Νομιζω πως ειναι συνηθεια στην αριστερα να κολαει ταμπελες για ακρα οταν καποιον μιλαει για το μεταναστευτικο. Εγω δεν ειπα οτι οι δεξιοι δεν βριζουν αλλα οφειλεις να παραδεχτεις οτι η πλειοψηφια των αριστερων σκεφτεται με ταμπελες....δεν θεωρω το ΠΑΣΟΚ αριστερα.....κανε ενα γκαλοπ εδω μεσα και θα δεις...Για παραδειγμα οταν εγω βαζω ενα θρεντ ελπιζω να εχεις παρατηρησει οτι βαζω αριστερες πηγες ( ελευθεροτυπια, νεα, ριζοσπαστη, ιντυμεντια) διοτι οταν θα βαλω ενα μπλογκ πατριωτικο ξερω οτι θα βγουνε 10 ατομα και θα αμφισβητησουν το μπλογκ ως "ρατσιστικο"...Εαν το δεις και πιο βαθεια το θεμα αυτη ειναι και η αιτια της ηττας της αριστερας στις ευρωκλογες..εχει καθησει πανω στις μεταπολιτευτικες δαφνες της και δεν παραγει πολιτικη με εξαιρεσεις
Αυτό δεν νομίζω οτί ισχύει πέρραν από τις απόψεις που ακούγονται να βουλιάζουμε τα καράβια με μετανάστες που μπαίνουν παράνομα και οι μετανάστες είναι ζώα!!!
Πλειοψηφία νομίζω όχι,αρκετοί ναι!!!
Το γκάλοπ για το Πασόκ δεν είναι κακή ιδέα,πάντως και εγώ κέντρο θα το έλεγα αλλά ως αριστερό σοσιαλιστικό ξεκίνησε(τώρα αν με Παπανδρέου ξανα γίνει θα δείξει,προσωπικά με την ξένη κουλτούρα που έχει λάβει τον πιστεύω)!!!
Αυτό δεν νομίζω οτί ισχύει 100% γιατί η Νδ σημειώσε πτώση και μεγάλη η αποχή για βέβαια συμπεράσματα(οι βουλευτικές εκλογές θα δείξουν)!!!
Υ.Γ.Χαίρομαι που γίνεται διάλογος!!! ;)