st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.428
- Πόντοι
- 366
δεν ειστε τιποτα αλλο παρα καιροσκοποιExεις δικιο..αυτη η δειλη η ΝΔ!!! Ποινικοποιηση των εχθρων της Δημοκρατιας με εξοστρακισμο
δεν ειστε τιποτα αλλο παρα καιροσκοποιExεις δικιο..αυτη η δειλη η ΝΔ!!! Ποινικοποιηση των εχθρων της Δημοκρατιας με εξοστρακισμο
Από την άλλη, και ο ΕΝΑΣ πολιτισμός που επιβάλλεται παγκοσμίως όπως λες, του δούλου-καταναλωτή, είναι αυθεντικός, στηρίζεται στις ρίζες και τις συνθήκες και τους όρους που τον γέννησαν και τον εξέθρεψαν..
Άρα όλα καλά ;
Η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει μόνο ο Δυτικός Κόσμος που βλέπουμε μέσα από την τηλεόραση.
Ο πολιτισμός του καθενός δεν ακυρώνεται ούτε χωνεύεται αλλά μεταλλάσσεται και μεταλλάσσει..
Αυτός που ξεριζώνεται μπορεί να προσαρμόζεται, να αλλάζει κάποιες συνήθειες αλλά πατρίδα του θα είναι πάντα η παιδική του ηλικία και ό,τι έζησε στον τόπο του..
Η επιτυχία του πολιτισμού εξαρτάται από τις κοινές του συνισταμένες, όσες περισσότερες, τόσο καλύτερα..
Ακόμα και κάτω από την κυρίαρχη ιδεολογία του McDonalds. Αλλά εδώ θα πρέπει να μιλήσω πάλι για τις αυτοκρατορίες και θα εκτραπούμε..
Τα περί αυθεντικότητας, ριζών, γέννησης, ανατροφής με ανατριχιάζουν.
Παρθενογέννεση μόνο μια φορά υπήρξε κι αυτό παίζεται..
Παντως αν ειναι δυνατον!Δηλαδη να χρηματοδοτουνται απο το κρατος για να γραφουνε στο παπαροιντυ τους οτι ειναι κατα του κρατους
Σαν να μου φαινεται οτι κλωνος του κρατος ειναι τελικα οι αναρχικοι
Ο φασισμός και η επιβολή με το στανιό γίνεται απο το σκατομιντια και τα αναρχοπρεζοαριστερομαστουρια. Οποτε καλα θα κανει να κλεισει και μακαρι να τους βουταγε η αστυνομια αν τους εκανε ασηκωτους απ το ξυλο. Αιντε με τις μαλακιες σας, θελετε και να μιλατε μουνια μαστουρια μαλακιστηρια, μαθατε και δημοκρατικες ελευθεριες, μαϊμούδες.
δεν ειστε τιποτα αλλο παρα καιροσκοποι
Ιπταμενε...δεν θελω να γινομαι πεζος αλλα βλεπεις οτι καθε στοχος την φορα πετυχαινεται.μετα απο πιεση του ΛΑ.Ο.Σ...ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ νομοσχεδιο κατα των δουλεμπορων που φερνουν τους μεταναστες (εστω και εαν ειναι ενα δειλο πολιτικα νομοσχεδιο) , ψηφιστηκε το νομοσχεδιο για κουκουλες και καρτοτηλεφωνα....(παλι απο την πιεση του ΛΑ.Ο.Σ)
ΚΑΙ το παρακρατος της Αριστερας (το ιντυμιντια) ειναι θεμα χρονου να κλεισει.....ΘΕΛΩ στις προσεχης εκλογες οχι μονο την δικη σου ΨΗΦΟ αλλα και νεους πατριωτες να φερεις στο ΛΑ.Ο.Σ
Δε γίνεσαι πεζός. Ξέρω οτι το ΛΑΟΣ εχει φέρει ενα αποτέλεσμα στην πολιτική σκηνή που εκφράζει πολυ περισσότερο κόσμο απο αυτους που το ψηφίζουν. Μπορεί αν μην είναι ακριβώς το αποτέλεσμα που θέλουμε αλλα ειναι μια αρχή και καλή αρχη σε μια δύσκολη προσπάθεια υπο την κυριαρχία της παναριστεράς.
Με αυτό το σκεπτικό κάθε ομάδα που θα ήθελε να διακινήσει τις ιδέες τις, όσο άσχετες και αν ήταν με την ακαδημαϊκή κοινότητα, θα μπορούσε να ζητήσει να φιλοξενηθεί στους σέρβερ του ΕΜΠ...
Και επειδή ένα απλό θέμα το γαμήσαμε και ψόφησε άλλη μια φορά, ας γίνει κατανοητό ότι κανείς δεν λέει να μην υπάρχει ιντυμήντια (το ότι διαφωνεί
Πράγματι θα μπορούσε. Η ακαδημαϊκή κοινότητα δίνει πολλές φορές βήμα σε διάφορες απόψεις και ιδέες...
Εσύ μπορεί να μην το λες αλλά κάποιοι άλλοι το λένε. "το παρακρατος της Αριστερας (το ιντυμιντια) ειναι θεμα χρονου να κλεισει" γράφει ένα φασιστοειδές λίγο πιο πάνω, ενώ στο φασιστοσάιτ δεν γράφουν "μετακινείται το indymedia" ή "το indymedia έξω από το EMΠ" αλλά "www.e-grammes.gr/article.php?id=3890]Κλείνει[/u] το indymedia"[/url]. H επιλογή λέξεων είναι σαφής.
και μια πληροφορια που θα συνταραξει συμεθελα την αντιδραση
καθως το Indymedia θα μπορεσει να χτυπα τους αστους μεσα απο το νετ !!
Μπορει να σηκωσουν το blog τους ΔΩΡΕΑΝ
εδω
και εδω
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ
Ρε παιδιά, sorry κιόλας, αλλά το Indymedia γιατί δεν πάει σε ένα web hosting provider που με 40 έως 60 € το χρόνο ΤΟ ΠΟΛΥ θα έχει μια χαρά χώρο για τον ιστότοπό του; Σιγά τα λεφτά δηλαδή!
Γιατί πρέπει σώνει και καλά να είναι στο ΕΔΕΤ ή σε οποιοδήποτε άλλο δημόσιο οργανισμό στο τζαμπαντάν;
Έτσι γίνονται οι αγώνες;
Με αυτή τη λογική αν είναι να πάω και εγώ και όλοι οι φίλοι μου να σηκώσουμε ότι web site θέλουμε στο ΕΔΕΤ...
Εσύ μπορεί να μην το λες αλλά κάποιοι άλλοι το λένε. "το παρακρατος της Αριστερας (το ιντυμιντια) ειναι θεμα χρονου να κλεισει" γράφει ένα φασιστοειδές λίγο πιο πάνω, ενώ στο φασιστοσάιτ δεν γράφουν "μετακινείται το indymedia" ή "το indymedia έξω από το EMΠ" αλλά "www.e-grammes.gr/article.php?id=3890]Κλείνει[/u] το indymedia"[/url]. H επιλογή λέξεων είναι σαφής.
Μαζί μου μιλάς, κρίνε με από αυτά που λέω εγώ...
Προφανώς οι ιδεολογικοί εχθροί του ιντυμήντια θέλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και λένε και μια μαλακία παραπάνω...
Το ίδιο κάνει και το ιντυμήντια...
Το ζήτημά μας είναι κατά πόσο αμιγώς ιδιωτικό σάιτ μπορεί να φιλοξενείται σε σέρβερ κρατικού ιδρύματος, συντηρούμενου από εθνικά και κοινοτικά κονδύλια (να χαρώ εγώ κρατιστές- αντιεξουσιαστές...)...
Η άποψή μου είναι πως όχι...
Από εκεί και πέρα, το κάθε ιντυμήντια μπορεί να λειτουργεί αλλά με δικά του έξοδα...
Τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Θα αναφέρω μία υποθετική περίπτωση για το τι σημαίνει μία τέτοια κίνηση:
Έστω ότι ο server του bourdela.tv βρίσκεται σε ένα νησί στο μέσο του Ειρηνικού. Φυσικά με κάποιο υποβρύχιο καλώδιο
Είναι τελικά πολύ επικίνδυνο αυτό που γίνεται. Ο ιδιοκτήτης της τηλεπικοινωνιακής υποδομής να έχει άποψη για το περιέχομενο που διακινείται μέσα από τα καλώδια του.
Σε λίγο μπορεί να εμφανισθεί και η Cisco και να πει ότι μέσα από τα ρουτεράκια δεν περνάνε τραβέλια.
Αλλού λοιπόν στοχεύουν οι φασίστες του ΛΑΟΣ. Στην ελευθερία της έκφρασης και στην ελεύθερη διακίνηση των ιδεών στο Διαδίκτυο. Και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν για τον σκοπό αυτό και τους Γερμανοεβραίους (κατά yrret) της DT. Και είναι τόσο αδίστακτοι που δεν θα έχουν και κανένα ενδοιασμό να ζητήσουν αύριο να κλείσει και το bourdela.tv.
Αλλά δεν θα τους περάσει. Ας μην ξεχνάνε τα βρωμερά φασιστάκια ότι η Ελευθερία του Διαδικτύου αποτελεί πλέον αναπόσπαστο τμήμα της προσωπικής μας ελευθερίας.
Aγαπήτε yrret ακόμα να βρεις το δίκιο σου;!
Σε πειράζουν και σήμερα οι κακοί αριστερούληδες,δεν ντρέπονται!!!