έχω φίλο ουρολόγο.
fake δεν ειναι σιγουρα.διαβασα στο ιντερνετ επειδη το εψαξα και εγω το πραγμα οτι οσο μεγαλητερα αρχιδια εχεις τοσο περισσοτερο σπερμα βγαζεις.δλδ αυτοι που εχουν ελεφαντιαση δεν αυξανουν μονο τα αρχιδια τους αλλα μεταλαζει κιολας τον προστατη του.παραγει πολυ περισσοτερο σπερμα.εαν αυτος εχει 20 κιλα αρχιδια ειναι λογικο να χινει 20 φορες περισσοτερο απο μας που τα αρχιδια μας ειναι δεν ξερω ποσο κιλα........... :(

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.622
Πόντοι
42.697
καρα fake... ;)
οπως και να εχει παντως πλακα εχει...
οι γιαπωνεζοι ειναι μεγαλοι ανωμαλαρες και αυτο ειναι πταισμα μπροστα σε αλλες ανωμαλιες που εχουν.
γουσταρω να ακουω γιαπωνεζες να φωναζουν με αυτη τη δωνουλα οταν τις γαμανε! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom