Σου επισημαινω το γεγονος οτι οταν οι εθνικιστες λενε τους κινδυνους την μεταναστευσης ( υπονοοντα οτι πρεπει να φυγουν οι ξενοι) οι αριστεροι που δεν θελουν να φυγουν οι ξενοι απαντουν με την ερωτηση "τι θελετε να βυθισουμε τα πλοια" οποτε ο αλλος απανταει με την "ερωτηση¨" που του βαζεις στο στομα του
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
O Πολατίδης του ΛΑ.Ο.Σ. «κλείνει» το indymedia
- Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 415
- Εμφανίσεις 17K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Σε τελειο πρακτικα ζητηματα ποσο κοστιζει η εκπαιδευση των μικρων μεταναστων οταν ο πατερας του μεσω της φορολογηση με πληρωνει τον δασκαλο του παιδιου του?Εχει δει εσυ η συντριπτικη πλειοψηφια των ξενων να κανει φορολογικη δηλωση
Ποσο κοστιζει στο φορολογουμενο και στο ασφαλιστικο η ιατρικη περιθλαψη των ξενων? Γιατι εγω να παρω μικρη συνταξη επειδη τα αποθεματικα μου τα εχουν "φαει" και οι ξενοι?
Αν είσαι στο ΙΚΑ σου επισημαίνω ότι θα πάρεις σύνταξη στηριζόμενος στις εισφορές των μεταναστών.
Και ναι, κάνουν φορολογική δήλωση.
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Σωστά τα όσα λες δεν διαφώνω,υπάρχει το μεταναστευτικό ως πρόβλημα αδιαμφισβήτητα!!!Μαλλον δεν το εθεσα σωστα. Πριν 15 χρονια οι Αλβανοι ειχαν ως χωρες προορισμου 2 κυριως χωρες..ελλας και ιταλια..απο την στιγμη που βουλιαξε ενα καραβι το μεταναστευτικο ρευμα των αλβανων προς Ιταλια σταματησε διοτι πολυ απλα υποσυνειδητα φοβοντουσαν πλεον για την ζωη τους....Οι πακιστανοι που ερχονται με καραβια απο την Τουρκια δεν φοβουνται διοτι ξερουν εμεις τα κοροιδα θα τους μαζεψουμε....
Τιθεται ενα θεμα με δεδομενο την υπογεννητικοτητα των ελληνων και την υπεργεννητικοτητα των ξενων (αλλα και την συνεχη αφιξη των μεταναστων) σε 80 χρονια με το ρυθμο αυξησης των μεταναστων στην Ελλαδα...θα υπαρχει ελλαδα και ελληνικο εθνος?
Σε τελειο πρακτικα ζητηματα ποσο κοστιζει η εκπαιδευση των μικρων μεταναστων οταν ο πατερας του μεσω της φορολογηση με πληρωνει τον δασκαλο του παιδιου του?Εχει δει εσυ η συντριπτικη πλειοψηφια των ξενων να κανει φορολογικη δηλωση
Ποσο κοστιζει στο φορολογουμενο και στο ασφαλιστικο η ιατρικη περιθλαψη των ξενων? Γιατι εγω να παρω μικρη συνταξη επειδη τα αποθεματικα μου τα εχουν "φαει" και οι ξενοι?
Αλλά κατά την γνώμη μου δεν είναι η λύση να βουλιάξουμε καράβι όπως πλαγίως λες αλλά να ελέξουμε τα σύνορα,να κρατήσουμε όσους αντέχουμε σαν χώρα και είναι και νόμιμοι(γιατί δουλιές όπως οικοδομή και χωράφι δεν νομίζω να τις πολυκάνει ο Έλληνας) και τους υπόλοιπους πίσω στην πατρίδα τους πολιτισμένα πάντα!!!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Να φύγουν όλοι δεν είναι λύση,στο ξανα λέω ούτε να βυθίσουμε καράβι μπας και τρομάξουν!!!Σου επισημαινω το γεγονος οτι οταν οι εθνικιστες λενε τους κινδυνους την μεταναστευσης ( υπονοοντας οτι πρεπει να φυγουν οι ξενοι) οι αριστεροι που δεν θελουν να φυγουν οι ξενοι απαντουν με την ερωτηση "τι θελετε να βυθισουμε τα πλοια" οποτε ο αλλος απανταει με την "ερωτηση¨" που του βαζεις στο στομα του
Η λύση είναι να φύγουν μερικοί από τους παράνομους καθώς όντως δεν πολυαντέχει το κράτος και να νομιμοποιηθούν και αποροφηθούν οι εναπομίναντες!!!
Αν είσαι στο ΙΚΑ σου επισημαίνω ότι θα πάρεις σύνταξη στηριζόμενος στις εισφορές των μεταναστών.
Και ναι, κάνουν φορολογική δήλωση.
Το ασφαλιστικο συστημα για να επιζησει θα πρεπει να εχει μεγαλυτερα εσοδα απο οτι εξοδα..κατα ποσο εχει βαση μια φορολογικη δηλωση οταν μικρο μερος των αλλοδαπων κανει δηλωση σε σχεση με αυτους που βρισκονται στην χωρα. Ακομα και αυτοι που κανουν δηλωση εχουν εισοδημα κατω απο 12.000 οποτε πρακτικα δεν δινουν δεκαρα στο ελληνικο δημοσιο εαν βαζουν μεσα ολα τα εισοδηματα τους. Μα ποιος ξενος εχει δουλεια για να τροφοδοτει εμμεσα το ασφαλιστικο συστημα οταν τα ολυμπιακα εργα εχουν ληξει. Υπαρχει καποια επισημη ερευνα απο το υπουργειο εργασειας που να λεει ποσοι απο του ξενους κανους για παραδειγμα αθροες συνταγο-γραφησεις ( αλλη πληγη του ασφαλιστικου αυτη) σε κοπρομι με αετονυχηδες γιατρους?
Επισκέπτης
Υπαρχει καποια επισημη ερευνα απο το υπουργειο εργασειας που να λεει ποσοι απο του ξενους κανους για παραδειγμα αθροες συνταγο-γραφησεις ( αλλη πληγη του ασφαλιστικου αυτη) σε κοπρομι με αετονυχηδες γιατρους?
Φανταζομαι όσοι σε ποσοστο και οι έλληνες....
τοο πρόβλημα είναι οι γιατροι και ουχι οι μετανάστες...
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Τώρα για την μη ομοιογένεια του Ελληνικού κράτους μελλοντικά δεν φταίνε οι ξένοι αλλά η αδυναμία που έχει επιφέρει το Ελληνικό κράτος στον μέσο Έλληνα και κυριώς στον φτωχό να έχει παιδειά!!!
Στην τελική ακόμα και ένα πολυεθνικό κράτος σαν την Αμερική να γίνουμε δεν νομίζω οτί είναι πρόβλημα,βέβαια για τους ξενοφοβικούς είναι!!!
Αυτό πιστεύω θα είναι το αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια,Τούρκοι-Αλβανοί-Αγγλοί-Γάλλοι-Πορτογάλοι να γίνουν Έλληνες!!!
Στην τελική ακόμα και ένα πολυεθνικό κράτος σαν την Αμερική να γίνουμε δεν νομίζω οτί είναι πρόβλημα,βέβαια για τους ξενοφοβικούς είναι!!!
Αυτό πιστεύω θα είναι το αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια,Τούρκοι-Αλβανοί-Αγγλοί-Γάλλοι-Πορτογάλοι να γίνουν Έλληνες!!!
Επισκέπτης
Τώρα για την μη ομοιογένεια του Ελληνικού κράτους μελλοντικά δεν φταίνε οι ξένοι αλλά η αδυναμία που έχει επιφέρει το Ελληνικό κράτος στον μέσο Έλληνα και κυριώς στον φτωχό να έχει παιδειά!!!
Ακριβώς!!!!
Ιδίως οι Αλβανοί πάντως δείχνουν να εχουν προσαρμοστει πάρα πολύ καλά...
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ακριβώς!!!!
Ιδίως οι Αλβανοί πάντως δείχνουν να εχουν προσαρμοστει πάρα πολύ καλά...
Λοιπόν klwna επειδή πείνασα και έχω και λίγη δουλίτσα και μετά βολτίτσα σε αφήνω στο πόδι μου!!!
Το κατέχεις το θέμα βλέπω!!! ;)
Χαιρετώ σας!!!
Επισκέπτης
Λοιπόν klwna επειδή πείνασα και έχω και λίγη δουλίτσα και μετά βολτίτσα σε αφήνω στο πόδι μου!!!
Το κατέχεις το θέμα βλέπω!!! ;)
Χαιρετώ σας!!!
πολύ μου άρεσε το klwna!!!!!
αχ μη με βάζεις όμως να πάρω στις πλάτες μου κι άλλο θρεντ!!!!
ανήκω και στο ευαίσθητο (λέμε τωρα...) φυλο!!!!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Μπορείς δεν σε φοβάμαι baby!!!πολύ μου άρεσε το klwna!!!!!
αχ μη με βάζεις όμως να πάρω στις πλάτες μου κι άλλο θρεντ!!!!
ανήκω και στο ευαίσθητο (λέμε τωρα...) φυλο!!!!
Και γαμώ τις εισπράξεις κάναμε πάλι 20 μέλη και 20 επισκέπτες μας διαβάζουν!!!
Γεια σας!!!
Να φύγουν όλοι δεν είναι λύση,στο ξανα λέω ούτε να βυθίσουμε καράβι μπας και τρομάξουν!!!
Η λύση είναι να φύγουν μερικοί από τους παράνομους καθώς όντως δεν πολυαντέχει το κράτος και να νομιμοποιηθούν και αποροφηθούν οι εναπομίναντες!!!
Αφου εχουμε τοσο αναγκη φτηνα εργατικα χερια με ανεργεια των ελληνων στο 12%, γιατι δεν φερνουμε ελληνες ομογενεις απο την ρωσσια να τους χρησιμοποιησουμε ως φτηνο εργατικο δυναμικο? Γιατι πρεπει το φτηνο εργατικο δυναμικο να ειναι απο το Πακισταν και γιατι οι δουλεμποροι τους φερνουν απο το πακισταν (διοτι ο απλος μεταναστης δεν ξερει τι ειναι ελλαδα) δεν τους παει στο πλουσιο ντουμπαι? Εαν οι ενοχες μας για να τους παρεχουμε ενα καλυτερο αυριο ξεκινουν οτι αυτοι ειναι μουσουλμανοι εας φερουμε τους "τουρκο" - κρητικους του ΛΙΒΑΝΟΥ που εχουν ελληνικη συνειδηση. Στο κατω κατω εας κανουμε ενα καταλογο με βαση τη αναγκες εχει η καθε επιχειρηση για φτηνο εργατικο για να ξερουμε ποσους χρειαζομαστε και οχι με το προσχημα οτι γενικως η ελληνικη οικονομια εχει αναγκες να φερνουμε τοσο μεγαλους αριθμους ξενων που στην πραξη δεν βρισκουν δουλεια στο ΝΕΟ ΙΣΛΑΜΠΑΝΤ-ΑΘΗΝΑ
Επισκέπτης
Αφου εχουμε τοσο αναγκη φτηνα εργατικα χερια με ανεργεια των ελληνων στο 12%, γιατι δεν φερνουμε ελληνες ομογενεις απο την ρωσσια να τους χρησιμοποιησουμε ως φτηνο εργατικο δυναμικο? Γιατι πρεπει το φτηνο εργατικο δυναμικο να ειναι απο το Πακισταν και γιατι οι δουλεμποροι τους φερνουν απο το πακισταν (διοτι ο απλος μεταναστης δεν ξερει τι ειναι ελλαδα) δεν τους παει στο πλουσιο ντουμπαι? Εαν οι ενοχες μας για να τους παρεχουμε ενα καλυτερο αυριο ξεκινουν οτι αυτοι ειναι μουσουλμανοι εας φερουμε τους "τουρκο" - κρητικους του ΛΙΒΑΝΟΥ που εχουν ελληνικη συνειδηση. Στο κατω κατω εας κανουμε ενα καταλογο με βαση τη αναγκες εχει η καθε επιχειρηση για φτηνο εργατικο για να ξερουμε ποσους χρειαζομαστε και οχι με το προσχημα οτι γενικως η ελληνικη οικονομια εχει αναγκες να φερνουμε τοσο μεγαλους αριθμους ξενων που στην πραξη δεν βρισκουν δουλεια στο ΝΕΟ ΙΣΛΑΜΠΑΝΤ-ΑΘΗΝΑ
Οι Έλληνες ομογενεις ήρθαν αλλά δεν πολυέκαναν αυτες τις δουλειες.
ΕΓΩ δεν αθωωνω εναν ασυνειδητα κοινωνικα ελληνα επειδη ειναι Ελληνας. Αυτο που μας ενωνει σαν κοινωνια ειναι η κοινωνικη ευθυνη οπως θα πρεπει σε μια πολιτεια. ΤΟ ιδια γαλα πινει το παιδι του πασοκτζη και του νεοδημοκρατη. Αλλα ευθυνες εχουν και οι ξενοι για της συνταγογραφησεις..στις δημοκρατιες τις ευθυνες τις εχουν ολοι..οσοι φυσικα ειναι πολιτες και οχι ο καθε περαστικος απο την χωρα. Δηλαδη τι να κανουμε η ευρωπη δεν τους δεχεται η τουρκια δεν τους παιρνει πισω...θα καθισουμε να μας γαμη ουν και να τους πληρωνουμε τα εξοδα και του νοσοκομειου επειδη δεν εχει κοιταξει ποσοι απο αυτους τους λαθραιους υπατιτιδα β και aids. πΟΙΑ ΧΩΡΑ στο κοσμο δεχεται μεταναστες στο εδαφος της χωρις να ξερει ποσοι απο αυτους απειλουν την δημοσια υγεια?
Επισκέπτης
ΕΓΩ δεν αθωωνω εναν ασυνειδητα κοινωνικα ελληνα επειδη ειναι Ελληνας. Αυτο που μας ενωνει σαν κοινωνια ειναι η κοινωνικη ευθυνη οπως θα πρεπει σε μια πολιτεια. ΤΟ ιδια γαλα πινει το παιδι του πασοκτζη και του νεοδημοκρατη. Αλλα ευθυνες εχουν και οι ξενοι για της συνταγογραφησεις..στις δημοκρατιες τις ευθυνες τις εχουν ολοι..οσοι φυσικα ειναι πολιτες και οχι ο καθε περαστικος απο την χωρα. Δηλαδη τι να κανουμε η ευρωπη δεν τους δεχεται η τουρκια δεν τους παιρνει πισω...θα καθισουμε να μας γαμη ουν και να τους πληρωνουμε τα εξοδα και του νοσοκομειου επειδη δεν εχει κοιταξει ποσοι απο αυτους τους λαθραιους υπατιτιδα β και aids. πΟΙΑ ΧΩΡΑ στο κοσμο δεχεται μεταναστες στο εδαφος της χωρις να ξερει ποσοι απο αυτους απειλουν την δημοσια υγεια?
Η χωρα υποδοχής φταίει και όχι οι ίδιοι μετανάστες
Αλλά είμαστε η τελευταια χωρα σε ποσοστό χορήγησης ασύλου.
Το χα διαβάσει αλλά δεν θυμάμι που ωστε να το παραθέσω.
μπαινω λιγο με κεκτημενη ταχυτητα' και λέμε : αν εφαρμοστει ο νομος Σανιδα για αρση απορρητου σε οτι αφορα το ιντερνετ , ειναι η αρχη του τελους της ελευθεριας των μέσων....αν μπορεί να κλίνει ένας διαυλος πλέον θα κλείσουν πολλές φωνές στο διαδίκτυο...δεν έχει να κανει με αριστερα δεξια πατριωτες αλητες ρουφιανους κλπ κλπ....
Επισκέπτης
μπαινω λιγο με κεκτημενη ταχυτητα' και λέμε : αν εφαρμοστει ο νομος Σανιδα για αρση απορρητου σε οτι αφορα το ιντερνετ , ειναι η αρχη του τελους της ελευθεριας των μέσων....αν μπορεί να κλίνει ένας διαυλος πλέον θα κλείσουν πολλές φωνές στο διαδίκτυο...δεν έχει να κανει με αριστερα δεξια πατριωτες αλητες ρουφιανους κλπ κλπ....
απολυτο δικιο εχεις!!!!
Η πραγματικοτητα περα απο τις οποιες ιδεοληψιες λεει οτι το μουσουλμανικο στοιχειο της υπολοιπης ευρωπης δεν εχει ενσωματωθει..και μιλαμε χωρες με παρελθον στο πολυπολιτισμο και με ατομα με παραμονη 50-60 χρονια στις χωρες υποδοχης...ΕΔΩ μαχαιρωσανε μεσα στο αμστερνταμ το εγγονο του βαν γκονγκ αν δεν κανω λαθος και ο μουσουλμανος δηλωσε αμετανοητος για το εγκλημα διοτι το λεει το κορανι....το θυμα ηταν και αριστερος.Δεν προκειται να ενσωματωθουν διοτι η εθνοτητα γκετοποιηται στην δικη της αστορια. η ενσωματωση προυποθετει μικρο αριθμο ξενων και παρομοιο πολιτισμο
Επισκέπτης
Η πραγματικοτητα περα απο τις οποιες ιδεοληψιες λεει οτι το μουσουλμανικο στοιχειο της υπολοιπης ευρωπης δεν εχει ενσωματωθει..και μιλαμε χωρες με παρελθον στο πολυπολιτισμο και με ατομα με παραμονη 50-60 χρονια στις χωρες υποδοχης...ΕΔΩ μαχαιρωσανε μεσα στο αμστερνταμ το εγγονο του βαν γκονγκ αν δεν κανω λαθος και ο μουσουλμανος δηλωσε αμετανοητος για το εγκλημα διοτι το λεει το κορανι....το θυμα ηταν και αριστερος.Δεν προκειται να ενσωματωθουν διοτι η εθνοτητα γκετοποιηται στην δικη της αστορια. η ενσωματωση προυποθετει μικρο αριθμο ξενων και παρομοιο πολιτισμο
τρελοι υπαρχουν σε ολες τις εθνοτητες.
Μιλας για ενα περιστατικο...
Επισκέπτης
τρελοι υπαρχουν σε ολες τις εθνοτητες.
Μιλας για ενα περιστατικο...
Τούρκος είναι και ο .... κόλλησα......
Ορχάν Παμούκ!!!
ουφ το βρήκα!!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις