Νέα

O Πολατίδης του ΛΑ.Ο.Σ. «κλείνει» το indymedia

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Τι έκανε πάλι αυτός ο βλάκας;;;

Τι σχέση έχει ο ΕΔΕΤ;;;;; Ο ΕΔΕΤ είναι μόνον ο διαχειριστής του δικτύου που συνδέει πανεπιστήμια, ερευνητικά ιδρύματα κλπ.
Τι σχέση έχει με τον οποιοδήποτε server του Πολυτεχνείου;; Δικός του είναι μήπως ο server;;

Αυτό που συμβαίνει είναι σα να γίνεται μήνυση σε έναν ISP provider όπως η Otenet, Forthnet κλπ για το περιεχόμενο που διακινείται και μέσα από το ιδιόκτητο δίκτυο τους. Και αυτό είναι κάτι που είναι κατοχυρωμένο εδώ και πολύ καιρό.

Θα ήθελα να ήξερα όλοι αυτοί που θριαμβολογούν ανέξοδα εδώ μέσα και δεν βάζουν το μυαλό τους να σκεφθεί τι θα έκαναν αν άρχιζαν να πέφτουν μηνύσεις στους providers για τις τσόντες και τα mp3 που κατεβάζουν. Διότι αυτή ακριβώς είναι η αναλογία.

Καλή προβοκάτσια είναι και αυτή των φασιστών. Κολλάνε προβοκατόρικα και την Κοινωνία της Πληροφορίας. Η οποία τι σχέση έχει;;;;
Γιατί χρηματοδοτεί το πρόγραμμα;
Μα η χρηματοδότηση γίνεται και με κοινοτικούς πόρους. Γιατί δεν κάνουν μήνυση και στην Κομισιόν;;;;

Καλά μπλέξαμε με τους ηλίθιους φασίστες. Ελπίζω μόνον να βρεθεί κάποιος δικαστής που θα καταλάβει ότι η ΕΔΕΤ είναι ο διαχειριστής και μόνον. Και ότι η σύμβαση εννοεί ότι δεν παρέχονται υπηρεσίες και δεν συνδέονται με το δίκτυο αυτό αλλοί φορείς εκτός από ακαδημαϊκούς. Δηλαδή αν η ΕΔΕΤ συνέδεε και ένα υπουργείο ή τον ΟΣΕ τότε θα υπήρχε λόγος μη τήρησης της σύμβασης. Τώρα ακαδημαϊκός φορέας συνδέεται. Το τι φιλοξενείται στον server του Ακαδημαϊκού αυτού φορέα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο και την υπευθυνότητα την έχει ο ακαδημαϊκός αυτός φορέας.

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Κλείσιμο στο ψυχανώμαλο αντικοινωνικό ιστότοπο και γαμήσι στους λεχριτες που το τρέχουν. Αντε γαμηθείτε μουνακια. :birdman: :birdman: :birdman:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
να κλείσουν και τα κανάλια του ΛΑΟΣ

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Άμα είχαν χιούμορ αυτοί του indymedia (πράγμα που το κόβω κομμάτι δύσκολο) θα πήγαιναν να έκαναν cohosting με το bourdela.tv.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.249
Πόντοι
5.595
Οσο πιο πολυ σου κλεβουν τη ζωη, τοσο σε ντοπαρουν με εθνος και φυλή..

Αυτη ειναι η αληθεια μαγκες. Η οικονομικη κριση, τα ζωναρια που εχουν σφιξει, και ο κοσμος στραφηκε στην ακροδεξια. Οπως παλια στη Γερμανια του Χιτλερ, ετσι και τωρα πολλοι πιστευουν πως για την κατασταση τους φταινε ολοι οι αλλοι, εκτος απο αυτους.
Η κινηση για το indymedia, δειχνει για τι βοθρο και τι χουντα μιλαμε, για τι προσπαθεια λογοκρισιας. Ως τακτικοι στο κεντρο (φυλης, μεταξουργειο κλπ), βλεπετε τι πογκρομ γινεται.
Πρεπει να γινει κατανοητο (για οποιον θελει να καταλαβει βεβαια) οτι ο ρατσισμος δεν γεννηθηκε απο ενα ματσο καλογυμνασμενους ξανθους τυπους, που ξυπνησαν ενα ωραιο πρωι και ειπαν : "Σημερα λεω να μισησουμε τους σκουροχρωμους". Ο ρατσισμος γεννηθηκε γιατι με την εννοια του σκουρου δερματος ειχε συνδεθει η εννοια του εργατη, ως ταξικου υποκειμενου. Κι ετσι αυτος ο εργατης, επρεπε να ειναι μονιμως τρομοκρατημενος για τη ζωη του, "παρανομος" και κυνηγημενος, ωστε ποτε να μην οργανωθει ως εργαζομενος. Γι'αυτο και οι μεταναστες αναφερονται ως λαθραιοι και μη λαθραιοι. Ποτε δεν αναφερονται ως ανθρωποι ή ως πολιτικοί προσφυγες (το οτι η Ελλαδα εχει στρατο της στις χωρες τους, λιγο απασχολει τους δικους μας υπερ-πατριωτες).Ποτε δεν θα κυνηγηθει ενας μαυρος με χαρτοφυλακα και γραβατα, στελεχος πολυεθνικης, αλλα θα κηνυγηθει ο μαυρος στο φαναρι,ο οικοδόμος, ο μικροπωλητής.
Το indymedia διακινει ελευθερα ιδεες , απο εκει εχουν δημοσιευθει απειρες φωτογραφιες που δειχνουν αστυνομικες αυθαιρεσιες, καταπατησεις καμμενων εκτασεων, πληροφοριες για πορειες κλπ. Δε γουσταρετε πορειες? Μην πατε. Αλλα οταν στερεις το δικαιωμα στην πορεια του αλλου, τοτε να ξερεις πως καποια στιγμη θα ερθει και η δικη σου η ωρα να σε φιμωσει το καθεστως, οταν πας να εκφρασεις δυσαρεσκεια.
Ο φασισμος του ΛΑΟΣ και της ΝΔ, δειχνει πως θελουν να μας κανουν ολους να κινουμαστε, να σκεφτομαστε και να πραττουμε σα ρομποτ : το ιδιο ολοι και παντου.

Η λογοκρισια ειναι εγκλημα, ο νομος σιγονταρει φυσικα τους ιδιους τους φασιστες και με παραθυρακια προσπαθει να υπηρετησει τα συμφεροντα τους. Οσοι νομιζετε οτι για την καταντια σας φταινε οι ξενοι, οι κουκουλοφοροι, οι αναρχικοι και οι αριστεριστες, μαλλον σας ειναι αγνωστες οι λεξεις : siemens, Σάμινα, Ολυμπιάδα 2004, Βατοπέδι, Πάρνηθα, Ηλεία, φοροεπιδρομές,δολοφονία ανηλίκου από μπάτσο, ασφαλιστικό.
Θα κλεισω με ενα πολυ γνωστο σε αρκετους, κειμενακι ...

"Όταν πιάσανε τους κομμουνιστές δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής.
Όταν πιάσανε τους Εβραίους δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν Εβραίος.
Όταν πιάσανε τους Καθολικούς δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν Καθολικός.
Όταν πιάσανε τους Τσιγγάνους δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν Τσιγγάνος.
Όταν πιάσανε τους Ομοφυλόφιλους δεν φώναξα γιατί δεν ήμουν Ομοφυλόφιλος.
Όταν πιάσανε εμένα δεν είχε μείνει κανείς να φωνάξει για μένα γιατί όταν με φώναζαν όλοι αυτοί εγώ δεν ήμουν εκεί."

Καλά μυαλά

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μάγκες, χαρήκατε τώρα που μαζί με τους "ξένους", μπουζουριάσαν και τις πουτάνες από το Μετάξι ;;

Ας μας πει ο yrret ποια η επίσημη θέση του ΛΑΟΣ σχετικά με τον αγοραίο έρωτα και τις ιερόδουλες..

Με τα μυαλά που έχετε και τη μισσαλοδοξία που σας βαράει δεν είναι μακριά η μέρα που θα γράψετε στο bou:
Αράπης ξεπαρθένιασε την κόρη μου
ή καλύτερα
Πάκης ξεπαρθένιασε το γιο μου
ή ακόμα καλύτερα
Μου έφερε η κόρη μου για γαμπρό Αλβανό
γιατί θα τα κάνουν.. μόνο και μόνο από αντίδραση..

Μήπως να θυμηθούμε κάποιες ψυχές που μιλούσαν για βιαστές βαλκάνιων γυναικών εκεί στο ιντυμήντια;

Πάρτε το απόφαση.. Οι ξένοι ήρθαν για να μείνουν..
Όσοι τα καταφέρουν.. Όσοι όχι θα παν αλλού να βρουν καλύτερα
Επειδή αυτοί θα το θελήσουν
Όσους κι αν διώξετε εσείς  θα ξανάρθουν
Η ιστορία των ανθρώπων είναι μία ιστορία μετανάστευσης

Μάλλον εσύ πρέπει να πάρεις χαμπάρι ότι το παραμύθι της πολυπολιτισμικότητας σιγά - σιγά τελειώνει...

Αποκτήσαν ξαφνικά φράγκα όσοι πριν 30 χρόνια δεν είχαν βρακί να φορέσουν
και μαζί με τα φράγκα ήρθε και η εθνική συνείδηση στη τσέπη τους.

Οι έλληνες είχαν εθνική συνείδηση και όταν δεν είχαν βρακί να φορέσουν, όταν θυσιάζονταν για την πατρίδα τους εδώ και κάτι αιώνες...

Τώρα αν κάποιοι έχασαν την εθνική τους συνείδηση όταν λίγδωσε το εντεράκι τους, ιδίως από το 1974 και μετά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία..

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66

Τύπε μου χαίρομαι γιατί συμμετέχεις ενεργά στα πολιτικά δρώμενα.
Μαζί σου και εγώ για ένα καλύτερο αύριο.
titanoterastios conservative a bit liberal and kind of labour party  :rockon:

colombia.gif

URL]]

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16

colombia.gif
     http://[URL unfurl="true"]www.lakewoodconferences.com/direct/dbimage/50143114/Polyester_Necktie.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
οι γραβατες να ειναι κοκκινες.αυτο το χρωμα φοριετε στην κολομβια.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

colombia.gif
     http://[URL unfurl="true"]www.lakewoodconferences.com/direct/dbimage/50143114/Polyester_Necktie.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ξεχασες τον ενεργο αγωνα που καναμε για τον μπαμπη αγγουρακη κολλητε μου? :2funny: :2funny: :2funny:

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
οι γραβατες να ειναι κοκκινες.αυτο το χρωμα φοριετε στην κολομβια.

Ορίστε παίχτη και μία σε κόκκινο.

http://[URL unfurl="true"]www.cachetkids.co.uk/thumbnails/320/SAR/1111_REDTIE.jpg[/img[/URL]]

Τις άλλες τις έβαλα για να έχουμε μία ιδέα για το τι θα φοράμε στη βουλή.
Δε θα σκάμε συνέχεια με κόκκινες, θα μας πάρουν με φόβο.

[QUOTE="apolyto_arseniko, post: 1185929"]
ξεχασες τον ενεργο αγωνα που καναμε για τον μπαμπη αγγουρακη κολλητε μου? :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Έλα ντε.
Γιατί τους Οικολόγους πού τους πας?
Είμαστε το μέλλον δικέ μου. :headbang3:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ορίστε παίχτη και μία σε κόκκινο.

http://[URL unfurl="true"]www.cachetkids.co.uk/thumbnails/320/SAR/1111_REDTIE.jpg[/img[/URL]]

Τις άλλες τις έβαλα για να έχουμε μία ιδέα για το τι θα φοράμε στη βουλή.
Δε θα σκάμε συνέχεια με κόκκινες, θα μας πάρουν με φόβο.
[/quote]
θα σκαμε με κοκκινες συνεχεια για να μας φοβουντε.αλλιως θα παρουν αερα παλι.

Επισκέπτης
Μπορουμε να βαλουμε το βγοτζα τον πρωην Βουλευτη του ΠΑΣΟΚ στο Ηρακλειο Κρητης που βαση μαρτυρων που ειχε βγαλει ο Τριανταφυλλοπουλος στην τβ ηταν βασανιστης της Χουντας...

Όχι βγοτζα ρε φίλε ...
Σταύρος Βρέντζος λεγόταν το παληκάρι ...
Για τα άρθρα του Γ.Σημίτη κατά την Κατοχή που καταδίκαζε πράξεις αντίστασης ξέρεις τίποτε αλήθεια; Ήταν στο ίδιο κόμμα με το Γ.Μερκούρη , θείο της πασιονάριας Μελίνας. Το κόμμα του Μερκούρη , το ναζιστικό κόμμα ελλάδος , ήταν το μοναδικό νόμιμο κόμμα τον καιρό της Κατοχής. Γι'αυτό και η ... ανιψούλα Μελίνα είχε την τύχη να κάνει όμορφες βόλτες με απαστράπτουσες Mercedes-Benz στολισμένες με σβάστικες.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μήπως να θυμηθούμε κάποιες ψυχές που μιλούσαν για βιαστές βαλκάνιων γυναικών εκεί στο ιντυμήντια;

Πάλι τα ίδια.. Ας λένε ό,τι θέλουν στο indy όπως και στο xryshaygh.wordpress
Αυτό είναι το θέμα μας..
Εσύ μήπως ξέρεις τι λέει ο ΛΑΟΣ για τις τάνες;

Μάλλον εσύ πρέπει να πάρεις χαμπάρι ότι το παραμύθι της πολυπολιτισμικότητας σιγά - σιγά τελειώνει...

Αυτό είναι δική σου εκτίμηση; Γίνεται δεκτή ως δική σου εκτίμηση, απλά..

Οι έλληνες είχαν εθνική συνείδηση και όταν δεν είχαν βρακί να φορέσουν, όταν θυσιάζονταν για την πατρίδα τους εδώ και κάτι αιώνες...

Τώρα αν κάποιοι έχασαν την εθνική τους συνείδηση όταν λίγδωσε το εντεράκι τους, ιδίως από το 1974 και μετά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία..

Όλοι οι λαοί θυσιάζονται για την πατρίδα τους, όχι μόνο και σίγουρα όχι περισσότερο οι έλληνες ..
Στην προκείμενη περίπτωση αυτό λέω κι εγώ.. Οι καθαροί ΕΛΛΗΝΕΣ να θυσιαστούν ακόμα μια φορά για το καλό της πατρίδας τους.. με χαρακίρι ή εθελουσία έξοδο

Όσες πιθανότητες έχει ο yrret να ψηφίσει κουκουέ
Ο scorpios να πάψει να γλύφει λαθρομετανάστριες
O Ιπτάμενος να γίνει άνθρωπος
Ο arcans(ν) να πάει στη Κολομβία
Ο Lakis33 να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Θ.Κλάρα
Εσύ να κερδίσεις καμιά υπόθεση

άλλες τόσες έχει να κλείσει το όποιο indy..

Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Αυτό είναι το θέμα μας..

Όλοι οι λαοί θυσιάζονται για την πατρίδα τους, όχι μόνο και σίγουρα όχι περισσότερο οι έλληνες ..
Στην προκείμενη περίπτωση αυτό λέω κι εγώ.. Οι καθαροί ΕΛΛΗΝΕΣ να θυσιαστούν ακόμα μια φορά για το καλό της πατρίδας τους.. με χαρακίρι ή εθελουσία έξοδο

Ποιος σου είπε ρε βλήμα οτι εισαι ανθρωπος? Δεν εχεις καταλάβει προφανως οτι εισαι ψυχασθενής με ψυχικά κενά και λοβοτομημένος ανθέλληνας? Γουστάρεις να γαμηθεί η Ελλάδα. Ε δε θα γαμηθει η Ελλάδα θα γαμηθείς εσυ, οι ομοιοί σου και ολα σας το σπίτι. γκάουλες ηλίθιοι, νομίζετε οτι ειστε φιλοσοφοι, δίκαιοι και ολα τα καλα. Ολα τα σκατα σε συσκευασία ενος ειναι ο καθένας σας, αυτο ειστε.

Επισκέπτης

Είμαι άνδρας και δεν πάω τους ... gay.
Πειράζει;
Γιατί ο κύριος Αθανάσιος Κλάρας , τον έπαιρνε από τον κώλο.
Ο Λέων , ο υπασπιστής του , του γράσσαρε το κουλούρι.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η λογοκρισια ειναι εγκλημα, ο νομος σιγονταρει φυσικα τους ιδιους τους φασιστες και με παραθυρακια προσπαθει να υπηρετησει τα συμφεροντα τους. Οσοι νομιζετε οτι για την καταντια σας φταινε οι ξενοι, οι κουκουλοφοροι, οι αναρχικοι και οι αριστεριστες, μαλλον σας ειναι αγνωστες οι λεξεις : siemens, Σάμινα, Ολυμπιάδα 2004, Βατοπέδι, Πάρνηθα, Ηλεία, φοροεπιδρομές,δολοφονία ανηλίκου από μπάτσο, ασφαλιστικό.

Και καλά όλα αυτά ρε φίλε, αλλά το Σάμινα που κολλάει;;;
Περί ανθρώπινου λάθους δεν πρόκειται;;;;

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είμαι άνδρας και δεν πάω τους ... gay.
Πειράζει;
Γιατί ο κύριος Αθανάσιος Κλάρας , τον έπαιρνε από τον κώλο.
Ο Λέων , ο υπασπιστής του , του γράσσαρε το κουλούρι.

Laki, λέγαν ότι ήταν και παιδέρας..
Ξέρεις εσύ κάτι παραπάνω γι' αυτό ;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αυτό είναι το θέμα μας..

Σίγουρα δεν αποκαλεί βιαστές βακλάνιων γυναικών όσους ασχολούνται με το σπορ...

Όπως και το ότι οι μετανάστες ήρθαν για να μείνουν...
Δική σου εκτίμηση...
Θα δούμε ποιος έχει δίκιο στο μέλλον...

Να μετακομίσεις εσύ και το λοιπό 5% του τσύριζα, ανταρσύα, αντίφα, κτλ το σκέφτηκες ποτέ προτού προτείνεις μαζική μετανάστευση - αυτοκτονία του λοιπού 95% των καθαρών (σε αντιδιαστολή με το άπλυτων υποθέτω) ελλήνων;
Όχι τίποτ' άλλο, θα κάνετε για πρώτη (και τελευταία) κάτι καλό για τη χώρα...

Ισλαμιστές και μπολσεβίκοι, ετούτη η γη δεν σας ανήκει...

Όσο υπάρχουν "παλικάρια" σαν και εσένα, θα υπάρχουν και "ίντυ"...
Ουδέν πρόβλημα...
Αρκεί να μην τα πληρώνουμε εμμέσως ή αμέσως από την τσέπη μας...

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Φυσικά, έχω σκεφτεί να μετακομίσω από'δω χάμω, όπως και κάθε σοβαρός άνθρωπος πιστεύω..
Αυτό δε σημαίνει ότι θα απαλαγείτε απαραίτητα.. Βλέπεις το net βοηθά στη πολυ-πολυτισμικότητα παρόλο που κατά την άποψή σου αυτή φθίνει. Εγώ βλέπω μάλλον τύποι σαν το Σανιδά και τον Πολατίδη να κάνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να συγκρατήσουν ένα τσουνάμι αλλά που..

Καληνυχτώ, κι αύριο μέρα είναι..
Δυστυχώς, μέχρι τώρα ακόμα δούλευα και ξυπνώ και πρωί..προς το παρόν δεν μου τα χαρίζει κανείς τα λεφτά που κερδίζω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom