Νέα

O Πολατίδης του ΛΑ.Ο.Σ. «κλείνει» το indymedia

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
στο θεμα αλλοδαπων και μεταναστων ,για άλλη μια φορά χανουμε χρόνο νομίζω, οι αλλοδαποί δεν ήρθαν ουτε φετος ούτε περυσι...μιλάμε πλεον οι περισσότεροι έχουν κλίσει δεκαετιες στη χώρα μας...η οικονομία , η κοινωνία κλπ εξελίσσεται και προσαρμόζεται με δεδομένο ότι είναι εδώ...
Εδω και πολλά χρόνια πάρα πολλά ελληνικα επαγγέλματα είναι προσαρμοσμένα στις αναγκες κλπ των μεταναστων..
εξάλλου ειναι γνωστή η άποψη πολλων καταστηματαρχών ειδικά στην επαρχια ότι αλλοδαπός και να χρωστάει δεν υπάρχει...
όλος αυτός ο κόσμος είναι πλέον εργαλείο της χωρας και το θεμα ειναι να τους αξιοποιήσεις  :think: :think:
αν είμασταν σωστος λαός θα πηγαίναμε γι άλλα... :rockon: και δεν θα βγάζαμε τα μάτια μας... :think: :think:

Επισκέπτης
μιλας για γεγονοτα πριν 800 χρονια που για τις ιδιες κατηγοριες που κατηγορεις τους χριστιανους εναντι των εθνικων τις κανανε οι τουρκοι τα τελευταια 500 χρονια εναντι των ελληνων...ολων των ελληνων συμπεραλαβωμενων και των προγονων σου. Δινεις αφεση αμαρτιων για εγκληματα που εγιναν απο τουρκους εναντι των ελληνων και δεν δινεις αφεση αμαρτιων για εγκληματα χριστιανων εναντι εθνικων προ 1200 χρονων? διοτι η τουρκοι ειναι μουσουλμανοι......

Τωρα να συγκρινουμε μια ομαδα 50 ατομων- ηλικιωμενων που καιει βιβλια με καψιμο της αθηνας για ενα βιβλιο απο εξαγριωμενο οχλο με επικεφαλης ιμαμηδες που διεταζαν για το τι θα πρωτοκαψουν ειναι αστοχια σου

Δινω άφεση για ότι έχει συμβεί σοτ παρελθόν απο άτομα που δεν ζουν.
κατηγορω τα ΑΤΟΜΑ που καινε, και έχουν παραβατικη συμπεριφορα και μόνο αυτα, όχι το έθνος τους ή τη θρησκεία τους
Απλά όταν λες τέτοια είπα να σου πω κάτι αντίστοιχο για τη δική σου θρησκεία, να δω πως θα το παρεις..

Ο καλύτερος υπάλληλος του κολλητου μου είναι μουσουλμάνος, και ο καλυτερος εργατης μου επισης.

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μακάρι να αλλάξει server το Indymedia γιατί το δίκτυο του ΕΜΠ δεν είναι και πολύ σταθερό..
Άντε καιρός ήτανε..

indymedia.gif

Apolyte σταμάτα να βλέπεις παντού klwnous και klwnes..

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο πολατιδης ειναι ντερβισι μεγαλο.τον ξερω καλα ειναι τσακαλι μεγαλο.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Μακάρι να αλλάξει server το Indymedia γιατί το δίκτυο του ΕΜΠ δεν είναι και πολύ σταθερό..
Άντε καιρός ήτανε..

indymedia.gif

τυπε μου δεν ειπα οτι ειναι κλωνος σου
ρωτησα μηπως σε ξερει γιατι τα λετε ωραια
μην θυμωνεις δικε μου

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Άντε καιρός ήτανε..

indymedia.gif

Το ΕΜΠ είναι ακαδημαϊκό ίδρυμα ΔΕΝ μπορεί να είναι γιάφκα για τον κάθε κατά φαντασίαν αντιεξουσιαστή-τραμπούκο-μπουκαδόρο. Οι μάγκες του Indymedia άς βρούν εναλλακτικό πάροχο για τις ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής τους.

Η ελευθερία της ακαδημαϊκής έρευνας και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν θεμελιώνει ούτε το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης των πρεζεμπόρων στην πανεπιστημιούπολη αλλά ούτε και το δικαίωμα στην καταστροφή διαφόρων πολύχρωμων θερμοκέφαλων, που όταν οι "αντιεξουσιαστές" σύντροφοι τους έκαιγαν βιβλιοπωλεία στη Αθήνα εκείνοι ανέβαζαν φωτογραφίες και επευφημούσαν μέσα από τις σελίδες του Indymedia.

Ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει τα λεφτά του για να έχει το ΕΜΠ εργαστήρια και γρήγορη πρόσβαση μέσω ΕΔΕΤ/ΟΤΕ και όχι για να στήνει ο καθένας εντός ιδρύματος το μαγαζάκι του.

Επισκέπτης
Το ΕΜΠ είναι ακαδημαϊκό ίδρυμα ΔΕΝ μπορεί να είναι γιάφκα για τον κάθε κατά φαντασίαν αντιεξουσιαστή-τραμπούκο-μπουκαδόρο. Οι μάγκες του Indymedia άς βρούν εναλλακτικό πάροχο για τις ασκήσεις επαναστατικής γυμναστικής τους.

Η ελευθερία της ακαδημαϊκής έρευνας και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν θεμελιώνει ούτε το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης των πρεζεμπόρων στην πανεπιστημιούπολη αλλά ούτε και το δικαίωμα στην καταστροφή των πολύχρωμων θερμοκέφαλων που όταν οι "αντιεξουσιαστές" σύντροφοι τους έκαιγαν βιβλιοπωλεία στη Αθήνα εκείνοι ανέβαζαν φωτογραφίες και επευφημούσαν μέσα από τις σελίδες του Indymedia.

Ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει τα λεφτά του για να έχει το ΕΜΠ εργαστήρια και γρήγορη πρόσβαση μέσω ΕΔΕΤ/ΟΤΕ και όχι για να στήνει ο καθένας εντός ιδρύματος το μαγαζάκι του.

Ενας απο τους βασικούς λόγους που έπρεπε να μπουκάρουν τα τανκς εκείνο το Νοέβρη ήταν να κλείσει ο παράνομος ραδιοφωνικός σταθμός...
Μα να λειτουργεί χωρίς άδεια????

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Η ελευθερία της ακαδημαϊκής έρευνας και η ελεύθερη διακίνηση ιδεών δεν θεμελιώνει ούτε το δικαίωμα ελεύθερης διακίνησης των πρεζεμπόρων στην πανεπιστημιούπολη αλλά ούτε και το δικαίωμα στην καταστροφή διαφόρων πολύχρωμων θερμοκέφαλων που όταν οι "αντιεξουσιαστές" σύντροφοι τους έκαιγαν βιβλιοπωλεία στη Αθήνα εκείνοι ανέβαζαν φωτογραφίες και επευφημούσαν μέσα από τις σελίδες του Indymedia.

+1000000000000
Καλα τα λες.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δινω άφεση για ότι έχει συμβεί σοτ παρελθόν απο άτομα που δεν ζουν.
κατηγορω τα ΑΤΟΜΑ που καινε, και έχουν παραβατικη συμπεριφορα και μόνο αυτα, όχι το έθνος τους ή τη θρησκεία τους
Απλά όταν λες τέτοια είπα να σου πω κάτι αντίστοιχο για τη δική σου θρησκεία, να δω πως θα το παρεις..

Ο καλύτερος υπάλληλος του κολλητου μου είναι μουσουλμάνος, και ο καλυτερος εργατης μου επισης.

Αρα δινεις αφεση σε οτι εγιναν το 800 μ.χ

Τα ατομα που καινε ανηκουν σε μια συγκεκριμενη θρησκεια που αυτη η θρησκεια γενναει καμικαζι στη Βηρυτο και μουζαχεντιν στο Πακισταν. Ειναι η θρησκεια που μετετρεψε του μεγαλωμενους στην Αγγλια και στην ΑΜερικη μουσουλμανους να γινουν η συμμορια που εριψε το αεροπλανο στους διδιμους πυργους ασχετα με της ευθυνες της Αμερικης που ομως υποστηριζει τους βοσνιους και αλβανους μουσουλμανους εναντι στους Σερβους. Θελουμε μια κοινωνια σαν την Σαουδαραβικη? Εδω δεν δικαζουμε ατομα αλλα εαν ενα πολιτιστικο πλαισιο αν ειναι συμβατο με το δικο μας. Ειναι αφελες να λεμε οτι ο εργατης σου ειναι καλος διοτι δεν εξεταζουμε της ικανοτητες του αλλα ο γιος του με την φοιτηση του σε ενα μελλοντικο μεντρεσε μπορει να γινει φανατικος. Δεν ξερω κανεναν φοιτητη ορθοδοξης θεολογικης σχολης να θελει να ριψει αεροπλανο πανω απο την μεκκα και ουτε να γινεται τετοιους ειδους μαθημα σε σχεση με τα ισλαμικα κατηχητικα με βαση οτι εχει βγει στην δημοσιοτητα. Το οτι η μουσουλμανοι δεν αφομιωνονται ειναι ενα στοιχειο αυταποδεικτο και σε συναρτηση οτι ο καθενας κοιταει τα συμφεροντα του οπως ειπε ειναι ανησυχητικο. Εγω ξερω οτι μια ισλαμικη χωρα εισβαλει στο ιρακινο εδαφος σε βαθος χιλιομετρων με προσχμα το πε κα κα. Εαν δεν γνωριζεις οτι το κορανι περα απο θρησκευτικο βιβλιο ειναι και ενα νομικο βιβλιο για αυτο ακουμε και την λεξη σαρια, δεν φταιω εγω αλλα μη γνωση σου στοιχειωδων πραγματων για το Κορανι. Αλλωστε και βουδιστες μαλλωνουν με τους ινδους ισλαμιστες εντος ινδιας και οι ευρωπαιοι χριστιανοι με τους Τουρκους και οι αιθιοπες χριστιανοι με τους σομαλους. Το να κρυβουμαι μια πραγματικοτητα δεν ειναι η λυση....

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
τυπε βουλευτης σερρων ειναι ο πολατιδης.ειναι δικος μας.του αρεσει και το μουνι πολυ.

ειναι πηδικος τυπε μου?

:think:  Εγώ νόμιζα ότι οι βουλευτες του ΛΑΟΣ ήταν τουλάχιστον οικογενειάρχες..  :'(

polatidisfamily.jpg

Που διαφωνούμε centrino δεν μπορώ να καταλάβω..
Λες και δεν μπορούν να το ανεβάσουν όπου αλλού θέλουν..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom