Νταξη τωρα δεν κινδυνευει η ασφαλεια σου απο το indymedia. Απλα τα παιδια κανουν αυτα που τα εχουν μαθει. Να προασπιζονται τα συμφεροντα των Εβραιων και να πουλανε επαναστατικοτητα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
O Πολατίδης του ΛΑ.Ο.Σ. «κλείνει» το indymedia
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 415
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καλά οκ δάσκαλε!!!Βρε Χαχανούλη, πήγαινε διάβασε μερικά στοιχειώδη για την Γεωπολιτική κατάσταση
στην γειτονιά μας ακόμη και από blogs '-Αριστερογενών/Πασοκογενών αλλά όχι Νεοταξιτών'
π.χ. Χρύσανθου Λαζαρίδη , Γιώργου Καραμπελιά,
και μετά να είσαι σίγουρος οτι θα σου φύγει το χαμόγελο του χαζού και ανυποψίαστου.
Χρύσανθος Λαζαρίδης
ΜΜΕ που εργάζοταν: Ελεύθερος Τύπος(ευτυχώς το μαγαζάκι έκλεισε,κρίμα μόνο για τους ανέργους που άφησε)
Ο Χρύσανθος ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ είναι δημοσιογράφος και γραμματέας του πατριωτικού σωματείου «Δίκτυο 21». Έχει δικακτορικό στην
Οικονομετρία από το City University of New York όπου και δίδαξε.
Υπήρξε αρχισυντάκτης στην «ΠΡΩΙΝΗ» της Νέας Υόρκης και σχολιαστής
στο National Greek TV. Γράφει, κυρίως για θέματα εξωτερικής πολιτικής
και άμυνας και έχει εργασθεί στον «ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ», «ΤΑ ΝΕΑ», ενώ σήμερα άρθρα που συντάσσει ως στέλεχος του Δικτύου 21 φιλοξενούνται στον «Ελεύθερο Τύπο» και ενίοτε στις «Ελληνικές Γραμμές».
Υ.Γ.Μιλ'άμε η αντικειμενικότητα!!!
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Voltaire45 & Darkroom,
Το απόσπασμα που αναφέρεστε (ενότητα #1, βουλίτσα πρώτη, ) διευκρινίζει ότι αν πχ ο χρήστης-φοιτητής του ΕΜΠ κατεβάζει ή ανεβάζει παράνομα dvd, το ΕΔΕΤ δεν φέρει ευθύνη γι' αυτό (αφού το ΕΜΠ είναι πελάτης του ΕΔΕΤ, συνεπώς είναι εκείνο υπόλογο και όχι ο ΕΔΕΤ για την κατά νόμο χρήση των υποδομών του)
Οι περιοριστικές διατάξεις που αφορούν στα συνδεόμενα δίκτυα (και τον εποπτικό ρόλο του ΕΔΕΤ) βρίσκονται παρακάτω, μαζί με τους κανόνες χρήσης για όλους του φορείς …
Αν το αναλύσετε κατά γράμμα θα δείτε ότι το athens.indymedia.org ΔΕΝ μπορεί να χαρακτηριστεί ως «φορέας του ΕΔΕΤ» συνεπώς ΔΕΝ υπάγεται στις σχετικές διατάξεις περί παρεχόμενων υπηρεσιών σε φορείς και προφανώς τα περί «Πλήρους Διασύνδεσης Ίντερνετ (ΙΡ v4 και ΙΡ v6)» κτλ δεν το αφορούν.
Γι αυτό ακριβώς στο εξώδικο τους οι γάτες της νομικής υπηρεσίας του ΟΤΕ γράφουν: “Mε έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι ο βουλευτής Σερρών κ. Ηλίας Πολατίδης, με ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων στις 18.6.2009 απευθυνόμενος στον Υπουργό Ανάπτυξης και στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, καταγγέλλει ότι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο περιλαμβάνεται στους φορείς που προβλέπονται στο Παράρτημα 3 της ως άνω μεταξύ μας σύμβασης, επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτο που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα INDYMEDIA ATHENS, ο οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών και γενικότερα του συγκεκριμένου δικτύου για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση”.
Δια χειρός Βουρλούμη γκολάρα και διασυρμός … Προφανώς ο ΟΤΕ στην συγκεκριμένη περίπτωση «διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο» … Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι σκούζωντες του indymedia.org και οι τύποι της ΕΔΕΤ έχουν δίκιο … απλά σημαίνει ότι σε ένα αποδιοργανωμένο σύστημα η περίπτωση indymedia.org είναι απλά παρωνυχίδα που η ανάδειξη της μοιάζει απλό πολιτικάντικο τερτίπι και τίποτα περισσότερο.
Το απόσπασμα που αναφέρεστε (ενότητα #1, βουλίτσα πρώτη, ) διευκρινίζει ότι αν πχ ο χρήστης-φοιτητής του ΕΜΠ κατεβάζει ή ανεβάζει παράνομα dvd, το ΕΔΕΤ δεν φέρει ευθύνη γι' αυτό (αφού το ΕΜΠ είναι πελάτης του ΕΔΕΤ, συνεπώς είναι εκείνο υπόλογο και όχι ο ΕΔΕΤ για την κατά νόμο χρήση των υποδομών του)
Οι περιοριστικές διατάξεις που αφορούν στα συνδεόμενα δίκτυα (και τον εποπτικό ρόλο του ΕΔΕΤ) βρίσκονται παρακάτω, μαζί με τους κανόνες χρήσης για όλους του φορείς …
Αν το αναλύσετε κατά γράμμα θα δείτε ότι το athens.indymedia.org ΔΕΝ μπορεί να χαρακτηριστεί ως «φορέας του ΕΔΕΤ» συνεπώς ΔΕΝ υπάγεται στις σχετικές διατάξεις περί παρεχόμενων υπηρεσιών σε φορείς και προφανώς τα περί «Πλήρους Διασύνδεσης Ίντερνετ (ΙΡ v4 και ΙΡ v6)» κτλ δεν το αφορούν.
Γι αυτό ακριβώς στο εξώδικο τους οι γάτες της νομικής υπηρεσίας του ΟΤΕ γράφουν: “Mε έκπληξή μας πληροφορηθήκαμε ότι ο βουλευτής Σερρών κ. Ηλίας Πολατίδης, με ερώτησή του που κατέθεσε στη Βουλή των Ελλήνων στις 18.6.2009 απευθυνόμενος στον Υπουργό Ανάπτυξης και στον Υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, καταγγέλλει ότι το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το οποίο περιλαμβάνεται στους φορείς που προβλέπονται στο Παράρτημα 3 της ως άνω μεταξύ μας σύμβασης, επιτρέπει την πρόσβαση σε τρίτο που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα INDYMEDIA ATHENS, ο οποίος προβαίνει στη χρήση των συγκεκριμένων ινών και γενικότερα του συγκεκριμένου δικτύου για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση”.
Δια χειρός Βουρλούμη γκολάρα και διασυρμός … Προφανώς ο ΟΤΕ στην συγκεκριμένη περίπτωση «διυλίζει τον κώνωπα και καταπίνει την κάμηλο» … Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι σκούζωντες του indymedia.org και οι τύποι της ΕΔΕΤ έχουν δίκιο … απλά σημαίνει ότι σε ένα αποδιοργανωμένο σύστημα η περίπτωση indymedia.org είναι απλά παρωνυχίδα που η ανάδειξη της μοιάζει απλό πολιτικάντικο τερτίπι και τίποτα περισσότερο.
HotScorpios
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 17
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1.240
Καινούργιε από αυτά που λές φαίνεται καθαρά οτι υποστηρίζεις το
'εκσυγχρονιστικό πασοκ'(=Νεοταξικό Λαμογιομιζιάρικο/Siemens) του Ααρών Αβούρη
(also known as/με το ψευδώνυμο: "Κώστας Σημίτης")
Κι εγώ που νόμιζα οτι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι ΠΑΣΟΚ, δεν θα ενημερώθηκα καλά ...χαχαχα
Κι εγώ που νόμιζα οτι ο Χρύσανθος Λαζαρίδης είναι ΠΑΣΟΚ, δεν θα ενημερώθηκα καλά ...χαχαχα
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
yrret,
Μην συγχέεις την επιχειρηματολογία του ΛΑΟΣ που αφορά στο περιεχόμενο του indymedia.org με την εξώδικο του ΟΤΕ που αφορά στο τυπικό μέρος του πράγματος, το σκεπτικό των 2 είναι τελείως διαφορετικό.
Οι θέσεις του ΛΑΟΣ μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και αμφισβήτησης για τα όρια της ελευθερίας στο διαδίκτυο, ενώ η επιχειρηματολογία του ΟΤΕ είναι προφανέστατα έγκυρη.
Προσωπικά πιστεύω ότι το indymedia.org πρέπει να υπάρχει - η δημοκρατία οφείλει να δίνει φωνή ακόμα και σε εκείνους που στοχεύουν στην κατάλυση της, όπως πολλοί από του αναρχοφασίστες του indymedia.org.
Μην συγχέεις την επιχειρηματολογία του ΛΑΟΣ που αφορά στο περιεχόμενο του indymedia.org με την εξώδικο του ΟΤΕ που αφορά στο τυπικό μέρος του πράγματος, το σκεπτικό των 2 είναι τελείως διαφορετικό.
Οι θέσεις του ΛΑΟΣ μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης και αμφισβήτησης για τα όρια της ελευθερίας στο διαδίκτυο, ενώ η επιχειρηματολογία του ΟΤΕ είναι προφανέστατα έγκυρη.
Προσωπικά πιστεύω ότι το indymedia.org πρέπει να υπάρχει - η δημοκρατία οφείλει να δίνει φωνή ακόμα και σε εκείνους που στοχεύουν στην κατάλυση της, όπως πολλοί από του αναρχοφασίστες του indymedia.org.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καινούργιε από αυτά που λές φαίνεται καθαρά οτι υποστηρίζεις το
Δεν υποστηρίζω Πασόκ απλά έχω πει οτί ο Παπανδρέου μου φαίνεται άξιος έχοντας λάβει ξένη μόρφωση,όπως και να έχει από τον μπούλη θα είναι καλύτερος,τα συμπεράσματα οτί είμαι Πασόκ άκυρα λοιπόν!!!
Επίσης πιστεύω οτί παντού υπάρχουν <<άσπροι>> και <<μαύροι>>!!!
Τώρα όσο τον είδα αυτόν και την δουλεία του (στα πεταχτά ομολογώ),δεν μου βγάζει κάτι(θα το ψάξω και καλύτερα όταν θα έχω χρόνο και θα διαβάσω)!!!
Υ.Γ.Μου έλειψε το ομορφόπαιδο!!!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
η δημοκρατία οφείλει να δίνει φωνή ακόμα και σε εκείνους που στοχεύουν στην κατάλυση της
Πραγματικά το πιστεύεις αυτό;
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
αυτος δεν ειναι ο αυτονοητος ορισμος της δημοκρατιας ρε παιδια?
Γιατί απορείτε αυτό σημαίνει Δημοκρατία,ακόμα και <<οι επαναστάτες>> της δεκάρας που έχουν τσακίσει το βιβλιοπωλείο του Άδωνη δεν θεωρούνται Δημοκράτες.
Επίσης μη δημοκρατικό,βασικά χουντικό είναι η αστυνομοτρομοκρατία σε κάθε της μορφή!!!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
[size=10pt][size=10pt]"Όταν ήρθαν να πάρουν τους Εβραίους,δεν διαμαρτυρήθηκα, γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν ήρθαν για τους κομμουνιστές δεν φώναξα,γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν κατεδίωξαν τους τσιγγάνους,ούτε τότε φώναξα, γιατί δεν ήμουν τσιγγάνος.
Όταν έκλεισαν το στόμα των Ρωμαιοκαθολικών που αντιτάσσονταν στο φασισμό, δεν έκανα τίποτα γιατί δεν ήμουν καθολικός.
Μετά ήρθαν να συλλάβουν εμένα, αλλά δεν υπήρχε πια κανείς να αντισταθεί μαζί μου ... "
Μπέρτολ Μπρεχτ[/size][/size]
... η πάσα αλήθεια είναι πως ήμουν επιστήμονας
εφευρέτης κοινωνικός αναμορφωτής
πραγματικό μου πάθος η ανθρωπομετρία
εφήυρα ένα κρεββάτι στα μέτρα του τέλειου ανθρώπου
και μετρούσα μ' αυτό τους ταξιδιώτες που έπιανα
ομολογώ πως είναι δύσκολο ν' αποφύγεις
να τεντώσεις μέλη και να κόψεις ποδάρια
όσο περισσότεροι άρρωστοι μου πέθαιναν
τόσο βεβαιωνόμουν για την ορθότητα
της έρευνάς μου. Ο σκοπός ήταν ιερός
λαχταρούσα να καταργήσω τη διαφορά
ανάμεσα σε υψηλό και χαμηλό
ήθελα να δόσω ενιαία μορφή
στην αηδιαστικά ποικίλη ανθρωπότητα
ποτέ δεν έπαψα να πασχίζω να κάνω του ανθρώπους ίσους
απόσπασμα από το "Σας ομιλεί ο Δαμαστής (ή Προκρούστης)" του Ζμπίγκνιεφ Χέρμπερτ
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Καταρχάς δεν έκλεισε ακόμα κάτσε να δούμε!!!Το κλείσιμο του indymedia είναι μια ακόμα επιτυχία που πιστώνεται στο ΛΑΟΣ, δεδομένου ότι στη ΝΔ ακόμα κοιμούνται ύπνο βαθύ
...ιδεολογίες που δεν πιστεύουν στη δημοκρατία δεν έχουν καμιά θέση στα ΜΜΕ....
Μην βιάζεσαι να πανηγυρίσεις,κατα φαντασίαν επιτυχίες της παραταξής σου!!!
Ξέρεις επιτυχία δεν είναι η λογοκρισία σε καμία περίπτωση,darkroom και Voltairos απόδειξαν οτί είναι νόμιμο το ότι γίνεται!!!
yrret,
ΕΙΝΑΙ οντως διαφορετικα πραγματα αλλα η μηνυση εγινε απο την δραστηριοτητα...επισης για οποια αφορμη κλεισει το ιντυμιντια επιτυχια....ΕΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οφειλει να υπερασπιζεται ακομα και αυτους που θελουν να την καταλυσουν γιατι δεμ δινει χαρη στους Απριλιανους...τι φοβαται απο αυτους σεντρινο? 90 χρονων γεροντακια ειναι...ας του εχει σε περιορισμο στο σπιτι του.....Εισαι υπερ της απελευθερωδης των ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ με την παραπανω συλλογιστικη?
τα παντα ολα για να λειτουργησει το ιντιμιντια!
Καταρχάς δεν έκλεισε ακόμα κάτσε να δούμε!!!
Μην βιάζεσαι να πανηγυρίσεις,κατα φαντασίαν επιτυχίες της παραταξής σου!!!
Ξέρεις επιτυχία δεν είναι η λογοκρισία σε καμία περίπτωση,darkroom και Voltairos απόδειξαν οτί είναι νόμιμο το ότι γίνεται!!!
Ανάρτηση στο Indymedia, απευθείας copy & paste από το σωβινιστικό-ρατσιστικό σάϊτ '' που συντονίζει ο Νίκος Στοϊδης, κάτοικος Εδέσσης, γνωστός γιά την ανθελληνική του δράση. Το Indymedia, σε αγαστή συνεργασία με τους φασίστες προβοκάτορες της γείτονος, καταγγέλει...χαφιεδισμό κατά του State Department και πιό συγκεκριμένα κατά του πρόξενου των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Αφότου βγήκε το παραπάνω θέμα σε μπλογκς, οι administrators της ιστοσελίδας των τρομοκρατών αναγκάστηκαν να "θάψουν" την ανάρτηση προκειμένου να είναι δύσκολα προσβάσιμη στον αναγνώστη.
Διαδικτυακή συνομιλία αναρχοναζιστών στο Indymedia η οποία προκαλεί νευρικό γέλιο γιά την απύθμενη ηλιθιότητα της. Ο πρώτος έχει συντάξει λίστα με τις χώρες στις οποίες έγιναν διαδηλώσεις συμπαράστασης στους "συντρόφους" αντιεξουσιαστές, μέσα στις οποίες ανέφερε τα Σκόπια ως..."Σκόπια". Αμέσως από κάτω, ένας "ευαίσθητος αντιεθνικιστής" τον ψέγει γράφοντας "καλά είναι δυνατόν τη Δημοκρατία της μακεδονίας να την ονομάζει φυρομ"... Τα σχόλια δικά σας. Αυτοί είναι οι κύριοι. Πιστοί στα ανθελληνικά και αντικοινωνικά "πιστεύω" τους.
σχολιο:ΟΙ προδοτες δεν πρεπει να λογοκρινονται?
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
ΕΙΝΑΙ οντως διαφορετικα πραγματα αλλα η μηνυση εγινε απο την δραστηριοτητα...επισης για οποια αφορμη κλεισει το ιντυμιντια επιτυχια....ΕΑΝ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ οφειλει να υπερασπιζεται ακομα και αυτους που θελουν να την καταλυσουν γιατι δεμ δινει χαρη στους Απριλιανους...τι φοβαται απο αυτους σεντρινο? 90 χρονων γεροντακια ειναι...ας του εχει σε περιορισμο στο σπιτι του.....Εισαι υπερ της απελευθερωδης των ΑΠΡΙΛΙΑΝΩΝ με την παραπανω συλλογιστικη?
Βεβαίως αγαπητέ προσωπικά ήμουν και είμαι σύμφωνος με την άνευ όρων απελευθέρωση των Απριλιανών χρόνια τώρα (με μόνη ποινή την ισόβια στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων) ... Τα καργκιοζιλίκια με τα κρατικά παπατζιλίκια στην περίπτωση των Απριλιανών όπως και στην περίπτωση του Τέως δεν έχουν τέλος. Οι Δημοκρατίες δεν εκδικούνται, οι Δημοκρατίες δεν συμπεριφέρονται με μικροπρέπεια. Οι πολίτες έπρεπε να έχουν ήδη αποφασίσει με δημοψήφισμα τόσο για εμβληματικά ζητήματα όπως η απελευθέρωση των Απριλιανών (χρόνια πριν, ζώντος του Παπαδόπουλου, όχι τώρα) όσο και για ζητήματα ουσίας - (μεταναστευτική πολιτική, ιδωτικά πανεπιστήμια κτλ).
Επί του συγκεκριμένου περί indymedia η γνώμη μου είναι ότι η Ελευθερία του λόγου και η ελεύθερη διακίνηση των πληροφοριών είναι βασικό δικαίωμα του κάθε πολίτη και μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις θα πρέπει να περιορίζεται - και σχεδόν ποτέ προληπτικά.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι οι μάγκες του indymedia που με την ανοχή των administrators/moderators του site επίχαιραν όταν καιγόταν η Αθήνα δεν θα πρέπει να απολογηθούν για την στάση τους στις αρχές. Ούτε σημαίνει ότι οι αφίσες ή τα πογκρόμ των ακροδεξιών περί λιντσαρίσματος των μεταναστών θα πρέπει να παραμείνουν ατιμώρητες.
Άλλο δημοκρατία, άλλο ασυδοσία.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Voltaire45 & Darkroom,
Θα μου επιτρέψεις να έχω τις ενστάσεις μου:
1) Τι πάει να πει "τρίτος που εμφανίζεται με την ιστοσελίδα INDYMEDIA ATHENS";; Υπάρχει κάποιος φορέας με νομική ή άλλη υπόσταση που είναι υπεύθυνος για το indymedia;; Ένα φόρουμ είναι καθόλου διαφορετικό από το bourdela.tv. Δηλαδή υπάρχει κάποιος "τρίτος που εκφράζεται από την ιστοσελίδα Bourdela;
Από εκεί και πέρα είναι τελείως ηλίθιο όσοι εδώ μέσα φώναζαν για το κλείσιμο του bourdela.com να χαίρονται για το indymedia. Διότι όπως εδώ οι admins δεν είναι υπεύθυνοι για το τι ποστάρουν τα μέλη έτσι και εκεί. Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά, ε;
2) Τώρα δεδομένου ότι ο ΟΤΕ καταγγέλει το Μέρος Β'της σύμβασης (και δυστυχώς δεν έχω την προκήρυξη για να δω σε τι ακριβώς αναφέρεται) και όχι σε ολόκληρη την σύμβαση θα πρέπει να αποδείξει ότι έγινε χρήση των οπτικών ινών του συγκεκριμένου δικτύου του Μέρους Β' για την μεταφορά δεδομένων από ή προς τον server στον οποίο είναι εγκατεστημένη η σελίδα του indymedia Athens. Και αν δεν κάνω λάθος το Πολυτεχνείο είναι διασυνδεμένο και με παλιότερες ίνες με τον AIX. Τώρα πως ο ΟΤΕ θα αποδείξει ότι το traffic πέρασε από το δικό του ζευγάρι το οποίο εγκατέστησε και παραχωρεί στα πλαίσια του έργου;;
3) Η διορία των 5 ημερών περιλαμβάνεται στην σύμβαση;;
4) Η έκφραση που χρησιμοποιείται: "για σκοπούς οι οποίοι δεν έχουν ουδεμία σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση" επιβεβαιώνει το επιχείρημα μου ότι ο ΟΤΕ κρίνει επί της ουσίας το περιεχόμενο του Indymedia και βρίσκει ότι δεν είναι εκπαιδευτικού ή ακαδημαϊκού περιεχομένου. Δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν: ή κρίνει ο ίδιος και διαμορφώνει άποψη ή πιστεύει όσα λέει ο βουλευτής.
Και επειδή αναφέρθηκε ο Μπομπ ο σφουγγαράκης. Μπορεί κάλλιστα το Πολυτεχνείο να σηκώσει ένα τέτοιο site με παρεμφερή ονομασία. Το περιεχόμενο του όμως δεν είναι αναγκαστικά προφανές. Μπορεί το Πολυτεχνείο να πει ότι αναφέρεται σε έναν νέο ζεόλιθο που ανακαλύφθηκε: www.springerlink.com/content/x3r226570x366070/]Zeolite ‘sponge’ soaks up pollution[/url]. Αν δεν πάει κάποιος στην συγκεκριμένη διεύθυνση δεν θα ξέρει ποτέ τι πραγματεύεται ο ιστότοπος.
Η δική μου ένσταση έγκειται στο γεγονός ότι ένας "δικτυάς" δεν θα πρέπει ποτέ να είναι υπεύθυνος για το τι περνάει μέσα από τις υποδομές του και επίσης ποτέ να μην μπορεί να ελέγχει το τι περνάει και να καθορίζει αυτός το τι θα περνάει.
Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση το ΕΔΕΤ του άνοιξε τον δρόμο με την σύμβαση που υπέγραψε.
τελικα απ ότι φαινεται η παγκοσμιοποιηση δεν αγγιζει τη χωρα μας,,,ολόκληρος ο πλανητης έχει γινει ενα χωριό κι εμεις εδω ασχολουμαστε με τον ευατο μας ,,,με τη χωρα μας , με τα κολοκόματα μας, με αυτο το γεωγραφικο σημείο που ετυχε να γεννηθούμε....και γυρω γυρω στα ιδια...
και ξερετε τα ηνία του πατριωτισμού απ ανεκαθεν τα κρατανε αυτοι που αμφιβαλλουν για το που ανηκουν απο που καταγονται κλπ κλπ...
ειλικρινα εντυπωσιαζομαι απο νεο κοσμο που χανει χρονο και χρημα με το να ασχολειται με το παρελθον....!
και ξερετε τα ηνία του πατριωτισμού απ ανεκαθεν τα κρατανε αυτοι που αμφιβαλλουν για το που ανηκουν απο που καταγονται κλπ κλπ...
ειλικρινα εντυπωσιαζομαι απο νεο κοσμο που χανει χρονο και χρημα με το να ασχολειται με το παρελθον....!
Φυλήςυχος Πολίτης
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Βεβαίως αγαπητέ προσωπικά ήμουν και είμαι σύμφωνος με την άνευ όρων απελευθέρωση των Απριλιανών χρόνια τώρα (με μόνη ποινή την ισόβια στέρηση των πολιτικών τους δικαιωμάτων) ...
Για τους Απριλιανούς:
Όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια. Χαρίστηκε ήδη μία φορά η ποινή. Από θάνατος έγινε ισόβια. Αλλά πιστεύω καλώς δεν βγήκαν διότι θα χυνόταν αίμα. Με πρώτο το δικό τους από τη 17Ν. Δεν πιστεύω να είχε κανείς αμφιβολία ότι θα οξύνονταν πάλι τα πάθη και τα μίση σε περίοδο που είχε επιτευχθεί η εθνική συμφιλίωση;
Για τους Γλυξβούργους:
Όταν θέλεις να κυβερνάς και όχι απλά να βασιλεύεις αυτά παθαίνεις. Ο λαός απεφάσισε ΑΒΑΣΙΛΕΥΤΗ δημοκρατία. Βεβαίως η συμπεριφορά του κράτους είναι πολύ μαλακισμένη στην προκειμένη περίπτωση και κόστισε ήττα στα δικαστήρια. Άκου εκεί να μην τους αφήνουν να πάνε στους τάφους των προγόνων τους. Άκου εκεί να δημεύουν περιουσία.
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις