Νέα

O Πολατίδης του ΛΑ.Ο.Σ. «κλείνει» το indymedia

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ιπταμενε...δεν θελω να γινομαι πεζος αλλα βλεπεις οτι καθε στοχος την φορα πετυχαινεται.μετα απο πιεση του ΛΑ.Ο.Σ...ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ νομοσχεδιο κατα των δουλεμπορων που φερνουν τους μεταναστες (εστω και εαν ειναι ενα δειλο πολιτικα νομοσχεδιο) , [size=15pt]ψηφιστηκε το νομοσχεδιο[/size] για κουκουλες και [size=15pt]καρτοτηλεφωνα[/size]....(παλι απο την πιεση του ΛΑ.Ο.Σ)

Συναγωνιστες, αυτό το κρατάμε.

[size=15pt]Το ΛΑΟΣ πίεσε να ψηφιστεί ο Νόμος για τα καρτοκινητά.[/size]

Ρε τρόμπα, πας καλά;;; Περάσατε το νόμο για ονομαστικά καρτοκινητά και κοκκορεύεσαι;

Και πως θα γαμάμε CT και CG εμείς ρε;;;;;;;; (προφανώς αυτό δεν ισχύει για σένα γιατί στο site μπαίνεις μόνον για προπαγάνδα και έχεις ρέψει στο χερογλύκανο).

Ρεεεεε, τους καραγκιόζηδες (πλην όμως μπορεί να μην είναι και τόσο καραγκιόζηδες και να έχουν ένα πολύ καλό σχέδιο για τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών όπως όλοι οι φασίστες).

Ρεεεεε και τα αματεράκια μας, οι φοιτήτριες μας, τι θα κάνουν;;;; Τι τηλέφωνο θα έχουν;;;;
Τι θα γίνει με τις ποτούδες;;;; (καλά αυτές θα έχουν ρουμάνικα κινητά).

Ρεεεε με τους φασισταράδες που μπλέξαμε, δερβέναγα στον πούτσο μας βάλαμε τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βορίδη.

Υ.Γ. Τέρ, τερ, τέρρυ, μην διανοηθείς να το αλλάξεις, έχω πάρει printscreen.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Συναγωνιστες, αυτό το κρατάμε.

[size=15pt]Το ΛΑΟΣ πίεσε να ψηφιστεί ο Νόμος για τα καρτοκινητά.[/size]

Ρε τρόμπα, πας καλά;;; Περάσατε το νόμο για ονομαστικά καρτοκινητά και κοκκορεύεσαι;

Και πως θα γαμάμε CT και CG εμείς ρε;;;;;;;; (προφανώς αυτό δεν ισχύει για σένα γιατί στο site μπαίνεις μόνον για προπαγάνδα και έχεις ρέψει στο χερογλύκανο).

Ρεεεεε, τους καραγκιόζηδες (πλην όμως μπορεί να μην είναι και τόσο καραγκιόζηδες και να έχουν ένα πολύ καλό σχέδιο για τον περιορισμό των ατομικών ελευθεριών όπως όλοι οι φασίστες).

Ρεεεεε και τα αματεράκια μας, οι φοιτήτριες μας, τι θα κάνουν;;;; Τι τηλέφωνο θα έχουν;;;;
Τι θα γίνει με τις ποτούδες;;;; (καλά αυτές θα έχουν ρουμάνικα κινητά).

Ρεεεε με τους φασισταράδες που μπλέξαμε, δερβέναγα στον πούτσο μας βάλαμε τον Άδωνι, τον Πλεύρη και τον Βορίδη.

Υ.Γ. Τέρ, τερ, τέρρυ, μην διανοηθείς να το αλλάξεις, έχω πάρει printscreen.

Μπορει ο εργοδοτης τους να τους παρει τηλεφωνο για να εξυπηρετητε ο καθε πελατης της κοπελας. Ο ΛΑ.Ο.Σ δεν πιεσε μονο αλλα εαν δεν κανω λαθος ψηφισε κιολας. Η σεχτα επαναστατων οταν κανει τηλεφωνα για ανακοινωση καποια βομβας απο καποια τηλεφωνα το κανει.....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Μπορει ο εργοδοτης τους να τους παρει τηλεφωνο για να εξυπηρετητε ο καθε πελατης της κοπελας. Ο ΛΑ.Ο.Σ δεν πιεσε μονο αλλα εαν δεν κανω λαθος ψηφισε κιολας. Η σεχτα επαναστατων οταν κανει τηλεφωνα για ανακοινωση καποια βομβας απο καποια τηλεφωνα το κανει.....

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χααχαχααχαχαχχα, διασκέδασα και σήμερα.

Να μην ξεχάσω την επόμενη φορά που θα ψωνίσω από την Ποπάρα ή τον Μισελάκο να τους ζητήσω να μου κάνουν δώρο και ένα "καθαρό" καρτοκινητό για να τους παίρνω τηλέφωνο από 1/7/2010.

Όσο για την Σέχτα: αυτοί χρηματοδοτούνται από τον Σόρο και τις ξένες μυστικές υπηρεσίες. Πέρνουν τηλέφωνο μέσω δορυφόρου.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Χααχαχααχαχαχχα, διασκέδασα και σήμερα.

Να μην ξεχάσω την επόμενη φορά που θα ψωνίσω από την Ποπάρα ή τον Μισελάκο να τους ζητήσω να μου κάνουν δώρο και ένα "καθαρό" καρτοκινητό για να τους παίρνω τηλέφωνο από 1/7/2010.

Όσο για την Σέχτα: αυτοί χρηματοδοτούνται από τον Σόρο και τις ξένες μυστικές υπηρεσίες. Πέρνουν τηλέφωνο μέσω δορυφόρου.

δηλαδη δεν υπαρχουν μικρο- "σεχτες" που εκαναν κληση απο καρτοτηλεφωνα? οι μικροεγκληματιες μεταξυ τους δεν χρησιμοποιουσαν καρτοτηλεφωνα?

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
πολατιδη λεγανε παντως στο στρατο ένας  τύπος που ρωτούσε 3 φορές για να βρει το σπίτι του.... :think: :think: πως τα φέρνει η μοίρα...τώρα ένας απ το σόι του θα μας σώσει... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
πολατιδη λεγανε παντως στο στρατο ένας  τύπος που ρωτούσε 3 φορές για να βρει το σπίτι του.... :think: :think: πως τα φέρνει η μοίρα...τώρα ένας απ το σόι του θα μας σώσει... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ανεφερε οτι οταν ηταν στο Κ.Κ.Ε, η παπαριγα ηταν υπευθυνη να αδειαζει τα τασακια στους καδους απορριματων και η ΚΟΥΚΟΥΕΔΕς ΛΕΝΕ οτι θα μας σωσει η ΑΛΕΚΑ!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Δεν νομίζω ότι έχουν καταλάβει πολλοί τι παίζεται. Πολλοί δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι οι φασίστες του ΛΑΟΣ στρέφονται εναντίον της ελεύθερης διακίνησης ιδεών στο Δαδίκτυο και ότι το Indymedia αποτελεί μόνον πρόσχημα.

Εδώ έχουμε τον ΟΤΕ, ο οποίος είναι ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του φυσικού μέσου, δηλαδή της οπτικής ίνας να αποφασίζει για το τι αποτελεί ακαδημαϊκή έρευνα ή όχι και κυρίως να αποφασίζει για το τι είναι πρέπον ή όχι όταν το indymedia.gr είναι καθόλα νόμιμα. Αν κάποιος νομίζει ότι δεν είναι νόμιμο συμπεριλαμβανομένου του Πολατίδη γιατί δεν πάει στον εισαγγελέα;;;

Έχουμε λοιπόν τον ιδιοκτήτη της φυσικής ίνας και του υπόλοιπου εξοπλισμού - υπενθυμίζω εδώ ότι η σύμβαση ΟΤΕ με τον ΕΔΕΤ είναι τύπου IRU - ο οποίος καταγγέλει μονομερώς την σύμβαση στηριζόμενος όχι στις δικές του διαπιστώσεις αλλά υιοθετώντας τις απόψεις του Βουλευτή του ΛΑΟΣ. Ο ΟΤΕ δεν πουλάει καν bandwidth, το δικαίωμα χρήσης της ίνας πουλάει στον ΕΔΕΤ και την συντήρηση της ίνας και του εξοπλισμού στα άκρα της.

Θα αναφέρω μία υποθετική περίπτωση για το τι σημαίνει μία τέτοια κίνηση:
Έστω ότι ο server του bourdela.tv βρίσκεται σε ένα νησί στο μέσο του Ειρηνικού. Φυσικά με κάποιο υποβρύχιο καλώδιο θα πρέπει να συνδέεται με τον υπόλοιπο κόσμο. Έστω ότι η Αμερικανική AT&T έχει ποντίσει ένα καλώδιο οπτικής ίνας που συνδέει τον νησάκι με το Σαν Φρανσίσκο. Έστω ότι εντελώς αυθαίρετα η AT&T έχει θέσει σαν όρο σε όποιον νοικιάζει το καλώδια να μην περνάνε από το καλώδιο αυτό πληροφορίες πορνογραφικού περιεχομένου, mp3, links για τσόντες ανεβασμένες στον Rapidshare και κυρίως απόψεις όπως αυτές των γνωστών ηλιθίων του site.
Έστω λοιπόν ότι κατά κάποιον τρόπο η AT&T πληροφορείται ότι κάτι από αυτά συμβαίνει (ε, δεν περιμένω να συζητήσουν στην Γερουσία ότι πόσταρε ο Λάκης) και αποφασίζει ότι δεν τηρούνται οι όροι της σύμβασης και σου λέει έχεις 5 μέρες να πάρεις τον server και να φύγεις γιατί κόβω την πρόσβαση μέσω της οπτικής ίνας μου.

Είναι τελικά πολύ επικίνδυνο αυτό που γίνεται. Ο ιδιοκτήτης της τηλεπικοινωνιακής υποδομής να έχει άποψη για το περιέχομενο που διακινείται μέσα από τα καλώδια του.
Σε λίγο μπορεί να εμφανισθεί και η Cisco και να πει ότι μέσα από τα ρουτεράκια δεν περνάνε τραβέλια.

Αλλού λοιπόν στοχεύουν οι φασίστες του ΛΑΟΣ. Στην ελευθερία της έκφρασης και στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στο Διαδίκτυο. Και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν για τον σκοπό αυτό και τους Γερμανοεβραίους (κατά yrret) της DT. Και είναι τόσο αδίστακτοι που δεν θα έχουν και κανένα ενδοιασμό να ζητήσουν αύριο να κλείσει και το bourdela.tv.

Αλλά δεν θα τους περάσει. Ας μην ξεχνάνε τα βρωμερά φασιστάκια ότι η Ελευθερία του Διαδικτύου αποτελεί πλέον αναπόσπαστο τμήμα της προσωπικής μας ελευθερίας.

O OTE ως ιδιοκτήτης του δικτύου στρέφεται εναντίον του αντισυμβαλλόμενου ΕΔΕΤ, διότι παραβίασε τους όρους χρήσης της υποδομής που του παραχώρησε, κατά παρέκκλιση των συμβατικών του υποχρεώσεων. Τόσο απλά. Η διακίνηση του περιεχομένου του Indymedia μέσω ΕΔΕΤ είναι προφανής τεχνικά, αφού αρκεί ένα traceroute από το μηχάνημα σου για να αποκαλύψει την λίστα των ενδιάμεσων δρομολογητών του grnet.Το ότι το athens.indymedia.org ΔΕΝ σχετίζεται με κανενός είδους ακαδημαϊκή διαδικασία του ΕΜΠ είναι επίσης προφανές διαβάζοντας το mission statemet που το ίδιο παραθέτει ( )

Η αναλογία είναι η εξής: Εσύ, ως μεγαλο-ιδιοκτήτης, νοικιάζεις μία από τις 10δες δίπατες μεζονέτες σου σε εμένα για 5 χρόνια με τον ρητό όρο να κατοικώ προσωπικά εγώ, με την οικογένεια μου. Εγώ, πάλι, λίγους μήνες αφού μετακομίσω μετατρέπω 2 από τα δωμάτια του σπιτιού σε πολυπολιτισμικό ανοικτό ξενώνα φιλοξενίας αφρικανών μεταναστών (κάποιοι από αυτούς νόμιμοι κάποιοι παράνομοι).

Πιστεύεις ότι αν μου έκανες έξωση, και εγώ δεν ήθελα να φύγω, θα υπήρχε δικαστήριο που θα με δικαίωνε - ειδικά άν επέμενα να διατηρήσω σε χρήση τον αυτοσχέδιο ξενώνα?

Κατά την γνώμη μου το Indymedia και κάθε Indymedia πρέπει να υπάρχει (το με ποιους όρους και προϋποθέσεις είναι τεράστια συζήτηση - αφού σχετίζεται άμεσα με την έκταση και το είδος της ελεύθερης διακίνησης περιεχομένου στο διαδίκτυο) …

Το ζήτημα για μένα είναι ότι το ΕΜΠ οφείλει να πάψει να άγεται και να φέρεται από τους πολύχρωμους αριστεριστές/αντιεξουσιαστές/πρεζόνια/τεμπέληδες/χουλιγκάνους που τείνουν να μετατρέψουν το ίδρυμα σε γιάφκα και πεδίο ανέξοδης επαναστατικής γυμναστικής. Και αυτό το σκαμπίλι, είναι εξέλιξη προς την σωστή κατεύθυνση, κατά την γνώμη μου.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
[size=12pt]ΕΔΕΤ προς ΟΤΕ: Κανείς μας δεν έχει δικαίωμα ελέγχου του περιεχομένου[/size]

Απαράδεκτη και καταχρηστική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας την ερμηνεία που δίνει ο ΟΤΕ στους όρους της σύμβασής του με το ΕΔΕΤ, για τη χρήση του δικτύου οπτικών ινών που διασυνδέει τους φορείς του. Απαντά έτσι σε εξώδικη δήλωση-πρόσκληση του Οργανισμού, με την οποία ο ΟΤΕ ζητά να ελέγξουν μαζί ότι το δίκτυο οπτικών ινών χρησιμοποιείται για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς, επικαλούμενος «σαφή, καταγγελόμενη παραβίαση με τη λειτουργία του Athens Indymedia μέσω του ΕΜΠ».

Όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος του ΕΔΕΤ, καθηγητής κος Παναγιώτης Τσανάκας απαντώντας σε σχετικό ερώτημα του In.gr Τεχνολογία: Ο ΟΤΕ, όπως άλλωστε και το ίδιο το ΕΔΕΤ, δεν έχει το δικαίωμα να ελέγχει το περιεχόμενο της διακινούμενης πληροφορίας στο δίκτυο οπτικών ινών. Έχει το δικαίωμα να ελέγχει ότι το δίκτυο αυτό δεν χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς από τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά ιδρύματα που διασυνδέει ή τρίτους, δηλαδή όχι για τους δεδηλωμένους εκπαιδευτικούς/ερευνητικούς σκοπούς των ίδιων των φορέων.

Όλη η δημοσίευση από το in.gr-nDigital

Και στο  Indymedia που φυσικά δεν έχει "κλείσει"..

--------------
Λίγα σημεία ακόμα που χρήζουν προσοχής :

Η όλη ιστορία είναι ταυτόσιμη με την φιλολογία περί ασύλου και πανεπιστημίων..
Η καταγγελία του Πολατίδη ήταν ότι η χρήση των ινών απλά δεν είχε σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση. Ό,τι λένε δηλαδή και για το άσυλο του ΕΜΠ..

Ο ΟΤΕ ζήτησε απλά εντός πέντε ημερών να οριστούν εκπρόσωποι με τους οποίους θα προβεί από κοινού με το ΕΔΕΤ σε έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσει ότι το ΕΜΠ χρησιμοποιεί τις ίνες για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς και όχι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, διαφορετικά. Καμία σχέση με άμεσο "κλείσιμο" του Indymedia κτλ

Αν το ΕΔΕΤ δεν έχρηζε αντιπροσώπους ο ΟΤΕ απειλούσε να διακόψει τη σύμβαση γενικά κάτι που θα σήμαινε, εάν και όταν γινόταν, την αποκοπή της ακαδημαϊκής/ερευνητικής κοινότητας από το διεθνές Ίντερνετ.
Φυσικά, σιγά μην το κάνει.. Απλά πιέζει.
Ωστόσο θα είναι μεγάλη η κατακραυγή εάν το ΕΔΕΤ απομονώσει και "δώσει" - λογοκρίνει έναν από τους χρήστες του..

Επισκέπτης
Σωπατε ρε...κλεινει το indymedia ? Και τι ειναι το indymedia που θα πρεπει να χαιρονται ή να στεναχωριουνται καποιοι επειδη θα κλεισει ? Ειναι οντως site αντιπληροφορισης και δημοκρατικο ? Ειναι οντως αντιεξουσιαστες αυτοι που το διαχειρηζονται ? Δε νομιζω. Για να δοκιμασει να γραψει καποιος κατι στο indymedia εναντια στους Εβραιους. Το σβησαν αμεσως. Πρακολουθουσα το site μεχρι την τελευταια εισβολη του Ισραηλ στη Γαζα. Απο τοτε τους συχαθηκα. Ενω ολος ο κοσμος απο ακροδεξιους ως ακροαριστερους εβριζε τους Εβραιους για τη σφαγη των Παλαιστινιων το indymedia και οι διαχειρηστες του κρατουσαν και καλα ουδετερη σταση που σημαινει εσβηναν τις καταγκελειες κατα του Ισραηλ και αφηναν τους υπαλληλους των Εβραιων (Terminal 119 και λοιπους) να αλωνιζουν κανοντας προπαγανδα υπερ του Ισραηλ. Σας λεει κατι αυτο ? Ειναι σιγουρα πισω απο το indymedia καποιοι επαναστατες αντιεξουσιαστες ή κατι αλλο κρυβεται ?

deepthroat

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
Αγαπητε "Δημοκρατη", σε ποιανου παροχου τον σερβερ μπορει να φιλοξενηθει το ιντυμιντια χωρις να πεσουν μηνυσεις λογω της "θεματολογιας" του ιντυμιντια, στον Παροχο? Πρακτικα, σε κανενα! Θα ρισκαρει η φορθνετ για παραδειγμα να σας φιλοξενησει οταν θα τρωει βροχη της μηνυσεις για το ιντυμιντια? Οχι Βεβαια!!!

Δεν θέλω να συγκλονίσω τον μικρόκοσμό σου, αλλά εκτός του ενδόξου ελληνικού κράτους υπάρχουν κι άλλα.

φοβουνται τις μηνυσεις..οποτε το ιντιμιντια πρακτικα εαν φυγει απο το ΕΜΠ .....ΚΛΕΙΝΕΙ!!

Dream on.

"Απαράδεκτη και καταχρηστική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας την ερμηνεία που δίνει ο ΟΤΕ στους όρους της σύμβασής του με το ΕΔΕΤ, για τη χρήση του δικτύου οπτικών ινών που διασυνδέει τους φορείς του. Απαντά έτσι σε εξώδικη δήλωση-πρόσκληση του Οργανισμού, με την οποία ο ΟΤΕ ζητά να ελέγξουν μαζί ότι το δίκτυο οπτικών ινών χρησιμοποιείται για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς, επικαλούμενος «σαφή, καταγγελόμενη παραβίαση με τη λειτουργία του Athens Indymedia μέσω του ΕΜΠ»."

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Σωπατε ρε...κλεινει το indymedia ? Και τι ειναι το indymedia που θα πρεπει να χαιρονται ή να στεναχωριουνται καποιοι επειδη θα κλεισει ? Ειναι οντως site αντιπληροφορισης και δημοκρατικο ? Ειναι οντως αντιεξουσιαστες αυτοι που το διαχειρηζονται ? Δε νομιζω. Για να δοκιμασει να γραψει καποιος κατι στο indymedia εναντια στους Εβραιους. Το σβησαν αμεσως. Πρακολουθουσα το site μεχρι την τελευταια εισβολη του Ισραηλ στη Γαζα. Απο τοτε τους συχαθηκα. Ενω ολος ο κοσμος απο ακροδεξιους ως ακροαριστερους εβριζε τους Εβραιους για τη σφαγη των Παλαιστινιων το indymedia και οι διαχειρηστες του κρατουσαν και καλα ουδετερη σταση που σημαινει εσβηναν τις καταγκελειες κατα του Ισραηλ και αφηναν τους υπαλληλους των Εβραιων (Terminal 119 και λοιπους) να αλωνιζουν κανοντας προπαγανδα υπερ του Ισραηλ. Σας λεει κατι αυτο ? Ειναι σιγουρα πισω απο το indymedia καποιοι επαναστατες αντιεξουσιαστες ή κατι αλλο κρυβεται ?

Αυτη η τοποθετηση σου σε τοποθετει μακρια και εξω απο του ΛΟΙΠΟΥΣ Συριζαιους! Μπραβο σου!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δεν θέλω να συγκλονίσω τον μικρόκοσμό σου, αλλά εκτός του ενδόξου ελληνικού κράτους υπάρχουν κι άλλα.

Dream on.

"Απαράδεκτη και καταχρηστική χαρακτηρίζει ο πρόεδρος του Εθνικού Δικτύου Έρευνας και Τεχνολογίας την ερμηνεία που δίνει ο ΟΤΕ στους όρους της σύμβασής του με το ΕΔΕΤ, για τη χρήση του δικτύου οπτικών ινών που διασυνδέει τους φορείς του. Απαντά έτσι σε εξώδικη δήλωση-πρόσκληση του Οργανισμού, με την οποία ο ΟΤΕ ζητά να ελέγξουν μαζί ότι το δίκτυο οπτικών ινών χρησιμοποιείται για ερευνητικούς και εκπαιδευτικούς σκοπούς, επικαλούμενος «σαφή, καταγγελόμενη παραβίαση με τη λειτουργία του Athens Indymedia μέσω του ΕΜΠ»."

οποτε θα η μηνυση της ΕΔΕΤ προς τον ΟΤΕ θα εκδικαστει, κατα την γνωμη σου?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Λίγα σημεία ακόμα που χρήζουν προσοχής :

Η όλη ιστορία είναι ταυτόσιμη με την φιλολογία περί ασύλου και πανεπιστημίων..
Η καταγγελία του Πολατίδη ήταν ότι η χρήση των ινών απλά δεν είχε σχέση με την έρευνα και την εκπαίδευση. Ό,τι λένε δηλαδή και για το άσυλο του ΕΜΠ..

Ο ΟΤΕ ζήτησε απλά εντός πέντε ημερών να οριστούν εκπρόσωποι με τους οποίους θα προβεί από κοινού με το ΕΔΕΤ σε έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσει ότι το ΕΜΠ χρησιμοποιεί τις ίνες για εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς σκοπούς και όχι, σύμφωνα με τις καταγγελίες, διαφορετικά. Καμία σχέση με άμεσο "κλείσιμο" του Indymedia κτλ

Αν το ΕΔΕΤ δεν έχρηζε αντιπροσώπους ο ΟΤΕ απειλούσε να διακόψει τη σύμβαση γενικά κάτι που θα σήμαινε, εάν και όταν γινόταν, την αποκοπή της ακαδημαϊκής/ερευνητικής κοινότητας από το διεθνές Ίντερνετ.
Φυσικά, σιγά μην το κάνει.. Απλά πιέζει.
Ωστόσο θα είναι μεγάλη η κατακραυγή εάν το ΕΔΕΤ απομονώσει και "δώσει" - λογοκρίνει έναν από τους χρήστες του..

Το grnet δεν πρόκειται να κατεβάσει διακόπτες στο ΕΜΠ (κατ αρχήν δεν υπάρχει μηχανικός που θα το έκανε ακόμα και άν του έδιναν την εντολή) ...

Το ξαναγράφω: ο ΟΤΕ στρέφεται εναντίον της ΕΔΕΤ, η οποία οφείλει να ελέγχει - ως πάροχος πλέον - την σύμφωνη με τις συμβατικές της υποχρεώσεις προς τον ΟΤΕ χρήση των υπηρεσιών που παρέχει στους τελικούς της πελάτες (ΑΕΙ, Ερευνητικά κέντρα κτλ). Άν η ΕΔΕΤ δεν γούσταρε να κάνει τον αστυνόμο να μην υπέγραφε τέτοιου είδους σύμβαση με τον ΟΤΕ.

Νομικά το θέμα είναι τελείως ξεκάθαρο.

Τα υπόλοιπα είναι φιλολογικού περιεχομένου συζήτηση που δεν θα σταθεί σε καμία αίθουσα δικαστηρίου (που σιγά μην φτάσει εκεί το θέμα – οι καθηγητάδες θα το κουκουλώσουν ανέτως).

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
O OTE ως ιδιοκτήτης του δικτύου στρέφεται εναντίον του αντισυμβαλλόμενου ΕΔΕΤ, διότι παραβίασε τους όρους χρήσης της υποδομής που του παραχώρησε, κατά παρέκκλιση των συμβατικών του υποχρεώσεων. Τόσο απλά. Η διακίνηση του περιεχομένου του Indymedia μέσω ΕΔΕΤ είναι προφανής τεχνικά, αφού αρκεί ένα traceroute από το μηχάνημα σου για να αποκαλύψει την λίστα των ενδιάμεσων δρομολογητών του grnet.Το ότι το athens.indymedia.org ΔΕΝ σχετίζεται με κανενός είδους ακαδημαϊκή διαδικασία του ΕΜΠ είναι επίσης προφανές διαβάζοντας το mission statemet που το ίδιο παραθέτει ( )

Η αναλογία είναι η εξής: Εσύ, ως μεγαλο-ιδιοκτήτης, νοικιάζεις μία από τις 10δες δίπατες μεζονέτες σου σε εμένα για 5 χρόνια με τον ρητό όρο να κατοικώ προσωπικά εγώ, με την οικογένεια μου. Εγώ, πάλι, λίγους μήνες αφού μετακομίσω μετατρέπω 2 από τα δωμάτια του σπιτιού σε πολυπολιτισμικό ανοικτό ξενώνα φιλοξενίας αφρικανών μεταναστών (κάποιοι από αυτούς νόμιμοι κάποιοι παράνομοι).

Πιστεύεις ότι αν μου έκανες έξωση, και εγώ δεν ήθελα να φύγω, θα υπήρχε δικαστήριο που θα με δικαίωνε - ειδικά άν επέμενα να διατηρήσω σε χρήση τον αυτοσχέδιο ξενώνα?

Κατά την γνώμη μου το Indymedia και κάθε Indymedia πρέπει να υπάρχει (το με ποιους όρους και προϋποθέσεις είναι τεράστια συζήτηση - αφού σχετίζεται άμεσα με την έκταση και το είδος της ελεύθερης διακίνησης περιεχομένου στο διαδίκτυο) …

Το ζήτημα για μένα είναι ότι το ΕΜΠ οφείλει να πάψει να άγεται και να φέρεται από τους πολύχρωμους αριστεριστές/αντιεξουσιαστές/πρεζόνια/τεμπέληδες/χουλιγκάνους που τείνουν να μετατρέψουν το ίδρυμα σε γιάφκα και πεδίο ανέξοδης επαναστατικής γυμναστικής. Και αυτό το σκαμπίλι, είναι εξέλιξη προς την σωστή κατεύθυνση, κατά την γνώμη μου.

Εεεε, μην είσαι τόσο σίγουρος ότι είνα απλό το θέμα. Μπορεί να πω ότι τους φιλοξενώ  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Ή μπορώ να πω ότι είναι μαύρες γαζέλλες από την Σωκράτους που τους έχω λυπηθεί και τις έχω προσλάβει για να με προσέχουν.
Μπορεί, μπορεί,....
Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένα ενοικιαστήριο συμβόλαιο που περιγράφει ακριβώς ποίοι θα είναι οι ένοικοι. Για να μην πω και για θέμα του κανονισμού πολυκατοικιών που απαγορεύουν τα ζώα (σκύλους, γάτες, καναρίνια, τίγρεις, ύαινες, ελλεηνίδες κλπ, κλπ).

Αλλά δεν γίνεται και δεν μπορεί να γίνει σύγκριση της τηλεπικοινωνιακής υποδομής με ένα διαμερίσμα ή εμπορικό χώρο μίσθωσης (εκεί γιατί προστατεύεται ο ενοικιαστής; ).
Είναι λυμένο θέμα ότι και ο ISP αλλά πολύ περισσότερο ο ιδιοκτητής του φυσικού δικτύου δεν είναι υπεύθυνος για το περιεχόμενο που διακινείται. Σκέψου να υπήρχε ένα κινητό που να έσβηνε κάθε φορά που κάποιος έλεγε την λέξη μαλάκας.

Το θέμα μου εμένα δεν είναι αν σωστά το indymedia φιλοξενείται σε server του Πολυτεχνείου αλλά η ενέργεια του ΟΤΕ που γίνεται κάτω από πολιτική πίεση.  Δηλάδη μέχρι τώρα από τους server του Πολυτεχνείου δεν διακινούνταν ένα σωρό ΠΑΡΑΝΟΜΟ περιεχόμενο με p2p;;;Είτε αυτό ήταν τηλεοπτικές σειρές είτε τσόντες;;; Πόσοι ftp servers είναι στημένοι σε site του πολυτεχνείου;;

Τώρα έπιασε τον ΟΤΕ πρεμούρα για το indymedia που από ότι ξέρω είναι δεν είναι και παράνομο; (Επαναλαμβάνω, αν είναι παράνομο να πάει το ΛΑΟΣ στον εισαγγελέα).

Πόσο διαφορετκή είναι η υπόθεση αυτή από το bourdela.com;
Ποιός θα εμποδείσει αύριο κάποιον πυροβολημένο υπερ-πατριώτη και υπερ-χριστιανό να ζητήσει και το κλείσιμο του bourdela.tv;;;

Απο καταγγελίες δεν έγινε και το κλείσιμο του site;;;

Τώρα αν το indymedia έπρεπε να είναι στο ΕΜΠ δεν το συζητώ. Έχω ήδη ποστάρει τι θα έπρεπε να κάνουν. Και όποιος κατάλαβε - κατάλαβε.

Επισκέπτης
Αυτη η τοποθετηση σου σε τοποθετει μακρια και εξω απο του ΛΟΙΠΟΥΣ Συριζαιους! Μπραβο σου!

Το οτι θα ψηφιζα ΣΥΡΙΖΑ (δεν το εκανα γιατι πηγα διακοπες) ή οτι θα ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ στις επομενες εκλογες δεν  σημενει οτι συμφωνω σε ολα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ με το indymedia τη σχεση εχει ομως ? Λεει πουθενα οτι το Indymedia ειναι οργανο του ΣΥΡΙΖΑ ?

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κάνει ακαδημαϊκή έρευνα το ιντιανομίντια, μέγα έγκλημα να το κλείσουνε οι παλιοφασίστες.
No pasaran re!!!!!
Hasta la victoria siempre!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί ρε συ ο κάθε διαφωνούντας πρέπει να είναι και Συριζαίος(εμμονή έχετε πάθει με αυτό το κόμμα,ο εφιάλτης σας);! :grin: :think:
Y.Γ.Και εγώ σου λέω οτί δεν μιλάς και αντιπαρατείθεσαι με κανέναν Συριζά!!! :dancing:

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Το ξαναγράφω: ο ΟΤΕ στρέφεται εναντίον της ΕΔΕΤ, η οποία οφείλει να ελέγχει - ως πάροχος πλέον - την σύμφωνη με τις συμβατικές της υποχρεώσεις προς τον ΟΤΕ χρήση των υπηρεσιών που παρέχει στους τελικούς της πελάτες (ΑΕΙ, Ερευνητικά κέντρα κτλ). Άν η ΕΔΕΤ δεν γούσταρε να κάνει τον αστυνόμο να μην υπέγραφε τέτοιου είδους σύμβαση με τον ΟΤΕ.

Κι εγω ξαναγράφω ότι,σύμφωνα με το ΕΔΕΤ πάντα, στη σύμβαση που υπέγραψε με τον ΟΤΕ, έχει το δικαίωμα να ελέγχει μόνο ότι το δίκτυο αυτό δεν χρησιμοποιείται για εμπορικούς σκοπούς από τα πανεπιστήμια και τα ερευνητικά ιδρύματα που διασυνδέει ή τρίτους, δηλαδή όχι για τους δεδηλωμένους εκπαιδευτικούς/ερευνητικούς σκοπούς των ίδιων των φορέων και δεν έχει δικαίωμα κατά τα άλλα να ελέγχει το περιεχόμενο της διακινούμενης πληροφορίας.

Με λίγα λόγια.. Πείστε τη ΣΟ να βάλει προεκλογική διαφήμιση του ΛΑΟΣ και αμέσως έκλεισε..

Επισκέπτης
Δεν αφηνουμε το ΣΥΡΙΖΑ λεω εγω και να μας εξηγισει καποιος απο τους υποστηριχτες του indymedia γιατι το συγκεκριμενο site και οι διαχειρηστες του τρεφουν τοσο μεγαλη συμπαθεια στους Εβραιους ? Φτασανε να γραφουν οτι για τις σφαγες των Παλαιστινιων δεν φταινε οι Εβραιοι αλλα οι Παλαιστινιοι που πανε και πεφτουν πανω στις βομβες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom