Νέα

O Πολατίδης του ΛΑ.Ο.Σ. «κλείνει» το indymedia

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλά αν περιμένεις να δεις πρώτη δύναμη τα μικρά κόμματα σώθηκες!!! :grin:
Το λιγότερο κακό από τα δύο μεγάλα κυβέρνηση και
σκοπός να αποκτήσουν ισχυρή δύναμη τα μικρά μπας και γίνει κάποια συγκιβέρνηση και δούμε άσπρη μέρα!!! ;)
Ειναι πολυ καλο που αποκτουν δυναμη τα μικρα κομματα γιατι αργα η γρηγορα θα αρχισουμε να βλεπουμε συγκιβερνησεις και αυτο ειναι μεγαλο προβλημα για τα 2 μεγαλα κομματα Αλλα σιγουρα πολυ καλο για τον λαο :rockon:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ειναι πολυ καλο που αποκτουν δυναμη τα μικρα κομματα γιατι αργα η γρηγορα θα αρχισουμε να βλεπουμε συγκιβερνησεις και αυτο ειναι μεγαλο προβλημα για τα 2 μεγαλα κομματα Αλλα σιγουρα πολυ καλο για τον λαο :rockon:
:headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Ελεεινε Απολυτο Αρσενικο!!! Εσυ βλεπεις Λαζοπουλο διοτι φανταζεσαι τον εαυτο σου στη θεση του Λαζοπουλου να πουλας τα δικαιωματα των δεκα μικρων μητσων στο Περιοδικο Τηλεθεατη για 2 εκ ευρω....ΟΙ δεξιες τσεπες των υπερασπιστων της εργατικης ταξης......
Οπά αυτό δεν είναι βρύσιμο;! :grin: :think:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Τι σχεση εχει το Εθνικό Δίκτυο Ερευνας και Τεχνολογίας, με το το αντιεξουσιαστικό portal Athens Indymedia ?
Ποιος εδωσε προσβαση? Ειναι νομιμο?

διαβασε το λινκ απο της ελληνικες γραμμες και θα καταλαβεις..η σερβερ του πολυτεχνειου (πορταλ Indymedia) Καθονται μεσα απο το προγραμμα εθνικο δικτυο ερευνα και τεχνολογιας το οποιο το παρεχει ο οτε...η μαλλον το παρειχε πριν πωληθει του εβραιογερμανους.....νομικα ακομα το παρεχει αρκει να ελληνικα πανεπιστημια να μην φιλοξενουν ιστολογια που προαγουν την Βια

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Εγω θα το ελεγα ειρωνεια...φυσικα και δεν ειναι ελεεινος...το απολυτο αρσενικο...η μαλλον ειναι σαρκασμος
Οκ πάσσο!!! :cheesy:
Μαζί σου τουλάχιστον κάνουμε διάλογο!!! :grin:
Αλήθεια κάτι άλλοι ομοιδεάτες σου δεν βρύζουν(ειλικρινά απαντησέ μου);!  :dancing: :think:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Οχί γιατί είπες οτί οι αριστεροί έχουν το συνήθειο να βρύζουν!!! :grin:

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
διαβασε τολινκ παραπανω για να δεις τι λενε και τα δυο στρατοπεδα και θα καταλαβεις

το διαβασα.οι τυποι λενε τα δικα τους...ε και?και παλι δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να κλεισει.εγω λεω να κλεισει ο  τηλ.σταθμος του καρατζαφερη! :grin:

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Αν κατάλαβα καλά το αντιεξουσιαστικό Athens Indymedia είναι στημένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια με επιδοτούμενα προγράμματα; Και κατά τα άλλα το παίζουν αντιεξουσιαστές; Και το ΕΜΠ που το καίνε κάθε λίγο και λιγάκι τους έδινε πρόσβαση τόσο καιρό με την λογική ότι το Athens Indymedia προάγει την έρευνα και την εκπαίδευση; Και υπάρχουν κάποιοι που δισανασχετούν επειδή τους λένε "Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλου";

1. Είναι σκατά αντιεξουσιαστές αν συμβαίνει το παραπάνω
2. Ας πάνε να πληρώσουν μιας και είναι αντιεξουσιαστές όπως όλοι και όχι να αξιοποιούν επιδοτούμενα προγράμματα της ευρωπαϊκής ένωσης και μετά να το παίζουν οι ΖΟΡΟ της ΠΟΥΤΣΑΣ
3. Απαράδεκτος ο κρατικός μηχανισμός που τους έδωσε πρόσβαση με την λογική ότι προάγουν την έρευνα και την εκπαίδευση

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
το διαβασα.οι τυποι λενε τα δικα τους...ε και?και παλι δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να κλεισει.εγω λεω να κλεισει ο  τηλ.σταθμος του καρατσαφερη! :grin:
Οχί τώρα πάντως που άρχισε να βάζει videoclip του Michael Jackson(εχθές Τηλεάστυ έβλεπα)!!! :grin:
Υ.Γ.Καλά δεν ξέρω σαν άνθρωπος και ούτε το εξετάζω το θέμα αλλά σαν καλλιτέχνης φοβερός,μοναδικός ανεπανάληπτος!!! :rockon:

Λίγο  :offtopic:!!! :2funny: :2funny:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Οχί γιατί είπες οτί οι αριστεροί έχουν το συνήθειο να βρύζουν!!! :grin:

Νομιζω πως ειναι συνηθεια στην αριστερα να κολαει ταμπελες για ακρα οταν καποιον μιλαει για το μεταναστευτικο. Εγω δεν ειπα οτι οι δεξιοι δεν βριζουν αλλα οφειλεις να παραδεχτεις οτι η πλειοψηφια των αριστερων σκεφτεται με ταμπελες....δεν θεωρω το ΠΑΣΟΚ αριστερα.....κανε ενα γκαλοπ εδω μεσα και θα δεις...Για παραδειγμα οταν εγω βαζω ενα θρεντ ελπιζω να εχεις παρατηρησει οτι βαζω αριστερες πηγες ( ελευθεροτυπια, νεα, ριζοσπαστη, ιντυμεντια) διοτι οταν θα βαλω ενα μπλογκ πατριωτικο ξερω οτι θα βγουνε 10 ατομα και θα αμφισβητησουν το μπλογκ ως "ρατσιστικο"...Εαν το δεις και πιο βαθεια το θεμα αυτη ειναι και η αιτια της ηττας της αριστερας στις ευρωκλογες..εχει καθησει πανω στις μεταπολιτευτικες δαφνες της και δεν παραγει πολιτικη με εξαιρεσεις

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Αν κατάλαβα καλά το αντιεξουσιαστικό Athens Indymedia είναι στημένο από την κορυφή μέχρι τα νύχια με επιδοτούμενα προγράμματα; Και κατά τα άλλα το παίζουν αντιεξουσιαστές; Και το ΕΜΠ που το καίνε κάθε λίγο και λιγάκι τους έδινε πρόσβαση τόσο καιρό με την λογική ότι το Athens Indymedia προάγει την έρευνα και την εκπαίδευση; Και υπάρχουν κάποιοι που δισανασχετούν επειδή τους λένε "Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλου";

1. Είναι σκατά αντιεξουσιαστές αν συμβαίνει το παραπάνω
2. Ας πάνε να πληρώσουν μιας και είναι αντιεξουσιαστές όπως όλοι και όχι να αξιοποιούν επιδοτούμενα προγράμματα της ευρωπαϊκής ένωσης και μετά να το παίζουν οι ΖΟΡΟ της ΠΟΥΤΣΑΣ
3. Απαράδεκτος ο κρατικός μηχανισμός που τους έδωσε πρόσβαση με την λογική ότι προάγουν την έρευνα και την εκπαίδευση

Μα αυτα που λες δεν ειναι ερωτηματα αλλα η αληθεια που βγαινει και εαν διαβασεις το αρθρο που εβαλα απο το ιντυμιντια!!Το να εισαι αριστερος ειναι ενα πολυ καλο επαγγελμα σημερα γιατι απορεις?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Είναι ρητορικά τα ερωτήματα!  :2funny:

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
το διαβασα.οι τυποι λενε τα δικα τους...ε και?και παλι δεν καταλαβαίνω γιατι πρεπει να κλεισει.εγω λεω να κλεισει ο  τηλ.σταθμος του καρατζαφερη! :grin:

διοτι η συμβαση μεταξυ οτε και πολυτεχνειου λεει οτι η adsl συνδεση και το hosting αυτου θα πρεπει να εξυπηρετουν εκπαιδευτικους σκοπους και οχι να γινεται πολιτικη προπαγανδα μεσω συνδεσεων ενος πανεπιστημιου----στα εκανα φραγκοδιφραγκα ελπιζω να καταλαβες

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Νομιζω πως ειναι συνηθεια στην αριστερα να κολαει ταμπελες για ακρα οταν καποιον μιλαει για το μεταναστευτικο. Εγω δεν ειπα οτι οι δεξιοι δεν βριζουν αλλα οφειλεις να παραδεχτεις οτι η πλειοψηφια των αριστερων σκεφτεται με ταμπελες....δεν θεωρω το ΠΑΣΟΚ αριστερα.....κανε ενα γκαλοπ εδω μεσα και θα δεις...Για παραδειγμα οταν εγω βαζω ενα θρεντ ελπιζω να εχεις παρατηρησει οτι βαζω αριστερες πηγες ( ελευθεροτυπια, νεα, ριζοσπαστη, ιντυμεντια) διοτι οταν θα βαλω ενα μπλογκ πατριωτικο ξερω οτι θα βγουνε 10 ατομα και θα αμφισβητησουν το μπλογκ ως "ρατσιστικο"...Εαν το δεις και πιο βαθεια το θεμα αυτη ειναι και η αιτια της ηττας της αριστερας στις ευρωκλογες..εχει καθησει πανω στις μεταπολιτευτικες δαφνες της και δεν παραγει πολιτικη με εξαιρεσεις
Αυτό δεν νομίζω οτί ισχύει πέρραν από τις απόψεις που ακούγονται να βουλιάζουμε τα καράβια με μετανάστες που μπαίνουν παράνομα και οι μετανάστες είναι ζώα!!!
Πλειοψηφία νομίζω όχι,αρκετοί ναι!!!
Το γκάλοπ για το Πασόκ δεν είναι κακή ιδέα,πάντως και εγώ κέντρο θα το έλεγα αλλά ως αριστερό σοσιαλιστικό ξεκίνησε(τώρα αν με Παπανδρέου ξανα γίνει θα δείξει,προσωπικά με την ξένη κουλτούρα που έχει λάβει τον πιστεύω)!!!
Αυτό δεν νομίζω οτί ισχύει 100% γιατί η Νδ σημειώσε πτώση και μεγάλη η αποχή για βέβαια συμπεράσματα(οι βουλευτικές εκλογές θα δείξουν)!!!
Υ.Γ.Χαίρομαι που γίνεται διάλογος!!! ;)

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Αυτό δεν νομίζω οτί ισχύει πέρραν από τις απόψεις που ακούγονται να βουλιάζουμε τα καράβια με μετανάστες που μπαίνουν παράνομα και οι μετανάστες είναι ζώα!!!
Πλειοψηφία νομίζω όχι,αρκετοί ναι!!!
Το γκάλοπ για το Πασόκ δεν είναι κακή ιδέα,πάντως και εγώ κέντρο θα το έλεγα αλλά ως αριστερό σοσιαλιστικό ξεκίνησε(τώρα αν με Παπανδρέου ξανα γίνει θα δείξει,προσωπικά με την ξένη κουλτούρα που έχει λάβει τον πιστεύω)!!!
Αυτό δεν νομίζω οτί ισχύει 100% γιατί η Νδ σημειώσε πτώση και μεγάλη η αποχή για βέβαια συμπεράσματα(οι βουλευτικές εκλογές θα δείξουν)!!!
Υ.Γ.Χαίρομαι που γίνεται διάλογος!!! ;)

δεν νομιζω οτι εχω ακουσει εδω καποιο εθνικιστη να λεει να βουλιαξουμε καραβια αντιθετα το αντι-επιχειρημα εαν θα πρεπει να βουλιαξουμε καραβια το χρεισημοποιουνε οι αριστεροι ως τελευταια γραμμη αμυνης οταν δεν μπορουν να απαντησουν πειστικα στις αντιθετες αιτιασεις. Εαν θες την γνωμη μου ενα καραβι βουλιαξε η Ιταλια (ακομα το θυμομαστε) και απο εκει και περα δεν πατησε στην ιταλια δουλεμπορος..Αλωστε αυτοι εξυπηρετουνται και οι μεγαλες κατασκευαστικες εταιριες απο τους ξενους και απλως η αριστερα με ηθικο μανδυα υπερασπιζεται την απλιστια τους. Το επιχειρημα βαλλιανατου οτι επειδη ειναι προσφυγες πολεμου πρεπει να τους δεχτουμε ολους δεν στεκει με το σκεπτικο οτι το πακισταν που εχει πολεμο μεταξυ ταλιμπαν και κυβερνησης εχει 100 εκ πληθυσμο, μπορουμε να του δεχτουμε ολους?

Τωρα για να σε δοκιμασω....κοιτα την πολιτικη ατζεντα του δημοκρατικου κομματος ανεξαρτητος υποψηφιου και θα δεις οτι αυτη ειναι ιδια με αυτη του τζεφρυ....ατομικα δικαιωματα...πρασινη αναπτυξη..σεβασμος μειονοτητων κλπ

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
δεν νομιζω οτι εχω ακουσει εδω καποιο εθνικιστη να λεει να βουλιαξουμε καραβια αντιθετα το αντι-επιχειρημα εαν θα πρεπει να βουλιαξουμε καραβια το χρεισημοποιουνε οι αριστεροι ως τελευταια γραμμη αμυνης οταν δεν μπορουν να απαντησουν πειστικα στις αντιθετες αιτιασεις. Εαν θες την γνωμη μου ενα καραβι βουλιαξε η Ιταλια (ακομα το θυμομαστε) και απο εκει και περα δεν πατησε στην ιταλια δουλεμπορος..Αλωστε αυτοι εξυπηρετουνται και οι μεγαλες κατασκευαστικες εταιριες απο τους ξενους και απλως η αριστερα με ηθικο μανδυα υπερασπιζεται την απλιστια τους. Το επιχειρημα βαλλιανατου οτι επειδη ειναι προσφυγες πολεμου πρεπει να τους δεχτουμε ολους δεν στεκει με το σκεπτικο οτι το πακισταν που εχει πολεμο μεταξυ ταλιμπαν και κυβερνησης εχει 100 εκ πληθυσμο, μπορουμε να του δεχτουμε ολους?
Δεν λέω να φορτωθούμε σε καμία περίπτωση όλους τους μετανάστες που έρχονται γιατί δεν μπορούμε σαν χώρα έτσι και αλλιώς,θα γίνει ο χαμός!!!
Κοίτα μάλλον εθελοτυφλείς όταν σε συμφέρει,μπες στο αριστερόκτονες και μετανάστες και θα δεις αν έχουν πει να βουλίαζουμε καράβια και να εκτελούμε μεταναστευτικό κόσμο!!!
Τώρα αν πιστεύεις οτί πρέπει να γίνουμε ζούγκλα: ο θανατός σου η ζωή μου και μου λες για την Ιταλία!!!
Εγώ πάντως ξέρω οτί και η Ιταλία έχει μεταναστευτικό πρόβλημα,σε μικρότερο βαθμο βέβαια γιατί εμείς είμαστε πρώτη επιλογή,λόγω αποστάσεων!!!

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
Οταν τα καθεστωτικα και συστημικα ΜΜΕ εχουν επιβαλει την δικτατορια τους ΜΜΕ site σαν το indy ειναι χρησιμα εως απαραιτητα.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δεν λέω να φορτωθούμε σε καμία περίπτωση όλους τους μετανάστες που έρχονται γιατί δεν μπορούμε σαν χώρα έτσι και αλλιώς,θα γίνει ο χαμός!!!
Κοίτα μάλλον εθελοτυφλείς όταν σε συμφέρει,μπες στο αριστερόκτονες και μετανάστες και θα δεις αν έχουν πει να βουλίαζουμε καράβια και να εκτελούμε μεταναστευτικό κόσμο!!!
Τώρα αν πιστεύεις οτί πρέπει να γίνουμε ζούγκλα: ο θανατός σου η ζωή μου!!!
Εγώ πάντως ξέρω οτί και η Ιταλία έχει μεταναστευτικό πρόβλημα,σε μικρότερο βαθμο βέβαια γιατί εμείς είμαστε πρώτη επιλογή!!!

Μαλλον δεν το εθεσα σωστα. Πριν 15 χρονια οι Αλβανοι ειχαν ως χωρες προορισμου 2 κυριως χωρες..ελλας και ιταλια..απο την στιγμη που βουλιαξε ενα καραβι το μεταναστευτικο ρευμα των αλβανων προς Ιταλια σταματησε διοτι πολυ απλα υποσυνειδητα φοβοντουσαν πλεον για την ζωη τους....Οι πακιστανοι που ερχονται με καραβια απο την Τουρκια δεν φοβουνται διοτι ξερουν εμεις τα κοροιδα θα τους μαζεψουμε....

Τιθεται ενα θεμα με δεδομενο την υπογεννητικοτητα των ελληνων και την υπεργεννητικοτητα των ξενων (αλλα και την συνεχη αφιξη των μεταναστων) σε 80 χρονια με το ρυθμο αυξησης των μεταναστων στην Ελλαδα...θα υπαρχει ελλαδα και ελληνικο εθνος?

Σε τελειο πρακτικα ζητηματα ποσο κοστιζει η εκπαιδευση των μικρων μεταναστων οταν ο πατερας του μεσω της φορολογησησ δεν πληρωνει τον δασκαλο του παιδιου του?Εχει δει εσυ η συντριπτικη πλειοψηφια των ξενων να κανει φορολογικη δηλωση

Ποσο κοστιζει στο φορολογουμενο και στο ασφαλιστικο η ιατρικη περιθλαψη των ξενων? Γιατι εγω να παρω μικρη συνταξη επειδη τα αποθεματικα μου τα εχουν "φαει" και οι ξενοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom