easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Fiber to the home λενε φιλε.. αυτο καταλαβα τουλαχιστον εγω.. ξαναδιαβαζοντας ομως τη συνεντευξη πιο προσεκτικα παρατηρησα αυτο το σημειο:
Και κατεληξα οτι ο ορος "σύνδεση των χρηστών με την υποδομή" <<μαλλον>> εννοει την αποσταση απο το switch του κτηριου στο διαμερισμα..
Αυτο πραγματικα η εγω δεν το καταλαβα καλα, η αυτοι δεν το εκαναν σαφη και κατανοητο.
Λ. ΚΑΝΕΛΛΟΣ: Το κόστος δε σύνδεσης των χρηστών με την υποδομή θα μπορεί να το αναλάβει ο πάροχος με την ίδια έννοια που οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας επιδοτούν συσκευή για παράδειγμα και σας υποχρεώνουν να μείνετε στο δίκτυό τους επί ένα χρονικό διάστημα και αν τυχόν θελήσετε να φύγετε υπάρχουν διαδικασίες στο νομοσχέδιο οι οποίες εξασφαλίζουν την αποδεσμοποίηση της ίνας, το Fiber Unbundling, να μη σας έχει δηλαδή δέσμιο ένας πάροχος αν θέλετε ν’ αλλάξετε πάροχο, οπότε θα πληρώσετε αναλογικά τη διαφορά η οποία μεσολαβεί μεταξύ της τιμής την οποία έχετε συμφωνήσει, των μηνών τους οποίους χρησιμοποιήσατε την υποδομή και των μηνών που θέλετε ν’ αλλάξετε πάροχο.
Και κατεληξα οτι ο ορος "σύνδεση των χρηστών με την υποδομή" <<μαλλον>> εννοει την αποσταση απο το switch του κτηριου στο διαμερισμα..
Αυτο πραγματικα η εγω δεν το καταλαβα καλα, η αυτοι δεν το εκαναν σαφη και κατανοητο.