ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Σε παρακαλω μην ξαναβαλεις στο ιστολογιο ανθρωπακια που θυμιζουν Βουλευτη του Συριζα που μεθαει!!
ΣΥΡΙΖΑΑΑΑΑΑΑ !!!
Το οτι θα ψηφιζα ΣΥΡΙΖΑ (δεν το εκανα γιατι πηγα διακοπες) ή οτι θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ στις επομενες εκλογες δεν σημενει οτι συμφωνω σε ολα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ με το indymedia τη σχεση εχει ομως ? Λεει πουθενα οτι το Indymedia ειναι οργανο του ΣΥΡΙΖΑ ?
Το grnet δεν πρόκειται να κατεβάσει διακόπτες στο ΕΜΠ (κατ αρχήν δεν υπάρχει μηχανικός που θα το έκανε ακόμα και άν του έδιναν την εντολή) ...
Το ξαναγράφω: ο ΟΤΕ στρέφεται εναντίον της ΕΔΕΤ, η οποία οφείλει να ελέγχει - ως πάροχος πλέον - την σύμφωνη με τις συμβατικές της υποχρεώσεις προς τον ΟΤΕ χρήση των υπηρεσιών που παρέχει στους τελικούς της πελάτες (ΑΕΙ, Ερευνητικά κέντρα κτλ). Άν η ΕΔΕΤ δεν γούσταρε να κάνει τον αστυνόμο να μην υπέγραφε τέτοιου είδους σύμβαση με τον ΟΤΕ.
Νομικά το θέμα είναι τελείως ξεκάθαρο.
Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικού περιεχομένου συζήτηση που δεν θα σταθεί σε καμία αίθουσα δικαστηρίου (που σιγά μην φτάσει εκεί το θέμα – οι καθηγητάδες θα το κουκουλώσουν ανέτως).
To ξαναγράφω, αν πάνε στο δικαστήριο – την έχουν φάει χαλαρά. Το νομικό τμήμα του ΟΤΕ μπορεί να τους πάει γαμιώντας και ακόμα να ισχυριστεί σκόπιμη ολιγωρία και προσωπική ευθύνη των αρμοδίων της ΕΔΕΤ.
1. Δεν έχουν παρά να το επιχειρήσουν.
2. Παρέλειψες ένα κομμάτι που δεν σε βολεύει ή μου φαίνεται;
"Οι δραστηριότητες της ΕΔΕΤ Α.Ε. της επιτρέπουν να χρηματοδοτεί τα έξοδα ανάπτυξης, συντήρησης και λειτουργίας του δικτύου και υπηρεσιών καθώς και τη δημιουργία αποθεματικού για μελλοντικές αναβαθμίσεις των παρεχόμενων υπηρεσιών. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται στους φορείς του ΕΔΕΤ περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων:
Πλήρη Διασύνδεση Ίντερνετ (ΙΡ v4 και ΙΡ v6): Υπηρεσίες διασύνδεσης και βελτιστοποίησης δικτύου κορμού και πρόσβασης (δρομολόγηση)με όλα τα Ελληνικά και διεθνή δίκτυα Ίντερνετ (IP) χωρίς κανένα περιορισμό και για όλες τις νόμιμες υπηρεσίες τωρινές ή μελλοντικές όπως αυτοί κρίνουν σωστό και βέλτιστο χωρίς η ΕΔΕΤ να γνωρίζει ή να φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για το περιεχόμενο της μεταδιδόμενης πληροφορίας."
Eπομένως η ευθύνη για τη χρήση ανήκει στα ΑΕΙ και όχι στο ΕΔΕΤ.
Φιλε σε ενημερωνω οτι οταν ο Βουλευτης του ΛΑ.Ο.Σ εκανε ερωτηση στον αρμοδιο υπουργο για το ιντιμιντια ο υπουργος στην απαντηση του δεν μπορουσε να διαβεβαιωση εαν το ιντιμιντια βρισκεται σε χωρο του ΕΜΠ η κατα ποσο ειναι αρμοδιοτητα να επεμβει στα πανεπιστημιακα δρομενα...
δ
Συμφωνω μαζι σου οτι τα 60 ευρω για web hosting δεν ειναι κατι, αλλα ο καθε παροχος που δινει υπηρεσιες web hosting ZHTAEI kai ονοματεπωνυμα για κοψει αποδειξη υπηρεσιων που απο αυτη μπορουν να βρεθουν ονοματα για μηνυσεις...γιατι λοιπον να μην κρυβονται πισω απο την ανωνυμια του ΕΜΠ ΑΛΛΑ και την πολιτικη καλυψη του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ?
[size=10pt][size=10pt]"Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους,δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα,γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους,ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ... "
Μπέρτολ Μπρεχτ[/size][/size]
φτανει πια με αυτον τον πολατιδη τοσες μερες τωρα.
οχι αναφερομαι σ'εμας που βλεπουμε να παιρνουν πισω ολες τις ελευθεριεςΔεν πιστευω να συγκρινεις το χιτλερ με την Κυβερνηση Καραμανλη και υπονοεις οτι θα παει τους αναρχικους ο πακης στα τρεματορια μονο και μονο εαν εφαρμοστει (η οχι) ο νομος?
χτες το ανοιξα το θρεντ!! για ποιες μερες αναφερεσε? Πες στο Βολταιρο να ανοιξει θρεντ για .....το Πραξικοπημα στην Ονδουρα.....θελω να δω πως θα το συσχετησει με το ΛΑ.Ο.Σ
οχι αναφερομαι σ'εμας που βλεπουμε να παιρνουν πισω ολες τις ελευθεριες
για τις οποιες οι προηγουμενες γενιες χυσαν το αιμα τους και καθομαστε απραγοι
οχι αναφερομαι σ'εμας που βλεπουμε να παιρνουν πισω ολες τις ελευθεριες
για τις οποιες οι προηγουμενες γενιες χυσαν το αιμα τους και καθομαστε απραγοι
...μπούχαχαχαχα !!! Υρρέτ, Καλόοο !!! ΤΙ ΚΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ !!!
μια απο τις ελευθεριες που οφειλει να παρεχει μια δημοκρατια ειναι και η ασφαλεια των πολιτων και απο του ελληνες εγκληματιες. Να μην κανουμε "επιλογη" ελευθεριων!
Δάσκαλε καυτέ σκορπίε πες μας και άλλα,από τα χείλη σου κρεμόμαστε!!!
Ακόμα δεν έχεις βρύσει κανέναν αριστερό,πώς και έτσι,αρρωστούλης;!
Kάτι μου λέει οτί θα κάνω ποδαρίκο!!!