arcans80
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2010
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
ποιον?
στειλε με πμ αν δεν θελεις να φανει.
ποιον?
πμ,οκποιον?
λουκ πολυ ψηλα εχεις παρει τον αμανε!!θα μιλας στον αντρα με χαμηλωμενο κεφαλι,σε σταση προσοχης,και θα λες με χαμηλη φωνη σε παρακαλω,μπορεις να βαλεις αλλους 2.και αν θελει θα βαζει.αντε γιατι πολυ αερα πηρατε τα θυληκα εδω μεσα.ναι αλλα θελω αλλους 2 να βαλεις ειπα~!!!!!!!!!!!!!!!!
Αρκανα τον james070 τον βλεπεις?ποιον?
θα αργησω κανα μισαωρο...Θα σας εγκαταλείψω,πρέπει να ετοιμαστώ για έξοδο με άλλα σέξυ μέλη του φόρουμ.![]()
λουκ πολυ ψηλα εχεις παρει τον αμανε!!θα μιλας στον αντρα με χαμηλωμενο κεφαλι,σε σταση προσοχης,και θα λες με χαμηλη φωνη σε παρακαλω,μπορεις να βαλεις αλλους 2.και αν θελει θα βαζει.αντε γιατι πολυ αερα πηρατε τα θυληκα εδω μεσα.![]()
ΚΑΡΔΟΥΛΕς τους αγορασες..Θα σας εγκαταλείψω,πρέπει να ετοιμαστώ για έξοδο με άλλα σέξυ μέλη του φόρουμ.![]()
ναι.Αρκανα τον james070 τον βλεπεις?
α απο αυτον μαθατε οτι ειναι τυπος ο αρκανς;Αρκανα τον james070 τον βλεπεις?
;)ναι.
μια χαρα ειναι.
καλως τον νταβατζη τις ομονοιας.λουκ πολυ ψηλα εχεις παρει τον αμανε!!θα μιλας στον αντρα με χαμηλωμενο κεφαλι,σε σταση προσοχης,και θα λες με χαμηλη φωνη σε παρακαλω,μπορεις να βαλεις αλλους 2.και αν θελει θα βαζει.αντε γιατι πολυ αερα πηρατε τα θυληκα εδω μεσα.![]()
οπως κανετε ολοι βλακες παρεα μεταξυ σας,κανουμε και εμεις που εχουμε μυαλο μεταξυ μας παρεα.α απο αυτον μαθατε οτι ειναι τυπος ο αρκανς;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eμένα ποιοι αόματοι με ψηφίσανε;;;
Mαλάκες είμαι στρέητ αλήθεια,μην με γλύφετε!!!![]()
ωραιο μυαλοοπως κανετε ολοι βλακες παρεα μεταξυ σας,κανουμε και εμεις που εχουμε μυαλο μεταξυ μας παρεα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα μην ρωτας πολλα.
πιες το γαλατακι και νανι.
Καμία σχέση.α απο αυτον μαθατε οτι ειναι τυπος ο αρκανς;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εδω εχει 3 ο αβραμης και 2 ο στραπονσταμEμένα ποιοι αόματοι με ψηφίσανε;;;
Mαλάκες είμαι στρέητ αλήθεια,μην με γλύφετε!!!![]()
εδω εχει 3 ο αβραμης και 2 ο στραπονσταμ![]()
ρε μαλακα δεν μας ειπες εσυ ακομα?Έλα ρε Δόκτωρα, εσύ έλειπες !!!
και οι 3 δικοι σου ειναι,απο κλωνους,1000 τις εκατο.εγω ψηφισα τον απολυτο,εννωειται.Από τους 3 ο ένας είμαι εγώ.....και ο δεύτερος είσαι εσύ....ο τρίτος δε γνωρίζω.... ;)
Έλα....καιρός να παραδεχτείς ότι με γουστάρεις,για να έχεις τόσο κόλημα μαζί μου....δεν είναι κακό..... ;)